Válasz t.romsics #14688. hozzászólásáraEléggé hasonlít rá.
De a neten 35-40 mm-es fesztávú szárnyakat ír, ez meg talán a fele.
Lehet, még nem nőtt meg.......
Jó egy hete kezdtek repkedni az egyik szőllőtőke alatt.
Nem tudom, mostam mit csináljak.
Jó 1 hét, mire a csemegeszőllő beérik, és utánna lefújom insekticíddel az egész kertet.
Addigra a legkésőbbi barack is le lessz szedve.
Paprikán, paradicsomon eddig nem vettem észre, hogy ráment volna.
Válasz Sk Laci #14687. hozzászólásáraRendkívül rossz minőségű a fotó, szinte semmi sem látszódik belőle élesen. De ha gyapottok-bagolylepke, akkor őszinte részvétem…
Válasz A.I. #14682. hozzászólásáraNekem nem sok választásom van, megrendeltem tőlünk ami linkeltem. Legalább rákerül a pótkocsikra a háromszög is, eddig sajnáltam megfúrni őket.
Válasz termelo #14679. hozzászólásáraBalos ns32. Eddig az M4es volt a legjobb, de ha te is gyors fejű vagy és idegbeteg, akkor NS 50est alakíts rá. Énvagyokat kérdezd, Ő most rakott rá bolgár 50 köböset..
Válasz termelo #14677. hozzászólásáraEz kúpos, meg vannak rajta műanyag dudorok is, amik gondolom s rezgésért felelősek. Tized pontosságra neg nem tudom lehajtani. De legalább meglett és rendeltem 3 darabot.
Válasz $HMP$ #14670. hozzászólásáraNálunk is kötelező, qrva jó dolog. Csak itt így tartóstól nem láttam még. Ebből kell nekem 2 szett. Egy a pótkocsira, 1 meg a monitornak.
Válasz mtz1221 #14661. hozzászólásáraEz megy oda.
Le ne vagd inkabb vegyel ra ilyet északon kötelező.
És kurva jó is látszódsz legalább a setitben és tudják hogy lassú jármű.
Válasz A.I. #14651. hozzászólásáraNekem két darab cső a monitortartó ami ugyanígy összemegy, kb10-15 centit. A nagyobb átmérőjű csöre van egy anya hegesztve, abban meg egy szárnyas csavar amivel megszorítom a kívánt helyen. Vágd le ezeket és hegeszd ezeknek a helyére a csöveket, egyszerűbb, gyorsabb.
Válasz A.I. #14660. hozzászólására Ha nincs a közeledben hajlító,akkor vágd ki flexel az anyagot,pl 4-5mm lemezből,és hegeszd össze! Ne apadjon már előttetek ki a víz!
Válasz medikus #14657. hozzászólásáraAz a baj, hogy max bili anyagból, az meg a több kilós monitort nem biztos, hogy tartja aztán meg kiveri az ablakot, akkor lesz csak dráma, meg drága!
Válasz mtz1221 #14653. hozzászólásáraKeresgélem, lássuk ki talál előbb!
A.I.-nak (már hogy nem nekem, hanem a digitálisnak) fingja sincs, közelben sem jár.
Sziasztok!
Tudna valaki képet mutatni arról hogyan kell Metal Fach Z 562-es bálázóba helyesen befűtni a bálahálót, úgy hogy el is induljon?
Előre is köszönöm a segítségét :)
Válasz Gumóka #14644. hozzászólásáraHHasznált hullámpalád nincs, 4-8 lábra ? Takarót bármit raktam rá, nekem szét bacta a szél felbontás után. Ha tető van felette, az oldsla nem is lényeg, ha úgy van rakva a bál.
14690 hozzászólás
Válasz termelo #14681. hozzászólásárahttps://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/alkatresz/traktor-alkatreszek/hidraulikaszivattyuk-mtzbelarus-traktorokhoz/h_7522823?ref=53c4bddf
Válasz t.romsics #14688. hozzászólásáraEléggé hasonlít rá.
De a neten 35-40 mm-es fesztávú szárnyakat ír, ez meg talán a fele.
Lehet, még nem nőtt meg.......
Jó egy hete kezdtek repkedni az egyik szőllőtőke alatt.
Nem tudom, mostam mit csináljak.
Jó 1 hét, mire a csemegeszőllő beérik, és utánna lefújom insekticíddel az egész kertet.
Addigra a legkésőbbi barack is le lessz szedve.
Paprikán, paradicsomon eddig nem vettem észre, hogy ráment volna.
Válasz Sk Laci #14687. hozzászólásáraRendkívül rossz minőségű a fotó, szinte semmi sem látszódik belőle élesen. De ha gyapottok-bagolylepke, akkor őszinte részvétem…
Sziasztok!

Ez milyen lepke?
Tele van vele a kertem.
Válasz mtz1221 #14683. hozzászólásáraDe lehet keverem a rakovicáéval, és azon láttam leva felíratot .
Válasz A.I. #14682. hozzászólásáraNekem nem sok választásom van, megrendeltem tőlünk ami linkeltem. Legalább rákerül a pótkocsikra a háromszög is, eddig sajnáltam megfúrni őket.
Válasz mtz1221 #14683. hozzászólásáraDe a T150sp nem hiszem hogy rámegy. Estére ha bejutok időben, linkelem a jót.
Válasz termelo #14681. hozzászólásáraSzerintem jól, úgy rémlik levo van rajta, vagy valami hasonló.
Válasz mtz1221 #14678. hozzászólásáraVégül honnét rendeltél?
Válasz mtz1221 #14680. hozzászólásáraA balosra azt írják hogy T150-esé az MTZ-k jobbosak. Te jól írtad?
Válasz termelo #14679. hozzászólásáraBalos ns32. Eddig az M4es volt a legjobb, de ha te is gyors fejű vagy és idegbeteg, akkor NS 50est alakíts rá. Énvagyokat kérdezd, Ő most rakott rá bolgár 50 köböset..
Válasz mtz1221 #14678. hozzászólásáraÉn azt hittem a kúpos "beül" az aljába és annyi elég.

de örülök, hogy megoldódott.
Neked megy fejből, milyen szivattyú kell 80-as MTZ-re ha homlokrakót szereltem rá?
Előre is köszi
Válasz termelo #14677. hozzászólásáraEz kúpos, meg vannak rajta műanyag dudorok is, amik gondolom s rezgésért felelősek. Tized pontosságra neg nem tudom lehajtani. De legalább meglett és rendeltem 3 darabot.
Válasz mtz1221 #14676. hozzászólásáraGondoltam látod milyen egyszerű meghajtani...
Válasz termelo #14675. hozzászólásáraNem is azt keressük, amiért le amatőröztél bennünket.
Válasz mtz1221 #14673. hozzászólásáraNem szoktam, miért?
Válasz A.I. #14671. hozzászólásárailyen nincs, találtam nálunk.
Lengyel pótkocsi forgalmazónál keresd.
https://www.kupujemprodajem.com/auto-oprema/obavezna-oprema/metalni-drzac-za-trougao-za-spora-vozila-automax-8661/oglas/178736376?filterId=8264614951
Válasz termelo #14669. hozzászólásáraIttál ???
Válasz $HMP$ #14670. hozzászólásáraNálunk is kötelező, qrva jó dolog. Csak itt így tartóstól nem láttam még. Ebből kell nekem 2 szett. Egy a pótkocsira, 1 meg a monitornak.
Válasz termelo #14669. hozzászólásáraMi sem
! Amúgy nem ezt keressük
!
Válasz mtz1221 #14661. hozzászólásáraEz megy oda.

Le ne vagd inkabb vegyel ra ilyet északon kötelező.
És kurva jó is látszódsz legalább a setitben és tudják hogy lassú jármű.
Válasz mtz1221 #14661. hozzászólásáraLámpatest rögzítő
Mondtam már hogy nem bírom az amatőröket:
https://grandbrass.com/wall-hanger-bracket-mount-set-with-1-8ips-slip-through-hole/gyíkoknak
Válasz A.I. #14651. hozzászólásáraNekem két darab cső a monitortartó ami ugyanígy összemegy, kb10-15 centit. A nagyobb átmérőjű csöre van egy anya hegesztve, abban meg egy szárnyas csavar amivel megszorítom a kívánt helyen. Vágd le ezeket és hegeszd ezeknek a helyére a csöveket, egyszerűbb, gyorsabb.
Válasz mtz1221 #14661. hozzászólásáraEz meg litván, lesz itt valahol magyar is, meg kellene, hogy be legyen méretezve, az sem árrana.
Lt
Válasz mtz1221 #14661. hozzászólására Ablakmosó tartály helye!!!!!!!!!!!!!!Nézd már meg jobban!
Válasz medikus #14663. hozzászólásáraHáromszög prizma, lásd Temu.
Válasz medikus #14662. hozzászólásáraNyiván legyártunk mindent is, amit muszáj.
Válasz mtz1221 #14661. hozzászólására Valami kiegészítő lámpa,pl kör villogó,vagy hasonló tartója!
Válasz A.I. #14660. hozzászólására Ha nincs a közeledben hajlító,akkor vágd ki flexel az anyagot,pl 4-5mm lemezből,és hegeszd össze! Ne apadjon már előttetek ki a víz!

Válasz A.I. #14656. hozzászólásáraMetal fach pótkocsin pont olyan tartó van a hátulján, de arra se tudok rájönni mi célt szolgálna. Hátha segít.

Válasz medikus #14657. hozzászólásáraAz a baj, hogy max bili anyagból, az meg a több kilós monitort nem biztos, hogy tartja aztán meg kiveri az ablakot, akkor lesz csak dráma, meg drága!
Válasz A.I. #14655. hozzászólásáraNekem is meg csináltak két darabot pár éve, fillérekért.
Válasz mtz1221 #14653. hozzászólásáraNyomon vagyok!
Válasz A.I. #14651. hozzászólására Nehogy már? Satuban lehajtod!

Válasz mtz1221 #14653. hozzászólásáraKeresgélem, lássuk ki talál előbb
!
A.I.-nak (már hogy nem nekem, hanem a digitálisnak) fingja sincs, közelben sem jár.
Válasz Koczka József #14652. hozzászólásáraBiztos megcsinálnák, de 2 darab gyártása...
Sziasztok!
Tudna valaki képet mutatni arról hogyan kell Metal Fach Z 562-es bálázóba helyesen befűtni a bálahálót, úgy hogy el is induljon?
Előre is köszönöm a segítségét :)
Válasz A.I. #14651. hozzászólásáraÍrd meg ha találsz, merz nekem is pont ilyen kéne. Vagy mi a típus neve.

Válasz A.I. #14651. hozzászólásáraSzia hajtasd le a jurapluszban.
Sziasztok.

Nem is biztos, hogy ez annyira SOS, de mi ennek a monitortartónak a rendes neve, esetleg hol szerezhető be?
Köszönöm!
Válasz Gumóka #14644. hozzászólásárapapirgyári filc
Válasz Gumóka #14644. hozzászólásáraagrobörzsöny
Válasz medikus #14646. hozzászólásáraNa, az nem lenne hülyeség.
Válasz Gumóka #14644 Használt kamion ponyva!
Válasz Gumóka #14644. hozzászólásáraHHasznált hullámpalád nincs, 4-8 lábra ? Takarót bármit raktam rá, nekem szét bacta a szél felbontás után. Ha tető van felette, az oldsla nem is lényeg, ha úgy van rakva a bál.
Üdv.!
Bála/kazaltakarót szeretnék venni, milyet és honnan érdemes?
Válasz ND #14642. hozzászólásáraFasza, majd ezekhez memorizállak.
Válasz mtz1221 #14641. hozzászólásáraígy ebben a sorrendben
Válasz ND #14640. hozzászólásáraFord ribizli füstölő ???