Én is úgy láttam, hogy ott kellene lenni, de csak a helye van.
Na mindegy, attól még vet, csak anélkül hektarszámláló sincs. (Na nem mintha az elődjén lett volna.
Még egyszer köszönöm.
Válasz A.I. #14527. hozzászólásáraValamelyik középső és hátsó tömörítő kerék csavarja hosszabb és azon belülről van 1 hosszított anya amibe be van ragasztva 1 mágnes,
A kerékagy tartón meg az érzékelő.
Úgy emlékszek hogy 2 csavaron is van mágnes mert csak akkor mér normálisan.
A 41 fokban megadta magát aratás közben az lcd kijelző. Az egyik kép az irányváltó előre a másik hátra állásában készült. Nem javult meg este a hűvösebben sem. Megváltozik a power kapcsoláskor is a kijelző.
Biztos a kijelző halt meg?
Elvileg szokták javítani. Hol csinálnak ilyet?
Válasz Georgosz #14514. hozzászólásáraNem biztos hogy pont ők, de ismerős ott dolgozik az egyikknél, és mondja hogy heti szinten jön aratás előtt magyar céges autó hozzájuk, és viszi a dolgokat.
Válasz mtz1221 #14511. hozzászólásáraLehet, de én a 3 euros vám miatt, meg az emelkedett árak miatt is már allegrot nézegetem, ha kell vmi, 2 nap alatt ide is ér átlagosan.
Válasz mtz1221 #14504. hozzászólásáraClaas Merkúr. Átereszcsavar a zsirzo helyère, átereszfej,amin a rèz cső rá van forrasztva,a cső vègèn meg forrasztva a gomb. Pedig befèrni,oda,le is szedtem, mert a rezgèstől törött a forrasztás. De ez más tèma.
Válasz mtz1221 #14504. hozzászólásáraArra gondoltam hogy a réz fékcsövet könnyebben összeforrasztod egy zsírzószemmel,mint a műanyagot! De kamionos boltban biztos tudnak neked adni központi zsírzóhoz csövet,és csatlakozót is!
Válasz Gumóka #14490. hozzászólásáraMilyen ék van benne ? Nehogy kúpos volt, csak elveszett a feje, 1x egy olyan miatt két napot szórakoztam egy ganészóró agyával.
Diplomamunka elkészítéséhez keresek egy olyan növényvédő drónnal felvértezett kollégát, aki megmentene 3ha UV napvédő kipermetezésében. Kukorica lenne az alany, és Csongrád-Csanád megye.
Az előző adagot sajnos lemosta az eső, és itt állok a kutatás és a diplomamunka elkészítése előtt, de ha nem tudom kijuttatni az anyagot, ugrott a projekt.
Válasz Gumóka #14481. hozzászólásáraMint már mondtam itt mindenkinek. Cső ami rámegy, M24es anya a végére, 2 helyen meg oda hefteled a másik felét sz agyhoz.
Válasz .Richard. #14485. hozzászólásáraVégső esetben én is erre gondoltam, végülis annyi erőhatás éri, ami rendet felvesz...
De még kicsit javítok a spéci lehúzómon, mert hajlik, aztán meglátjuk
Válasz medikus #14484. hozzászólásáraHa nagyon szakmaiak akarunk lenni, retesz az, de igen, van benne.
Már izzásra hevítettem, ütögettem, de semmi.
Ja meg fujkáltam wd-vel.
Mondjuk a meghajtó kardánja is 1 napomba került...
Válasz Gumóka #14481. hozzászólásáraVágj bele flexel párhuzamosan a tengellyel,kivül belül. Aztán összerakáskor összehegeszted,leflexeled,èszre sem lehet venni.
14531 hozzászólás
Válasz medikus #14529. hozzászólásáraMagamat kérdezzem!?

Válasz 4964 #14528. hozzászólásáraKöszönöm
Én is úgy láttam, hogy ott kellene lenni, de csak a helye van.
Na mindegy, attól még vet, csak anélkül hektarszámláló sincs. (Na nem mintha az elődjén lett volna.
Még egyszer köszönöm.
Válasz A.I. #14527. hozzászólásáraAI egy pillanat alatt megmondja!

Válasz A.I. #14527. hozzászólásáraValamelyik középső és hátsó tömörítő kerék csavarja hosszabb és azon belülről van 1 hosszított anya amibe be van ragasztva 1 mágnes,
A kerékagy tartón meg az érzékelő.
Úgy emlékszek hogy 2 csavaron is van mágnes mert csak akkor mér normálisan.
Sziasztok
Tume Nova Combi honnét veszi le a sebesség jelet, ha valaki tudna segíteni megköszönném.
Válasz VMisi #14517. hozzászólásáraKábeleket azért lehuzgálnám róla egy éjszakára, és át is kontktszorézve tenném fel másnap, javítsttása előtt.
Válasz Sk Laci #14524. hozzászólásáraA kép is 26 fokban készült. Nem sokat javult.
Válasz VMisi #14520. hozzászólásáraNekem hamar rendbejött. Tiédhez nem tudok hozzászólni.
20 fokba se javult semmit se? Vagy látszik javulás?
Válasz VMisi #14522. hozzászólásáraBead olyat is,ami itteni hirdetés! (emlékeztem rá)
Válasz medikus #14521. hozzászólásáraKöszi! Legjobb lenne ha csak megjavulna a hidegtől.
Válasz VMisi #14520. hozzászólásáraMezőgazdasági gépek kijelző javítása!! Google,és utána választhatsz a sok kínált közül!

Válasz Sk Laci #14519. hozzászólására3 napja kapott hőgutát, azóta volt 20 fok is, de maradt ilyen. Várjam meg a még hidegebbet?
Válasz VMisi #14517. hozzászólásáraNekem volt ilyen a múltban a NH traktoron. Visszahült a levegő, minden rendben megy tovább.
Válasz VMisi #14517. hozzászólásáraAutókét a Pixel csinálja!
A 41 fokban megadta magát aratás közben az lcd kijelző. Az egyik kép az irányváltó előre a másik hátra állásában készült. Nem javult meg este a hűvösebben sem. Megváltozik a power kapcsoláskor is a kijelző.

Biztos a kijelző halt meg?
Elvileg szokták javítani. Hol csinálnak ilyet?
Válasz mtz1221 #14510. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz Georgosz #14514. hozzászólásáraNem biztos hogy pont ők, de ismerős ott dolgozik az egyikknél, és mondja hogy heti szinten jön aratás előtt magyar céges autó hozzájuk, és viszi a dolgokat.
Válasz mtz1221 #14512. hozzászólásáraNem tudtam! Köszönöm!
Válasz mtz1221 #14511. hozzászólásáraLehet, de én a 3 euros vám miatt, meg az emelkedett árak miatt is már allegrot nézegetem, ha kell vmi, 2 nap alatt ide is ér átlagosan.
Válasz Georgosz #14506. hozzászólásáraŐk is itt veszik nálunk.
Válasz Gumóka #14509. hozzászólásáraaLI , nÁLUNK ILYESMI NINCS. ?
Válasz balazoooo #14505. hozzászólásáraEGYIK ÉS A MÁSIK. HÍVD ŐKET NYUGODTAN, MAGYAROK.
Válasz mtz1221 #14504. hozzászólásárahttps://zsirzo.hu/?srsltid=AfmBOoq2dwxvoFl4WXyrNn_YRnXHP7z3NWRVtz9BdUhKCs-Uml4a5ZJc
Válasz mtz1221 #14504. hozzászólásáraClaas Merkúr. Átereszcsavar a zsirzo helyère, átereszfej,amin a rèz cső rá van forrasztva,a cső vègèn meg forrasztva a gomb. Pedig befèrni,oda,le is szedtem, mert a rezgèstől törött a forrasztás. De ez más tèma.
Válasz mtz1221 #14504. hozzászólásáraArra gondoltam hogy a réz fékcsövet könnyebben összeforrasztod egy zsírzószemmel,mint a műanyagot! De kamionos boltban biztos tudnak neked adni központi zsírzóhoz csövet,és csatlakozót is!
Válasz balazoooo #14505. hozzászólásáraKomBelt
Válasz mtz1221 #14504. hozzászólásáraSzia!
Nem tudom hogy jól emlékezem e de mintha említettél volna egy céget aki kombájn rostákat gyárt?
Válasz medikus #14503. hozzászólásáraDe azt hogyan, milyen csatlakozókkal ? Műanyag fékcső nem bírja ki ?
Válasz mtz1221 #14502. hozzászólásáraRéz fékcső!!!!!!!!!
6os vagy 8as zsírzó szemet szeretnék csővel elvezetni 3 méterre kb . Mi kéne hozzá, egyik fele jó lenne ha derékszögben menne be a zsírzó furatába ?
Válasz mtz1221 #14498. hozzászólásáraMondtam neki,hogy képet azért adhatna róla!

Válasz Törppapa #14499. hozzászólásáraMajd pár hét múlva. Most törött lábbal nem ugrana fel gyorsan, eltörné neki a másikat is.

Válasz medikus #14495. hozzászólásáraNe kapkodj,gyógyulj meg azt utánna mehet "az" is.
Ez lennél te?
Válasz medikus #14497. hozzászólásáraAz jó, akkor gyógyulsz.
Válasz mtz1221 #14496. hozzászólásáraHanyadt fekve mindenképp! Én úgy érzem!Udvarra azért már kimegyek!
Válasz medikus #14495. hozzászólásáraA lábadra értettem hogy bírná e már?, nem a facodra.
Válasz mtz1221 #14494. hozzászólásáraDehogy mondanák! Főleg hogy mióta ver a baj diétára vagyok fogva itthon!(jelszó mit akarsz már?)

Válasz medikus #14493. hozzászólásáraHogy vagy ? Egy 30 éves bekinálkozna, nemet mondanál ?
Válasz mtz1221 #14492. hozzászólásáraNem ék, retesz!
Válasz Gumóka #14490. hozzászólásáraMilyen ék van benne ? Nehogy kúpos volt, csak elveszett a feje, 1x egy olyan miatt két napot szórakoztam egy ganészóró agyával.
S.O.S.
Diplomamunka elkészítéséhez keresek egy olyan növényvédő drónnal felvértezett kollégát, aki megmentene 3ha UV napvédő kipermetezésében. Kukorica lenne az alany, és Csongrád-Csanád megye.
Az előző adagot sajnos lemosta az eső, és itt állok a kutatás és a diplomamunka elkészítése előtt, de ha nem tudom kijuttatni az anyagot, ugrott a projekt.
Válasz mtz1221 #14489. hozzászólásáraNincs akkora csődarabom.
Holnap még ráfeszülök, ha nem hét közepére küldi a lengyel postán az újat
Válasz Gumóka #14481. hozzászólásáraMint már mondtam itt mindenkinek. Cső ami rámegy, M24es anya a végére, 2 helyen meg oda hefteled a másik felét sz agyhoz.
Válasz Gumóka #14487. hozzászólásáraVan ott szerszám elèg!
lehet kiteszed a napra aztán szètesik a melegen.
Válasz .Richard. #14485. hozzászólásáraVégső esetben én is erre gondoltam, végülis annyi erőhatás éri, ami rendet felvesz...
De még kicsit javítok a spéci lehúzómon, mert hajlik, aztán meglátjuk
Válasz medikus #14484. hozzászólásáraHa nagyon szakmaiak akarunk lenni, retesz az, de igen, van benne.

Már izzásra hevítettem, ütögettem, de semmi.
Ja meg fujkáltam wd-vel.
Mondjuk a meghajtó kardánja is 1 napomba került...
Válasz Gumóka #14481. hozzászólásáraVágj bele flexel párhuzamosan a tengellyel,kivül belül. Aztán összerakáskor összehegeszted,leflexeled,èszre sem lehet venni.
Válasz Gumóka #14481. hozzászólásáraMost nézem nagyítva! Van ék is! Ott is spiccelj be neki!
Válasz Gumóka #14481. hozzászólásáraKalapáld körbe,másik oldalról ellent tartva! Hátha nyúlik annyit az anyag!
Válasz Gumóka #14481. hozzászólásáraFúrj bele, ott a lemeznél, és öntsél fékolajat a lyukba!