Sajna nincs. A szivattyú egy kicsit olajos kívülről, azt mondja a hapi valószínűleg túl töltötték. Ki lehet próbálni, úgy adja el. Van neki két berthoud is, de ez kinézetre jobb.
Válasz #873. hozzászólásra
Sehogy ahogy írják azt nem kapcsolod ki ha nem a szakaszolókkal váltod át bár nekem behaltak a szakaszolóim és forduláshoz kisebb sebességbe kapcsolok és úgy fordulok így a kis tempónál nem tud a nyomás kiépülni a rendszerben ezért nem szór .
Nem a talajhajtás van kapcsolva , hanem n az elektromos szakaszolóvan átkapcsolva és ilyenkor visszakever. a talajhajtás vagy hidraulika kapcslja, vagy mechanikusan kapcsolod.
Válasz #864. hozzászólásra
én nen szűkíteném le az biztos, ha 6 centit rövidíted a nyomjelzőket és úgy vetsz akkor pont 24 méter lesz a 7 vetőgép alja. Vagy tegyél esetleg a keret végébe 1 számmal nagyobb fuvókát és fordítsd hogy jobban kifele álljon. Leszűkíteni elég bajos egy permetezőt mert a szakaszok kompenzátorait nem biztos hogy be lehet utána állítani normálisan.
nekem olyan volt gyárilag mikor meg vettem de pár dolog nem működött rajta és én már úgy alakítottam át,hogy a tlt-ről megy a szivattyú,szerintem így jobb
Válasz #861. hozzászólásra
Nekem nagyon be jönnek idén sikerült vennem egyet és én egyre jobban szeretem , Biztos le lehet szűkíteni a 24-et 21-re de miért akarod leszűkíteni jó az úgy is .
7400 hozzászólás
heló
Válasz #897. hozzászólásra
mennem kell heló
Válasz #897. hozzászólásra
nem tudom de biztos nem olcsó
elektromos szakaszolószerinted mennyibe kerülne rá?
Válasz #894. hozzászólásra
Jónak néz ki
Válasz #893. hozzászólásra
Szerintem nem nagy baj jelenleg nekem is csak csapok vannak közbeiktatva mert nem jók az elektromos szakaszolóim .
Jó kérdés mikoriak az enyém régi
Ez az egyik berthoudnak a képe, a másikról nincs fenn kép, illetve arról sem ,ami nekem tetszik
Szerinted nem nagy baj, hogy mechanikus a szakaszolása, hány éves gépek lehetnek ezek?Próbálok képet betenni
Válasz #891. hozzászólásra
Minden estre próbáld ki vizzel és ha lesz nyomás akkor nincs baja a szivatyúnak
Mi lehet még a baja?
Válasz #888. hozzászólásra
ha csak az akkor nincs nagy baj
Válasz #887. hozzászólásra
szokott lenni rajtuk egy állító egység azon
Válasz #886. hozzászólásra
Az talán nem nagy probléma
Hogy lehet állítani az ilyen gépeknél a kiszórt permetlé mennyiségét?
Válasz #884. hozzászólásra
az olaj lehet szimering hiba is
nem erdvard, valami s -sel kezdődő nevű. Van nála egy 29 soros accord vetőgép, azt is néztem, csak nehéz összehozni a 24 m-es permetezővel
Sajna nincs. A szivattyú egy kicsit olajos kívülről, azt mondja a hapi valószínűleg túl töltötték. Ki lehet próbálni, úgy adja el. Van neki két berthoud is, de ez kinézetre jobb.
Válasz #879. hozzászólásra
A talajkerék hajtás lényege bármilyen sebességel haladsz mindig anyi vízmenyiséget permetez.
Válasz #880. hozzászólásra
evrard ?
francia gyártmány, de most hirtelen nem emlékszem a típusára
Válasz #878. hozzászólásra
képed van esetleg a gépről ?
Válasz #876. hozzászólásra
perzse hogy tud még többel is ha gyorsan húzod
bár itt nem nyomást kell állítani mint a gardánosnál hanem anyagmennyiséget
a gépen két szivattyú van, az egyik kardánnal keveri az anyagot, a másik szivattyú permetez, van rajta jardán hajtás és talajkerék hajtás is
Amit én néztem gépet, azon mechanikus szakaszolás van.
Tud akkora nyomással dolgozni, mint a kardános szivattyú?
Sehogy ahogy írják azt nem kapcsolod ki ha nem a szakaszolókkal váltod át bár nekem behaltak a szakaszolóim és forduláshoz kisebb sebességbe kapcsolok és úgy fordulok így a kis tempónál nem tud a nyomás kiépülni a rendszerben ezért nem szór .
Nem a talajhajtás van kapcsolva , hanem n az elektromos szakaszolóvan átkapcsolva és ilyenkor visszakever. a talajhajtás vagy hidraulika kapcslja, vagy mechanikusan kapcsolod.
A talajkerék hajtást hogy lehet kikapcsolni fordulásnál?
Válasz #869. hozzászólásra
Én egy öreg Evrardot használok eddig meg vagyok vele elégedve
Válasz #869. hozzászólásra

szuper, a lovaspermetezőgép is igy müködött
régebbi berthoud permetezöröl mi a véleményetek?
A talajkerék hajtású permetezőhöz mit szóltok?
múvelönyomot is szeretnék bele tenni, de aqmit néztem gépet, nem ért a gazda sem a monitor automatikájához
Válasz #864. hozzászólásra
én nen szűkíteném le az biztos, ha 6 centit rövidíted a nyomjelzőket és úgy vetsz akkor pont 24 méter lesz a 7 vetőgép alja. Vagy tegyél esetleg a keret végébe 1 számmal nagyobb fuvókát és fordítsd hogy jobban kifele álljon. Leszűkíteni elég bajos egy permetezőt mert a szakaszok kompenzátorait nem biztos hogy be lehet utána állítani normálisan.
nekem olyan volt gyárilag mikor meg vettem de pár dolog nem működött rajta és én már úgy alakítottam át,hogy a tlt-ről megy a szivattyú,szerintem így jobb
Nemt udtok segíteni?
a vetőgép 3,5 m-es
Nekem nagyon be jönnek idén sikerült vennem egyet és én egyre jobban szeretem , Biztos le lehet szűkíteni a 24-et 21-re de miért akarod leszűkíteni jó az úgy is .
24 m-es permetezőt le lehet szűkíteni 21 m-re?
mi a véleményetek a talajkerék hajtású permetezőkről?
Válasz #858. hozzászólásra

No nem is ártott már azt a régit lecserélni..
Válasz #858. hozzászólásra

Emmá döfi e api...
Mikor fogok én annyit keresni a fődeken h. közepes vontatott helyett nagy függesztettbe öljem a eurót.......???????
Soha.
Tetszik.
Válasz #855. hozzászólásra

Nálam megnézheted.........
Válasz #807. hozzászólásra

(lyogj)...
Mi lenne ez más,mint egy flakon mosó
Válasz #854. hozzászólásra
Egyértelmű az Amazone a király. A második a Pilmet atöbbi sokkal lassabban ment amit a Zetor húzót az meg megbukott.
Válasz #854. hozzászólásra
Megnéztem volna a függesztettjét is!
Válasz #853. hozzászólásra

Az amazone ,magasan verte a mezőnyt!
Itt az új Hi-Tec fúvóka !
Válasz #847. hozzászólásra
a múltkor volt róla szó, hogy valakinek ragasztott valami speckós emberke
valahol megkell legyen, még tel,szám is volt