Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak595 FtBenzin árak587 FtEUR399.36 FtUSD363.9 FtCHF424.27 FtGBP476.42 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz mgbiztositas #4009. hozzászólására550- és MTZ - re kellett rakni + orrsúlyt, hogy vigye a 800 literes Forrás permetezőket. Gyári súllyal fel lehetett rántani az elejét?
600 literes Lengyel géppel dolgoznak csöves 50- essel.
Válasz Berkó_ #4000. hozzászólásáraVegyél 2"- os hálós csepegtető szűrőt, 250 l/ perc átmegy rajta vízből, nitróból lehet kevesebb. Én ilyen szűrőt használok, ha nem tiszta a permetezésre használt víz.
Válasz laci92627 #3998. hozzászólásáraIllene fúvóka szűrőt is használni, ha nem akarsz szívni, eldugul egy légbeszívásos azt macerás kitakarítani. Kis hardi permetezőmön van szívó oldali, nyomó oldali, és még a fúvókáknál is.
Válasz Berkó_ #3999. hozzászólásáraSimán előfordul! Hardi commandernél is hol egy az érték,hol fél bár szórás van a fedélzeti számítógép és a kinti óra között. Légbuborék lehet olyankor az óra ,vagy a jeladó csonkjába szorulva,ami miatt kevesebbet mutat.
Az óra is lehet nem épp jól van kalibrálva.vagy a jeladó van elkoszolódva,vagy haldoklik.
Válasz laci92627 #3998. hozzászólásáraÉn sem használtam/használok. Nem volt még gondom dugulással. Mondjuk amit kaptam nitrot IBC-be elég trutyis, kíváncsi leszek rá.
Tapasztalt-e már valaki olyat, hogy a permetezőgépen elhelyezett manométer, és a permetezőhöz tartozó elektronika két különböző nyomást mutat, kb 2-3 tized báros különbséget? Cseréltem manometert, mert 0,5 bar különbséget mutatott a régi óra, de még ezt is sokallom.
Válasz laci92627 #3996. hozzászólásáraHa megoldható akkor inkabb tegyel be 100 nyomószűrőt mert így hol az eggyik hol a masik fuvoka fog eldugulni ha koszos.
Válasz mtz1221 #3993. hozzászólásáraIgen. Nitrosolhoz vettem, méterenként egy fúvóka. A vakdugó" kupak, még a 10- és fúvóka tartó annyi volt, mint a kerámia betétes albuz fúvóka
Válasz ravaszparaszt #3987. hozzászólásáraMásképp mondom.Mérd meg az otthoni gyalult egyenes részét.Ha 8 mm (én még nem láttam más méretűt )Akkor jó lesz bele amit linkeltél.
Szevasztok! Ilyen típusú fúvókát szeretnék rendelni: http://permetezes.hu/termekek/legbeszivasos-kompakt-duplasugar/ezk-twin-04-fuvoka1/
Szántóföldi növényeket permeteznénk vele.
Be tudom-e rakni a régi helyére, vagy kell-e hozzá valami?
Üdv!Van-e itt olyan aki Mtz 82-vel 24m-es hardi commander Twin force-t használ?Szeretném tudni ,hogy megbírja-e hajtani a ventilátorokat? Nem kell hogy gyorsan húzza, mert kertészeti kultúrában használnám.Előre is köszönöm a válaszokat!
Válasz dr.T #3980. hozzászólásáraErre is gondoltam, de a légzsákos sem annyival tud jobban dolgozni, sajnos pont keresztirányba van kb 45 fokban a művelési iránytól az uralkodó szélírány, a légbeszívásos fúvókát természetesen használok, de sajnos sokszor nem lehet azzal dolgozni.
6922 hozzászólás
Válasz kis Zombi #4018. hozzászólására
Tehát ha rakok csöves 50re is orrsúlyt pluszba elvileg jó lehet?!
Válasz GREVEN #4020. hozzászólásárami van akkor ha elzárja a vizet azt kicsöpög? itt nálunk fog leszállni?
Egy fokkal jobb mint a szamaras.
Válasz kis Zombi #4018. hozzászólásáraNehezen kanyarodik.
Válasz mgbiztositas #4009. hozzászólására550- és MTZ - re kellett rakni + orrsúlyt, hogy vigye a 800 literes Forrás permetezőket. Gyári súllyal fel lehetett rántani az elejét?
600 literes Lengyel géppel dolgoznak csöves 50- essel.
Válasz csoppika #4014. hozzászólásáraMégis megeszi
Válasz dr.T #4012. hozzászólásáraElvileg van egy membrán meg olaj a lötty meg az óra között...
Válasz Dave #4002. hozzászólásáraFelesleges annyira túl bonyolítani
Válasz Berkó_ #3999. hozzászólásáraBiztos a nitrosol tönkretette ,nekem,kb olyan 3 evet bir ki igaz azzal mindig majdnem csak nitrot fujok.
Válasz laci92627 #3998. hozzászólásáraAkkor nemkell mert az is 100
Válasz laci92627 #3998. hozzászólásáraAkkor nemkell mert az is 100
Sziasztok!
Van e valakinek tapasztalata hogy az 50es MTZ-re mekkora függesztett permetezőt lehet rakni?
A 800l-eset elbírná? Esetleg +orrsúllyal?
Válasz Berkó_ #4007. hozzászólásáraKöszi!
Válasz Praetor #4005. hozzászólásáraIgen illeszkedik.
Válasz kis Zombi #4004. hozzászólásáraKösz a tippet!
Olyan kérdésem lenne, hogy lengyel permetező szórófejébe illeszkednek-e a lechler idkt fúvókák? Előre is köszönöm!
Válasz Berkó_ #4000. hozzászólásáraVegyél 2"- os hálós csepegtető szűrőt, 250 l/ perc átmegy rajta vízből, nitróból lehet kevesebb. Én ilyen szűrőt használok, ha nem tiszta a permetezésre használt víz.
Válasz Matyi50 #4001. hozzászólásáraKöszi!
Válasz laci92627 #3998. hozzászólásáraIllene fúvóka szűrőt is használni, ha nem akarsz szívni, eldugul egy légbeszívásos azt macerás kitakarítani. Kis hardi permetezőmön van szívó oldali, nyomó oldali, és még a fúvókáknál is.
Válasz Berkó_ #3999. hozzászólásáraSimán előfordul! Hardi commandernél is hol egy az érték,hol fél bár szórás van a fedélzeti számítógép és a kinti óra között. Légbuborék lehet olyankor az óra ,vagy a jeladó csonkjába szorulva,ami miatt kevesebbet mutat.
Az óra is lehet nem épp jól van kalibrálva.vagy a jeladó van elkoszolódva,vagy haldoklik.
Válasz laci92627 #3998. hozzászólásáraÉn sem használtam/használok. Nem volt még gondom dugulással. Mondjuk amit kaptam nitrot IBC-be elég trutyis, kíváncsi leszek rá.
Tapasztalt-e már valaki olyat, hogy a permetezőgépen elhelyezett manométer, és a permetezőhöz tartozó elektronika két különböző nyomást mutat, kb 2-3 tized báros különbséget? Cseréltem manometert, mert 0,5 bar különbséget mutatott a régi óra, de még ezt is sokallom.
Válasz dr.T #3997. hozzászólásáraMegnézem majd milyen nyomószűrő van benne! Ha 100-as nyomószűrő van benne akkor nem kell fúvókaszűrő?
Válasz laci92627 #3996. hozzászólásáraHa megoldható akkor inkabb tegyel be 100 nyomószűrőt mert így hol az eggyik hol a masik fuvoka fog eldugulni ha koszos.
Fúvóka szűrőnek milyet szoktatok használni 50 vagy 100 mesh? piros IDK fúvóka van benne,rácsos vagy a vágott vonalas a jobb?
Berthoud gamma szivattyúba SAE30 olajat ír a könyve,tehát ebbe 4 ütemű fűnyíróba való motorolaj kell?,vagy rosszul értelmezem?
Válasz mtz1221 #3993. hozzászólásáraIgen. Nitrosolhoz vettem, méterenként egy fúvóka. A vakdugó" kupak, még a 10- és fúvóka tartó annyi volt, mint a kerámia betétes albuz fúvóka
Válasz kis Zombi #3992. hozzászólásáraMég nem volt vele dolgom.Akkor ahhoz lehet bajonett zárat is venni külön ??
Válasz mtz1221 #3990. hozzászólásáraAz ütkôzőlapos fúvóka 10 mm széles
Kösz.
Válasz ravaszparaszt #3987. hozzászólásáraMásképp mondom.Mérd meg az otthoni gyalult egyenes részét.Ha 8 mm (én még nem láttam más méretűt )Akkor jó lesz bele amit linkeltél.
http://www.nyirker.hu/termek/1097 ilyen.
Válasz ravaszparaszt #3985. hozzászólásárade milyen a régi?
Köszi.De jó is lesz?
Válasz ravaszparaszt #3985. hozzászólásáraBe.
Szevasztok! Ilyen típusú fúvókát szeretnék rendelni: http://permetezes.hu/termekek/legbeszivasos-kompakt-duplasugar/ezk-twin-04-fuvoka1/
Szántóföldi növényeket permeteznénk vele.
Be tudom-e rakni a régi helyére, vagy kell-e hozzá valami?
Üdv!Van-e itt olyan aki Mtz 82-vel 24m-es hardi commander Twin force-t használ?Szeretném tudni ,hogy megbírja-e hajtani a ventilátorokat? Nem kell hogy gyorsan húzza, mert kertészeti kultúrában használnám.Előre is köszönöm a válaszokat!
COMET permetező szivattyúk, akár szántóföldi permetezőkhöz is! Rövid katalógus itt érhető el:
Részletes 130 oldalas katalógusunk postai úton kérhető!
Válasz Bárány #3979. hozzászólására
Válasz dr.T #3980. hozzászólásáraErre is gondoltam, de a légzsákos sem annyival tud jobban dolgozni, sajnos pont keresztirányba van kb 45 fokban a művelési iránytól az uralkodó szélírány, a légbeszívásos fúvókát természetesen használok, de sajnos sokszor nem lehet azzal dolgozni.
Válasz JD 4630 #3970. hozzászólásáraAkkor vegyel legzsakosat,mindenre van megoldas,mar a sima meg a legbeszivasos között is oriasi különbség van
Válasz atisgyulai #3976. hozzászólásáraLechler Agriculture
Válasz csoppika #3977. hozzászólásáraÁltalában 220-250, de pl. gombaölő 300-350. (Én se nagyon tartom be. )
Válasz Bárány #3975. hozzászólására225?
Válasz Bárány #3973. hozzászólásáraEz milyen alkalmazás? Mármint, mi a neve?
Válasz .Szabi #3974. hozzászólásáraÉn inkább a 200 litert keveslem.
Válasz Bárány #3973. hozzászólásáraköszi
a skála szerint nagyon béka tempó :D
Válasz .Szabi #3972. hozzászólásáraEhhez kék.