Nyerj Volkswagen Amarokot vagy iPadet! Regisztrálj és indulj a nyereményjátékon!
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Milyen traktort érdemes venni? új
- Monosem NG új
- Milyen bálacsomagolot vegyek??? új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Agrárkamara új
Cikkajánló

Négy évvel ezelőtti árakon vásárolják a tejet, de itt a fordulat
Az árak terén még mindig benne vagyunk a lejtmenetben, a beszállított tej...
Sajtóközlemény

1361 hozzászólás
MTZ sokkal jobb
nem jó..!! a fülke hangos ez egy 554 típus de majdnem annyitt eszik 80LE mtz váltó kuplung nagy szar alkatrész beszerzése lassú mi 3 hónapot vártunk nihány alkatrészre
Válasz #655. hozzászólásra

érdekélődnék hány üzemoránál járnak a gépek és mik a tapasztalatotok? kőszi
Válasz #656. hozzászólásra

Kisebb apróságoktól eltekintve nekem is jól működik a szerkezet. Nem tudom melyik kereskedőtől akarod venni de ahol én vettem azt nem ajánlom messzire elkerülendő a szervizese is toppon van egy olajcserét akadály nélkül megcsinál máshoz nem ért vagy nem akar?!!
Egyébként a kecskemétiek /solar kft/nagyon rendesek
le a kalappal előttük!
Nem akarom reklámozni a céget:Mezőtúr
Válasz #656. hozzászólásra

nekem 2,5 éve van 3000 órával de csak olajat cseréltem rajta meg egykétszáz forintos apróságokat. ennyi péenzért jó!
yto 904 tulajdonosok tapasztalatárol érdeklődnék én is szeretnék egyijen gépet kinek milyen jó ill rossz tapasztalatvan.
Helló!
Nekünk 2 db Yto-nk van már elsó és második generációs is!
Egyikkel se volt nagyobb gond! az első szériásba 3800 óra van!motorjával váltóval, hidraulikával se volt gond!A 2ik generációsba 1000 óra van az hibátlan eddig! majd még írok ha vkit érdekel
Válasz #653. hozzászólásra

Szerintem is hol van ez az mtz-hez?
Válasz #652. hozzászólásra
neke yto traktor nem tetszik dolgozok vele néha de akkor is szidom meert sztem szar az egész!
Válasz #650. hozzászólásra

X-el már át a neved kijelzősre!
Válasz #650. hozzászólásra

Vasárnap megyek ha nem jön eső, de félek hogy nem bírja az 58 LE a drága kis legó.
Válasz #646. hozzászólásra
Már úgy ki fényeztem ,hogy csak a váz van meg de így legalább jobban bírja a legód.
Válasz #648. hozzászólásra

Ami számot leírtál, azon a becenéven,van egy ismerős itt a fórumon.Arra gondoltam.
ezt most mond el mégegyszer
Válasz #645. hozzászólásra
Te is abba a faluba való vagy? Ne talán a szomszéd faluba, G-ra?
Válasz #645. hozzászólásra
Pedig azt is fényezhetné mire kell nekem?
A 3 fejessel meg mit csinál?
már jóhogynem már 10 fejel rohangál a yto x 904 es baz kötött talajban errefelé még a john deere 8100 as is csak 7 fejel megy mert nem bírja elhuzni
Válasz #643. hozzászólásra

20 coll, 30-33 cm mély.
Sebesség ???? Az érdekes....de ne itt......
Válasz #642. hozzászólásra
sebesség, nyitás?
Válasz #641. hozzászólásra

40+
Válasz #640. hozzászólásra
irígykedsz he??
nemhogy ilyet vettél vóna a sárga dög helyett
húzgálod az eldét vele?
hogy viszi a kukiföldbe?
Válasz #638. hozzászólásra

Válasz #638. hozzászólásra

csak 5 fej??
jók ezek a trakik amikor előszőr beleültem olyan hiányérzetem volt a joni után mintha nem raktak volna bele mindent de szétszakíthatatlanok errfelé egy x904 es 5ös váltvaforgatóssal rohangál elégé kötött talajban.

Válasz #612. hozzászólásra
a régi mtz talán sokkal többet érnek mint az ujak!szerintem!
Semmi probléma yto fronton minden oké?
Mi újság yto fronton hogy működnek a szerkezetek?
Válasz #631. hozzászólásra
Szevasz. Ha jóltudom az YTO a NH TL ill. TD rokona ott lehet hogy találsz megoldást.
Válasz #631. hozzászólásra
Vágass egy üvegessel bele eggyet .
szivesen segitenék,de nálunk is ugyanez a helyzet
Üdv mindenkinek!
Kokrétan Ador Alex-et vagy valakit keresnék aki magyarországon kívűlről tudna Yto 904-hez jobb oldali kis kibillenthető ablakot szerezni. Épp most csapta ki egy faág és kecskeméten sincs. Következő érkezése min 2 hónap!!!
Ha nem muszály azt nem várnám meg.
Ezért ha valaki tudna segíteni kérem írlyon a pamuszan@gmail.com-ra. Utánvétet csomagküldést mindent fizetnénk ha ott sem egetverő az ára.
Válasz #629. hozzászólásra
Bocsi akkor rosszul gondoltam.Az lkt is elhúz fenyőből 9-10 et ha bebirod kötni,de erre felénk 98%-ban akác,cser,tölgy,gyertyán van,na meg kib....tt dombok.Nógrád megye.
Válasz #628. hozzászólásra
Ebben nincs hidromotor még a csörlők is mehanikuson huznak elektro pneumatikus vezérléssel.
Egyenes terepen 10 köbméter fenyőt gond nélkül elhuzza.
Válasz #627. hozzászólásra

Ezek hidromotorosak.Az lkt is csak 80 lovas de húzattam már vele(igaz kicsit nyögve) 7,5 cm3 fát egyszerre.Nagybátyámnak újfajta Liebherr rakodóban 2700-as kis fiszfasz motor van de bika nagyon.
Válasz #626. hozzászólásra
a súlyhoz képest nem kicsi az a motor?
Válasz #625. hozzászólásra

Perkins mindenütt megálya a helyét.
Ebben a vonszolóbban
is 90le Perkins 1104C-44T motort épitenek már jó 5éve és nagyon bevált, pedig a gép sulya 8,2T.
yto x 1004-1254 ezekbe már nem semi motrok kerülnek!perkins 1104d-e44ta.Nézetek utána hány nyugati markás traktor eröforása
Ma megtudtam, hogy miért van széthúzva nálunk egy majdnem új 90-es Yto, amit lentebb említettem. Mint kiderült, nem a traktor konstrukcióval van a gond, hanem egy vonat választotta ketté. Ezt szerintem a nyugati típusú gépek sem viselték volna túl jól.
Válasz #622. hozzászólásra
jó sok
Itt nálunk vajdaságba a yto 904 22950 euro mtz892-952 eu-lux 21550 euro,mtz 1025 eu-lux 24000 euro,1021.3 28000 euro.
Válasz #620. hozzászólásra
a 920.3mas a turbós és sokkal jobb mint a sima 82es.
Válasz #619. hozzászólásra

az mtz 82-es nem turbós a 920 as viszont az
azért nemcsak kabátcsere volt
külsein alakitotak,na jo most a hátso hidrolika let uj ami gondolom 50-évig nem is változtanak rajta semit,mint a régiken.
Válasz #617. hozzászólásra
kabátot?
igen 920.3-cseréltek rajta kabátot
igen 920.3-cseréltek rajta kabátot
aposom a mtz 82-est fosjancsinak hija
Válasz #613. hozzászólásra
a 920.3 ra gondolsz
Ja vannak az MTZ-röl is hogy 80-lovasnak 400-nyomatékja
Válasz #611. hozzászólásra

a lényeg fogy fostalicska mind a kettő