Válasz fexco #3169. hozzászólásáraHát én idén is kifogtam egy csomó műszakilag analfabéta kereskedőt. Egyszerűen közük nincs a kiállított géphez. Pl. a moresil asztaloknál a két srác közül egyik sem tudta, hogy hidaulikus vagy mechanikus meghajtású a zúzó, de talán nem is tudták, hogy mit jelentenek ezek a szavak.
Volt olyan, aki az első kérdésnél mondta, hogy ő közgazdász, csak ide küldték. Valaki azt mondta, hogy csak besegít.
Hidraulikus vonólapnál megfogta őket az, hogy hány fokba lehet elfordítani a lapot.
Sajnos olyan cégnél is információhiányban voltak, ahol pedig nem számítottam rá.
Az agroinformnál annyian voltak, hogy oda se lehetett férni!
Ahol egy tányéron egy kis sós kint volt, azokat a gépeket jobban megnéztük.
Válasz Sk Laci #3168. hozzászólásáranemtudom pontosan,de ott a B be ahol az agrotec van,ott van egy másik cég,ott is van egy multiva rövidtárcsa,3,5 méters füüggesztett,szerintem az egy brutál gép volt.nekem az teccett a legjobban a tárcsák közűl.ja asszem az ára forintba ha jólemlékszek 4,5.
összeségébe nagyon jó volt szerintünk,igazából mindenki totál segítőkész volt,az összes kiállitónak,szervezőnek,takaritónéniknek stb 10ből 10 pontot adnák.nekem nagy pozitivum volt most az is,hogy nagyon gyorsan ment a be-ki jutás. 1NAGY bunkosággal találkoztam:amikor a lányomnak vettem egy lángost:már odaadtam a lányomnak,mondom akkor kpval fizetek(láttam,azta heppi kütyüt de azért mondom magamba megpróbálom)nem lehetett.érintettem a bankkártyám,oszt mongya a csaj,hogy itt lehet megnyomni azt a gombot,hogy hány % borravalót adok....na én meg nyomtam egy nagy nullát,meg még meg is mondtam hogy jó áron adjátok a lángost,pedig nemakartam...persze mindezt már amikor a lángost áttadták.....
Lenne még egy kérdésem. Az Expon kint volt a Multiva Magyarország képviselete is, vagy csak a viszonteladók voltak kint mint az Agrotec?
Ha kint vanak, melyik pavilonban lehetne őket megtalálni?
én a lányommal voltam tegnap.neki alapból BINGÓ volt,mert igazoltam a szerdai tanitásról.a kiállitáson meg rendesen mindent megnézett,kipróbált-ledobálta a patkányokat,permetezett a hardi szimulátorba szóval nem cicózott.... hozott egy raklap szórólapot,kb 4lufit,és neki is legjobban a gaspardós malacka teccett,ezeket természetesen mindet nekem kellett cipelni végig.de a végén megkérdeztem,és azt mondta,apa HOLNAP is menjünk!!!!!---mondom persze....amikor odaértünk kb9óra,szinte üres volt minden parkoló,kpval fizettem,a belépőt is paypassos bankártyával.hazafele kb 10percet kellett várni amig kiértünk a parkolóból.a pesti dugó az meg szokásosvolt.
Válasz határjáró #3158. hozzászólásáraÉn kártyával fizettem,itt is volt meglepi. A srác fizetéskor közölte,hogy a kijelzőn automatikusan levon 10 százalék borravalót és ha akarok még többet adni a kütyün még beállíthatom. De nem akartam.
Simán lehetett fizetni érintőkártyával még a parkolóban is de láttam a parkolóban kp-vel is fizettek.
Hát mi nem kaptunk semmit de nem is akartunk cipelni fölöslegesen.
Válasz atisgyulai #3149. hozzászólásáraHát azt sokan vettek A kiallítok nagy része viszont elég felkészületlen volt. Szinte majdnem minden standon tudtam 2-3 olyat kérdezni amire nem tudtak választ adni.
Válasz *** HM *** #3145. hozzászólására
Én mindkettőt kihagytam! (sőt, hólapátom sincs az előző évekből)
Bronzérmes dobogós még szerintem a héliumos tehénlufi!
Válasz istvan97531 #3143. hozzászólásáraTavaly minden mag 19e ft volt de csak az expón. Ma Tataházán , alexandra duo magra 37e mondtak. Ezért már megéri felmenni szerintem. Köszi.
Sziasztok, most esett csak le hogy a Takarék csoportnak és az Agroinformnak közös standjuk van. Én pénteken leszek Takarék standján gyertek minél többen kávézni
Megvan az idei sikercucc.
Fekete vödör meg a kék lemkenes 1kezes szerszám vagy mirosseb.... tároló hordódoboz...
Mindenkinél akarom látni a köv napokon...
Válasz TDavid #3137. hozzászólásáraIgazolványt nem kértek.
Az e őstermelőimet lecsipantottam, de a fater mágnes-csíkos NAK kártyáját nem tudták leolvasni, mert olyan kütyülyük nem volt. De nem foglalkoztak vele, adták a jegyet. De mint írtam, ott közvetlen a pultjuk mellett, regisztrációt kell kitölteni. Ott volt egy 10 perces stau, értetlenkedés miatt. De személyit, stb. ott sem kértek.
Ja, és egy kártya egyszer játszik.
Válasz Bárány #3130. hozzászólásáraHála néktek távolmaradott tesvirek, kik pikapjaitokkal nem hátráltattátok be s kihatolásunkat, és inkább választottátok a husokat a vasak helyett.... Tehát a jól bevált rosszalkodást otthon az asszonnyal...
Válasz Sk Laci #3131. hozzászólásáraPénztárnál jegyet én bankkártyával fizettem. Nem vettem töltögetőst.
Az külön sorban volt, de azok is haladtak szépen.
Szerintem inkább ott lehetett esetleg a probléma, hogy sokan akkor szembesültek ezzel a dologgal.
Voltak nézelődôk, akik nem tudtàk, hová álljanak.
Ha mész, (te tudod hogy ez így működik) nézz körül, táblák vanna pénztáraknál, pultoknál. Ha valami nem tiszta, kérdezz valakit, és akkor haladni fogsz.
Bár lehet hogy ha többen lesznek mint ma, akkor lesz gebasz.
Válasz atisgyulai #3127. hozzászólásáraKártyával akartál venni Lexiont?
Persze, hogy pislogtak. Majdnem annyira, mint a pénztáros kislány, akinél kápéval feltöltötted!
Válasz Sk Laci #3123. hozzászólásáraÉn most értem haza.
10 körül az 1-es fogadónál kb.10 percet álltunk sorba. Igaz én a sima bankkártyás pénztárnál. De máshol is haladt szépen.
NAK-os pultnál adták az ingyen beugrót, de utána, ott mellette regisztrálni kellett, ugyanúgy mint a neten. Az is 10 perc.
De délután kifelé jövet, ugyanúgy ott ült a kiscsaj a jegyekkel. Szóval szerintem nincs limit.
Az egészhez hozzátartozik, hogy relative kevesen voltak. Kajaárusok csak leskelődtek. Axinál említettem ezt a "csak kártyás dolgot", csak pislogtak. És nyugodtan fizettem kp.-ba.
Kártyatöltögető pultnál csak telózott a csajszi.
Volt valaki ma az Agro-mashon? Hogyan néz ki a fizetőkártyákal? Menyire van keveredés-értetlenkedés a belépőkel, parkolásal, majd a távozásal-kártyaviszaváltásal?
4022 hozzászólás
Válasz fexco #3169. hozzászólásáraHát én idén is kifogtam egy csomó műszakilag analfabéta kereskedőt. Egyszerűen közük nincs a kiállított géphez. Pl. a moresil asztaloknál a két srác közül egyik sem tudta, hogy hidaulikus vagy mechanikus meghajtású a zúzó, de talán nem is tudták, hogy mit jelentenek ezek a szavak.

Volt olyan, aki az első kérdésnél mondta, hogy ő közgazdász, csak ide küldték. Valaki azt mondta, hogy csak besegít.
Hidraulikus vonólapnál megfogta őket az, hogy hány fokba lehet elfordítani a lapot.
Sajnos olyan cégnél is információhiányban voltak, ahol pedig nem számítottam rá.
Az agroinformnál annyian voltak, hogy oda se lehetett férni!
Ahol egy tányéron egy kis sós kint volt, azokat a gépeket jobban megnéztük.
Válasz Kisvuk #3150. hozzászólására22-23!!50 ezres kiszerelés.
Válasz Sk Laci #3168. hozzászólásáranemtudom pontosan,de ott a B be ahol az agrotec van,ott van egy másik cég,ott is van egy multiva rövidtárcsa,3,5 méters füüggesztett,szerintem az egy brutál gép volt.nekem az teccett a legjobban a tárcsák közűl.ja asszem az ára forintba ha jólemlékszek 4,5.
összeségébe nagyon jó volt szerintünk,igazából mindenki totál segítőkész volt,az összes kiállitónak,szervezőnek,takaritónéniknek stb 10ből 10 pontot adnák.nekem nagy pozitivum volt most az is,hogy nagyon gyorsan ment a be-ki jutás. 1NAGY bunkosággal találkoztam:amikor a lányomnak vettem egy lángost:már odaadtam a lányomnak,mondom akkor kpval fizetek(láttam,azta heppi kütyüt de azért mondom magamba megpróbálom)nem lehetett.érintettem a bankkártyám,oszt mongya a csaj,hogy itt lehet megnyomni azt a gombot,hogy hány % borravalót adok....na én meg nyomtam egy nagy nullát,meg még meg is mondtam hogy jó áron adjátok a lángost,pedig nemakartam...persze mindezt már amikor a lángost áttadták.....

Lenne még egy kérdésem. Az Expon kint volt a Multiva Magyarország képviselete is, vagy csak a viszonteladók voltak kint mint az Agrotec?
Ha kint vanak, melyik pavilonban lehetne őket megtalálni?
én a lányommal voltam tegnap.neki alapból BINGÓ volt,mert igazoltam a szerdai tanitásról.a kiállitáson meg rendesen mindent megnézett,kipróbált-ledobálta a patkányokat,permetezett a hardi szimulátorba szóval nem cicózott.... hozott egy raklap szórólapot,kb 4lufit,és neki is legjobban a gaspardós malacka teccett,ezeket természetesen mindet nekem kellett cipelni végig.de a végén megkérdeztem,és azt mondta,apa HOLNAP is menjünk!!!!!---mondom persze....amikor odaértünk kb9óra,szinte üres volt minden parkoló,kpval fizettem,a belépőt is paypassos bankártyával.hazafele kb 10percet kellett várni amig kiértünk a parkolóból.a pesti dugó az meg szokásosvolt.
Válasz F Balázs #3164. hozzászólásáraAz is eltolja, pont úgy, mint az ötvenmillás

Klíma, rugôzott híd,-fülke, 40-es váltó, powershit nem kell ide
Válasz csontii #3160. hozzászólásáraAkkor kérni kell a bort.... öntse pohárba oszt leszippantod...
Válasz F Balázs #3163. hozzászólásárabent a milliós gépek , kint meg az öreg jumz tolja a havat :)
Válasz atisgyulai #3154. hozzászólásáraBal oldalt van a legtartaly a fellepo alatt.
Válasz *** HM *** #3159. hozzászólásáraNa ilyetbiztos nem

De akad meg a .2esbol 3 db, sajnos
Válasz határjáró #3158. hozzászólásáraÉn kártyával fizettem,itt is volt meglepi. A srác fizetéskor közölte,hogy a kijelzőn automatikusan levon 10 százalék borravalót és ha akarok még többet adni a kütyün még beállíthatom. De nem akartam.
Válasz BMWs paraszt,JD fanatikus #3156. hozzászólásáraMég jó hogy nem hozunk ilyesmit a tanyára oszt nem érint bennünket desemennyire se hát nem??
Válasz máris szomszéd #3157. hozzászólásáraKajánál mi a helyzet? Kp-val nem érdemes próbálkozni?
Simán lehetett fizetni érintőkártyával még a parkolóban is de láttam a parkolóban kp-vel is fizettek.
Hát mi nem kaptunk semmit de nem is akartunk cipelni fölöslegesen.
Válasz atisgyulai #3154. hozzászólásáraIgy aztan jo lesz kardant le fel tenni , ami nem igazan ritka
Válasz Kisvuk #3150. hozzászólásárasajnos nem enegedi nagy felbontasban feltolteni az alap 23.000ft a premium 27.000ft
Iván nem sokat sz@rozott az adblue tartály formatervezèsèvel, és elhelyezésével:

Most nézem, hová lett a légtartály?
Válasz atisgyulai #3149. hozzászólásáraHát azt sokan vettek
A kiallítok nagy része viszont elég felkészületlen volt. Szinte majdnem minden standon tudtam 2-3 olyat kérdezni amire nem tudtak választ adni.
Válasz atisgyulai #3149. hozzászólásáraAzám a disznóval együtt.

Válasz atisgyulai #3141. hozzászólásáraÉrtem
Most mondja bátyám, hogy nyertünk 2 jegyet agroinformon :D
Így már nem aktuális, de azért köszönöm :)
Válasz istván00 #3147. hozzászólásáraPhileax árát mond már meg,mert nekem elég homályos ha ránagyítok.
Köszi
Válasz *** HM *** #3145. hozzászólására
Én mindkettőt kihagytam! (sőt, hólapátom sincs az előző évekből)
Bronzérmes dobogós még szerintem a héliumos tehénlufi!
Válasz istvan97531 #3143. hozzászólásáraTavaly minden mag 19e ft volt de csak az expón. Ma Tataházán , alexandra duo magra 37e mondtak. Ezért már megéri felmenni szerintem. Köszi.
Válasz Hali Laci #3120. hozzászólásáracsak a nagy kép minőslg miatt igy tudom megosztani

Sziasztok, most esett csak le hogy a Takarék csoportnak és az Agroinformnak közös standjuk van. Én pénteken leszek Takarék standján gyertek minél többen kávézni
Megvan az idei sikercucc.
Fekete vödör meg a kék lemkenes 1kezes szerszám vagy mirosseb.... tároló hordódoboz...
Mindenkinél akarom látni a köv napokon...
Válasz Hali Laci #3120. hozzászólására
Válasz Hali Laci #3120. hozzászólásáraPont lefénképeztem de nagyon mondtak hogy az expo ideje alatt
Válasz TDavid #3137. hozzászólásáraAz van a tájékoztatóban h az őstermelői is elfogadják. Az van saját? Lehet az biztosabb
Válasz TDavid #3137. hozzászólásáraIgazolványt nem kértek.
Az e őstermelőimet lecsipantottam, de a fater mágnes-csíkos NAK kártyáját nem tudták leolvasni, mert olyan kütyülyük nem volt. De nem foglalkoztak vele, adták a jegyet. De mint írtam, ott közvetlen a pultjuk mellett, regisztrációt kell kitölteni. Ott volt egy 10 perces stau, értetlenkedés miatt. De személyit, stb. ott sem kértek.
Ja, és egy kártya egyszer játszik.
Válasz Bárány #3130. hozzászólásáraHála néktek távolmaradott tesvirek, kik pikapjaitokkal nem hátráltattátok be s kihatolásunkat, és inkább választottátok a husokat a vasak helyett.... Tehát a jól bevált rosszalkodást otthon az asszonnyal...
Válasz atisgyulai #3138. hozzászólásáraÈn meg 1 fergát..

Válasz Bárány #3129. hozzászólásáraJa!

Végül kp.-ra vettem egy 850-es axiont!
Ha nekem még nincs NAK kártyám, vajon elfogadják tőlem apuét?
Válasz Sk Laci #3131. hozzászólásáraPénztárnál jegyet én bankkártyával fizettem. Nem vettem töltögetőst.
Az külön sorban volt, de azok is haladtak szépen.
Szerintem inkább ott lehetett esetleg a probléma, hogy sokan akkor szembesültek ezzel a dologgal.
Voltak nézelődôk, akik nem tudtàk, hová álljanak.
Ha mész, (te tudod hogy ez így működik) nézz körül, táblák vanna pénztáraknál, pultoknál. Ha valami nem tiszta, kérdezz valakit, és akkor haladni fogsz.
Bár lehet hogy ha többen lesznek mint ma, akkor lesz gebasz.
Válasz Matyi50 #3134. hozzászólásáraKicsit olvass vissza, már kiveséztük.
Válasz bandigh #3133. hozzászólásáraHogy micsoda? Fizetőkártya? Leirná valaki,hogy mi ez?
Válasz Sk Laci #3131. hozzászólásáraNem tudom, de lehet sok helyen csak elfogadják még idén, hogy ne legyen parasztlázadás.
Válasz Czanik Sanyi #3124. hozzászólásáraIgen.
Válasz atisgyulai #3127. hozzászólásáraMostan akor lehet kp-ban fizetni, vagy nem? Vagy mit lehet csak kp-val fizetni?
Válasz *** HM *** #3128. hozzászólásáraEzt nekünk, távolmaradóknak köszönheted!
Válasz atisgyulai #3127. hozzászólásáraKártyával akartál venni Lexiont?

Persze, hogy pislogtak. Majdnem annyira, mint a pénztáros kislány, akinél kápéval feltöltötted!
Érdekes...
Könnyű behatolás, laza gyors dugómentes kitakarodás...
Hihetetlen.
Nép rogyásig de nem szarásig....
Válasz Sk Laci #3123. hozzászólásáraÉn most értem haza.

10 körül az 1-es fogadónál kb.10 percet álltunk sorba. Igaz én a sima bankkártyás pénztárnál. De máshol is haladt szépen.
NAK-os pultnál adták az ingyen beugrót, de utána, ott mellette regisztrálni kellett, ugyanúgy mint a neten. Az is 10 perc.
De délután kifelé jövet, ugyanúgy ott ült a kiscsaj a jegyekkel. Szóval szerintem nincs limit.
Az egészhez hozzátartozik, hogy relative kevesen voltak. Kajaárusok csak leskelődtek. Axinál említettem ezt a "csak kártyás dolgot", csak pislogtak. És nyugodtan fizettem kp.-ba.
Kártyatöltögető pultnál csak telózott a csajszi.
Válasz SCHLEPPER #3125. hozzászólásáraKöszi. A kedvezmény nálam a kérdés de holnap megyünk és megtudom. Remélem az időjárás nem szól közbe.
Válasz Hali Laci #3120. hozzászólásáraKint vannak csak a kedvezményekről nem tudok
Válasz apuci #3119. hozzászólásáraHolnap?
Volt valaki ma az Agro-mashon? Hogyan néz ki a fizetőkártyákal? Menyire van keveredés-értetlenkedés a belépőkel, parkolásal, majd a távozásal-kártyaviszaváltásal?