Válasz jamo #646. hozzászólásáraAmmi a feszítő rugótól hátrameg rudazat mind két végén menetes a fónifej ,állítható legyen ne kotyogjon.Az megy hátra a nyitófűlhöz ennyi.
Valaki le tudná nekem fényképezni közelről az EB pót hátsó ajtó nyitó mechanikáját? Amikor alul nyílik. Most szögelünk rá magasítókat meg új hátsó ajtót és akkor már megcsinálnám alsó nyitásúta mert állandóan megrokkan a hátsó ajtó billentéskor mikor lefelé van nyitva. Sanos errről a pótról mikor hozzánk került már hiáyzott az egész nyitómechanika.
Válasz gjoni #642. hozzászólásáraKöszi az ötleteket ilyen gumim még lenne is itthon,de amit elsőnek küldtél az nagyon keskeny lenne szerintem, ez az orosz ez már szélesebb, meg mondom ilyen van is, de hár nem tudom
Válasz bolha1112 #635. hozzászólásáraHali uralt végképp ne ugrál,mint a kecskeszar!Akkor 20 collos bármilyen teher gumit 315 rá megy,jelenleg nem tudok kamion gumit!
Válasz gjoni #634. hozzászólásáraNekem most gumit kellene már venni mert sok a repedés rajta és elég puklis is már a gumi(ural). Akkor azt mondod,hogy pattogni is fog ha új ural gumit is veszek rá? Ja és kamion gumit is nézegettem,mert most menne műszakira is majd, NKH-t megkérdeztem azt mondták bármilyen gumit rakhatok alá csak r20-as legyen, de kamion gumiból olyat meg nem találok... nem tudsz véletlen?
Haveroméknak anno már 78 mázsát is rá tudtunk rakni. Attól függ mennyire száraz a termény. Igaz körbe kellett táncolni a platón meg ki lett húzva szintbe a termény.
Válasz prütyi #625. hozzászólására7 tonna kukorica megy rá és ez hosszabb vonórészes nem rángati úgy a gépet .Ja és tudni kell milyen gumival nem rángat vagy kamion gumi vagy banán mintás honvédségi gumi!Ugyan annyi megy rá ,mint az eb 8 pótra csak sokkal olcsóbb a kötelező biztosítása !
Válasz gjoni #624. hozzászólásáraMennyire rángatja a gépet? Ha vonólapon húzok egy kéttengelyest az is tudja úgy rángatni a gépet hogy szétszakad a függesztőmű, azért érdeklődnék hogy ezek még jobban rángatnak? Mennyi termény fér rá így gyári magasítokkal? Mi a külömbség a 7 7/70 8 kocsik között?
Válasz gjoni #617. hozzászólásáraA héten gondoltam rád! Rádióban hallom, hogy Kótajban traktoros baleset volt, rögtön néztem a szon-t. Aztán láttam hogy john deere, megnyugodtam, hogy gjoninak semmi baja.
Válasz gjoni #607. hozzászólásáraHolnap ráállok, küldök bele levegőt, megnézem sprayvel h pontosan hol ereszt.
Szétszedem, ha nem bírok vele, akkor majd beszélünk.
Válasz Kolláth Tamás #605. hozzászólásáraSikerült fotóznom. A hibás eszköz a tartály oldalára csatlakozik és piros a teteje. Alul ereszt, ahol össze van csavarozva .
Válasz zsoltrs #604. hozzászólásáraRozsda vagy kosz ment a fékszelepbe lehet. Egy szétszerelés és tisztítás is elég lehet. De azért fotózd le honnan jön a levegő.
901 hozzászólás
Válasz jamo #650. hozzászólásáraNincs mit ha kell le videózom !
Válasz gjoni #649. hozzászólásáraKöszönöm! Így már összehozzuk.
Válasz jamo #646. hozzászólásáraAmmi a feszítő rugótól hátrameg rudazat mind két végén menetes a fónifej ,állítható legyen ne kotyogjon.Az megy hátra a nyitófűlhöz ennyi.
Válasz jamo #646. hozzászólásáratessék ,már vagy kettő mechanikát csináltunk a nulláró

Válasz jamo #646. hozzászólására

Válasz gjoni #645. hozzászólásáraElőre is köszönöm!
Válasz jamo #644. hozzászólásáraHolnap
Üdv!
Valaki le tudná nekem fényképezni közelről az EB pót hátsó ajtó nyitó mechanikáját? Amikor alul nyílik. Most szögelünk rá magasítókat meg új hátsó ajtót és akkor már megcsinálnám alsó nyitásúta mert állandóan megrokkan a hátsó ajtó billentéskor mikor lefelé van nyitva. Sanos errről a pótról mikor hozzánk került már hiáyzott az egész nyitómechanika.
Válasz gjoni #642. hozzászólásáraKöszi az ötleteket
ilyen gumim még lenne is itthon,de amit elsőnek küldtél az nagyon keskeny lenne szerintem, ez az orosz ez már szélesebb, meg mondom ilyen van is, de hár nem tudom 
Válasz bolha1112 #639. hozzászólásárahttps://www.jofogas.hu/csongrad/Potkocsi_gumi_1200x20_75937668.htm
Válasz bolha1112 #639. hozzászólásárahttp://www.eugumi.hu/11-00R20-KAMA-I-111AM-149J-16PR-TT-tomlo-vedoszalagAkkor ez maradt barátom!
Válasz bolha1112 #639. hozzászólására20 collos kamion gumi van 315 szélesben?Mert a 360/20 eb 8 széles felnire jó!
Válasz gjoni #638. hozzászólásáraEzt kérdeztem 105 ezer/db, akkor inkább már valami kamion gumit ha ez is pattog
Válasz bolha1112 #635. hozzászólásárahttps://auto.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Continental___Pirelli_Pista_14_00_20_ural_munkagep_gumi_potkocsi__73469669.htmNem olcsó ,de pakolhatod 10 tonnáig ez bírja !
Válasz bolha1112 #635. hozzászólásárahttps://auto.jofogas.hu/komarom_esztergom/14_00_R20_hasznalt_Pirelli_Pista_1400_20_14_00_20_1400r20_14_00x20_14__75905612.htm Ez is drága ,mint az új ural ,de ezzel nem pattog és bika jó gumi!
Válasz bolha1112 #635. hozzászólásáraHali uralt végképp ne ugrál,mint a kecskeszar!Akkor 20 collos bármilyen teher gumit 315 rá megy,jelenleg nem tudok kamion gumit!
Válasz gjoni #634. hozzászólásáraNekem most gumit kellene már venni mert sok a repedés rajta és elég puklis is már a gumi(ural). Akkor azt mondod,hogy pattogni is fog ha új ural gumit is veszek rá? Ja és kamion gumit is nézegettem,mert most menne műszakira is majd, NKH-t megkérdeztem azt mondták bármilyen gumit rakhatok alá csak r20-as legyen, de kamion gumiból olyat meg nem találok... nem tudsz véletlen?
Készen van!

Válasz Jakabjóska #632. hozzászólásáraTesója
Válasz gjoni #631. hozzászólására
Kész már csak kerék csere és festése van!

Ilyen volt és lett!
Haveroméknak anno már 78 mázsát is rá tudtunk rakni. Attól függ mennyire száraz a termény. Igaz körbe kellett táncolni a platón meg ki lett húzva szintbe a termény.
ragyog
Válasz prütyi #625. hozzászólására7 tonna kukorica megy rá és ez hosszabb vonórészes nem rángati úgy a gépet .Ja és tudni kell milyen gumival nem rángat vagy kamion gumi vagy banán mintás honvédségi gumi!
Ugyan annyi megy rá ,mint az eb 8 pótra csak sokkal olcsóbb a kötelező biztosítása !
Válasz prütyi #625. hozzászólásáraHintaló felnőtteknek.

Válasz gjoni #624. hozzászólásáraMennyire rángatja a gépet? Ha vonólapon húzok egy kéttengelyest az is tudja úgy rángatni a gépet hogy szétszakad a függesztőmű, azért érdeklődnék hogy ezek még jobban rángatnak? Mennyi termény fér rá így gyári magasítokkal? Mi a külömbség a 7 7/70 8 kocsik között?
Halad

Válasz Gepi #622. hozzászólásáraMajd jövő decemberben.
Válasz gjoni #621. hozzászólására
megy műszakira?
Alakul

Megy a meló tovább

Válasz Tomi81 #618. hozzászólásáraKöszi pont dolgoztam mi voltunk kint.Kolléga rosszul lett és azonnal meg halt.
Válasz gjoni #617. hozzászólásáraA héten gondoltam rád! Rádióban hallom, hogy Kótajban traktoros baleset volt, rögtön néztem a szon-t. Aztán láttam hogy john deere, megnyugodtam, hogy gjoninak semmi baja.
Készűl

Ismét pótkocsi projekt!

http://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Eb_7_potkocsi_2021__08_ig_muszaki_60548340.htm
Eb 7 kerék 27000
Válasz Kolláth Tamás #610. hozzászólásáraAz OK, de nem hiszem hogy lehet venni külön membránt...
Lehet jár hozzá egy fékszelep is..
Vagy tévedek?
Válasz Kolláth Tamás #611. hozzászólására15000 postával együtt!
Válasz gjoni #607. hozzászólásáraMennyi az ára? Ismerősöm keres ilyet.
Válasz zsoltrs #606. hozzászólásáraMembrán ki van szakadva lehet. Bonts meg a 4db 10-es csavart vedd le a deklit és rögtön meglátod mi baja.
Válasz zsoltrs #608. hozzászólásáraszabolcs megye
Válasz gjoni #607. hozzászólásáraHolnap ráállok, küldök bele levegőt, megnézem sprayvel h pontosan hol ereszt.
Szétszedem, ha nem bírok vele, akkor majd beszélünk.
Egyébként merre felé laksz?
Válasz zsoltrs #606. hozzászólásáraNa pont ilyenem van eladó!Új természetesen!
Válasz Kolláth Tamás #605. hozzászólásáraSikerült fotóznom. A hibás eszköz a tartály oldalára csatlakozik és piros a teteje. Alul ereszt, ahol össze van csavarozva .

Válasz zsoltrs #604. hozzászólásáraRozsda vagy kosz ment a fékszelepbe lehet. Egy szétszerelés és tisztítás is elég lehet. De azért fotózd le honnan jön a levegő.
Válasz Kolláth Tamás #603. hozzászólásárahúúú
kutyafej?
Vezeték és tartály kilőve, azok jók.
Az az egység 2 részből van összetéve csavarkötéssel és ott ereszt,de hülyeséget nem akarok mondani, majd inkább fotózok.
Talán a fékszelep?
Addig is Boldog Karácsonyt Nektek!
Válasz Kolláth Tamás #602. hozzászólásáraTömlő? Tartály?
Válasz zsoltrs #599. hozzászólásáraKutyafejen vissza jön? Munkahenger? Működtető szelep?