Válasz szanberg #7642. hozzászólásáraAz a gondom, igazad van. Látom el kellene itt is minden szart adni, és venni egy 3 méteres condisket. És az untig elég lenne jelen pillanatban 2x3x árpa 1x napra elé. És inkább jószágfelé gyarapítani az időmet, és a gépeket. 45 éves koromra, előlről kell mindent kezdenem, 180 fokos fordulattal. Egyik felemnek idegesítő, másik felem meg örül a változásnak.
Válasz MTZ1221.3 #7637. hozzászólásáraIgen, és még most akciózzák is, állítólag a kína beleszált a fuvarba reklám gyanánt .. Van már 3 a faluban, qrva jó összerakott gépek Eddig nagy cc motorokkal.
Válasz szanberg #7635. hozzászólásáraÉs ráadásul 8 hengeres. Tiszta régi 615ös fendre húz nekem. Estére rakom fel sz armát az aprókba, ha elmegy hozok belőle egy 90 lovast.
Válasz mtz1221 #7633. hozzászólásáraSzójáznak ezerrel aztán simítják halálra a földeket.
A traktor viszont komoly, 260 le 1400Nm
Mondjuk a 9liter feletti motor nem kicsi
Válasz rtamas1976 #7631. hozzászólásáraRepcézel. Pl. ott van létjogosultsága, megfelelő talajnedvesség esetén. Az utóbbi években azonban nyáron húzhatatlan… ősz végi alapművelésre, tavaszi elé még esetleg, mert Te még esküszöl a mélyebb piszkálásra.
Válasz Gumóka #7629. hozzászólásáraA télen vettem, 1métert nemhúztam.
Ahogy mtz1221 kolléga írja nempótolhatatlan.
Nekem még kiegíszítve a lazítóval elmegy.
Most vágtam kukoricát amibe még búzát rakok, ott megpróbálom.
Ha nemjó megy a levesbe.
Válasz Gumóka #7629. hozzászólásáraNem is kell oda amid vsn, pont több Is kelleténél. Rendes kombinátor meg tárcsa kell, és ennyi. Éld az életed inkább.
Válasz mtz1221 #7628. hozzászólásáraNekem meg nincs gruberem
A többi meg húzgálja, ha van pénze, unokatesóm is belehúzott, aztán el is engedte a dolgot...
Válasz hashtag #7620. hozzászólásárafelénk meg most csak ezek mennek.de csak a nehéz vasak.ezek az ausztriai kohoszökevények nemjáccanak,nemazért,mert darabokra hullana,hanem azért mert bele se megy a földbe.
Válasz $HMP$ #7618. hozzászólásáraDolgoztam én is vele.
De én kmk vagyok.
Így öntisztító, és az áteresztőképesség is más.
A 230le 10+-1km mélysétől függően.
De ha jó mélyen kivan emelve határ a csillagos ég, de nem szaladgálni szoktunk.
Válasz rtamas1976 #7607. hozzászólásáraAz a hátránya hogy ha kötöttebb a talaj akkor hátulját kiemelheti piciket . Regent ezért csinálta annó a rugókat lengéscsillapitosra
Válasz $HMP$ #7606. hozzászólásáraNekünk egy prototipus van.
Mi direkt kértünk rá, mert vannak dimbes dombos területek.
És a %os értékem látutuk, hogy voltmikor kiemeli és voltmikor belehúzta.
Azóta tökéletes a mélységtartása.
Válasz Sk Laci #7605. hozzászólásáraMittudomen odavissza feszul mint az allat a messzi hengerre meg a harmadikpontra meg haromszog minden
Csavarozott haromszog folso csavarja mar volt elszakadva kolcson grubberen
Válasz $HMP$ #7604. hozzászólásáraMiért ne lenne jó???
Pöettinger, és Mashio gyártmányú munkagépjeim vannak, egyiken se nincsen ovális furat, mégis tökéletesen meg vagyok elégedve a munkájukkal.
Válasz vitezkaroly1 #7581. hozzászólásáraMélyebben könnyebb húzni az 55öst.
A forgatás sem fog elmaradni, a mélyég àltal több földet forgat.
Lényeg a kívánt mélységesen a kapàk közt a teljes és egyforma àtművelés.
7647 hozzászólás
Válasz fexco #7643. hozzászólásáraKellenek is azok jelen pillanatban, jó hogy van nekik.
Válasz termelo #7644. hozzászólásáraÚgy igen, De a landiniben én soha nem láttam azt mint ebben és egy öreg fendtben. Ez az, úgy megfog valahogy.
Válasz szanberg #7642. hozzászólásáraAz a gondom, igazad van.
Látom el kellene itt is minden szart adni, és venni egy 3 méteres condisket. És az untig elég lenne jelen pillanatban 2x3x árpa 1x napra elé. És inkább jószágfelé gyarapítani az időmet, és a gépeket. 45 éves koromra, előlről kell mindent kezdenem, 180 fokos fordulattal. Egyik felemnek idegesítő, másik felem meg örül a változásnak.
Válasz mtz1221 #7633. hozzászólásáraIrányváltó, pedálok, váltókarok és a fülke 2000-es évek Landini-je 100%-ban
Válasz mtz1221 #7628. hozzászólásáraitt aztán vanegypár.tiger+mélytömöritő henger utána.meg ilyenek....
Válasz mtz1221 #7633. hozzászólásáraSarasabb időkre a fegyver!

Háttérben meg a minden másra!
Válasz Praetor #7640. hozzászólásáraCommonrail csőből mintha 8 porlasztóhoz menne a cső, de lehet én néztem be.
https://youtu.be/R7pVrpeFQnM?si=ByBqDCjEwmTeVDse
Válasz mtz1221 #7636. hozzászólásáraA videóban azt írják, hogy sor 6-os motor.
Válasz mtz1221 #7638. hozzászólásárahttps://www.polovniautomobili.com/traktori/standardni-traktori/changfa
Válasz MTZ1221.3 #7637. hozzászólásáraIgen, és még most akciózzák is, állítólag a kína beleszált a fuvarba reklám gyanánt .. Van már 3 a faluban, qrva jó összerakott gépek Eddig nagy cc motorokkal.
Válasz mtz1221 #7636. hozzászólásáraNálatok kapható ez a kínai traktor?
Ez bitang erős, tartós lehet.
Válasz szanberg #7635. hozzászólásáraÉs ráadásul 8 hengeres. Tiszta régi 615ös fendre húz nekem.
Estére rakom fel sz armát az aprókba, ha elmegy hozok belőle egy 90 lovast.
Válasz mtz1221 #7633. hozzászólásáraSzójáznak ezerrel aztán simítják halálra a földeket.
A traktor viszont komoly, 260 le 1400Nm
Mondjuk a 9liter feletti motor nem kicsi
Válasz $HMP$ #7617. hozzászólásáraidén még az agyagot is el lehet porosítani
Na gyerekek, ez milyen talajmegújító gép ? Ki nem tudom nézni.
https://youtu.be/BymnK_1IIQU
Válasz rtamas1976 #7631. hozzászólásáraRepcézel. Pl. ott van létjogosultsága, megfelelő talajnedvesség esetén. Az utóbbi években azonban nyáron húzhatatlan… ősz végi alapművelésre, tavaszi elé még esetleg, mert Te még esküszöl a mélyebb piszkálásra.
Válasz Gumóka #7629. hozzászólásáraA télen vettem, 1métert nemhúztam.
Ahogy mtz1221 kolléga írja nempótolhatatlan.
Nekem még kiegíszítve a lazítóval elmegy.
Most vágtam kukoricát amibe még búzát rakok, ott megpróbálom.
Ha nemjó megy a levesbe.
Válasz Gumóka #7629. hozzászólásáraNem is kell oda amid vsn, pont több Is kelleténél. Rendes kombinátor meg tárcsa kell, és ennyi. Éld az életed inkább.
Válasz mtz1221 #7628. hozzászólásáraNekem meg nincs gruberem

A többi meg húzgálja, ha van pénze, unokatesóm is belehúzott, aztán el is engedte a dolgot...
Válasz fexco #7623. hozzászólásáraSok okos jómódú ember van akkor felétek is.
Válasz HektárHarcos #7625. hozzászólásáraA kis T7es sem biztos hogy elbírná!
Nagydarab vas és még hosszú is.
Kellhozzá kb 10t önsúj, és 220-250 muraközi.
Válasz HektárHarcos #7625. hozzászólásáraA 2022-es MTZ talán
De kisebb biztos nem, jó hosszú kulti az.
Válasz rtamas1976 #7612. hozzászólásáraEz lehet nem de mtz lehet meg sem mozditaná ????????
Válasz fexco #7623. hozzászólásáraPersze, csak minek sárgadinnye méretű röget szaggatni, ha nem muszáj?
Válasz hashtag #7620. hozzászólásárafelénk meg most csak ezek mennek.de csak a nehéz vasak.ezek az ausztriai kohoszökevények nemjáccanak,nemazért,mert darabokra hullana,hanem azért mert bele se megy a földbe.
Válasz $HMP$ #7619. hozzászólásáraArrólvolt szó fogják csinálni de más az irányuk.
Ők mindég mást akarnak gyártani mint a többség.
Válasz $HMP$ #7618. hozzászólásáraDolgoztam én is vele.
, de nem szaladgálni szoktunk.
De én kmk vagyok.
Így öntisztító, és az áteresztőképesség is más.
A 230le 10+-1km mélysétől függően.
De ha jó mélyen kivan emelve határ a csillagos ég
Válasz Csavarkulcs #7610. hozzászólásáraNem kell azt félretenni, hanem még elő sem kellett venni.
Válasz rtamas1976 #7612. hozzászólásáraMeg egyaltalan fogható ez a típus nekik vagy elhajtanak ha köllene mert nincs és nem is akarnak csinálni....
Válasz rtamas1976 #7612. hozzászólásáraOszt ezt hanyasba huzod nhdal?
Te jársz vele vagy más?
Dupla henger mi végett lett miért nem egy?
Nem rossz mi igaz csak karc üzemmód spórolós a koma naonn...

Válasz Csavarkulcs #7610. hozzászólásáraLátom tárcsa megy a sivatagokban ....itt viszonylag jo a talaj amit latni.
Válasz mtz1221 #7611. hozzászólásáraAz mellik?
Válasz mtz1221 #7608. hozzászólásáraTámkerék nemkell rá.
Mert akkor tehermentesíti a gépet és kissebb a tapadás.
Válasz mtz1221 #7611. hozzászólásáraFelén van olyan agyag ahol az ekét se lehetett csuszkába használni mert akkor kiemelte a valagát ???? .
Válasz HektárHarcos #7609. hozzászólásáraEnnek nememeli ki!

Ezt ha kiemeli akkor nemszabad 1métert sem húzni!
Válasz HektárHarcos #7609. hozzászólásáraRegentet, ezt a hosszú 2.5 tonnást, nincs Olyan kötött talaj.
Válasz $HMP$ #7604. hozzászólásáraJól van az így. Idén ősszel sokan félretették a grubert.
Válasz rtamas1976 #7607. hozzászólásáraAz a hátránya hogy ha kötöttebb a talaj akkor hátulját kiemelheti piciket . Regent ezért csinálta annó a rugókat lengéscsillapitosra
Válasz $HMP$ #7604. hozzászólásáraJó. Tegyetek láncot a az orsó helyett, meg két első támkereket rá.
Válasz $HMP$ #7606. hozzászólásáraNekünk egy prototipus van.
Mi direkt kértünk rá, mert vannak dimbes dombos területek.
És a %os értékem látutuk, hogy voltmikor kiemeli és voltmikor belehúzta.
Azóta tökéletes a mélységtartása.
Válasz Sk Laci #7605. hozzászólásáraMittudomen odavissza feszul mint az allat a messzi hengerre meg a harmadikpontra meg haromszog minden
Csavarozott haromszog folso csavarja mar volt elszakadva kolcson grubberen
Válasz $HMP$ #7604. hozzászólásáraMiért ne lenne jó???
Pöettinger, és Mashio gyártmányú munkagépjeim vannak, egyiken se nincsen ovális furat, mégis tökéletesen meg vagyok elégedve a munkájukkal.
Az meg hogy nincs ovalis furat jó nekünk ?

Válasz vitezkaroly1 #7581. hozzászólásáraMélyebben könnyebb húzni az 55öst.
A forgatás sem fog elmaradni, a mélyég àltal több földet forgat.
Lényeg a kívánt mélységesen a kapàk közt a teljes és egyforma àtművelés.
Válasz Gumóka #7601. hozzászólásáraitt kültem üzenetet, gondolom arras az emilre ment, amivel ide regiswztreáltál.
Válasz envagyok2 #7595. hozzászólásáraNem látom
Válasz szanberg #7597. hozzászólásáraHa jól tudom, akkor a Farmetra a Rabewerkről paszolnak a kopóalkatrészek.
Válasz szanberg #7597. hozzászólásáraFrank nem az amazonevsl gyártattja, nekik nincs ami jó a farmetra is ?
Válasz rtamas1976 #7596. hozzászólásáraNem vitte ki neki gazt mer szarnyak nelkul pöttizett