Válasz .Feco. #19826. hozzászólásáraLinde karja furcsa az mf-hez képest,más az állása meg hosszabb a kar útja,finomabban reagál.Füreden pirosat kaptam és már majdnem túl mentem a lámpán mire megállt,hozzá kell szokni.Váltója direktre van kötve,így 32 körül megy 95km-ert 4 óra alatt tettünk meg.A két tengelyes kocsi is szokatlan,kanyarban sokkal jobban követi a gépet,nem húzza el a farát mint a 1 tengelyes pedig ez jóval hosszabb.
Ennyi az első pár tapasztalat,a többi aratás közben kiderül!
Ja meg az udvaron nem nagyon lehet vele forgolódni!
Válasz 72 #19822. hozzászólásárahát kell neki egy nap míg bekotod végig, csak szabad perceimben foglalkozik vele, ma már két kamerát felraktam, holnapra is marad kettő, már van tapasztalat merre kell szétszedni a gépet! ha kell majd tudok segíteni a beszerelésben, az enyém is 2010-es, nyugi nem 3d csak probalgattam melyik kamera legyen ott
Válasz ermike #19815. hozzászólásáraKöszönöm!Nekem már nem lesz időm erre a rendelésre,holnap vagy holnap után jön a kombájn,hétfőn meg lehet hogy kezdjük az ápát.
Válasz .Feco. #19816. hozzászólásáramegkérdeztem amazonrol vette végül mert oda volt azonosítója, de rabiztam mert nekem nem volt időm vele foglalkozni, megadtam a paramétereket és intézte!
de szállítással, vammal mindennel volt 100 eft körül, de dollárral lett fizetve,
Válasz Sk Laci #19817. hozzászólásárahttps://m.ebay.com/itm/4x-18LED-CCD-Reversing-Camera-7-LCD-4CH-Quad-Split-Monitor-Car-Rear-View-Kit/172132090563?_mwBanner=1&_rdt=1
Válasz ermike #19810. hozzászólásáraSzia!
Neten rendelted vagy boltban vetted meg a kamera rendszert?
Én is akarok feltenni az enyémre,csak még nem érkezett meg a gép.
Válasz szanberg #19807. hozzászólására2 azért több mint egy. Fincsi dolog látni,hogy merre kúszik a kupac a póton,hát még ,ha menet közben is ürítesz...
Válasz szanberg #19807. hozzászólására nem kell azt kapcsolgatni, bár lehet és nagyon egyszerű, a hasított vedocsovet várom és megy fel a sok kis szem, de holnap már lehet kezdünk, és most nem lesz rá idő,
Válasz jamo #19808. hozzászólásáraA szallagok szélein futó "ékszíj" profilokat pótoltattam velük mert pár hiányzott. Egy szezont nem bírtak ki megint leváltak. Azóta nem foglalkozom vele mennek tökéletesen ékszíjprofil nélkül is.
Válasz ermike #19803. hozzászólásáraAlkalmi vétel volt. Nem tom mennyi a hivatalos ára. Utángyártott 100körül lenne ha jól rémlik. Galga Riemen kft. Van weblapjuk. Eléggé urasak de korrektek. Alkudozásra nem vevők.
Válasz ermike #19806. hozzászólásáraElég hátra egy, a többi csak macera lesz kapcsolgatni, figyelni nehéz rájuk ha sokan vannak és egyébként sincsen létjogosultsága nekik.
Válasz ermike #19795. hozzászólásáraNem is tudtam,hogy a jdnek is van ilyen szallagos asztalja. Ha jól be van állítva qrva sokat kibír a szemre már szinte szétfoszlott szalalg is. Xarrárepedezet, lyukas volt az egyik szalag mikor a kombit vettem. Akkor imádkoztam, hogy csak a szezont bírja ki ne kelljen rá költeni. Azóta már 4 szezont lenyomott 1000heki fölött van benne azóta és pont ugyanúgy néz ki mint mikor vettem. Polcon már van azóta 2db új szallag de nem tudom minek.
Nem vészes az a szallag amúgy, nyugodtan teheted vissza, előbbutóbb mindegyik ilyen lesz majd. Nem tudom mennyi a gyári de van egy jó forrás, szemre ugyan az mint a Fergák powerflow szallagjai.
A szimmering is jól áll benne, MF-en nincsen csak szimplán a zárt csapágy ami előbbutóbb be is ázikfázik koszolódik és cserélni kellessz én most idén pl az összeset ki fogom cserélni benne újra ha jó ha nem jó, az is gond, hogy szabad ég alatt vannak az asztalok 5évente biztos, hogy érdemes kicserélni benne őket, ez a jd megoldás jobban látszik így elsőre de majd az idő megmutatja.
A csigánál feljebb kell emelni repce aratáskor azt hiszem 25mm-re a fenéklemeztől de amúgy nem nagyon van jelentősége neki mi nem szoktuk csavargatni.
Nekem még nem volt időm elővenni a kombájnt, egyszerűen minden nap estére végzek és tele az asztal papírokkal folyamatosan de mostmár igyekezni kell, nem nagyon van baja de többmindent szétakarok szedni rajta átnézni kicserélni ésatöbbi, többek között ezeket a flow csapágyakat is ahogy írtam.
jd kombájn harvest Smart módban ki milyen motor fordulatot allit be vagy használ?
Kamerat fogok felszerelni, egy az ürito csiga végére vagy a lampahoz
egy másik a szalmarazo ill a szecskazo felé kerülne hogy hátra is lassak itt fentre vagy a logó környékére tennetek egy a magtartaly fedelere egy a szecskazo alá hogy könnyebb legyen akasztani egyedül is!
a kamerát ide szeretném tenni de ha van más otlet szívesen veszem
flow asztalnal az egyik szallag egyik széle megnyúlt, csapagyok nem lógnak,
Repcenel milyen csiga hezzaggal mentek? nekem munkahenger emeli a csigát! a csapagynal a szimeringek olyan mintha fordítva lennének bent, jó ez így?
Válasz Kisboci87 #19789. hozzászólásáraSzervizes kell,valamelyik vezérlő egységben lehet átállítani! 5 perc az egész! Nálunk 31 km lett a vége,elég jól halad! Kissé sír a váltó de bírja.
Sziasztok 6x30 prémium traktorokat nézegetek, nem az első eset, hogy prémium felszereltségű traktorokon durván beporosodott műszeregység fogad, szóval tiszta por belül az óracsoport.
Üdv egy kis segitséget szeretnék kérni John Deere T660 kombájnal kapcsolatban, Pro Drive elektromos váltó van benne és 3. fokozatban korlátozza a motorfordulatot így max 21km/h megy a gép, a w sorozatú kombájnál egy vezetéket lehuztunk a váltóról és így sikerült 27km/h kicsikarni belőle, kérem aki ismeri ezt a fajta váltót árulja el hogy lehet kivenni a fordulatszám tiltást belőle, segítséget előre is köszönöm.
Válasz Pilátus #19778. hozzászólásáraKijelzőt is lehet javítani, 20-30 között megcsinálják. Csak a műszerfalat kell vinni. Mi 20as trakinak csinaltattuk
Majd kiderül de nem tudok elképzelni panel hibát mert olyan már volt kétszer-háromszor hogy bal panel százlábú csatlakozóját lehúztuk és vissza raktuk így egyből ment a szivattyú hónapokig.Érintkezés de szép tiszta...
25279 hozzászólás
Válasz 72 #19830. hozzászólásáraGratula,, gondolom az avatarkép is változik ha beválik
Válasz .Feco. #19826. hozzászólásáraLinde karja furcsa az mf-hez képest,más az állása meg hosszabb a kar útja,finomabban reagál.Füreden pirosat kaptam és már majdnem túl mentem a lámpán mire megállt,hozzá kell szokni.Váltója direktre van kötve,így 32 körül megy 95km-ert 4 óra alatt tettünk meg.A két tengelyes kocsi is szokatlan,kanyarban sokkal jobban követi a gépet,nem húzza el a farát mint a 1 tengelyes pedig ez jóval hosszabb.
Ennyi az első pár tapasztalat,a többi aratás közben kiderül!
Ja meg az udvaron nem nagyon lehet vele forgolódni!
Válasz 72 #19825. hozzászólására
Gratula! Sose keljen belenézni, mindig csak kifelé nézni belőle!
Válasz 72 #19825. hozzászólásáraLábon ment haza?
Válasz 72 #19825. hozzászólásáraÖsszebarátkoztatok? elkeresztelted már?
Sok probélmamentes hektárt hozzá!
Indulás

menet közben
Szóval végre ithon van!
Válasz ermike #19823. hozzászólásáraRendben,élni fogok a lehetőséggel!
Válasz 72 #19822. hozzászólásárahát kell neki egy nap míg bekotod végig, csak szabad perceimben foglalkozik vele, ma már két kamerát felraktam, holnapra is marad kettő, már van tapasztalat merre kell szétszedni a gépet! ha kell majd tudok segíteni a beszerelésben, az enyém is 2010-es,
nyugi nem 3d csak probalgattam melyik kamera legyen ott
Válasz ermike #19815. hozzászólásáraKöszönöm!Nekem már nem lesz időm erre a rendelésre,holnap vagy holnap után jön a kombájn,hétfőn meg lehet hogy kezdjük az ápát.
Válasz .Feco. #19816. hozzászólásáramegkérdeztem amazonrol vette végül mert oda volt azonosítója, de rabiztam mert nekem nem volt időm vele foglalkozni, megadtam a paramétereket és intézte!
de szállítással, vammal mindennel volt 100 eft körül, de dollárral lett fizetve,
Válasz Sk Laci #19817. hozzászólásárahttps://m.ebay.com/itm/4x-18LED-CCD-Reversing-Camera-7-LCD-4CH-Quad-Split-Monitor-Car-Rear-View-Kit/172132090563?_mwBanner=1&_rdt=1
Válasz Sk Laci #19817. hozzászólásárahttps://www.amazon.com/dp/B00GGM6KKU/ref=cm_sw_r_fm_apa_i_q.--AbW28XPJ5
Válasz .Feco. #19816. hozzászólásáraA nővérem vette az ebayrol, őt kértem meg de utána kérdezek
Válasz ermike #19815. hozzászólásáraNekem is elárulhatnád a címet, ahonan 200 usd ért lehet veni.
Válasz ermike #19815. hozzászólásáraHol?

Válasz 72 #19814. hozzászólásáraneten vettem, kb 200 usd volt!
Válasz ermike #19810. hozzászólásáraSzia!
Neten rendelted vagy boltban vetted meg a kamera rendszert?
Én is akarok feltenni az enyémre,csak még nem érkezett meg a gép.
( m n et közbn ürítés = cacasex .....uff...)
Válasz szanberg #19807. hozzászólására2 azért több mint egy. Fincsi dolog látni,hogy merre kúszik a kupac a póton,hát még ,ha menet közben is ürítesz...
Válasz jamo #19808. hozzászólásárakoszi, jó tudni ezt, De kicsit spanoltam így már jobb lesz nem kell cserélni
Válasz szanberg #19807. hozzászólására
nem kell azt kapcsolgatni, bár lehet és nagyon egyszerű, a hasított vedocsovet várom és megy fel a sok kis szem, de holnap már lehet kezdünk, és most nem lesz rá idő,
Válasz jamo #19808. hozzászólásáraA szallagok szélein futó "ékszíj" profilokat pótoltattam velük mert pár hiányzott. Egy szezont nem bírtak ki megint leváltak. Azóta nem foglalkozom vele mennek tökéletesen ékszíjprofil nélkül is.
Válasz ermike #19803. hozzászólásáraAlkalmi vétel volt. Nem tom mennyi a hivatalos ára. Utángyártott 100körül lenne ha jól rémlik. Galga Riemen kft. Van weblapjuk. Eléggé urasak de korrektek. Alkudozásra nem vevők.
Válasz ermike #19806. hozzászólásáraElég hátra egy, a többi csak macera lesz kapcsolgatni, figyelni nehéz rájuk ha sokan vannak és egyébként sincsen létjogosultsága nekik.
Válasz 6620 #19805. hozzászólásáratehetnél fel képet hogy pontosan hová és hogyan van feltéve,
Válasz ermike #19800. hozzászólásáraIgen van! Igaz a t660-on egy az s-en három!
Válasz ermike #19803. hozzászólásáraGyári vagy 200 biztosan de 70-80körül be lehet szerezni ahogy emlékszem.
Válasz jamo #19802. hozzászólásárana ezt jó hallani, mennyi volt az új?
Válasz ermike #19795. hozzászólásáraNem is tudtam,hogy a jdnek is van ilyen szallagos asztalja. Ha jól be van állítva qrva sokat kibír a szemre már szinte szétfoszlott szalalg is. Xarrárepedezet, lyukas volt az egyik szalag mikor a kombit vettem. Akkor imádkoztam, hogy csak a szezont bírja ki ne kelljen rá költeni. Azóta már 4 szezont lenyomott 1000heki fölött van benne azóta és pont ugyanúgy néz ki mint mikor vettem. Polcon már van azóta 2db új szallag de nem tudom minek.
Válasz Tobszi #19797. hozzászólásáraígy már értem okos megoldás, köszi
Válasz 6620 #19798. hozzászólására11es vagy 12es évjarat, neked van benne kamera?
Válasz ermike #19795. hozzászólásáraLátszik, hogy tolólapnak használtad a szója földön hehe
Nem vészes az a szallag amúgy, nyugodtan teheted vissza, előbbutóbb mindegyik ilyen lesz majd. Nem tudom mennyi a gyári de van egy jó forrás, szemre ugyan az mint a Fergák powerflow szallagjai.
A szimmering is jól áll benne, MF-en nincsen csak szimplán a zárt csapágy ami előbbutóbb be is ázikfázik koszolódik és cserélni kellessz én most idén pl az összeset ki fogom cserélni benne újra ha jó ha nem jó, az is gond, hogy szabad ég alatt vannak az asztalok 5évente biztos, hogy érdemes kicserélni benne őket, ez a jd megoldás jobban látszik így elsőre de majd az idő megmutatja.
A csigánál feljebb kell emelni repce aratáskor azt hiszem 25mm-re a fenéklemeztől de amúgy nem nagyon van jelentősége neki mi nem szoktuk csavargatni.
Nekem még nem volt időm elővenni a kombájnt, egyszerűen minden nap estére végzek és tele az asztal papírokkal folyamatosan de mostmár igyekezni kell, nem nagyon van baja de többmindent szétakarok szedni rajta átnézni kicserélni ésatöbbi, többek között ezeket a flow csapágyakat is ahogy írtam.
Válasz ermike #19796. hozzászólásáraKamera mehet a lámpa környékére! A monitor az jó bal oldalt, mert ha űritesz ugyis balra nézel!
Mikori asztal?
Válasz ermike #19795. hozzászólásáraA szimering jól van igy.
Kiengedi a zsírt, és nem engedi be a szennyeződést.
jd kombájn harvest Smart módban ki milyen motor fordulatot allit be vagy használ?

egy a magtartaly fedelere
egy a szecskazo alá hogy könnyebb legyen akasztani egyedül is!

Kamerat fogok felszerelni, egy az ürito csiga végére vagy a lampahoz
egy másik a szalmarazo ill a szecskazo felé kerülne hogy hátra is lassak itt fentre vagy a logó környékére tennetek
a kamerát ide szeretném tenni de ha van más otlet szívesen veszem
az adapter kitisztitva!!! :)
flow asztalnal az egyik szallag egyik széle megnyúlt, csapagyok nem lógnak,

Repcenel milyen csiga hezzaggal mentek? nekem munkahenger emeli a csigát! a csapagynal a szimeringek olyan mintha fordítva lennének bent, jó ez így?
Moderátor által módosítva: 2018-05-28 13:46:51
Válasz Kisboci87 #19789. hozzászólásáraSzervizes kell,valamelyik vezérlő egységben lehet átállítani! 5 perc az egész! Nálunk 31 km lett a vége,elég jól halad! Kissé sír a váltó de bírja.
Válasz Kisboci87 #19789. hozzászólásáraSzia csak a szervizes tudja áttálitani nekünk is állitotta 28 km a vége.
Válasz balazscsalad #19790. hozzászólásáraNálunk szintén ilyen. A ragasztás elengedte az üveget és ott tud bemenni a por. Ha le van véve akkor kiléphet pucolni..:)
Válasz Kisboci87 #19789. hozzászólásáraEgy akkora kombájnnal nem is biztos hogy gyorsabban kellene menni..

Sziasztok 6x30 prémium traktorokat nézegetek, nem az első eset, hogy prémium felszereltségű traktorokon durván beporosodott műszeregység fogad, szóval tiszta por belül az óracsoport.
Látott már valaki ilyet, hogy lehet kipucolni?
köszi
Üdv egy kis segitséget szeretnék kérni John Deere T660 kombájnal kapcsolatban, Pro Drive elektromos váltó van benne és 3. fokozatban korlátozza a motorfordulatot így max 21km/h megy a gép, a w sorozatú kombájnál egy vezetéket lehuztunk a váltóról és így sikerült 27km/h kicsikarni belőle, kérem aki ismeri ezt a fajta váltót árulja el hogy lehet kivenni a fordulatszám tiltást belőle, segítséget előre is köszönöm.
2000-es évi 6410-es traktorról valakinek vélemény tapasztalat? Motor, váltó, hajtás, megbízhatóság? Fogyasztás?
Válasz Pilátus #19784. hozzászólásáraAzt nem tudom olyan nincs. 20-as kijelzője biztos javítható.
Válasz Vinkó75 #19785. hozzászólásáraIgen ez lehet
Ne tudsz kijönni valamikor??
Válasz Pilátus #19778. hozzászólásáraElső lépések,hogy ki lehessen szűrni. adagoló(vagy annak panelja. Esetleg már odáig sem megy el a feszültség. vagy ki ment a CAN ellenálása-vezeték-kontakt-test problémák. Az adagolód egy vészüzemmódra ált be szerintem.g
Válasz Drisa #19783. hozzászólásáraJaaa
Viszont Jd vetőgép monitor kijelzőt nem tudott eddig senki vagy már igen?
Válasz Pilátus #19778. hozzászólásáraKijelzőt is lehet javítani, 20-30 között megcsinálják. Csak a műszerfalat kell vinni. Mi 20as trakinak csinaltattuk
Majd kiderül de nem tudok elképzelni panel hibát mert olyan már volt kétszer-háromszor hogy bal panel százlábú csatlakozóját lehúztuk és vissza raktuk így egyből ment a szivattyú hónapokig.Érintkezés de szép tiszta...