Utánam se sokat. olyan van, hogy egyik oldalon nem köti meg, de attól még haza lehet vinni, aztán begurítjuk a marhák alá. Bezzeg a szomszéd földön hálós pöttinger minden 10. bálát szétburulva otthagyta a másnak földjén, csináljon az vele valamit ha akar.
amugy volt olyna hálos felszurtam vittem pattant egyet felcsuszott mind 2 oldalt a hálo középre de ugy képzeld el hogy ugy vittem öket mint a himes tojást mert nem akartam kibaszni velük hogy összekapargatják majd a szalmát az udvaron a madzagos fogtam azt tökig gázzal rohangáltam vele meg se mukkant
a környéken msot meg lehet nézni a tarlokat hogy milyen bálázok után van és mennyi dög bála de elég vicces a heylzet utánnam még egyet sem szedtek össze és ez nem dicsekvés
meg fogtam tüskével kettesével hordtam be és kb 250 bálát hordtam 150 méteren kb felfele arányba volt hálos de igazábol a bálázos kurta el a jo hálos nem jön széz de ezek lazák is voltak meg a hálo is kevés volt mert felszurtam megbillnet kétszer jobban a gép meghuzodott és szétscsuszott a hálo kiterült a madzag több soron van rajta ha 2 szál lecsuszik még akkor is tartja vagy 15
akkor nekem meg egy minusz pont mert ma reggel 4 kor kimentem bálázni 2 bála után halottam hogy dübörög valami hát a csapágyas lett és minden golyo kihullott már összeért a másik hengerel de nincs baj csak kicseréljük a csapágyat kb 1500ft
amugy szépen ment eddig is gond nélküll
amugy ma meg tegnap is körbálákat pakoltam lovardában 3 féle bálát hálos vicon enyém vicon meg lengyel madzagosat.... az utolso helyen zárt a hálos bála 2 kuka bála szétcsuszott pár méter után madzagos lengyel a második helyen pár helyen lecsuszott a madzag de helyére tudtam vinni!! elsö hely vicon madzag no problem
A Vicon kapott még egy jó pontot! A Múltkor ahogy báláztam elkezdett kötözni, pár másodperc múlva megálltak az orsók, és elkezdett össze-vissza sípolni a gép. Már megijedtem, hogy megint a szezon közepén bedöglik, újraindítottam a kötözést, de akkor is ugyan ezt csinálta. Aztán rájöttem, hogy gubancos volt a madzag, és nem engedte, hogy leégesse a villanymotorját az orsóknak, hanem leállította magát.
Új gép került a portára. 5650 ment, jött helyette ez.
Ismeri valaki a típust?
Van is még pár gondom vele. Mikor kidobja a bálát megcsúsznak a hevederek, máskor nem, max nyomáson is forgatja az anyagot, de mikor nyitom a kamrát akkor bálamérettől függetlenül mindig megcsúszik. Arra gondoltunk, hogy a 82-es nem ad neki elég olajat, nyitáskor visszaesik a nyomás és ilyenkor nem tud rendesen feszíteni.
Ha esetleg van valakinek 5650/5670-es gépe amin van kigurító rámpa az lefényképezné nekem? Szeretnék rárakni egyet, hogy ne kelljen vele mindig tolatni.
Azért gyanús a videoban, hogy a többinél az kamrazárás után még van pár másodperc míg elindul, meg kíváncsi lennék egy hasonló kaliberű Krone vagy Mchale időeredményire is.
Tudnak csinálni valamit? Ha csak ilyen gyorsan tudnak dolgozni akkor ilyen gyorsan tudnak. Ha meg akarják cáfolni, akkor csináljanak ők is videót róla.
Nem értek a bálázókhoz,Tegnap aratás közben a szembeni táblán
búza szalmát bálázott egy új jd körbálázó hátul csak valami fekete ponyva
mozgott le föl mikor kidobta a bálát 50 másodperc alatt tele szedte és
15 másodpercig tartott a be kötözés hálóval.Én még ilyen szabályos bálákat
nem láttam.
Nincs központi zsírzóminden másnap tessék zsírozni,már ennek is fényes a belseje .Két napja nem bálázok aratok,de aratás után megint lesz vagy 3000db gurítani való.
tavaly raktál fel a comprimádról egy képet,amikor kifényezted.azóta mindig fényezem én is,de még mindig nem olyan fényesrenélem az idén már az enyém is olyan fényes lesz....
tartósítószer adagolásra jó (pl konyhasó vagy gyári cucc)
Hesstonnal zöld bálára csak olyan gondol aki nem tépett még vonódottab anyagot a négyszögtengelyről.
Régebben mikor még vesződtünk kisbálákkal mi is ha megraktunk egy sort ment rá a konyhasó, nem volt gond a penészesedéssel, meg a marhák is szívesen ették.
Válasz #2949. hozzászólásra üdvözöllek BARÁTOM!!!nagyon megpörgetted a gépet.a ronpakkrol egy kicsit hiányolom a központi zsirzót.a meghalnin van??ilyenkor nemigen van idő zsirozni.. nem vagyok benne biztos,1700-1800-nál járok az idén.nekem ez is sokakkor ennek is már kezd a belseje fényesedni??
7991 hozzászólás
Válasz #2994. hozzászólásra
szecskázos?
Válasz #2993. hozzászólásra
Az nem kell,add el...
Válasz #2992. hozzászólásra
vicont mennyibe számolod be ?
Válasz #2991. hozzászólásra
Zwei misi,már viheted...
Válasz #2990. hozzászólásra
na majd ha nekem lesz hálós 
kezelő függvénye minden gép az tuti
Hálós vicon eleinte itt csinált pár rosszat, de csak kezelői faxságból. Belejött az ember azóta csak fossa a bálát. Hibás nincs.
Válasz #2988. hozzászólásra

Utánam se sokat. olyan van, hogy egyik oldalon nem köti meg, de attól még haza lehet vinni, aztán begurítjuk a marhák alá. Bezzeg a szomszéd földön hálós pöttinger minden 10. bálát szétburulva otthagyta a másnak földjén, csináljon az vele valamit ha akar.
Válasz #2986. hozzászólásra

amugy volt olyna hálos felszurtam vittem pattant egyet felcsuszott mind 2 oldalt a hálo középre de ugy képzeld el hogy ugy vittem öket mint a himes tojást mert nem akartam kibaszni velük hogy összekapargatják majd a szalmát az udvaron a madzagos fogtam azt tökig gázzal rohangáltam vele meg se mukkant
a környéken msot meg lehet nézni a tarlokat hogy milyen bálázok után van és mennyi dög bála de elég vicces a heylzet utánnam még egyet sem szedtek össze és ez nem dicsekvés
Válasz #2986. hozzászólásra

meg fogtam tüskével kettesével hordtam be és kb 250 bálát hordtam 150 méteren kb felfele arányba volt hálos de igazábol a bálázos kurta el a jo hálos nem jön széz de ezek lazák is voltak meg a hálo is kevés volt mert felszurtam megbillnet kétszer jobban a gép meghuzodott és szétscsuszott a hálo kiterült a madzag több soron van rajta ha 2 szál lecsuszik még akkor is tartja vagy 15
Válasz #2985. hozzászólásra
hogy bír szétcsúszni a hálós bála???
Ez hazabeszélés!
Válasz #2984. hozzászólásra

no problem 
akkor nekem meg egy minusz pont mert ma reggel 4 kor kimentem bálázni 2 bála után halottam hogy dübörög valami hát a csapágyas lett és minden golyo kihullott már összeért a másik hengerel de nincs baj csak kicseréljük a csapágyat kb 1500ft
amugy szépen ment eddig is gond nélküll
amugy ma meg tegnap is körbálákat pakoltam lovardában 3 féle bálát hálos vicon enyém vicon meg lengyel madzagosat.... az utolso helyen zárt a hálos bála 2 kuka bála szétcsuszott pár méter után madzagos lengyel a második helyen pár helyen lecsuszott a madzag de helyére tudtam vinni!! elsö hely vicon madzag
Válasz #2946. hozzászólásra

helló!
A Vicon kapott még egy jó pontot! A Múltkor ahogy báláztam elkezdett kötözni, pár másodperc múlva megálltak az orsók, és elkezdett össze-vissza sípolni a gép. Már megijedtem, hogy megint a szezon közepén bedöglik, újraindítottam a kötözést, de akkor is ugyan ezt csinálta. Aztán rájöttem, hogy gubancos volt a madzag, és nem engedte, hogy leégesse a villanymotorját az orsóknak, hanem leállította magát.
Válasz #2982. hozzászólásra

Ok. Köszi.
Válasz #2981. hozzászólásra

A jutát az ikr árulja az agronet-et az Debreceni agrorol a claast az axiál a joondeert a kite,, a többit meg mit tudom Én.
Válasz #2980 hozzászólás

Én még nem találtam, bár még csak ma keresgéltem.
Erősen kezdő volnék hálóban.
Válasz #2979. hozzászólásra

Annyi a juta is meg az agronet is
Válasz #2978. hozzászólásra
50e.
Válasz #2977. hozzászólásra
Hogy-é adják a 3600m-est????
Válasz #2976. hozzászólásra

Majd beszámolok.
Válasz #2975. hozzászólásra

Vegyél belőle és most szalmában kipróbálod ,ha azt bírja akkor mindent bírni fog.
Válasz #2974. hozzászólásra

Ez is fehér, 3600as csak nem tudom használható, vagy nem.
Válasz #2973. hozzászólásra

Jó az csak még nem láttam török hálót ,viszont vagy 3éve volt olyan hálóm amire Szaud-arábia volt ráírva,teljesen fehér tökéletes paraméterekkel .
Válasz #2972. hozzászólásra

Nem jó a kérdés?
Válasz #2971. hozzászólásra

Török háló jó háló?
Új gép került a portára. 5650 ment, jött helyette ez.

Ismeri valaki a típust?
Van is még pár gondom vele. Mikor kidobja a bálát megcsúsznak a hevederek, máskor nem, max nyomáson is forgatja az anyagot, de mikor nyitom a kamrát akkor bálamérettől függetlenül mindig megcsúszik. Arra gondoltunk, hogy a 82-es nem ad neki elég olajat, nyitáskor visszaesik a nyomás és ilyenkor nem tud rendesen feszíteni.
Ha esetleg van valakinek 5650/5670-es gépe amin van kigurító rámpa az lefényképezné nekem? Szeretnék rárakni egyet, hogy ne kelljen vele mindig tolatni.
Válasz #2963. hozzászólásra

itt egy videó hogy hogyan is dolgozik
Valaki tud infót Welger rp-150esről
Válasz #2966. hozzászólásra

Ez nekem is feltűnt, Én még be sem zárom és már gurulok is előre.
Válasz #2964. hozzászólásra
Azért gyanús a videoban, hogy a többinél az kamrazárás után még van pár másodperc míg elindul, meg kíváncsi lennék egy hasonló kaliberű Krone vagy Mchale időeredményire is.
Válasz #2964. hozzászólásra
Tudnak csinálni valamit? Ha csak ilyen gyorsan tudnak dolgozni akkor ilyen gyorsan tudnak. Ha meg akarják cáfolni, akkor csináljanak ők is videót róla.
Válasz #2963. hozzászólásra

Csodálkozom ,hogy ezt hagyják a többi márkák.
Válasz #2961. hozzászólásra
viszonyításnak itt egy video:
http://www.youtube.com/watch?v=WdAPDVBaQgo
Válasz #2961. hozzászólásra

160lóval már lehet tempót diktálni,csak bálázó legyen utána ne egy játék.
Válasz #2960. hozzászólásra
Nagyon gyors bár nem tudom mihez viszonyítani.160 le traki húzta elég
jó tempóval.
Válasz #2959. hozzászólásra

Az a legújabb típus,de élőben még nem láttam.
Nem értek a bálázókhoz,Tegnap aratás közben a szembeni táblán
búza szalmát bálázott egy új jd körbálázó hátul csak valami fekete ponyva
mozgott le föl mikor kidobta a bálát 50 másodperc alatt tele szedte és
15 másodpercig tartott a be kötözés hálóval.Én még ilyen szabályos bálákat
nem láttam.
Válasz #2957. hozzászólásra
Ez ez ment ma,upsz a kombájn lemaradt
Válasz #2952. hozzászólásra
minden másnap tessék zsírozni,már ennek is fényes a belseje
.Két napja nem bálázok aratok,de aratás után megint lesz vagy 3000db gurítani való.
Nincs központi zsírzó
Válasz #2951. hozzászólásra

Válasz #2947. hozzászólásra

renélem az idén már az enyém is olyan fényes lesz....

tavaly raktál fel a comprimádról egy képet,amikor kifényezted.azóta mindig fényezem én is,de még mindig nem olyan fényes
Válasz #2942. hozzászólásra
Mikrogranulátumszóró
tartósítószer adagolásra jó (pl konyhasó vagy gyári cucc)
Hesstonnal zöld bálára csak olyan gondol aki nem tépett még vonódottab anyagot a négyszögtengelyről.
Régebben mikor még vesződtünk kisbálákkal mi is ha megraktunk egy sort ment rá a konyhasó, nem volt gond a penészesedéssel, meg a marhák is szívesen ették.
Válasz #2946. hozzászólásra
olyan 20centi körül van.szerintem a 15 is elég.(szerintem)
Válasz #2949. hozzászólásra üdvözöllek BARÁTOM!!!nagyon megpörgetted a gépet.a ronpakkrol egy kicsit hiányolom a központi zsirzót.a meghalnin van??ilyenkor nemigen van idő zsirozni.. nem vagyok benne biztos,1700-1800-nál járok az idén.nekem ez is sok
akkor ennek is már kezd a belseje fényesedni??
Válasz #2950. hozzászólásra

Ennek van 1év jótállás ,így hát most gyűröm egy csöppet.
Tán a Krone nyugdíjban Tibi? vagy már 10 ezernél jársz összesen?
Válasz #2948. hozzászólásra

Fexco-nak írtam
Csak kíváncsiságból kérdezem,de hogyan jött ez a leszorítógörgő témához?
Válasz #2940. hozzászólásra

umbupcool:}

5377db bálát gyártottam eddig a meghalni-val {:th
Válasz #2940. hozzászólásra
átmérö kb mekkora ? nekem max 10-15 centi férhet el ....
köszi szépen