Fórum
- Bodza ára új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- S.O.S. új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Rövidtárcsák új
- Kukorica várhatóan........! új
- Direktvetés, no-till. új
- Forgatás nélküli talajművelés új
- Családban marad? Gazdaságátadás a mezőgazdaságban új
Cikkajánló
Hirdetés
_fill_540x300_0.jpg)
KWS MIKADOS – Bajnoki teljesítmény minden évben, megbízhatóan!
Átlag feletti hozam, stabilitás és kiemelkedő alkalmazkodóképesség jellemzi.
Hirdetés

2649 hozzászólás
Válasz #594. hozzászólásra

Elektronika
Válasz #597. hozzászólásra

húúúúúúúú mekkora ekksőőőőőőőn
KÉP MEG SEMMI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #596. hozzászólásra
igen ,a kukorica földünkön áll a gép
Válasz #595. hozzászólásra

Felétek történt ?? Fél füllel hallottam a rádióból de báláztam így nem nagyon jött be a kis agyamba.
Ma leesett a helikopter ami szorta a naprát,elkaszállt egy magasfeszültséget,de szerencsére sérülés nem történt,a gép is megussza egy rotorcserével
http://www.halasmedia.hu/alap.php?inc=hirek&almenu_id=&menu_id=5&hirid=11401
Válasz #564. hozzászólásra
Szerencse, hogy a BMW-s nem ismerte a szabályt, mert úgy kell a követési távolságot kitalálni, hogy az előző be tudjon a két gép közé sorolni.
Válasz #590. hozzászólásra

Egyen áram / Váltó áram tundrstrucccc !!!!!!!!!!!!
Válasz #584. hozzászólásra
Bocs a tudatlanságomért de mi a szám címe és előadója?
Traktorról leszakadt tárcsa okozott halálos balesetet
Megjelent: 2010.08.17. 11:42
Frissítve: 2010.08.17. 11:42
A személygépkocsit vezető tompai nő a helyszínen meghalt, utasa könnyebben sérült.
A személygépkocsi az ütközés után az 52-es út melletti árokba szaladt - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy közlése szerint a helyszínelés idején a főúton, Kiskunhalas és Tompa között teljes útlezárás van érvényben
Válasz #587. hozzászólásra
szerencsétlen
egyik barátomnak leégett éjjel az istállója,állítólag,1 zárlatos hűtőláda miatt,bennégett az állatok egy része is,nagyon padlóra tette

Válasz #585. hozzászólásra
Szerencsétlen srác.
Épp most olvasom, ráadásul állítólag földim volt.
Traktor zuhant egy autópálya-építőre
Életét vesztette egy férfi az M43-as autópálya építésénél történt üzemi balesetben vasárnap reggel – közölte a rendőrség.
Az elsődleges adatok szerint egy traktort vezető fiatal férfi reggel fél nyolc körül munkagépével egy földdepót lazított az Igási útnál – mondta Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
A traktor megcsúszott és egy három-négy méter mély csatornába zuhant, a férfi a gép alá szorult, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette –közölte az alezredes. A baleset körülményeit a rendőrség a társhatóságok és szakértők bevonásával vizsgálja - tette hozzá a szóvivő.
forrás: figyelő net
MTZ borúlt és Johni árokban
!
Válasz #581. hozzászólásra
Jaj az isten álatkertlye hatalmas. Szerintem a faterja elküldte szibériai vellnes hétvégére
Kamerás mobil, oszt a hülye gyerek most büszke magára.
Válasz #581. hozzászólásra

mögmutatta a patkóit
Végefelé nézzétek!
Válasz #579. hozzászólásra

Félre a tréfával.
Az állatok sohasem támadnak ok nélkül.
Nekünk embereknek megmagyarázhatatlan a dolog, mivel az érzékeink visszafejlődtek, de az állatok olyat láthatnak, érezhetnek ami számukra agresszivitást, védekezést okoz.
Megtámadják a gondozójukat, megrugják, harapják őket, és van, hogy fel is falják a szerencsétlent.
Volt, hogy anyakocák között eset össze a gondozónéni, csak a gumicsizmája maradt meg
Válasz #577. hozzászólásra
Magyarországon nincs halálbüntetés, citálják a sörtést biróság elé, ugy ahogy a többi bünelkövetőt, kapjon életfogytot
Válasz #576. hozzászólásra

garázda disznó volt
fordítva hogy is lenne? ember támadt a mangalicára, büntetésül korpo közzé keverték
EZAZEZ
ma erős napunk van...
LINK
Válasz #542. hozzászólásra
Szedem a szélét egyszer megál a szélső sor,kicsi házi kassza a gép kinyitotta. Papirok szerte szét.Hűha mondom a papirokon látom ismerős személy adatai.Telefonálok,kiderült nincs itthon.Rögtön átjött neki is hogy feltörték a házat. Kétszer mehettem a rendőrségre.De nem lettek meg, némi kp,meg étel, szerencsére nagyobb baj nem történt.
Nos az én kukoricás kalandomból betöréses rablás lett.
mondjuk ilyet nem engednék meg hogy 100 éves vizsga és mimás nélküli gépekkel dolgozzanak az autópályánál.
1-et értek azzal hogy a bukokeret sokat védett volna!
nagy kár hogy 1 fiatal kolléga az áldozata! nyugodjon békében
http://www.kisalfold.hu/belfold_hirek/traktor_ala_szorult_-_halalos_baleset_az_m43-as_autopalyanal_-_foto/2172561/
2000-ben Nekünk is volt 1 akciónk a töltésre felfele menet és ez lett a vége, azóta nem jártunk arra :D

Ja és a hiba ott volt ,hogy töltésre felérve kilökte a sebességet a drága és úgy döntött ,hogy inkább vissza tolat Bálázóval együtt.

Válasz #571. hozzászólásra
Tipikus olyan baleset, mikor a munkavédelmi szabályzatokat sértegetik, az meg visszasért
ez az 50-es valamikor bukókerettel volt forgalomba állítva, később (20 évvel ezelőtt)már nem kellett a müszaki vizsgához.
Ha lett volna rajta bukókeret és biztonsági öv, meguszhatta a volna a szerencsétlen pár karcolással.
igaz forgalmi rendszáma sem volt a munkagépnek, kérdés, hogy mi volt rajta üzemképes a motoron és hajtóművön kívül
Válasz #570. hozzászólásra
mondjuk Ő nagyon!
Válasz #569. hozzászólásra

nem te, hanem a munkagép vezetője
Válasz #568. hozzászólásra
köszi, én is ezt akartam, de elbactam....
Válasz #566. hozzászólásra
Makó alatt baleset
Válasz #566. hozzászólásra
Mit akartál belinkelni?
Ha nem megy, elküldheted a bolyki_bence@agroinform.com ra is felteszem én.
szerencsétlen...
nem teljesen mezőgazdasági, de határterület:
Válasz #564. hozzászólásra
Az ilyen retekpásztort elkell taposni.
Ezek asziszik a paraszt fejire szarhatnak.
68as bikább járgány, ne sajnáld a súlyokat, legközelebb vágd be az árokba a gyökeret h. reszkessen ha traktort lát legközelebb..........
De csak legálisan úgy h. papíron a gyökér legyen a hibás...... hehehehhehehhhhhhhheee
Én porul jártam majdnem tavaszal hozom az uj 6830 Jonimat baszki egy faszoru horvát megelöz és előttem ment egy kamion azt is meg akarta előzni de nemtudta és közénk épen h brfért 10 cmre áltam meg az X6os Bmwtöl a kamionba beletrafált.

Kiszálok remegve megnézem h semmi baja a Johnimnak és kiszál a f..kalap aztmondj h szerencsém h nemmentem bele mert h énvoltam a hibás.
Hooho mondom nézd a Bunko F.. mondom neked batyám többe került az én gépem mint a te szard.
Árokba borult a traktorral - meghalt
Felborult a traktorjával és életét vesztette egy hódmezővásárhelyi férfi szombaton a délelőtti órákban.
Hódmezővásárhely külterületén a Rákosi út melletti földes úton közlekedett a 62 éves férfi traktorjával, amikor eddig tisztázatlan körülmények között az út menti vízelvezető árokba borult.
A férfi a traktor alá szorult, majd az árokban lévő vízbe belefulladt.
A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság az eset körülményeit szakértő bevonásával közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.
Válasz #561. hozzászólásra

szarügy
Máskülönben meg a tökét megfaragni annak aki a tizenéves kölkökkel traktorakasztatgat..........
Tolatás közben sérült meg a fiú Rakamazon
Tolatás közben sérült meg az a fiú, akit csütörtök délután, mentőhelikopter szállított kórházba Rakamazról. A traktort a gyerek bátyja vezette. Épp egy munkagépet akasztott volna vissza a járműre, ekkor történt a baleset: a 13 éves gyerek térde beszorult a traktor és a gép közé.
Négyen sérültek meg az elszabadult pótkocsi miatt
Elszabadult pótkocsi okozott balesetet ma délelőtt Gyomaendrődön, mely négy könnyű sérüléssel végződött.
A rendőrség tájékoztatása szerint eddig tisztázatlan okok miatt szabadult el a vontatóról a pótkocsi a Bajcsy-Zsilinszky utcán, mely áttért a szomszédos sávba és egy személygépkocsival ütközött össze. Az autó letért az úttestről, s az útpadkának ütközve felborult, majd egy ház falának csapódott.
A személygépkocsiban négyen utaztak, akik könnyű sérülésket szenvedve szálltak ki a felborult autóból
http://www.promenad.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=74888

Válasz #555. hozzászólásra
nem is teszek a traktorokba!
az a fránya GREEN STAR.......
Válasz #555. hozzászólásra
És még azt hinné az ember, hogy komoly drága gépeket felelőség teljes emberek hajtanak.
figyelmetlen volt

Markolóval támadt a rendőrökre

Markolójával menekült a rendőrök elől egy férfi Sárváron, egy keresztbe álló rendőrautó pedig össze is tört a gép tolókanalával. Senki sem sérült meg, az ámokfutót végül az egyik rendőr kirángatta a kormány mellől.
Markológéppel támadt a rendőrökre, és egy rendőrautót összenyomott egy férfi Sárváron, tájékoztatott a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság. Az ámokfutót sikerült elfogni, senki sem sérült meg.
A sárvári rendőrök nem sokkal dél előtt vették észre a rendszám nélkül közlekedő munkagépet, amelyet követni kezdtek. A markoló beállt az egyik nagyáruház parkolójába, ahol a rendőrök megpróbálták igazoltatni a sofőrt.
A férfi azonban tovább hajtott Sárvár belvárosa felé. A rendőrök fény- és hangjelzéssel is próbálták megállítani, és erősítést kértek. Egy másik járőr a Rákóczi úton ért a munkagéphez, azonban a sofőr kikerülte őket. Az Ady Endre utcában végül az egyik üldöző rendőrautó keresztbe állva próbálta feltartóztatni az ámokfutót.
Amikor a rendőrök körbe vették, a szemtanúk szerint a sofőr egy pillanatra megállt, majd "Megdögletek, rendőrök!" felkiáltással és felemelt tolókanállal nekiment az előtte álló traffipaxozó rendőrautónak. Az autóban ülő két rendőrnek még időben sikerült kiugrania, mielőtt a monstrum összenyomva maga előtt tolta volna a járművet.
Az újabb felszólításra sem reagáló férfi markolójának kerekére négy lövést is leadtak, de nem sikerült kilyukasztaniuk a vastag gumikat. Az egyik rendőr végül a gép mellé szaladt, felkapaszkodott és kiragadta az ámokfutó férfit, akit megbilincseltek.
Jelenleg még tart a helyszíni szemle, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon egyelőre nem tudták megmondani, hogy a férfi miért rendezett ámokfutást.
Kiderült azonban, hogy az 51 éves Sz. I. László korábban egy szombathelyi vendéglőt is összetört munkagépével, amiért nem akarták kiszolgálni.
Válasz #551. hozzászólásra

köszike, csak annyit láttam h ződ
Válasz #550. hozzászólásra

E514
Válasz #549. hozzászólásra
Claas