Válasz Tobszi #3961. hozzászólásáraÍrtam privátban, de lehet megint nem ment át!
Ha esetleg érdekel, van 4 új kerék 560r22,5 mitas gumival itt egy gazdának.
Elküldtem az elérhetőségem, bővebben ott beszélhetünk, ha gondolod.
Válasz robinson #3962. hozzászólására3 hete vettem tőlük gumikat,igaz hogy utánvéttel de nem volt semmi gond!Amúgy meg nem vagyok híve az előre utalásnak.
Válasz Bárány #3956. hozzászólásáraIgen, az egy 180 cm átmérőjű keréknél van vagy 8 cm átmérő különbség, magyarul az egyik tök nulla a másik meg vadi új, de lehet még akkor sincs meg a kellő különbség az 5%hoz.
Válasz #bandi #3957. hozzászólásáraTúlbeszéljük ezt a dolgot. A macska két új gumit akar venni, de sokallja az árát, ezért valójában nem is tanácsot szeretne, hanem megerősítést.
Válasz tarkamacska #3946. hozzászólására5 %-ék eltérés lehet a kerülete között, különben bolygómű csere lesz(tapasztalat sajnos). Esetleg a valamilyen török/indiai gumit, azoknak kisebb a kerületük.
Válasz tarkamacska #3952. hozzászólásáraHa tényleg nem rosszabb 80%-osnál a fennmaradó, akkor nyugidtan tedd mellé az újat, de ahogy írták, ugyanolyan típust, méretet, mint ami lejön. A guminyomások ne legyenek különbözők, mert akkor másképp rugóznak, más lesz a felfekvő felület, és akkor másképp is kapaszkodnak, ami jobban igénybe venné a difit, mint az a nagyon kis átmérőbeli eltérés.
Válasz tarkamacska #3946. hozzászólásáraSimán gázasítható nincs ott akkora kerületi eltérés!
Jobbosra tetesd az újat, "hamar" összekopik, felénk tuti, mert az út széle "olyan jó" hogy még a gumit is jobban szereti!
(Lehetőleg azonos márkát válassz, mert különböző gyártók azonos méretei, csak papíron azonosak szerintem.)
Válasz tarkamacska #3946. hozzászólásáraAttól függ, mit dolgozik a gép!
Azért jobb lenne ha nagyjából egyformák lennének.
Ha van rá keret, akkor két új, a régit elpasszolni.
Ha nincs rá akkor keresni kell használtan párját.
Kombájn hátuljára 500/60-22,5
méretben speedways (india),
vagy petlas (török) lenne a jobb választás?
Esetleg mit lehet elvárni a satoya (kínai, 18pr 3×terhelhetőség, elvileg!),
vagy galaxy márkáktól? Minimálisan drágábbak a fentiektől, papír szerint terhelhetőségük jobb.
Válasz Tobszi #3934. hozzászólásáraSzia!
Kicsit elsodródtam innen. Bocsi!
Egy linket akartam küldeni.
Tolnában hirdetnek 4db bkt-t 550 szèlesben. Használtan 170 rugóért adná. Nem tudom mennyire érné meg.
Indiai vagy török újonnan ennyi!
Válasz vénkabi #3936. hozzászólásáraÜdv!
Nettó 2000Ft-tól van már, mondjuk ebből is több fajta szelepes van.
Sajnos a kiszállítás néha többe kerül mint maga az abroncs
Válasz atisgyulai #3927. hozzászólásáraArra bizony. De így megspóroltál Nekem egy sor költséget meg bosszúságot. Köszönöm!
Túlságosan jól nézett ki a fényképen túlságosan jó áron, ezért lett gyanús.
Válasz Tobszi #3926. hozzászólására550/22,5- re gondolsz?
Pont azt néztem én is nála.
"Brazil" a srác, selejt gumikkal.
Nem is besenyőn van, hanem tovább a 3-ason, szihalom településen. De ezt csak akkor nyögi be a telefonba, mikor már úton vagy!
Üdv!
A Besenyőtelken gumit áruló komát érdemes felhívni vagy érdemesebb nagyívben kerülni?
Valakinek van infója róla? Használt 550-es pótkocsigumi érdekelne.
Válasz Sk Laci #3922. hozzászólásáraSzia!
Hogyne hinném el, tudom hogy Indiába gyártják, csak próbáltam infót adni.
A cégek, cégcsoportok több gyárral is rendelkeznek.
Ha megnézel egy Bridgestone agro abroncsot, hiába japán tulajdonú, spanyolba készítik, a rakodó és mobildaru gumikat japánba, de személy és teherből több gyára is van, pl Tatabányán.
Vredestein agro gumi is készül hollandiába, de indiába is van gyáruk.
és ezt lehetne még folytatni
Válasz Sk Laci #3918. hozzászólásáraHát én úgy tudom hogy az Alliance már a Yokohama Tire tulajdona, ami jappán tulajdonú cég. Ugyanúgy mint a Galaxy, Primex és Yokohama abroncsok. Sőt pár hete már a Trelleborg cégcsoportot is felvásárolták, ide tartozik most már a Trelleborg, Mitas és Cultor is.
https://www.tirereview.com/yokohama-acquires-trelleborg-wheel-systems/
A ceat állítólag India 3. legnagyobb gumiabroncs gyártója, motor gumiabroncsokból a legtöbb darabszámot adják el. Magyarországon pár éve kezdték el a forgalmazását az agro gumiknak, jó pár garnitúrát adtunk eddig el, nekem még garanciális visszajelzésem nem volt, teszi a dolgát. De mivel csak 2-3 éves múltal rendelkezik, ezért érdemes folyamatosan csekkolni. 2 év garancia van rá.
Válasz Sk Laci #3918. hozzászólásáraA Taurus már Michelin csoport, egyébként most vettem Taurust személyautóra az Szerb gyártás. Gondolom több gyárban készülnek a gumik, több országban. Lehet veszel két ugyanolyan izzót, aztán nem egy helyen készült.
Válasz Gabro #3916. hozzászólásáraAlliance gumikról azt hittem, hogy Izraeli, mert az anyacég ott van, a vásárolt gumi oldalán meg India van.
Taurust Magyar gyártmánynak tudtam, az oldalán meg Lengyelország van.
Próbálj meg utánaolvasni a CEAT gumigyár multjára, és mennyi gumi az éves forgalma.....
4417 hozzászólás
Válasz Maszek Zs #3966. hozzászólásáraKérdezd meg nálunk a Viczait, én már többször jártam úgy, hogy náluk jött ki jól a matek.
892.2 MTZ milyen fajta gumit ajánlotok most mi a legolcsóbb a piacon. Ja és az hol vehető?
Válasz Tobszi #3961. hozzászólásáraÍrtam privátban, de lehet megint nem ment át!
Ha esetleg érdekel, van 4 új kerék 560r22,5 mitas gumival itt egy gazdának.
Elküldtem az elérhetőségem, bővebben ott beszélhetünk, ha gondolod.
Válasz robinson #3962. hozzászólására3 hete vettem tőlük gumikat,igaz hogy utánvéttel de nem volt semmi gond!Amúgy meg nem vagyok híve az előre utalásnak.
Válasz Bárány #3958. hozzászólásáraVagy azasszonynak minél több indokot fel kell sorolnia az újakért, és gyűjti őket.
Agrotyre.hu céggel van valakinek tapasztalata?
Pozitív, negatív?
Előreutaláshoz....
Válasz atisgyulai #3942. hozzászólásáraNem nagyon, de azért köszönöm!!

A helyi gumisnál nettó 150 volt ugyanez vadonatújban!!!
Válasz Bárány #3958. hozzászólására
Válasz Bárány #3956. hozzászólásáraIgen, az egy 180 cm átmérőjű keréknél van vagy 8 cm átmérő különbség, magyarul az egyik tök nulla a másik meg vadi új, de lehet még akkor sincs meg a kellő különbség az 5%hoz.
Válasz #bandi #3957. hozzászólásáraTúlbeszéljük ezt a dolgot. A macska két új gumit akar venni, de sokallja az árát, ezért valójában nem is tanácsot szeretne, hanem megerősítést.
Válasz Bárány #3953. hozzászólásáraSzerintem 1-2 tizeddel ki tudná hozni azt egy centit, a kutya nem venné észre. Talajmunkát nem végez
Válasz mtz1221 #3954. hozzászólására5% a kerületen az rengeteg.
Válasz mtz1221 #3954. hozzászólásáraoke, akkor marad a 2 új, nem szarozok.
csak jobb lett volna 500at spórolni
Válasz tarkamacska #3946. hozzászólására5 %-ék eltérés lehet a kerülete között, különben bolygómű csere lesz(tapasztalat sajnos). Esetleg a valamilyen török/indiai gumit, azoknak kisebb a kerületük.
Válasz tarkamacska #3952. hozzászólásáraHa tényleg nem rosszabb 80%-osnál a fennmaradó, akkor nyugidtan tedd mellé az újat, de ahogy írták, ugyanolyan típust, méretet, mint ami lejön. A guminyomások ne legyenek különbözők, mert akkor másképp rugóznak, más lesz a felfekvő felület, és akkor másképp is kapaszkodnak, ami jobban igénybe venné a difit, mint az a nagyon kis átmérőbeli eltérés.
Válasz A.I. #3951. hozzászólásáraugyan arra a gumira gondoltam.
Válasz tarkamacska #3946. hozzászólásáraSimán gázasítható nincs ott akkora kerületi eltérés!
Jobbosra tetesd az újat, "hamar" összekopik, felénk tuti, mert az út széle "olyan jó" hogy még a gumit is jobban szereti!
(Lehetőleg azonos márkát válassz, mert különböző gyártók azonos méretei, csak papíron azonosak szerintem.)
Válasz atisgyulai #3949. hozzászólásáracsakis kisegit, talajmunkát sose végez.
de akkor kap 2 újat
Válasz tarkamacska #3946. hozzászólásáraAttól függ, mit dolgozik a gép!
Azért jobb lenne ha nagyjából egyformák lennének.
Ha van rá keret, akkor két új, a régit elpasszolni.
Ha nincs rá akkor keresni kell használtan párját.
R26.5 felnire milyen gumi méret rakható?
Válasz tarkamacska #3946. hozzászólásáraEseteleg ha a nyomást úgy állítod be, hogy a két féltengely egyforma magasan legyen.
szerintetek ha egy 80%os hátsó gumi mellé veszek egy újat az nem fog bármi problémát okozni a traktornak?
vagy mindenképp párban kellene cserélni,
sajnos az egyik szövetszakadt lett...
a gumi 480/65 r38
Válasz atisgyulai #3943. hozzászólásáraIndia! Ott még van kaucsuk!!Máshol csak kátrány!
Válasz Ares 826 #3937. hozzászólásáralehet 100 ezerből meg is állna...
Sziasztok!
Kombájn hátuljára 500/60-22,5
méretben speedways (india),
vagy petlas (török) lenne a jobb választás?
Esetleg mit lehet elvárni a satoya (kínai, 18pr 3×terhelhetőség, elvileg!),
vagy galaxy márkáktól? Minimálisan drágábbak a fentiektől, papír szerint terhelhetőségük jobb.
Válasz Tobszi #3934. hozzászólásáraSzia!
Kicsit elsodródtam innen. Bocsi!
Egy linket akartam küldeni.
Tolnában hirdetnek 4db bkt-t 550 szèlesben. Használtan 170 rugóért adná. Nem tudom mennyire érné meg.
Indiai vagy török újonnan ennyi!
Eladó 2 db Michelin 600/65 R38 XM 108.A gumik 60 %osak. Irányár:340.000 ft/db. Igény esetén tudok képet küldeni.
Sziasztok.
11,2x20-as radial gumit szeretnék venni.Melyik márkát érdemes megvenni?
CEAT gumiról van valakinek tapasztalata?
Válasz jamo #3935. hozzászólásáraSzia!

Jó lenne tudni hogy milyen mintázatra gondoltál.
Nettó: 17000-től kezdődnek pl ez
de mondjuk egy ilyen maxxis nettó: 31000
Válasz vénkabi #3936. hozzászólásáraÜdv!
Nettó 2000Ft-tól van már, mondjuk ebből is több fajta szelepes van.
Sajnos a kiszállítás néha többe kerül mint maga az abroncs
Válasz vénkabi #3936. hozzászólásáraTöltessed fel habbal és soha többé nem lesz defektes! ATRA kft megcsinálja egy két nap és mehet a meló!
Válasz Gumiarzenál #3923. hozzászólásáraHelló!
Nekem 3.5 x 6-os tömlőre /belső gumi/ lenne szükségem rendterítőbe. van-e ilyened, avagy hol keressem.
Köszönöm.
Válasz Gumiarzenál #3923. hozzászólásáraSzia! Quad gumiban otthon vagy? 22x7-10 érdekelne kormányzott kerékre.
Válasz atisgyulai #3933. hozzászólásáratobszi19kukac gmail.com
Válasz Tobszi #3932. hozzászólásáraKüldj elérhetőséget légyszi!

Én valamiért nem tudok üzit írni.
Innen a h.sz.-okból is folyton ledob.
Válasz atisgyulai #3931. hozzászólásáraSemmit sem kaptam!
Válasz Tobszi #3930. hozzászólásáraÍrtam üzit!

Válasz atisgyulai #3929. hozzászólására2db minimum.
Válasz Tobszi #3928. hozzászólásáraNeked hány db kellene?
Válasz atisgyulai #3927. hozzászólásáraArra bizony. De így megspóroltál Nekem egy sor költséget meg bosszúságot. Köszönöm!
Túlságosan jól nézett ki a fényképen túlságosan jó áron, ezért lett gyanús.
Válasz Tobszi #3926. hozzászólására550/22,5- re gondolsz?
Pont azt néztem én is nála.
"Brazil" a srác, selejt gumikkal.
Nem is besenyőn van, hanem tovább a 3-ason, szihalom településen. De ezt csak akkor nyögi be a telefonba, mikor már úton vagy!
Üdv!

A Besenyőtelken gumit áruló komát érdemes felhívni vagy érdemesebb nagyívben kerülni?
Valakinek van infója róla? Használt 550-es pótkocsigumi érdekelne.
Válasz Gumiarzenál #3923. hozzászólására
Válasz Sk Laci #3922. hozzászólásáraA "Mitas" gumi a segédmotorra Made is Czech Republic, a rendsodróra vett Mitas meg Made in Sri Lanka......
Válasz Sk Laci #3922. hozzászólásáraSzia!
Hogyne hinném el, tudom hogy Indiába gyártják, csak próbáltam infót adni.
A cégek, cégcsoportok több gyárral is rendelkeznek.
Ha megnézel egy Bridgestone agro abroncsot, hiába japán tulajdonú, spanyolba készítik, a rakodó és mobildaru gumikat japánba, de személy és teherből több gyára is van, pl Tatabányán.
Vredestein agro gumi is készül hollandiába, de indiába is van gyáruk.
és ezt lehetne még folytatni
Válasz Gumiarzenál #3921. hozzászólásáraHa nem hiszed el, lefényképezhetel a gumi oldalát "made is india".
Válasz Sk Laci #3918. hozzászólásáraHát én úgy tudom hogy az Alliance már a Yokohama Tire tulajdona, ami jappán tulajdonú cég. Ugyanúgy mint a Galaxy, Primex és Yokohama abroncsok. Sőt pár hete már a Trelleborg cégcsoportot is felvásárolták, ide tartozik most már a Trelleborg, Mitas és Cultor is.
https://www.tirereview.com/yokohama-acquires-trelleborg-wheel-systems/
A ceat állítólag India 3. legnagyobb gumiabroncs gyártója, motor gumiabroncsokból a legtöbb darabszámot adják el. Magyarországon pár éve kezdték el a forgalmazását az agro gumiknak, jó pár garnitúrát adtunk eddig el, nekem még garanciális visszajelzésem nem volt, teszi a dolgát. De mivel csak 2-3 éves múltal rendelkezik, ezért érdemes folyamatosan csekkolni. 2 év garancia van rá.
Válasz Gumóka #3919. hozzászólásáraTudom hogy a misi tagja már vagy 20 éve...
Válasz Sk Laci #3918. hozzászólásáraA Taurus már Michelin csoport, egyébként most vettem Taurust személyautóra az Szerb gyártás. Gondolom több gyárban készülnek a gumik, több országban. Lehet veszel két ugyanolyan izzót, aztán nem egy helyen készült.
Válasz Gabro #3916. hozzászólásáraAlliance gumikról azt hittem, hogy Izraeli, mert az anyacég ott van, a vásárolt gumi oldalán meg India van.
Taurust Magyar gyártmánynak tudtam, az oldalán meg Lengyelország van.
Próbálj meg utánaolvasni a CEAT gumigyár multjára, és mennyi gumi az éves forgalma.....