Válasz Ganajos #3990. hozzászólásáraKiszállítással!
Kecsóról valami depóból egyből hozzám jött. Nem volt + kiszállítási díj.
Viszont elölre utalással ment csak, amit annyira nem szertek. De nem volt gond.
Madarász kft-től is vettem már.
Ott közös megegyezéssel, ők szállítottak saját furgonnal. Fizetés átvételkor kp.
Válasz atisgyulai #3989. hozzászólásáraGumiarzenálnál viszonylag jó árak vannak…
Személyesen vetted vagy kiszállítással?
Bkt most a keresett méretemben netto 241 ért van….van ahol meg netto 300
Válasz Ganajos #3980. hozzászólásáraÉn tavasszal vettem 460 szélesben. Bkt-t kerestem, de végül alliance lett. Szintén "Made in India".
Gumiarzenálnál vettem. "Ő" ajánlotta.
Akkor ez volt kézzel fogható.
Árban minimális eltérés volt, elvileg hosszabb garanciával.
Sokat még nem ment, nehéz melót meg semmit. A ruszkihoz képest sokkal puhább.
Válasz VMisi #3981. hozzászólásáraA Bkt indiai gumi!Abban van kaucsuk,mivel ők termelik!Megbízhatóbb mint egy kátránygyáros!Nekem ezt mondta a gumis!Jó is!
Válasz Gumóka #3976. hozzászólásáraKérdés hogy hol van az a vászonszám meg?12pr-es kombájn gumi oldalfala kidurrant!!2 sor vászon van benne!Hol van a 12? 6 gumiban?
Üdv!
Traktorgumi vásárlása előtt állok…
Ahogy nézegettem neten, elég komoly árkülönbségek vannak.
Méretben 420/85r34 es hátsó gumi kellene, van 200 ért meg 500 ért is.
Márkában meg árban szerintetek melyik ami már jónak mondható?
Kis családi gazdaságban mindenes traktorra kellene. A legdrágàbbakat semmiképp nem szeretném mert annyit nem megy a gép.
Firestone van nagyon olcsoért már 200 körül, meg van btk 300 körül.
Szerintetek milyen márkát vàlasszak vagy nektek mi vált be? És hol vettétek?
Köszönöm szépen
Válasz Maszek Zs #3974. hozzászólására14pr-es ha fele benne van, akkor is bírnia kell. Azt tud hogy az indiai gumik elég puhák, Solison van a szomszédban párszor már kukorica kutú átszúrta neki.
Válasz Maszek Zs #3972. hozzászólásáraLegolcsóbb diagonált vettem 12 pr-est, sokkal jobb mint a gyári orosz radiál. 3 bordával több van rajta, szebben fut az úton is.
Válasz Tobszi #3961. hozzászólásáraÍrtam privátban, de lehet megint nem ment át!
Ha esetleg érdekel, van 4 új kerék 560r22,5 mitas gumival itt egy gazdának.
Elküldtem az elérhetőségem, bővebben ott beszélhetünk, ha gondolod.
Válasz robinson #3962. hozzászólására3 hete vettem tőlük gumikat,igaz hogy utánvéttel de nem volt semmi gond!Amúgy meg nem vagyok híve az előre utalásnak.
Válasz Bárány #3956. hozzászólásáraIgen, az egy 180 cm átmérőjű keréknél van vagy 8 cm átmérő különbség, magyarul az egyik tök nulla a másik meg vadi új, de lehet még akkor sincs meg a kellő különbség az 5%hoz.
Válasz #bandi #3957. hozzászólásáraTúlbeszéljük ezt a dolgot. A macska két új gumit akar venni, de sokallja az árát, ezért valójában nem is tanácsot szeretne, hanem megerősítést.
Válasz tarkamacska #3946. hozzászólására5 %-ék eltérés lehet a kerülete között, különben bolygómű csere lesz(tapasztalat sajnos). Esetleg a valamilyen török/indiai gumit, azoknak kisebb a kerületük.
Válasz tarkamacska #3952. hozzászólásáraHa tényleg nem rosszabb 80%-osnál a fennmaradó, akkor nyugidtan tedd mellé az újat, de ahogy írták, ugyanolyan típust, méretet, mint ami lejön. A guminyomások ne legyenek különbözők, mert akkor másképp rugóznak, más lesz a felfekvő felület, és akkor másképp is kapaszkodnak, ami jobban igénybe venné a difit, mint az a nagyon kis átmérőbeli eltérés.
Válasz tarkamacska #3946. hozzászólásáraSimán gázasítható nincs ott akkora kerületi eltérés!
Jobbosra tetesd az újat, "hamar" összekopik, felénk tuti, mert az út széle "olyan jó" hogy még a gumit is jobban szereti!
(Lehetőleg azonos márkát válassz, mert különböző gyártók azonos méretei, csak papíron azonosak szerintem.)
Válasz tarkamacska #3946. hozzászólásáraAttól függ, mit dolgozik a gép!
Azért jobb lenne ha nagyjából egyformák lennének.
Ha van rá keret, akkor két új, a régit elpasszolni.
Ha nincs rá akkor keresni kell használtan párját.
Kombájn hátuljára 500/60-22,5
méretben speedways (india),
vagy petlas (török) lenne a jobb választás?
Esetleg mit lehet elvárni a satoya (kínai, 18pr 3×terhelhetőség, elvileg!),
vagy galaxy márkáktól? Minimálisan drágábbak a fentiektől, papír szerint terhelhetőségük jobb.
4442 hozzászólás
Válasz Ganajos #3990. hozzászólásáraKiszállítással!
Kecsóról valami depóból egyből hozzám jött. Nem volt + kiszállítási díj.
Viszont elölre utalással ment csak, amit annyira nem szertek. De nem volt gond.
Madarász kft-től is vettem már.
Ott közös megegyezéssel, ők szállítottak saját furgonnal. Fizetés átvételkor kp.
Válasz Ganajos #3990. hozzászólásáraPetlasra is ránézhetsz. Sima diagonál 12pr-től sem kell félni.
Válasz atisgyulai #3989. hozzászólásáraGumiarzenálnál viszonylag jó árak vannak…
Személyesen vetted vagy kiszállítással?
Bkt most a keresett méretemben netto 241 ért van….van ahol meg netto 300
Válasz Ganajos #3980. hozzászólásáraÉn tavasszal vettem 460 szélesben. Bkt-t kerestem, de végül alliance lett. Szintén "Made in India".
Gumiarzenálnál vettem. "Ő" ajánlotta.
Akkor ez volt kézzel fogható.
Árban minimális eltérés volt, elvileg hosszabb garanciával.
Sokat még nem ment, nehéz melót meg semmit. A ruszkihoz képest sokkal puhább.
Válasz medikus #3985. hozzászólásáraNekem is ezt ajánlották akkor lehet ez lesz….
Válasz ..,-:) #3984. hozzászólásáraBiztos jó gumi, de sajnos nagyon drága…
Válasz VMisi #3981. hozzászólásáraAmúgy beszéltem egy gummissal ő is ezt ajánlotta…
Meg árban sem olyan vészes
Köszi
Válasz VMisi #3981. hozzászólásáraA Bkt indiai gumi!Abban van kaucsuk,mivel ők termelik!Megbízhatóbb mint egy kátránygyáros!Nekem ezt mondta a gumis!Jó is!

Válasz Ganajos #3980. hozzászólásáraVredestein ?
Válasz Gumóka #3976. hozzászólásáraKérdés hogy hol van az a vászonszám meg?12pr-es kombájn gumi oldalfala kidurrant!!2 sor vászon van benne!Hol van a 12? 6 gumiban?

Válasz Hús Futár #3979. hozzászólásáraSehol!
Válasz Ganajos #3980. hozzászólásárabkt-ban kellemesen csalódtam. Kite axiál volt mindig a befutó.
Üdv!
Traktorgumi vásárlása előtt állok…
Ahogy nézegettem neten, elég komoly árkülönbségek vannak.
Méretben 420/85r34 es hátsó gumi kellene, van 200 ért meg 500 ért is.
Márkában meg árban szerintetek melyik ami már jónak mondható?
Kis családi gazdaságban mindenes traktorra kellene. A legdrágàbbakat semmiképp nem szeretném mert annyit nem megy a gép.
Firestone van nagyon olcsoért már 200 körül, meg van btk 300 körül.
Szerintetek milyen márkát vàlasszak vagy nektek mi vált be? És hol vettétek?
Köszönöm szépen
Hol lehet leadni nagy méretű gumiabroncsokat az országban ?
Válasz Maszek Zs #3975. hozzászólásáraAzt én se tudom, amelyiknél ki van írva mennyi a max teher amit vihet, abból szoktam a többet vihetőt választani. Valahol biztos ki lehet guglizni.
ITT is lehet nézelődni.
Válasz Maszek Zs #3974. hozzászólására14pr-es ha fele benne van, akkor is bírnia kell. Azt tud hogy az indiai gumik elég puhák, Solison van a szomszédban párszor már kukorica kutú átszúrta neki.
Válasz Maszek Zs #3975. hozzászólásáraA pr a vászonszám. Minnél több, annál erősebb. A diagonál meg a radiál között a különbség a vásznazás iránya.
Válasz mtz1221 #3973. hozzászólásáraÉs hogy lehet megtudni,hogy mi mit jelent a gumi felíratán?
Ilyen hülye is meg értse mint én.
Válasz mtz1221 #3973. hozzászólásáraTudom,hogy ez nem petlas de nézz rá légyszíves Gumi
Válasz Maszek Zs #3972. hozzászólásáraLegolcsóbb diagonált vettem 12 pr-est, sokkal jobb mint a gyári orosz radiál. 3 bordával több van rajta, szebben fut az úton is.
Válasz mtz1221 #3969. hozzászólásáraKerestem de van össze vissza jelölve különböző árban. Mire nézem a drágának van valami terhelési index száma.
Válasz mtz1221 #3969. hozzászólásáraKöszi! Ránézek!
Válasz Maszek Zs #3968. hozzászólásáraAz omv mellett a sarki gumis
Válasz Maszek Zs #3968. hozzászólásáraPetlas-ra néz rá, nálam beváltak.
Válasz Gumóka #3967. hozzászólásáraAzt hol találom?
Válasz Maszek Zs #3966. hozzászólásáraKérdezd meg nálunk a Viczait, én már többször jártam úgy, hogy náluk jött ki jól a matek.
892.2 MTZ milyen fajta gumit ajánlotok most mi a legolcsóbb a piacon. Ja és az hol vehető?
Válasz Tobszi #3961. hozzászólásáraÍrtam privátban, de lehet megint nem ment át!
Ha esetleg érdekel, van 4 új kerék 560r22,5 mitas gumival itt egy gazdának.
Elküldtem az elérhetőségem, bővebben ott beszélhetünk, ha gondolod.
Válasz robinson #3962. hozzászólására3 hete vettem tőlük gumikat,igaz hogy utánvéttel de nem volt semmi gond!Amúgy meg nem vagyok híve az előre utalásnak.
Válasz Bárány #3958. hozzászólásáraVagy azasszonynak minél több indokot fel kell sorolnia az újakért, és gyűjti őket.
Agrotyre.hu céggel van valakinek tapasztalata?
Pozitív, negatív?
Előreutaláshoz....
Válasz atisgyulai #3942. hozzászólásáraNem nagyon, de azért köszönöm!!

A helyi gumisnál nettó 150 volt ugyanez vadonatújban!!!
Válasz Bárány #3958. hozzászólására
Válasz Bárány #3956. hozzászólásáraIgen, az egy 180 cm átmérőjű keréknél van vagy 8 cm átmérő különbség, magyarul az egyik tök nulla a másik meg vadi új, de lehet még akkor sincs meg a kellő különbség az 5%hoz.
Válasz #bandi #3957. hozzászólásáraTúlbeszéljük ezt a dolgot. A macska két új gumit akar venni, de sokallja az árát, ezért valójában nem is tanácsot szeretne, hanem megerősítést.
Válasz Bárány #3953. hozzászólásáraSzerintem 1-2 tizeddel ki tudná hozni azt egy centit, a kutya nem venné észre. Talajmunkát nem végez
Válasz mtz1221 #3954. hozzászólására5% a kerületen az rengeteg.
Válasz mtz1221 #3954. hozzászólásáraoke, akkor marad a 2 új, nem szarozok.
csak jobb lett volna 500at spórolni
Válasz tarkamacska #3946. hozzászólására5 %-ék eltérés lehet a kerülete között, különben bolygómű csere lesz(tapasztalat sajnos). Esetleg a valamilyen török/indiai gumit, azoknak kisebb a kerületük.
Válasz tarkamacska #3952. hozzászólásáraHa tényleg nem rosszabb 80%-osnál a fennmaradó, akkor nyugidtan tedd mellé az újat, de ahogy írták, ugyanolyan típust, méretet, mint ami lejön. A guminyomások ne legyenek különbözők, mert akkor másképp rugóznak, más lesz a felfekvő felület, és akkor másképp is kapaszkodnak, ami jobban igénybe venné a difit, mint az a nagyon kis átmérőbeli eltérés.
Válasz A.I. #3951. hozzászólásáraugyan arra a gumira gondoltam.
Válasz tarkamacska #3946. hozzászólásáraSimán gázasítható nincs ott akkora kerületi eltérés!
Jobbosra tetesd az újat, "hamar" összekopik, felénk tuti, mert az út széle "olyan jó" hogy még a gumit is jobban szereti!
(Lehetőleg azonos márkát válassz, mert különböző gyártók azonos méretei, csak papíron azonosak szerintem.)
Válasz atisgyulai #3949. hozzászólásáracsakis kisegit, talajmunkát sose végez.
de akkor kap 2 újat
Válasz tarkamacska #3946. hozzászólásáraAttól függ, mit dolgozik a gép!
Azért jobb lenne ha nagyjából egyformák lennének.
Ha van rá keret, akkor két új, a régit elpasszolni.
Ha nincs rá akkor keresni kell használtan párját.
R26.5 felnire milyen gumi méret rakható?
Válasz tarkamacska #3946. hozzászólásáraEseteleg ha a nyomást úgy állítod be, hogy a két féltengely egyforma magasan legyen.
szerintetek ha egy 80%os hátsó gumi mellé veszek egy újat az nem fog bármi problémát okozni a traktornak?
vagy mindenképp párban kellene cserélni,
sajnos az egyik szövetszakadt lett...
a gumi 480/65 r38
Válasz atisgyulai #3943. hozzászólásáraIndia! Ott még van kaucsuk!!Máshol csak kátrány!
Válasz Ares 826 #3937. hozzászólásáralehet 100 ezerből meg is állna...
Sziasztok!
Kombájn hátuljára 500/60-22,5
méretben speedways (india),
vagy petlas (török) lenne a jobb választás?
Esetleg mit lehet elvárni a satoya (kínai, 18pr 3×terhelhetőség, elvileg!),
vagy galaxy márkáktól? Minimálisan drágábbak a fentiektől, papír szerint terhelhetőségük jobb.