Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak619 FtEUR409.5 FtUSD389.11 FtCHF441.31 FtGBP496.77 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz R Sándor #4558. hozzászólásáraFogalmam sincs de szerintem nem a napraforgó a fő téma Lengyelországban. Viszont tőlem a kiviteli tilalom miatt nem vették át a terményt, és egy bezárt olajütő nem vesz se magyar se ukrán se lengyel se szlovák napraforgót.....
Válasz Pont #4555. hozzászólásáraGondold át még egyszer amit írtál, hasonlítsad össze a helyzetet a szomszédos országokkal, és próbálj meg újból nyilatkozni, lehetőleg reálisan.
Válasz R Sándor #4554. hozzászólásáraA kormányunk elüldözte az export tilalommal a külföldi vevőket, az étolaj ársapkával meg bezáratta az olajütőket, de sokkal könnyebb másra mutogatni, amíg van aki elhiszi.....
Válasz Mtz1wi #4553. hozzászólásáraVan egy ismerősöm szokott venni télre cinegéknek vagy 15 kilogramot Brüsszelbe elintézték a korrupt gcik hogy a mi termésünk ne kelljen senkinek ,csak az ukrán , hogy hala éhen az összes.
Válasz RkTomi #4549. hozzászólásáraTelepen kocsira rakva vagy beszállítva !?
Csak azért, mert az ikr általában kocsira rakva add árat, a bunge beszállítottra add.
Válasz papszi06 #4547. hozzászólásáraMost nem beszéltem Imrével, de szerintem fognak kötni vagy már kötnek is. Hétfőn vagy kedden meg írom ha nem jön hamarabb.
Válasz 72 #4542. hozzászólásáraFolyamatosan zuhan a tőzsdén a repce ára, múlt héthez képest 30-40€-val csökkent, ahhoz szokták viszonyítani a napraforgót is, az EUR-HUF árfolyam is nem 410-nél van, hanem 380 alatt, úgyhogy sok jóra nem lehet számítani, valószínűleg tovább csökken az ára
Válasz A.I. #4530. hozzászólásáraSzia nem volt Imre pénteken, de a héten jön. Viszont a Genezis volt ők búzát 95 ezerért vesznek EU minőségűt napraforgót egyedi árazás szerint.
Válasz kajszi_71823 #4527. hozzászólásáraNekem ilyet nem mondanak, mert tudják, hogy anélkül is megyek máshová vásárolni
Jövőhéten megyek a napraforgó vetőmagért. Már megérkezett. Pénteken nem győztem elmenni érte.
Mennyit kínálnak előszerződésben a 2023-as napraforgó termésért???
Nekem 440 eurót kínáltak.
Érdemes ezért az árért lekötni?
Jó lenne az 500 euró/tonna ár, de tartok tőle, hogy csak álom marad.
Válasz Koczka József #4521. hozzászólásáraKöszönöm, ha megkédezed, szerintem nem csak nekem szolgálsz így érdemi támponttal!
(Talán van valami kis fény végre, ha más nem, hogy megállt az árak esése, és végre van egy kis érdeklődése is minden más iránt is!)
Válasz #bandi #4511. hozzászólásáraNem kívánok senkinek rosszat, de sajnos az lesz a helyzet. :(
Sokan azt hiszik a tavalyi aszályos évnél roszabb már nem lehet. Hát tessék kapaszkodni, mert az idei sem lesz egy sétakocsikázás.
Válasz MrPoke #4510. hozzászólásáraJa és a termény árak öt nap alatt a napra ára 18500ft ról 20500ft ra emelkedett és már a búza is 9000 felett van. Műtrágyáert cserébe még magasabb a Bigénél.
Válasz MrPoke #4510. hozzászólásáraSzia hát ha egyszer sok időd lesz és el látogatol erre én mutatok neked olyat aki minimális művelés és műtrágya nélkűl termel. Napraforgó úgy 5 q búza 10 q kukorica meg úgy néha 0 q. Még szerencse hogy apu nyugdíjas anyu leszázalékolt meg az egyik fiú és a másik dolgozik a mezőgazdaság mellet főállásban. Igények nincsenek van háztáji jószág így boltra nemköltenek két 40 év feletti fiú család gyerek nélkül meg lehet élni 5q napraforgóból is de ha két gyerekvan iskolazni ruhazni tanítani arra pénz kell.
5361 hozzászólás
Válasz Pont #4559. hozzászólásáraMesélj már erről a kiviteli tilalomról!
Válasz R Sándor #4554. hozzászólásáraKi kell lépni az Unióból, és akkor nincs gond Brüsszellel. Mióta kiléptek az angolok, nekik is eljött a kánaán.
Válasz R Sándor #4558. hozzászólásáraFogalmam sincs de szerintem nem a napraforgó a fő téma Lengyelországban. Viszont tőlem a kiviteli tilalom miatt nem vették át a terményt, és egy bezárt olajütő nem vesz se magyar se ukrán se lengyel se szlovák napraforgót.....
Válasz Pont #4555. hozzászólásáraAkkor a lengyel gazdák is Orbán miatt tiltakoznak??
Válasz Sk Laci #4556. hozzászólásáraPedig ezen nincs mit átgondolni...
Válasz Pont #4555. hozzászólásáraGondold át még egyszer amit írtál, hasonlítsad össze a helyzetet a szomszédos országokkal, és próbálj meg újból nyilatkozni, lehetőleg reálisan.
Válasz R Sándor #4554. hozzászólásáraA kormányunk elüldözte az export tilalommal a külföldi vevőket, az étolaj ársapkával meg bezáratta az olajütőket, de sokkal könnyebb másra mutogatni, amíg van aki elhiszi.....
Válasz Mtz1wi #4553. hozzászólásáraVan egy ismerősöm szokott venni télre cinegéknek vagy 15 kilogramot Brüsszelbe elintézték a korrupt gcik hogy a mi termésünk ne kelljen senkinek ,csak az ukrán , hogy hala éhen az összes.
Vesz meg valaki napraforgot? Mi a hatar mellet Romaniaban, kozel hajdu bihar megyehez nem tudjuk eladni. Mi most az ara? Nalunk se ar se kereslet.
Válasz RkTomi #4549. hozzászólására Az is majdnem . mindig 10 -15 000ft al kevesebbet akarnak adni a tényleges árnál.
Válasz ..,-:) #4550. hozzászólásra:
Telepi ár mindkettő.
Válasz RkTomi #4549. hozzászólásáraTelepen kocsira rakva vagy beszállítva !?
Csak azért, mert az ikr általában kocsira rakva add árat, a bunge beszállítottra add.
Válasz ME109G14 #4546. hozzászólásáraNagyon kevés az LO IKR 184,5 eFt, Bunge 188 eFt/tonna.
Válasz papszi06 #4547. hozzászólásáraMost nem beszéltem Imrével, de szerintem fognak kötni vagy már kötnek is. Hétfőn vagy kedden meg írom ha nem jön hamarabb.
Válasz Koczka József #4538. hozzászólásáraNem tudod a Kite köt már új naprára
Válasz Mtz1wi #4541. hozzászólásáraTrigó mai ár ó napra nettó ár Ló 168000 ft élökötés 2023 Lo 172000 ft
ó kukorica 89500 ft
Válasz 72 #4544. hozzászólásáraÉn viszont igen, mert legalább álmaimban úgy mennek a dolgok ahogy kell.
Válasz Attikaa #4543. hozzászólásáraTisztában vagyok vele.,én nem is álmdozom 200 pluszos árakkal.
Válasz 72 #4542. hozzászólásáraFolyamatosan zuhan a tőzsdén a repce ára, múlt héthez képest 30-40€-val csökkent, ahhoz szokták viszonyítani a napraforgót is, az EUR-HUF árfolyam is nem 410-nél van, hanem 380 alatt, úgyhogy sok jóra nem lehet számítani, valószínűleg tovább csökken az ára
Válasz Mtz1wi #4541. hozzászólásáraNeked már most nem tetszik , pedig még árat sem írtak!
Friss arat tud valaki?
Ho napraforgó ára hogy alakul?
Győr megyében ???
Válasz Zetoros1 #4537. hozzászólásáraKite 3 napja 184000+bonifikáció
Válasz Zetoros1 #4537. hozzászólásáraKite 16000 körül
Friss árakról?
Dél-Békés mai ár.
Napra LO 2022. évi: 16.700 Ft/q (nettó)
Napra LO 2023. évi előkötési ár: 17.150 Ft/q
Sziasztok! Valaki tud valami friss árat?
Hajdú Bihar megye
Válasz papszi06 #4533. hozzászólásáraÉn borsodi vagyok Kis Oroszi Imre az üzletkötője a KITE nek.
Válasz Koczka József #4531. hozzászólásáraÉn ma beszéltem Guba Imrével ha róla van szó 2-3 hét múlva érdeklődjek új kötés ár felől
Válasz Koczka József #4531. hozzászólásáraKöszönöm.
Válasz A.I. #4530. hozzászólásáraSzia nem volt Imre pénteken, de a héten jön. Viszont a Genezis volt ők búzát 95 ezerért vesznek EU minőségűt napraforgót egyedi árazás szerint.
Válasz Koczka József #4521. hozzászólásáraJó napot!
Volt-e az üzletkötő? Esetleg árat tudott e mondani?
Válasz Sk Laci #4526. hozzászólásáraNem szart be az erőlködéstől a kupec????
Válasz kajszi_71823 #4527. hozzászólásáraNekem ilyet nem mondanak, mert tudják, hogy anélkül is megyek máshová vásárolni
Jövőhéten megyek a napraforgó vetőmagért. Már megérkezett. Pénteken nem győztem elmenni érte.
Válasz Sk Laci #4525. hozzászólásáraNekem eloszor azt mondta a Tajba, hogy akkor vegyek magyarban. XD
Mennyit kínálnak előszerződésben a 2023-as napraforgó termésért???
Nekem 440 eurót kínáltak.
Érdemes ezért az árért lekötni?
Jó lenne az 500 euró/tonna ár, de tartok tőle, hogy csak álom marad.
Válasz kajszi_71823 #4519. hozzászólására620-ért akarták volna rámtuszkálni a 27% ,..... elküldtem az üzletkötőt, nézzen szét a piacon.
Válasz Koczka József #4521. hozzászólásáraKöszönöm, ha megkédezed, szerintem nem csak nekem szolgálsz így érdemi támponttal!
(Talán van valami kis fény végre, ha más nem, hogy megállt az árak esése, és végre van egy kis érdeklődése is minden más iránt is!)
Válasz #bandi #4511. hozzászólásáraNem kívánok senkinek rosszat, de sajnos az lesz a helyzet. :(
Sokan azt hiszik a tavalyi aszályos évnél roszabb már nem lehet. Hát tessék kapaszkodni, mert az idei sem lesz egy sétakocsikázás.
Válasz Koczka József #4512. hozzászólásáraMinek? Ha egyszer sok időd lesz gyere le ide, és megmutatom, hogyan kell így a környék átlagán vagy afelett termelni :)
Válasz A.I. #4517. hozzászólásáraImre jön pénteken meg kérdezzem?
Válasz kajszi_71823 #4519. hozzászólására205000ft tonnája de most össze van kötve különböző akciókkal. Pénteken jön az Üzletkötő majd meg írom.
Válasz Koczka József #4515. hozzászólásáraMennyi most ott a sima pétisó? Mert itt SK-ban mindenhol azt kínálják már 500ért, ami kb. 190ezer nálatok?
Válasz A.I. #4517. hozzászólásáraMeg minden felvásárlóhoz is egy számunkra élhetőbb ár!
Válasz Koczka József #4515. hozzászólásáraMár kezdtem örülni, hogy a KITE lesz így meglódulva.
Na majd csak begyűrűzik oda is a 200+ ár.
Válasz tomi91 #4514. hozzászólásáraGyanítom BAZ és vármegye vagyunk!
Válasz tomi91 #4514. hozzászólásáraKérdezd a Genezist. Mert csak akkor ha műtrágyát veszel belőle.
Válasz Koczka József #4513. hozzászólására20500? Melyik megyèben?
Válasz MrPoke #4510. hozzászólásáraJa és a termény árak öt nap alatt a napra ára 18500ft ról 20500ft ra emelkedett és már a búza is 9000 felett van. Műtrágyáert cserébe még magasabb a Bigénél.
Válasz MrPoke #4510. hozzászólásáraSzia hát ha egyszer sok időd lesz és el látogatol erre én mutatok neked olyat aki minimális művelés és műtrágya nélkűl termel. Napraforgó úgy 5 q búza 10 q kukorica meg úgy néha 0 q. Még szerencse hogy apu nyugdíjas anyu leszázalékolt meg az egyik fiú és a másik dolgozik a mezőgazdaság mellet főállásban. Igények nincsenek van háztáji jószág így boltra nemköltenek két 40 év feletti fiú család gyerek nélkül meg lehet élni 5q napraforgóból is de ha két gyerekvan iskolazni ruhazni tanítani arra pénz kell.