Gázolaj árak 615 Ft Benzin árak 595 Ft EUR 390.63 Ft USD 338.41 Ft CHF 424.45 Ft GBP 448.83 Ft

Fórum

Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része)

Létrehozta: Bárány , 2008-11-03 18:52:10

Kedvencekhez Segítség
164303 hozzászólás
#140153 rtamas1976
2025-09-21 15:35:52

Válasz Ohaza63 #140151. hozzászólásáraHidd el ezek mind a privatizációból megtollasodott rablóprivatizátorok.
Hát hogyne ajnároznak ezeket a mocskokat?!
Megtömték a zsebüket, igaz más koldúsbotra jutott de az nemszámít , nekik!

#140152 Ohaza63
2025-09-21 15:34:55

Válasz vitezkaroly1 #140150. hozzászólásáraKedves Károly!

Kik is juttatták oda az országot, hogy majd nem összeomlott akkor???

Ja tényleg a komcsik, mert ugye ők voltak!
Antall, Boros II-III szintű tehetségtelen komcsi báb volt, akit Pozsgai, Horváth és Stumpf mozgatott.
Lerombolták az országot, nagyon büszke lehetsz rájuk.

Erre előhúzták a kalapjukból Bokrost, mint Rodolfó a nyulat.
Az a barom még a romokat is eladta a nyugatnak (gáz, villany, víz stb), had nyúzzák ők a magyart. Az utolsó családi ezüstöt is értékesítette, még tányérunk és evőeszközünk sem maradt.

Előtte is tehetségtelen bagázs volt és azóta csak romlottak rengeteget.

Na így fogtok járni Magyar Péterrel is, mert ő is ezek fészekaljhoz tartozik, csak ő még sokkal rosszabb, mert aljas bosszúálló, pszichopata is még mellé.

#140151 Ohaza63
2025-09-21 15:22:46

Válasz vitezkaroly1 #140144. hozzászólásáraKedves Károly!

Te nagyon elváltál a családod vonalától, mint ocsú a búzától.

Neked valahogy szexuális aberrációid vannak ezeknek a Kádárista komcsik nézésére.
Talán nem kellene nézegeted ilyet, amikor két komcsi zsidó sz@rdarab nosztalgiázik.

Hiszen pont az ilyenek juttatták ide és tették tönkre az országunkat.

Akinek a déd vagy nagyapjának Horthy adott vitézséget, annál nem igen értem, hogy miképpen tud lelkesedni egy ilyen szociopata elmebeteg komcsiért, mint a Bokros.
Vagy a memóriáddal van gond? Talán Cavington kellene szedned!

A korod is meg van hozzá, hogy átéld azt ámokfutást, amit ez a zsidó barom csinált a másik zsidó akasztófavirág, Horn Gyula keze alatt.
A híres, neves intézkedésivel egy akkora lyukat ütött a demográfián, hogy csak na.
Miatta nem született meg több tízezer magyar gyerek, mert kitalálta a népnyúzó programját.

Tényleg ez hiányzik neked?
Nem bánnám, ha mind alijázna a saját hazájába és nem itt szívná az ország vérét.

Előkerülnek a pöcegödörből, meg a ganéjdombról, mint a patkányok és beállnak Petya mögé szakérteni. Nem elég, hogy a DS bérenc EU-s vezetés a vesztünket akarja, még a helyi patkány populációt is mozgósították ellenünk!

Nincs profilkép
#140150 vitezkaroly1
2025-09-21 15:14:45

Válasz rtamas1976 #140147. hozzászólásáraBokros csomag??? Szerinted a szocik jókedvükben vezeték be???? Pontosan tudták, hogy ezzel nagy sanszot adnak az ellenzéknek.
Vagy abban hiszel, ha bent vagy egy gödörben, akkor a saját hajadnál fogva kitudod onnan emelni magad????

94-ben teljesen más volt a gazdasági helyzet és környezet. Kész csoda, hogy a forint egyáltalán megmaradt.

Nincs profilkép
#140149 hashtag
2025-09-21 15:06:59

Válasz rtamas1976 #140147. hozzászólásáraGecc az origó cikket ír a média kisajátításáról smile lolsmile lolsmile lol

#140147 rtamas1976
2025-09-21 14:37:47

Válasz vitezkaroly1 #140144. hozzászólásáraNa pont az ilyen patkányok miatt veszèlyes a tisza! Ugye összenő ami összetartozik!
Bokrosnak meg a fejfája kikorhadtvolna is késő lenne!

https://www.origo.hu/itthon/2021/05/juszt-laszlo-es-mas-tevesek-halozati-bekoteset-vizsgalja-mezo-gabor-legujabb-tanulmanya

Nincs profilkép
#140144 vitezkaroly1
2025-09-21 14:16:17

Válasz Ares 826 #140137. hozzászólásáraMiért is van ekkora infláció Magyarországon???
Hát, mert ezzel lehet csökkenteni a vásárlóerőt és miért kell csökkenteni a vásárlóerőt??????

Nincs profilkép
#140143 Praetor
2025-09-21 14:05:13

Érdemes kihasználnunk az időt a mezőgazdasági termelésre, mert nagyjából egymilliárd év múlva viszont már nem lesz elegendő szén-dioxid a fotoszintézishez. smile closedeyes AZ IDEGEN CIVILIZÁCIÓK MEGLEHETŐSEN RITKÁK LEHETNEK

Nincs profilkép
#140142 pettendimiklos73
2025-09-21 11:35:27

Válasz Koczka József #140138. hozzászólásáraEz így van! merjetek bátorak lenni! Ennyi.

Nincs profilkép
#140141 pettendimiklos73
2025-09-21 11:34:22

Válasz Ohaza63 #140140. hozzászólásáraGyula mikor támogatta a csatlakozásukat?

#140140 Ohaza63
2025-09-21 11:14:36

Üdv Emberek!

Már Kula bácsi szerint is, megölné az Európai gazdákat a csatlakozásuk.smile scared

Ez is már csak külföldről pofázik ilyet, még otthon külügyminiszterkedett, addig hallgass volt a neve, most hogy már dobbantott a szuper demokratikus Ukrajnából, igen megvilágosodott.smile cursing

"Kuleba szerint Ukrajna EU-csatlakozása megölné Európa gazdáit"

https://kuruc.info/r/67/292806/

Persze a chatgpt Gyulánk ezt is támogatná, hiszen neki mindegy!!!!smile smilesmile laughsmile biggrin

Nincs profilkép
#140138 Koczka József
2025-09-21 10:53:42

Válasz Gandhy #140136. hozzászólásáraNa ebben egyetértünk. Én is 91-ben szereltem le és már 93-ban vállalkozó voltam és sem komcsi sem gazdagok nem voltunk de aki akart az bármit elért és nem kellett senki talpát nyelni hogy boldogulj.

Nincs profilkép
#140137 Ares 826
2025-09-21 09:31:07

Válasz Ohaza63 #140135. hozzászólásáraAz igaz jó jó az arany, de azt nem lehet megenni! Még a rómaiak is ették az aranyport az "örök élet reményében" mégis megpusztultak! Napi három étkezésre van szüksége de minimum kettőre az embernek naponta. A régi s mostani életben is csak bizalmi pénzek vannak addig vannak éltben míg az embereknek BIZALMUK VAN BENNE, utána már csak tüzelő a tűztérben ha már semmit nem ér,! Lásd anno a KORONÁT elvitte az első világháború a második meg a PENGŐT ! Az ismerősök meg azt mondják a mostani helyzet meg nagyon hasonlít az akkori inflációhoz ami akkor is gyorsa emelkedett! ezt más ismerős mond ja, de elgondolkodtató az egész történelem!smile blinksmile blinksmile blink

#140136 Gandhy
2025-09-21 09:26:00

Válasz rtamas1976 #140131. hozzászólására91 februárjában leszereltem, 21 évesen beültem az autóba, elindultam Pest felé és 5 évig vissza sem tértem. Annyi pénzt kerestem, hogy már elhagyhattam a fővárost és irány 2 évre a Balaton. Regényt tudnék írni arról, hogy gyerekfejjel mit el tud érni az ember. smile laugh

#140135 Ohaza63
2025-09-21 09:20:20

Válasz Ares 826 #140133. hozzászólásáraÜdv!

Van nekik 2.437 tonna aranyuk - összelopkodták a gyarmatokról.
Ha vissza kéne nekik a lopott mennyiséget adni, akkor még a Macron meg a férje jegygyűrűjét is be kellene olvasztani.

USA , Dajcsland után ők a harmadikak mennyiségben.

#140134 Ohaza63
2025-09-21 09:16:04

Válasz Gandhy #140129. hozzászólásáraÜdv!

Ez pontosan így volt.
Minden új volt, minden piac nyitott volt és aki mert vállalkozni, az akkoriban aranybányát nyitott.

Ki kell mondanom, pedig ilyen nem szoktam , még a Fletóék idejében is tisztességesebben mentek a dolgok, mint amit Vityáék csináltak 2010 után.
Ott is volt kurva nagy korrupció, de azért még a vidéki cégek is labdába rúghattak és nyerhettek munkákat.

Tényleg nem volt az akkortájt, amit Orbánék kiépítettek 2010 után, hogy csak a haveri kör nyerhetett lezsírozott közbeszerzéseken és pályázatokon 1-2 napos új projekt cégekkel, amit aztán gyorsan megszüntettek, vagy cégtemetőkbe dugtak a munka végén.

Nincs profilkép
#140133 Ares 826
2025-09-21 09:13:01

Válasz Ohaza63 #140102. hozzászólásáraA csigazabáló franciák most akarnak nagy mennyiségű aranyat értékesíteni, hogy a költségvetést valamennyire tudják giga hitelek nélkül működtetni! ezt lehet hallani a híradásokban néha néha.smile blinksmile blink

#140132 Ohaza63
2025-09-21 09:06:13

Válasz hashtag #140128. hozzászólásáraÜdv barátom!

Szerintem Te kurva sok páleszt lenyomhattál már háromnegyed négy óta, mióta itt kukorékolsz a fórumon. Már megint félre magyarázod a dolgokat.
Miért nem alszol inkább, akkor talán bölcsebbnek látszanál?

Nem azt mondtam, hogy itt a legjobb és máshol mindenhol szar, hanem azt, hogy sehol nem "fenékig tejföl a világ", mindenhol vannak csórók és gazdagok.

Ott is vannak sült galambra várok és itt is vannak, ott is vannak, akik kihasználják a politikai kapcsolataikat a meggazdagodáshoz és itt is vannak, ott is vannak az egyenlőbbnél egyenlőbbek és itt is vannak. Szóval nagy különbség nincs.

Ellenben a hagymázas gondolataiddal, amiről Te értekezel állandóan az színtiszta kommunizmus, hogy minden ember egyenlő és mindenkinek minden jár az igényei szerint - a dolgosnak is és a herének is. ( legalábbis nekem ezt mantrázták anno az iskolában, hogy majd ilyen lesz a szép jövő)

Viszont azt elmondhatjuk, hogy nekünk keletieknek van még remény a nyugattal ellentétben és nem kellene automatikusan a kútba ugranunk, ahogy ők tették.
Talán hála az 50 év szovjet megszállásnak és nem lettünk annyira agymosottak a zsidó média által, mint a nyugat. Ott a legjobb példa a kelet németek, akik sokkal másképpen látják a világot, mint a nyugati agymosott németek.

#140131 rtamas1976
2025-09-21 08:46:09

Válasz Gandhy #140129. hozzászólásáraHànyéves vagy?
Én 90ben 14 voltam.
Mi az anyámpicsajàra válakoztam volna 14évesen?
18évesen külföldön dolgoztam.
Aztán katona voltam.
És sem hátterem sem lehetőségem nemvolt kitörni.
Nameg 25évesen is gyerekfejjel gondolkodtam. Ez tény.
De szerintem nem énvagyok az egyetlen ezzel!

Nincs profilkép
#140130 Praetor
2025-09-21 08:44:55

Válasz Gandhy #140129. hozzászólásáraNem tudom, de szerintem te másik Magyarországon éltél a '90-es években.

#140129 Gandhy
2025-09-21 08:27:20

Válasz rtamas1976 #140127. hozzászólásáraNem tudom hol éltél, de a 90-es évek volt az aranykor. Akinek volt esze, kedve, bátorsága, az bármire vállalkozhatott. Nem voltak leosztva a beszállítói körök az előre kijelölt közbeszerzéseken keresztül.
Persze, aki arra kárhoztatta magát, hogy bérből és fizetésből éljen, annak lehet, hogy nem volt jó, nem tudhatom.

Nincs profilkép
#140128 hashtag
2025-09-21 08:20:00

Válasz Ohaza63 #140126. hozzászólásáraOké, megértettem, a világon mindenhol szarabb mint itt, és ha esetleg egyszer leváltják a kedves vezetőt, akkor ettől csak szarabb lehet. Tehàt egy-két egyszerűsítés utàn kijön, hogy jelnleg gyakorlatilag nekünk a legjobb. Aki ezzel egyetért, azzal szerinetem meg is beszéltük az ügyet, lapozhatunk másra. Történt azért sokminden mostanàban.

#140127 rtamas1976
2025-09-21 07:33:12

Válasz Ohaza63 #140126. hozzászólásáraEz a sok fiatal lázadó, énis közzéjük sorolnám magam, akik ennek a rendszernek a legnagyobb haszonélvezője nemtudja milyenvolt a 90és a 2000es évek eleje.
Állandó bizonytalanság, teljes kiszolgáltatottság, és káosz.
Persze voltak annak a rendszernek is kegyeltjei, tsz elnök, és főnökség, párttitkárok, középvezetők akik szèp csendben lenyulták a rájukbízott vagyont.
Nekik jóvolt, ez kb az ország 5%a.
Illetve a sok demens "komcsikorszakban volt a legjobb" embernek.
De nemvették észere azt, hogy a komcsik verték szét azt ami rájukvolt bízva.
Semmi porcikám nemkívánja ezeket a tetveket vissza!

#140126 Ohaza63
2025-09-21 07:02:58

Válasz rtamas1976 #140119. hozzászólásáraÜdv Tamás!

Sajnos nem 4 év cumi lesz, hanem 25-50 év szopás.
Oké, mi már kibírjuk fél lábon állva is, de a gyerekeinkkel és unkáinkkal ennyire nem b@szhatunk ki.

Ha Petya gyerek megcsinálja mindazt, amik kiszivárogtak, na onnan nincs visszaút.
Az a program amit Ursula és a vén komcsik diktálnak az az ország végét jelentené.

Még a sávos SZJA a legkevesebb. De a céges adók piszkálása elindítaná a kivándorlást a részükről. Miután nekünk semmink nincs ( mert minden elkótyavetyéltek), így hamar a gödör legalján találjuk magunkat.

De ha tényleg mi is migráns simogatók és ukrán seggnyalók leszünk, azzal vége az országnak.

Van nekünk elég cigányunk és zsidónk, akik élősködnek az országon, nem kell még ide muszlim barna barom is.

Hastag barátunk nehezményezte, hogy a Csenyétenyi cigánygyerek a küszöböt rágja, meg 30 év a fiataloknak a lakás/ház.

A csenyétenyi cigánygyerek Kuvaitban és Szaúd Arábiában is a küszöböt rágná, mert nekik ez a világ a megfelelő.
Ilyen a mentalitásuk és nem volt nekik elég 400 év, hogy alkalmazkodjanak, akkor a következő 400 évben sem fognak.

Talán el kellene menni nyugatra, ahol a lakosság 75-80 % a úgy éli le az életét, hogy öregkorára lófasz vagyont sem szed össze és bérleményben éli le az életét, majd esetleg ide költözik hozzánk a 750-1000 € nyugdíjával tengetni az életét.

Vagy az USA 34 millió hajléktalanja és 85 millió egészségbiztosítás nélküli embere szívesen cserélne azzal a csóró magyarral.

Persze ha mi is a régi rendszer kegyeltjei lettünk volna és a papa, apa nekünk is lekanyarított volna a TSZ-ből egy jó nagy darabot, lehet, hogy mi is osztanánk a bolsevik nézeteit.

De nem így volt, így maradunk a másik oldalon

Nincs profilkép
#140125 d-032a
2025-09-21 06:59:49

Nincs profilkép
#140123 d-032a
2025-09-21 06:52:48

Válasz rtamas1976 #140119. hozzászólásáraIgen. Kibírjuk.
Közhelyesen szólva: "Ilyen az élet."
Romlás nélkül, nincs javítás. Rothadás nélkül, nincs magcsírázás, és anélkül nincsen új élet.

Valahol, természetes folyamat ez is, ami az úgynevezett közéletben zajlik.
Bár, a mindenszarista agymosás, komoly munkát végzett, de a normalitás magvait, és csíráit, még a nyugat-európai társadalmakban sem tudták végleg legyőzni. Csak elnyomták, és elhallgattatták.

A fiatalok, "természetes célcsoportok", mert ők még jobban útkeresők, és könnyebben lázadók. De egyáltalán nem mindenki, és nem akkora létszámban, mint amekkorát a ballibsik szeretnének, vagy amekkorát láttatni akarnak.
A fiataloknak, legalább mentségük lehet, a kevés élettapasztalat, és az emberismeret hiánya.
A felnőttek naivitása, és tájékozatlansága nagyobb probléma, de európai viszonylatban, nem állunk annyira rosszul.
Magyarország, magország.

#140121 rtamas1976
2025-09-21 06:34:44

Válasz hashtag #140120. hozzászólásáraEbben igazadvan, részben.
Mert ha tudnánk, hogy jóirányba váltanánk akkor semmi gond nemlenne.
De szar, személyiség nélküli, és amit mutat aztis inkább nemutatná vezetőre cserélni???smile hammer
És akik mögötte felsorakoznak, bukott, aljas, szemétláda balos egykori vezetők.
Akiknek sikerült bebizonyítani, az alkamatlanságukat, a pénzéhségüket, és az ország mindenáron kiárúsítási szándékát, azoktól mitlehet várni.
A sok bornyú pedig mást nemmond és mást nemakar, csak orbán takarodj.
Lekell váltani, de nem a júdásra és a globalista, komcsi háterére!

Nincs profilkép
#140120 hashtag
2025-09-21 03:43:15

Válasz d-032a #140116. hozzászólásáraIgazad van, a közvagyon nem arra való, hogy szétosszuk, elnyaraljuk, azon villákat vegyünk, meg kastélyokat. Aztán azt magánvagyonnak nevezzük át. Nem erre való.
De ez történik vele.
Alapvető tévedésekbe ne essünk! Ez is fontos gondolat.

És az hogy a mélyszegénységben élők miért élnek abban, meg miért nem tudnak kitörni onnan, azt nem ilyen 3 mondatos diskurzusokban fogjuk megfejteni. Van itt sok ember aki szorong a jövő miatt, gyakorlatilag politikai értelemben vett kapcsolatfüggő lett, és a “mindegy ki csak orbán ne” dolognak hajszál pontosan az ellentétét adja elő. Bárki más is lenne valaha, az csak és kizárólag szarabb lehet, mint a mi viktorunk. Mert ő értünk van. A kedves vezető. Van néhány ország, ahol sikerült átnyomni a társadalmon ezt a szorongásra épülő ragaszkodást, és jó kis egy személyre épülő hatalmak alakultak ki, több évtizedes pozícióban maradással. Sajnos a száraz tények alapján, összességében nem ezek az országok a legsikeresebbek a világon.

#140119 rtamas1976
2025-09-20 23:19:59

Válasz d-032a #140118. hozzászólásáraSajnos eljött az idő arra, hogy a fiatalok is megtapasztalják milyen egy liberális balodali vezetésű országban élni vagy inkàbb tengődni!
Ha váltás lessz, 4év cumi lessz.
Én a tetű komcsik alatt csak azt tapasztaltam.
Âllandó bizonytalansàg, sarcolás, és sokkalszarabb èlet vár ránk.
De leszarom, ên kibírom.
Csak milessz ezzel a sok idióta megvezetett hülyegyerekkel?
Akik eddig a rendszer legnagyobb haszonélvezői voltak, most a legnagyobb vesztesei lessznek.
Félek beengedik és áttelepítik a migráncsokak, a buzikat meg szabadra engedik.
A gazdaság régnemlátott mélységekben lessz, jó komcsi szokás szerint.
Most sem nagyon jó, de legalább nem olyan rossz.
Mindegy kibírjuk.

Nincs profilkép
#140118 d-032a
2025-09-20 22:52:17

Válasz hashtag #140113. hozzászólásáraNem 15 éve, hanem sok-sok évtized óta támadtok, harcoltok, és el akartok takarítani mindent, ami bármennyire is hasonlít, vagy kapcsolatba hozható -akárcsak esetlegesen is-, ebben az országban, nemzeti konzervatívnak gyanítható bármivel is.

Voltak idők, amikor "fényes szelek fújtak".
De most, hogy nem várt ellenállás látszik alakulni, és még nem lehet biztosra tudni, hogy hogyan alakul prüsszelpítör, "út a börtönbe programja", és a magángépek izzítása, valamint a "slava ukrajíni" prodzsekt, így most hirtelen, az áldozati póz lett/lesz a forgatókönyv.

Mintha nem tudnád, hogy volt először kandelláberezés is, és ifa-platóra dobálózás, és hasonlók.
Az volt először, O1G-zés, és hasonlók.
Nademost még, nem az ilyesminek látszik a sikere, azoknak az állítólagos "elnyomott, háttérbeszorított, másodrangú állampolgárok" részéről.

Nincs profilkép
#140116 d-032a
2025-09-20 22:13:02

Válasz hashtag #140112. hozzászólásáraUgyanúgy a küszöböt fogja rágni?

Nem, hanem ugyanúgy elkellene mennie dolgozni, a csenyétenyi cigánygyerek szüleinek is, mint, ahogy többmillió másik melós is teszi ebben az országban.

Alapvető tévedésekbe, ne essünk.
Az arany mire való, vagy mire jó?
Az nem arra való, hogy 9 000 000 felé szétosztogassák, vagy eladják, és az árát szétosszák, és azt néhány év alat megegyük, elautózzuk, és elnyaraljuk, vagy az arany árából ingyen kapott lakást lerohasszuk.

És közben, senki nem akar kenyeret sütni, kamiont vezetni, vagy hegeszteni, betonozni, vagy traktort javítani?
Vagy, akik eddig is dolgoztak, azok hajrá tovább is?
De, akik eddig sem sokat, azok viszont kapják az ingyen mindent?
Ismerős forgatókönyv.

Nincs profilkép
#140115 hashtag
2025-09-20 21:59:53

Válasz Ohaza63 #140102. hozzászólásáraHa olyan sok a lóvé az mnb-ben, akkor gondolom nem nagy kunszt vissztenni az 500 milliárdot oda, ahova kell

Nincs profilkép
#140114 envagyok2
2025-09-20 21:53:52

Válasz Ohaza63 #140102. hozzászólásáraezzel szemben az igazság az, hogy 2007ben 16,3, 2008ban 24, 2009ben 30,6, 2010ben 33,6 milliárd euro volt. mikor is volt Bajnai a kormányfő? És akkor mennyi volt a gdp, és most mennyi, és ahhoz képest akkor mennyi is a tartalék?
https://statisztika.mnb.hu/publikacios-temak/fizetesi-merleg-es-kapcsolodo-statisztikak/fizetesi-merleg_-kulfolddel-szembeni-allomanyok/eves-idosoros-adatok_

Nincs profilkép
#140113 hashtag
2025-09-20 21:49:11

Válasz d-032a #140110. hozzászólásáraEngem nem kell legyőzni. Ezért kár harcosokat toborozni. Ezért kár polgári köröket szervezni. Ezért kár nemzeti ellenállás mozgalmat szervezni. Mindezt kàr.
Mindezt kàr, annak az állampártnak végeznie, aki 15 ève Thanos szintű hatalommal bír az országban.
Ki ellen kellenek a harcosok? Ki ellen kell a polgári kör és a nemzeti ellnàllás? Ki ellen?
Az àtlagember ellen? Mert ti vagytok hatalmon. Az elnyomott, háttérbeszorított, másodrangú állampolgárnak kikiáltott, nemfidesz szavazó az az ember, akit a harcosoknak meg kell semmisíteni? Mindekit, aki nem azt gondolja amit a viktátor? Vagy kit kell legyőzni?
Ha eddig lézerfegyver szintű politikai felhatalmazást kaptatok, akkor inkàbb beszéljenek az eredmények. Jó bornak nem kell cégér!
Beszéljenek a számok!
Mondjuk ki, hogy a példátlan politikai lehetőség, a másfél évtized kéthatmad lehetővé tette azt, hogy mindegyik közvetlen szomszédunk, mindegyik kormányválságoktól és bukott szivárványkoalícióktól hátràltatott szomszédunk orrát kifújuk. És utat mutattunk nekik, hogy így is lehet ezt csinálni.
Csak nem làtom, hogy megmutatnànk..

Nincs profilkép
#140112 hashtag
2025-09-20 21:37:25

Válasz Ohaza63 #140111. hozzászólásáraFelfughatod bárhova az örvenezer tonna aranyat, a csenyétei cigànygyerek ugyanúgy a küszöböt fogja rágni, a lakásra vágyónak meg ugyanúgy akkor lesz lakása ha 30 évre eladósítja magát, és mindaddig -tehát amíg él- max egy 3 napos balatoni hosszúhétvége fog neki beleférni.

#140111 Ohaza63
2025-09-20 21:08:13

Válasz hashtag #140109. hozzászólásáraÜdv!

Látod a nagy hitetlenségedben és naivitásodban nem is tudod, hogy kié a Börzsöny aranya????smile smile

Már jönnek is érte! smile sweatdropPedig Lölő még ki sem ásta.smile sweatdrop

Hát persze, hogy az Anunakik jönnek érte a Three Atlas űrhajóval, mert kell nekik a bolygójuk, a Nubiru/Nibiru megmentéséhez.smile laugh
Azért az 50.000 tonna nem kis mennyiség, azért még ők is elugranak.smile cryingsmile scared

Miután ők is olvassák a fórumot és Én párszor írtam már erről, így hát elindultak hozzánk a messzi távolból.smile cryingsmile scaredsmile blink

A James Webb űrteleszkóp már csinált is fényképeket az űrhajójukról. smile thumbupcoolsmile blink

https://www.tiktok.com/@universodesconocidook/video/7551519077567646988?_r=1&_t=ZN-8zr6MaAzhmI

Nincs profilkép
#140110 d-032a
2025-09-20 21:04:29

Válasz hashtag #140109. hozzászólásáraNabaszki. Ez igen!
smile wackosmile lol
Ezaztán a mindenszarizmus, legfentebb szintű, Van de Leglejjebb nyomatása.
Amikor még az arany is szar.
Mert nincs is, de ha van, akkor úgyisbiztos a másé.

Óbaszki. Na, mindenesetre harcoljatok jól.
Úgy értem, hogy JÓL, mert, akkor JÓL le lesztek győzve.

De valami, már nagyon alakul.
Amikor, már Vitézkarcsi, és Osztatlan csaba haverod is, nagy egyetértésben románimádnak, és birkamagyaroznak.

Eccercsak, mégicsak betemetődnek azok az elátkozott árkok, a nagy magyarellenességben.
Vagy nem.
smile rolleyes

Nincs profilkép
#140109 hashtag
2025-09-20 20:31:22

Válasz Ohaza63 #140102. hozzászólásáraHagyjuk már ezt, ha holnap lőrinc a felszínre hozza a börzsöny aranyát, akkor annyit fog érni mint az alumínium, gondolom tudod, hogy kezdetben abból is ékszert készítettek, olyan értékes volt.
Amúgymeg ki tudja, hogy kié az az arany, addig te sem tudod, amíg meg nem jelenik érte a gazdája, hogy mostmár akkor elvinné.

#140108 Ohaza63
2025-09-20 20:04:40

Válasz pettendimiklos73 #140107. hozzászólásáraÜdv!

A lengyelek okosabbak voltak, mert haza vitték az aranyukat Londonból, mi meg ott tartunk, vagy 20 tonnát.

Majd úgy járunk mint Kadhafi ezredes, aki az Egyiptomi puccs idején berezelt és elhajóztatott 250 tonna aranyat a zsidóknak, New Yorkba megőrzésre, majd mikor vissza akarta kérni, azonnal terrorista lett, megbuktatták és kivégezték.
Azóta is nagy a csönd a Líbiai aranyról.

Szerencsétlen II Miklós is így járt, mert ő is az USA ban tartotta Cári Oroszország aranytartalékát, majd a zsidó Lenin utasítására, a 1956-os Mi Nagy Imrénk halomra lőtte a haverjaival a Cári családot.

Úgy látszik, ha oda kerül, annyira megbabonázza a kampósorrúakat a csillogása, hogy az Istennek nem akarják visszaadni.

Nincs profilkép
#140107 pettendimiklos73
2025-09-20 19:46:04

Válasz Ohaza63 #140105. hozzászólásáraMost találtam, elvileg 90 akárhány tonna itthon van, a többi az angoloknál.

Nincs profilkép
#140106 pettendimiklos73
2025-09-20 19:37:55

Válasz Ohaza63 #140105. hozzászólásáraÉrdekes taperolás lehetett. A kormány képviselője mondta, hogy az arany "fizikailag" nincs. Akkor ki nem mond igazat?

#140105 Ohaza63
2025-09-20 19:21:22

Válasz pettendimiklos73 #140104. hozzászólásáraÜdv Miklós!

Na Te is addig olvasgattad hashtag barátunk írásait, hogy Te is az örök hitetlenek csapatába kerültél - ez biztosan fertőző.smile smilesmile laughsmile biggrinsmile lolsmile devil

Ha a Csárdi Antal (LMP), meg Novák Előd (MHM) is volt az MNB be összetapperolni az aranyat és valutatartalékot és elmondták, hogy minden rendben van, akkor csak elhiszed, hogy KINCS , AMI VAN. smile thumbupcoolsmile lolsmile devil

Nincs profilkép
#140104 pettendimiklos73
2025-09-20 16:55:23

Válasz Ohaza63 #140102. hozzászólására"Azért az sem elfelejtendő, hogy Varga Miska ott üldögél az MNB ben 48,5 milliárd €-n és 110 tonna aranyon. Ekkora valuta tartaléka még nem volt soha az országnak."

KINCS, AMI NINCS!smile lolsmile lolsmile lol

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

Öntözéses mintaprogram Békésben: Vége lehet a kiszolgáltatottságnak?
Öntözéses mintaprogram Békésben: Vége lehet a kiszolgáltatottságnak?
A cél egy olyan integrált rendszer, amelyben a stabil hozamú, öntözött kultúrák...
Hirdetés
Minden csepp számít: így válik kulcstechnológiává az SDI
Minden csepp számít: így válik kulcstechnológiává az SDI
A felszín alatti csepegtető öntözés nem luxus, hanem válasz a vízhiányra, a...
DREPANUS LM43 – Erőteljes, megbízható benzines fűnyíró kényelmes használattal
DREPANUS LM43 – Erőteljes, megbízható...

75.440 Ft

Graecus Drepanus WT56 fűnyíró – 4,5 lóerős, 560 mm-es vágásszélességgel
Graecus Drepanus WT56 fűnyíró – 4,5...

124.640 Ft

Beton taposó rács
Beton taposó rács

2.000 Ft

Hízók eladók Kismarjában
Hízók eladók Kismarjában

10 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2026 Agroinform Média Kft.