Haza megy a férj a munkából,és rögtön szexelni akar!Az asszony elégedetlenkedik,és azt mondja,nem tudja miért van az,hogy minden férfi csak szexelni akar! Ő egy kis figyelemre vágyik! Erre az ember! Figyelem,figyelem,szex következik!
Válasz mtz1221 #6342. hozzászólásáraKét fiú megházasodik!!! Most ez divat!Az esküvő után megbeszélik hogy ki legyen a nő! Az egyik elvállalja,majd én leszek! Mire a másik.Akkor s..opjál le!
Válasz rtamas1976 #6336. hozzászólásáraElkéne a gyereket venni tőlük, ha egy videó kedvéért a kezébe adják. Ezzel fog játszani az ünnepek alatt ? Egy utolsó hímsoviniszta rohadék vagyok, de bármelyik gyerekért ölni tudnék. Érzik is rajtam, mert bármelyik félős is oda jön hozzám.
Válasz mtz1221 #6332. hozzászólásáraÖreg székely bemegy a kocsmába,kér egy pálinkát!Vannak ott fiatalok is,és eltervezik,hogy valahogy megviccelik az öreget! Egy alkalmas pillanatban beleteszik a viagrát az italába!Kis idő után,kimegy az öreg a vc-re.Mikor bejön,látják,hogy az öreg összevizelte magát!Kérdezik tőle,mi történt vele?Mikor elővettem,láttam hogy ez nem az enyém,ezért visszatettem,válaszolja az öreg!
Székely fiú megnősül,és a lakodalom után következik ugye a nászéjszaka!A rokonok mind összegyűlnek,és várják a bizonyítékot, a véres lepedőt a menyasszony ártatlanságáról!Az viszont fehér maradt!Az új ember hogy próbálja menteni a helyzetet,gondolja,majd bekeni piros festékkel!Azt viszont nem talál,csak zöldet!!Lesz ami lesz,elő is áll a zöld lepedővel!Mikor meglátják,felkiált a lány apósa! Úgy úgy fiam,az epéjéig nyomjad!
Válasz _NB_ #6325. hozzászólásáraNeem. Ne komplikáld túl! Pl. Az illető nem èrzi magát egy elit, full kombinált menő csávónak, holott az, vagy nem az, de,az ismerőse örül neki, vagyis,azt mondja illedelmessègböl, holott, lehet ,egy nagymenő bazárimajom,így azt lehet gondolni,hogy micsoda szar èlete lehet,ha neki is örül,hiszen egy senki. volt osztájtársam azt szokta,hogy ,,az ember mindig jobbat vár, aztán,,,. Mikor meglátott. Amúgy tudtam,hogy hgyagyú. ez is egy köszönès volt a rèszèről. most is hgyagyú.
Válasz mtz1221 #6326. hozzászólásáraHabár nekem is mondta az ált osztályfőnököm 20 évvel a ballagás után, pedig akkor azt mondta élete legszebb napja hogy többet nem lát.
Válasz medikus #6324. hozzászólásáraTippre szerintem is régről maradt ránk ez a köszöntés forma vagy mi manó.
Akkoriban még nem volt ilyen közegészég ügy, se mobil, se se .... pl : valaki elnősült xy km arrább,
az szinte olyan volt mintha meghalt volna, amikor valami vásáron, lakodalmon, temetésen találkoztak, akkor ha jó viszonyban , barátságban váltak el akkor lehetett így köszönteni.
A rokonok levélben tudtak beszámolni egymásnak mi történt velük az évben, félévben,
persze ahhoz kellett tudni írni olvasni, vagy ismerni olyat aki megírja felolvassa.
6872 hozzászólás
Válasz mtz1221 #6371. hozzászólásáraAhogy elnézem egyiknek semkell sok!

Mostmár tényleg innom kell!
Válasz rtamas1976 #6368. hozzászólásáraNem azt kérdezte ki iszik elsőnek.
Válasz Balázs. #6367. hozzászólásáraAmelyik nem bírja az italt.
Válasz Balázs. #6367. hozzászólásáraGyula vagy én?
mostanába ez a legjobb topik!

Válasz medikus #6356. hozzászólásáraez nem vicc, ez a színtiszta igazság.
Válasz medikus #6356. hozzászólására
Haza megy a férj a munkából,és rögtön szexelni akar!Az asszony elégedetlenkedik,és azt mondja,nem tudja miért van az,hogy minden férfi csak szexelni akar! Ő egy kis figyelemre vágyik! Erre az ember! Figyelem,figyelem,szex következik!
Válasz Sanyiii70 #6354. hozzászólásáraez qrva jó.

https://vm.tiktok.com/ZNewdrquL/
https://vm.tiktok.com/ZNewecPLe/
Válasz medikus #6345. hozzászólásáraA természet igazságos.
Akinek az egyik lába rövidebb, annak a másik hosszabb.
Mit mond a falábú ember az erdőben?Hú de lábszag van!
Válasz mtz1221 #6342. hozzászólásáraKét fiú megházasodik!!! Most ez divat!
Az esküvő után megbeszélik hogy ki legyen a nő! Az egyik elvállalja,majd én leszek! Mire a másik.Akkor s..opjál le!

Válasz mtz1221 #6342. hozzászólására

https://vm.tiktok.com/ZNeTWCyFT/
Ez a gazda is ráér már.
https://www.tiktok.com/@chrisjillsandwich/video/7445470623301750059?_r=1&_t=8s3Os3wIYI2
https://www.tiktok.com/@kiezte4/video/7441468110797868310?is_from_webapp=1&sender_device=pc
Válasz rtamas1976 #6336. hozzászólásáraElkéne a gyereket venni tőlük, ha egy videó kedvéért a kezébe adják. Ezzel fog játszani az ünnepek alatt ?

Egy utolsó hímsoviniszta rohadék vagyok, de bármelyik gyerekért ölni tudnék. Érzik is rajtam, mert bármelyik félős is oda jön hozzám.
Válasz mtz1221 #6333. hozzászólásárahttps://vm.tiktok.com/ZNeT1rmLV/

Válasz mtz1221 #6332. hozzászólásáraÖreg székely bemegy a kocsmába,kér egy pálinkát!Vannak ott fiatalok is,és eltervezik,hogy valahogy megviccelik az öreget! Egy alkalmas pillanatban beleteszik a viagrát az italába!Kis idő után,kimegy az öreg a vc-re.Mikor bejön,látják,hogy az öreg összevizelte magát!Kérdezik tőle,mi történt vele?Mikor elővettem,láttam hogy ez nem az enyém,ezért visszatettem,válaszolja az öreg!

Válasz medikus #6331. hozzászólásárahonnan szeded ezt a sok hülye székely viccet ???

Székely fiú megnősül,és a lakodalom után következik ugye a nászéjszaka!A rokonok mind összegyűlnek,és várják a bizonyítékot, a véres lepedőt a menyasszony ártatlanságáról!Az viszont fehér maradt!Az új ember hogy próbálja menteni a helyzetet,gondolja,majd bekeni piros festékkel!Azt viszont nem talál,csak zöldet!!Lesz ami lesz,elő is áll a zöld lepedővel!Mikor meglátják,felkiált a lány apósa! Úgy úgy fiam,az epéjéig nyomjad!
Válasz rtamas1976 #6329. hozzászólásáraFiadna mutasd hogy kell ezt. Mi már elmúltunk 25, mese nincs.

https://vm.tiktok.com/ZNe3BJW5J/

Válasz _NB_ #6325. hozzászólásáraNeem. Ne komplikáld túl! Pl. Az illető nem èrzi magát egy elit, full kombinált menő csávónak, holott az, vagy nem az, de,az ismerőse örül neki, vagyis,azt mondja illedelmessègböl, holott, lehet ,egy nagymenő bazárimajom,így azt lehet gondolni,hogy micsoda szar èlete lehet,ha neki is örül,hiszen egy senki.
volt osztájtársam azt szokta,hogy ,,az ember mindig jobbat vár, aztán,,,. Mikor meglátott. Amúgy tudtam,hogy hgyagyú.
ez is egy köszönès volt a rèszèről.
most is hgyagyú.
Válasz mtz1221 #6326. hozzászólásáraHabár nekem is mondta az ált osztályfőnököm 20 évvel a ballagás után, pedig akkor azt mondta élete legszebb napja hogy többet nem lát.
Válasz termelo #6323. hozzászólásáraHa ismernélek meg mondanám hogy komoly e.
Válasz medikus #6324. hozzászólásáraTippre szerintem is régről maradt ránk ez a köszöntés forma vagy mi manó.
Akkoriban még nem volt ilyen közegészég ügy, se mobil, se se .... pl : valaki elnősült xy km arrább,
az szinte olyan volt mintha meghalt volna, amikor valami vásáron, lakodalmon, temetésen találkoztak, akkor ha jó viszonyban , barátságban váltak el akkor lehetett így köszönteni.
A rokonok levélben tudtak beszámolni egymásnak mi történt velük az évben, félévben,
persze ahhoz kellett tudni írni olvasni, vagy ismerni olyat aki megírja felolvassa.
Válasz termelo #6323. hozzászólásáraLehet annak örül hogy élsz!
Ti ezt értitek ?

Ez most komoly?