Az egyik gépen nekem hónapok óta ez van. Gondolom bekapott a gép egy vírust, ami azóta tenyészik rajta és hiába használom a böngészőtakarítót, nem történik semmi. Abból nekem lehet, hogy format C lesz.
Az volna a kérésem , amikor valamely oknál fogva mint az utóbbi órákban, nem lehet belépni az Agroinformba akkor legalább a moderátorokat, emailban vagy telefonon értesítsétek.
A felső sárga csíkot olvassátok el. Minden kipróbálható, a felvitt adatok az éles indulás alkalmával törlődnek majd (BETA alatt felvitt apróhirdetések, új profilok, hozzászólások).
Oldal teszteléshez szeretnénk kérni pár ember jelentkezését. Alap feladatok végrehajtása lenne a feladat, nagyjából fél óra maximum. Regisztráció, hirdetésfeladás, hír olvasás, hírek értékelése, stb.
Írjatok privát emailt vagy írjatok a hartman.gabor@agroinform.com címre.
Előre elnézést kérek ha olyat mondok/kérek, amit más is már megtett.
Az aprókat böngészve merült a gondolat, hogy milyen jó lenne, ha ár szerint is lehetne szűrni/rendezni a találatokat, Pl.: Permetezés sbt kategórián belül tudnám csak a 1,5 mft fölöttit és a 3 mft alatti hirdetéseket nézni, de már az is segítség lenne ha ár szerint csökkenő rendezést lehetne csinálni, mert nem kéne végigszenvedni a sok számomra érdektelen hirdetést.
Akkor légyszi írj már pár sort a tapasztalatokról, persze a megfelelő topicban! Gondolom végeztél "A/B" próbát, aminek kimutatható eredménye volt. Az interneten csak "ez egy totális kamu" típusú beszámolókat lehet találni erről, mégpedig szép számmal.
Modik! zseniegesjavito barátunk eddigi 66 kommentjéből kb. 4-5 az, ami nem direkt reklám. (De azok is közvetetten azok.)
Állítólag már sikerült is jónéhány emberre rásóznia ezen fórumon keresztül is a "csodaszerét".
Javaslom, olvassátok el a moderálási elveket!
Könnyítésként hoztuk be ügyfélszolgálat gyanánt. Egyelőre mérlegelünk, hogy jó-e, ha ott van. Jelenleg elég sok megkeresés érkezik rajta keresztül, most mint próbaképp szerepel az oldalon.
Új hozzászólás
válasz erre >> | #1. hozzászólás, Péter83 küldte be 2014-05-17 09:29:32-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Üdv!
A játékkal kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy hol található az a bizonyos kedvencek menü és hogyan lehet bele hirdetéseket felvenni?
Csak 1 hirtelen kérdés, biztos tudja vlk itteni.......
Jön gmailes mél és ezt írja ki..........
Lehetséges, hogy az üzenet nem a következő személy küldte:
Köszönöm szépen!!!!!
Kb 20 nap után sikerült megoldanotok hogy a hirdetéseimet előre tudjam sorolni GRATULÁLOK!!!
Igaz én nem fizetek érte de 3 ingyenes van mindenkinek ha jól tudom!
Bezzeg vannak olyanok akik állandóan sumákolnak a hirdetésekkel!!!
Válasz #3728. hozzászólásra
1.Jobb oldalt "kezelheti hirdetéseit"
2.rá katt, ott vannak az opciók azok közül katt az "előre sorolásra"
3. na ekkor nem írja ki hogy "hirdetését előre soroltuk" (egy kis ablakban)
4. és nem is sorolja előre
Rendben. Egyébként egy Fiatal gazda interjúról lenne szó, láttam már több ilyent is az oldalon, de az én estemben egy nagyon negatív történetről lenne szó.
Helló, ezzel kapcsolatban írtam neked múltkor amit szerintem nem kaptál meg. Jöhet még a cucc nyugodtan, addig nem lesz semmi összerakva, amíg nincs egy tetemesebb adatbázisunk mögé.
Van egy külföldi 4x4 fórum ahol havi 50 euro ellenében kulturáltan lehet ajánlgatni, árulgatni terméket vagy szolgáltatást. Ki van irva a nick neve mellé,hogy engedélyezett eladó.
7910 hozzászólás
Válasz #3759. hozzászólásra

Az egyik gépen nekem hónapok óta ez van. Gondolom bekapott a gép egy vírust, ami azóta tenyészik rajta és hiába használom a böngészőtakarítót, nem történik semmi. Abból nekem lehet, hogy format C lesz.
Válasz #3759. hozzászólásra
Ez ellen,
Mozilla Firefox böngésző Abp bővítménnyel
Ezt a bővítményt tudtommal a Firefox alapól tartalmazza (első link), de más böngészők alá optimalizált változatai is vannak.
Sziasztok csak nekem jelennek meg az oldalon ilyen fogyókúrás meg mellműtét meg nyert 10 laptopot hirdetés?
Az volna a kérésem , amikor valamely oknál fogva mint az utóbbi órákban, nem lehet belépni az Agroinformba akkor legalább a moderátorokat, emailban vagy telefonon értesítsétek.
Sziasztok!
Új agroinform oldal BETA teszt üzemben elérhető az alábbi címen:
http://newweb.agroinform.com/
A felső sárga csíkot olvassátok el. Minden kipróbálható, a felvitt adatok az éles indulás alkalmával törlődnek majd (BETA alatt felvitt apróhirdetések, új profilok, hozzászólások).
Számítunk visszajelzéseitekre!
Nézzétek töltsétek! Sokat segítetek vele mindenkinek:
http://www.surveymonkey.com/s/kutatas
Sziasztok!
Oldal teszteléshez szeretnénk kérni pár ember jelentkezését. Alap feladatok végrehajtása lenne a feladat, nagyjából fél óra maximum. Regisztráció, hirdetésfeladás, hír olvasás, hírek értékelése, stb.
Írjatok privát emailt vagy írjatok a hartman.gabor@agroinform.com címre.
Köszönjük!
mire kitöltöttem, újra be kellett jelentkeznem. Igaz közben volt egy Skype beszélgetés is, de a kérdőív kb. 15 perc.

Úgy tervezzétek, hogy ......
Válasz #3751. hozzászólásra

Köszi
Válasz #3751. hozzászólásra

Biztos hogy csak egyet töltöttél ki??
Válasz #3750. hozzászólásra

+1
Sziasztok!

A most zajló média felmérésben kérem segítségeteket.
Töltsétek az alábbi kérdőívet és szavazzatok az Agroinform.hu portálra
Köszönöm előre is!
Itt a link az Agrostratéga kérdőívéhez
Válasz #3748. hozzászólásra
Törölve!
Tisztelt Moderátor!
Amennyiben lehetséges, akkor a Japán kistraktorok fórumból töröljétek (moderáljátok ki) a 19070, 19084 és 19098 sorszámú bejegyzéseimet!
Köszönöm
Sziasztok!
Előre elnézést kérek ha olyat mondok/kérek, amit más is már megtett.
Az aprókat böngészve merült a gondolat, hogy milyen jó lenne, ha ár szerint is lehetne szűrni/rendezni a találatokat, Pl.: Permetezés sbt kategórián belül tudnám csak a 1,5 mft fölöttit és a 3 mft alatti hirdetéseket nézni, de már az is segítség lenne ha ár szerint csökkenő rendezést lehetne csinálni, mert nem kéne végigszenvedni a sok számomra érdektelen hirdetést.
Válasz #3745. hozzászólásra
Nézz már be az altalajlazítósba.
Válasz #3744. hozzászólásra
Van beszámoló a megfelelő topikban,még videó is.De a tapasztalatom,aki nem akar hinni,az nem is fog,bármennyire be bizonyítják a működését.
Válasz #3743. hozzászólásra
Akkor légyszi írj már pár sort a tapasztalatokról, persze a megfelelő topicban! Gondolom végeztél "A/B" próbát, aminek kimutatható eredménye volt. Az interneten csak "ez egy totális kamu" típusú beszámolókat lehet találni erről, mégpedig szép számmal.
Válasz #3741. hozzászólásra
Működik a csodaszere,nekem van mindkét trakimon.
Válasz #3741. hozzászólásra
Most nem reklám volt, bár senki sem kérdezte annak a működését.
Hátha tanult a kitiltásból.
Modik! zseniegesjavito barátunk eddigi 66 kommentjéből kb. 4-5 az, ami nem direkt reklám. (De azok is közvetetten azok.)
Állítólag már sikerült is jónéhány emberre rásóznia ezen fórumon keresztül is a "csodaszerét".
Javaslom, olvassátok el a moderálási elveket!
Válasz #3739. hozzászólásra
A hirdetéseknél nem működik az üzenetküldés.
Válasz #3736. hozzászólásra
Tapasztaltuk mi is és próbáljuk kiszűrni a hibát. Köszi a visszajelzést, igyekszünk helyre hozni.
Válasz #3735. hozzászólásra
Könnyítésként hoztuk be ügyfélszolgálat gyanánt. Egyelőre mérlegelünk, hogy jó-e, ha ott van. Jelenleg elég sok megkeresés érkezik rajta keresztül, most mint próbaképp szerepel az oldalon.
Válasz #3734. hozzászólásra
A kedvencek menü tervünk szerint a holnapi naptól lesz elérhető. Onnan kezdve az is belép a játékba.
20 bol 1 szer ha megnyitok egy topicot nem a topicot nyitja meg hanem az agroinform föoldalát néha zavaro nem tudom mitöl lehet !
Erre a chat funkcióra mi szükség volt? Pcn is szarul jön be, lassít, mobilon peding tönkre teszi az egész oldalt.

Borzasztó.
Nyitotta: Péter83 2014-05-17 09:28:31
Új hozzászólás
válasz erre >> | #1. hozzászólás, Péter83 küldte be 2014-05-17 09:29:32-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Üdv!
A játékkal kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy hol található az a bizonyos kedvencek menü és hogyan lehet bele hirdetéseket felvenni?
Köszi
P.
Csak 1 hirtelen kérdés, biztos tudja vlk itteni.......

Jön gmailes mél és ezt írja ki..........
Lehetséges, hogy az üzenet nem a következő személy küldte:
akkor mi a szitu tulajdonképp?
Köszönöm szépen!!!!!

Kb 20 nap után sikerült megoldanotok hogy a hirdetéseimet előre tudjam sorolni GRATULÁLOK!!!
Igaz én nem fizetek érte de 3 ingyenes van mindenkinek ha jól tudom!
Bezzeg vannak olyanok akik állandóan sumákolnak a hirdetésekkel!!!
Válasz #3728. hozzászólásra

1.Jobb oldalt "kezelheti hirdetéseit"
2.rá katt, ott vannak az opciók azok közül katt az "előre sorolásra"
3. na ekkor nem írja ki hogy "hirdetését előre soroltuk" (egy kis ablakban)
4. és nem is sorolja előre
Válasz #3729. hozzászólásra
Rendben. Egyébként egy Fiatal gazda interjúról lenne szó, láttam már több ilyent is az oldalon, de az én estemben egy nagyon negatív történetről lenne szó.
Válasz #3727. hozzászólásra
Erre még ma válaszolok. Megnézem a lehetőségeket.
Válasz #3726. hozzászólásra
Bocsi a késésért, szóltam egy illetékesnek, megnézzük mi a probléma.
Cikk, Interjú megjelenítésének mi a menet?
Válasz #3725. hozzászólásra

Szerkesztettem de ugyan az a szitu,rákattintok az előre sorolásra és nem frissül!!!
Válasz #3722. hozzászólásra
Nem lehet őket szerkeszteni?
Ja és a névnaphoz hozzá tenni a szüli napot!!!

A sárga borsóst is át kellene nevezni mert nagyobb területen termesztünk -termesztenek konzerv és vető borsót!

Nem tudom frissíteni a hirdetéseimet!!!

Segítsetek!!
Válasz #3718. hozzászólásra
Helló, ezzel kapcsolatban írtam neked múltkor amit szerintem nem kaptál meg. Jöhet még a cucc nyugodtan, addig nem lesz semmi összerakva, amíg nincs egy tetemesebb adatbázisunk mögé.
Nálam megint nem működik rendesen a fórum, korábban már volt róla szó, nem tudom hogy másnál is vagy csak nálam van baj.
Válasz #3717. hozzászólásra
belekacsintottam már
Válasz #3717. hozzászólásra
Szólj, ha kell még cucc (gondoltam kezdetnek/tesztelni ennyi is elég lesz :-)
Többen kaptatok tőlem egy e-mail-t!
Claastra, 007, Bárány, Vmisi, Melcsi, lala1, Norbert, mgportal, szanberg pl...
Válasz #3715. hozzászólásra

má tegnap óta veszi!!!!!!modit neki
Roy 23 kollégát is megtorpedózhatná egy modi.
Válasz #3713. hozzászólásra
Már javasoltam ilyesmit, majd meglátjuk, akarják-e.
Válasz #3712. hozzászólásra
Van egy külföldi 4x4 fórum ahol havi 50 euro ellenében kulturáltan lehet ajánlgatni, árulgatni terméket vagy szolgáltatást. Ki van irva a nick neve mellé,hogy engedélyezett eladó.
(ez csak úgy eszembe jutott )
Modiknak: 1. és 2.