Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak618 FtEUR413.39 FtUSD393.08 FtCHF444.84 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz JD 4630 #10326. hozzászólásáraValami komolyabbat akarok.
Ezek a sufni tuning dolgok már nem annyira jönnek be.
Valami gebasz mindig van velük.
Vagy a munkájuk nem tökéletes, vagy nem megbízhatók műszakilag.
Válasz Gumóka #10325. hozzászólásáraAmit kinéztem lazítót, ott állítható a késtávolság.
Arra gondoltam hogy vagy 3 megy összehúzva vagy kettő szét, és hasa alá visszaforogva.
Napokban megyek megnézni ha minden jól megy.
Válasz mtz1221 #10328. hozzászólásáraMég nem arattam vele. Ma levettem a repcetoldatot, próbálgattam az udvaron, de eldurrant 1 olajslág-tömlő.
Holnap reggel megyek legyártatni-megjavítatni azt ami elsült.
Ma vettem észre, hogy az alső rosta nem mozdul. Az állítokar jár, de a lamellák max megnyitva álnak
6 ha árpát megpróbálok így levágni, csak a felső rosták beállításával. Ha lenne több várakozás a búzáig, lehet kiveszem belőle megnézni.
Az éles bevetés után tudok véleményt mondani. Kb pénteken.
Még kaszapengéket kell cserélnem.
Ami nem tetszik, hogy az asztalt úgy kell lecibálni a kocsiról, meg vissza is ráerőszakolni a kocsira, mert nem emel elég magasra a kombájn. De akinek Bisos kocsija van, azok mind panaszkodnak.
Válasz Sk Laci #10327. hozzászólásáraHogy megy a kombájn ??? Egyik ismerős vett a 420-as lexion helyett 480-ast, azt mondja élete legrosszabb döntése volt.
Válasz Gumóka #10322. hozzászólására2-es metal wolf-om van. Az a gondom vele, hogy a két kés között megszorul az "anyag". Hatalmas rög beakad, és megtolja maga előtt a földet.
Mögötte hatalmas lyuk marad, a trakit meg fogdossa rendesen. Van hogy kipányvázza.
Azért gondoltam a 3 késre, hogy kisebbeket szaggatna, és nem egy sorban vannak a kések. Szélességre nem fogna többet, vagy csak minimálissal.
Ekével sem nehézebb a 3×30-at húzni, mint a 2×40-et.
Válasz atisgyulai #10319. hozzászólásáraNekem igaz csak egy 3 késes helti van 2-re bontva, 80le mögé, de én azt mondom, nehéz talajmunkára kell a 6 henger. Homokosabb felénk a föld, de megküzdött vele a traktor.
105-ös mtz-vel húzta papám a 3-as jympát, de azért az is megakadt néha.
Válasz envagyok2 #10310. hozzászólásáraAkkor szerintem valami komolyabbat keress.
Kb. 50 liter/perc-est. Az mondjuk tud valóságban 35-40-et. És jó esetben nem döglik be túlmelegedés miatt félúton.
Én geko termékeket vettem már. Azt nem mondom hogy profi dolgok, de használhatók.
Válasz Gumóka #10316. hozzászólásáraCsak olajat meg gázolajat irtak rá. Aki elektromos dolgot benzinbe tesz az vessen magára. Gondolom csak a saját védelmük.miatt irják. Benzinpumpa is a tankban van. És jo ott. Szép is lenne ha lenne Itthon egy Zil amit hordozni kéne benzinből. de amugy a Lada benzinszint uszo ha kilikadt mikor kiszedve megnézed akkor a szintjelző lámpa érintkezője villanik. Gondolom a tankban is. De ott nincs oxi gondolom ezért nem számit. Amugy a sok benzin eloltja a tüzet ha nagyon hirtelen.
Válasz envagyok2 #10310. hozzászólásáraNekem van egy de nem Lidlis. 15l. Ler percet tud. Mint egy vékony sprésdoboz. Olyan vastag. Hordobol kiszivni elég. Nem akartam ahordokat a padlásra felvinni tele. Keress a neten le van irva mire képes. De 900ért adnak hordoba is!
Válasz Gumóka #10309. hozzászólásárahát nekem holnapra kéne, mert le kéne szippantam egy tankot, és ha percenként 1 loter jönne le, akkor éppen 9 óra alatt végeznék is vele...
Válasz csferri #10293. hozzászólásáraNyugodtan próbáld ki, tomenyen meg a festéket is szedi. Anno a se váltó belsejére raegett 30 éves olajat is felszedte, semmi más nem bírt vele.
Válasz kajszi_71823 #10292. hozzászólásáraHa jól nézem ez inkább zsíroldó, nekem nem föltétlen az kell, meg jobb lenne valami elterjedtebb, könnyebben beszerezhető dolog.
Srácok! Nem találtam jobb topicot. Milyen tisztítószert érdemes venni gépmosásra, ami ér valamit ? Olyanra gondolok ami ráspriccelve föloldja rásült koszt aztán nagynyomsú szépen lehozná.
12935 hozzászólás
Válasz atisgyulai #10333. hozzászólásárahttp://www.agrotech.land/v-n-fop/agrotill
gránitos árakat tud valaki mondani?
Part no.: 770KU301KK
Part no.: 77700222800
Válasz JD 4630 #10326. hozzászólásáraValami komolyabbat akarok.
Ezek a sufni tuning dolgok már nem annyira jönnek be.
Valami gebasz mindig van velük.
Vagy a munkájuk nem tökéletes, vagy nem megbízhatók műszakilag.
Válasz Gumóka #10325. hozzászólásáraAmit kinéztem lazítót, ott állítható a késtávolság.
Arra gondoltam hogy vagy 3 megy összehúzva vagy kettő szét, és hasa alá visszaforogva.
Napokban megyek megnézni ha minden jól megy.
Válasz mtz1221 #10328. hozzászólásáraMég nem arattam vele. Ma levettem a repcetoldatot, próbálgattam az udvaron, de eldurrant 1 olajslág-tömlő.
Holnap reggel megyek legyártatni-megjavítatni azt ami elsült.
Ma vettem észre, hogy az alső rosta nem mozdul. Az állítokar jár, de a lamellák max megnyitva álnak
6 ha árpát megpróbálok így levágni, csak a felső rosták beállításával. Ha lenne több várakozás a búzáig, lehet kiveszem belőle megnézni.
Az éles bevetés után tudok véleményt mondani. Kb pénteken.
Még kaszapengéket kell cserélnem.
Ami nem tetszik, hogy az asztalt úgy kell lecibálni a kocsiról, meg vissza is ráerőszakolni a kocsira, mert nem emel elég magasra a kombájn. De akinek Bisos kocsija van, azok mind panaszkodnak.
Válasz kajszi_71823 #10329. hozzászólásáraNekem 2 környékére mondták 1,8-2,2. Holnap fujatom, meglátom.
Válasz Sk Laci #10327. hozzászólására2.4-et ír nekem a kőnyv, de felnyomtam 3.2-re, hamár mindenki kevesli
Válasz Sk Laci #10327. hozzászólásáraHogy megy a kombájn ??? Egyik ismerős vett a 420-as lexion helyett 480-ast, azt mondja élete legrosszabb döntése volt.
650/75 R 32 kombájngumiban mekkora nyomásnak kellene lennie?
Válasz atisgyulai #10323. hozzászólásáraHa ilyen bajod van lehet olyant kéne nézned ami ekevázra van rakva, az nem dúr be.
Válasz mtz1221 #10324. hozzászólásáraNagyjából nekem is így jön ki. Kicsit szűkebb a késtávolság, mint a nyomtáv.
Válasz atisgyulai #10323. hozzászólásáraLáttam már akinek a keréknyomokban megy a kés, és minden másodiknál ráfordul közölve.
Válasz Gumóka #10322. hozzászólására2-es metal wolf-om van. Az a gondom vele, hogy a két kés között megszorul az "anyag". Hatalmas rög beakad, és megtolja maga előtt a földet.
Mögötte hatalmas lyuk marad, a trakit meg fogdossa rendesen. Van hogy kipányvázza.
Azért gondoltam a 3 késre, hogy kisebbeket szaggatna, és nem egy sorban vannak a kések. Szélességre nem fogna többet, vagy csak minimálissal.
Ekével sem nehézebb a 3×30-at húzni, mint a 2×40-et.
Válasz atisgyulai #10319. hozzászólásáraNekem igaz csak egy 3 késes helti van 2-re bontva, 80le mögé, de én azt mondom, nehéz talajmunkára kell a 6 henger. Homokosabb felénk a föld, de megküzdött vele a traktor.
105-ös mtz-vel húzta papám a 3-as jympát, de azért az is megakadt néha.
Válasz B.Bali #10320. hozzászólására
Válasz envagyok2 #10305. hozzászólására[kep1. Nekünk ilyen van, nyomja mint a fene
Sziasztok!
Quivogne SSDR L 3/170 lazítóról érdekelne bármilyen tapasztalat/info.
Teljesítmény igénye beleférhet 90Le Mtz kategóriába?
Közèp kötött talajra kellene.
Válasz envagyok2 #10310. hozzászólásáraAkkor szerintem valami komolyabbat keress.
Kb. 50 liter/perc-est. Az mondjuk tud valóságban 35-40-et. És jó esetben nem döglik be túlmelegedés miatt félúton.
Én geko termékeket vettem már. Azt nem mondom hogy profi dolgok, de használhatók.
Válasz Gumóka #10316. hozzászólásáraCsak olajat meg gázolajat irtak rá. Aki elektromos dolgot benzinbe tesz az vessen magára. Gondolom csak a saját védelmük.miatt irják. Benzinpumpa is a tankban van. És jo ott. Szép is lenne ha lenne Itthon egy Zil amit hordozni kéne benzinből. de amugy a Lada benzinszint uszo ha kilikadt mikor kiszedve megnézed akkor a szintjelző lámpa érintkezője villanik. Gondolom a tankban is. De ott nincs oxi gondolom ezért nem számit. Amugy a sok benzin eloltja a tüzet ha nagyon hirtelen.
Válasz .Richard. #10314. hozzászólásáraCsak benzinre ne használjátok, nehogy nagyobb legyen az udvar...
Válasz .Richard. #10314. hozzászólásáraJa, én meg jól átpörgettem rajta.
De nagyobb baj sose történjen!
Válasz Bárány #10313. hozzászólásáraerről irtam. Ugyan ez van.
Válasz envagyok2 #10310. hozzászólásáraNekem van egy ilyenem, kínából rendeltem valamikor régen. A 15 liter/percet kb. tudja is, alkalmi használatra megfelel.
Válasz envagyok2 #10310. hozzászólásáraIlyesmi?
Válasz envagyok2 #10310. hozzászólásáraNekem van egy de nem Lidlis. 15l. Ler percet tud. Mint egy vékony sprésdoboz. Olyan vastag. Hordobol kiszivni elég. Nem akartam ahordokat a padlásra felvinni tele. Keress a neten le van irva mire képes. De 900ért adnak hordoba is!
Válasz Gumóka #10309. hozzászólásárahát nekem holnapra kéne, mert le kéne szippantam egy tankot, és ha percenként 1 loter jönne le, akkor éppen 9 óra alatt végeznék is vele...
Válasz envagyok2 #10308. hozzászólásáraKét lidlbe néztem, egyikbe se volt, ahogy múltkor akku, meg rádió se. Ajánlat kezdő napján reggel 9-kor.
Ár-érték arányban nem rosszak ezek a lidlis cuccok, de kezd eldurranni az agyam, hogy minek hírdeti, ha nem tud minden boltot ellátni.
Földmunkagép bontót kell keresni, nagyon sok lánctalpas forgókotrón van beépített szivattyú, olyat kéne venni.
Nekem a cateron a 200-as hordót átrántotta egy cigi alatt.
Válasz ND #10307. hozzászólásáraszemre ugyan olyat találta neten, azt írják 1 l/perc. hmmm. 500 l akkor egy nap?
Válasz envagyok2 #10305. hozzászólásáravettem, de még nem próbáltam
Válasz envagyok2 #10305. hozzászólásáraMelyikre gondolsz, a számlálósra vagy melyikre???
lidlis gázolajszivattyút vett valaki? hány litert tud kb percenként?
Válasz vénkabi #10302. hozzászólásáraEz egy kicsit közelebb van
Válasz vénkabi #10302. hozzászólásáraPosta. Szállitási dij szerintem lényegtelen ha kell .
Válasz III.Gyula #10300. hozzászólásáraKöszönöm. Beszéltem a hirdetővel, az ára elfogadható, de az a 360 km az tényleg messze van.
Válasz Kisvuk #10299. hozzászólásáraIlyesmire gondoltam köszi. Meg azért a többieknek is
Válasz vénkabi #10290. hozzászólásáraKicsit messze van neked,de hátha.
Válasz csferri #10291. hozzászólásáraLink
Ebben nem fogsz csalódni,megfelelő higitással beleteszed a háti permetezőbe,ráfújod a gépre, pár perc és lehet is mosni.
Válasz csferri #10291. hozzászólására
Válasz csferri #10291. hozzászólására
Válasz csferri #10291. hozzászólásáraHideg zsíroldó amit a feleséged is használ, csak vigyázni kell vele mert ha sokáig ázik , feloldja a festéket is
Válasz kajszi_71823 #10294. hozzászólásáraJah igen, higithato akár 20 az 1hez is.
Válasz csferri #10293. hozzászólásáraNyugodtan próbáld ki, tomenyen meg a festéket is szedi. Anno a se váltó belsejére raegett 30 éves olajat is felszedte, semmi más nem bírt vele.
Válasz kajszi_71823 #10292. hozzászólásáraHa jól nézem ez inkább zsíroldó, nekem nem föltétlen az kell, meg jobb lenne valami elterjedtebb, könnyebben beszerezhető dolog.
Válasz csferri #10291. hozzászólásáraFulcron
Srácok! Nem találtam jobb topicot. Milyen tisztítószert érdemes venni gépmosásra, ami ér valamit ? Olyanra gondolok ami ráspriccelve föloldja rásült koszt aztán nagynyomsú szépen lehozná.
Keresek MBP pótkocsi billentőhengert. Ha van valakinek eladó szívesen venném.
Válasz Bobo77 #10286. hozzászólásáraJövőre akartam cserélni a csapágyakat késekkel együtt.
Válasz Sk Laci #10279. hozzászólásáraMint irták. Ha nem bug meg a kezed elbirja akkor jo. Persze a 38fokban gondolva.
Válasz Gumóka #10285. hozzászólására
Válasz Sk Laci #10279. hozzászólásáraKések le, tengely meghajt kézzel. Ha búg a lemez akkor csapágycsere.