Válasz sanyeee #10581. hozzászólásáraNa ugy néz ki megtudom csinálni,nem nagy pénzért!
Mennyi db cső van benne?
Valószínű,hogy 5mm cső lesz ,ha nem találok 4,6mm est.
Ha tudod akkor küld el valahogyan.
Ha minden jól megyen akkor hamar megvan.
Magyarország
3591
Oszlár
Petőfi út 62
Györki Csaba
+36309725927 telszám
Válasz hegesztocsabi #10576. hozzászólásáraA korrodálás miatt teljesen pontosat nem tudtam mérni, de így a cső átmérőnek 4,6 mm és a belsőnek 2,5 mm mértem, hosszuk 16,5 cm
Válasz hegesztocsabi #10579. hozzászólásáraEz egy olajhűtő semmi más! Vanni kell egy rakodógépét ami elől szokott lenni a hűtő előtt belevinni az olajat meg bekötni a vizet és gyáááááááááááá neki!
Válasz hegesztocsabi #10572. hozzászólásáraHa tudom, hogy meglesz, ráér tavaszig is akár.
Nem láttam a belsejét, de szerintem csak egyenesen futnak bele a csövek a két végébe és a végein, ház középen el lehet választva, gondolom együk oldalon bemegy a fagyálló, másikon kijön
Válasz sanyeee #10571. hozzászólásáraGondolom tegnapra kellene?
Utánna járok az anyagköltségnek.
Igaz igy nem látszik de csak egyenesen fordit vissza a végén vagy hajlitva vannak a csővek?
Már azt akarom kérdezni ,hogy forditó kamrás vagy direktbe fordul vissza?
Válasz hegesztocsabi #10570. hozzászólásáraNem, dehogy, most nézem, hogy elírtam 20 centi hosszú és kb 7,6 centi az össz atmero a csövek vékonyka, kb 4 mm vastagok, bontható a 2 vége, réz csövek vannak benne fagyállót és az olajat kell bírja
Válasz sanyeee #10557. hozzászólásáraHa volna nagyon sok időm beválalnám.
De nincs.
De ez úgy szerintem marha drága lenne.
Tuti van hozzá valahol,csak hogy hol.
Válasz sanyeee #10557. hozzászólásáraSok lyukas már benne?
Azokat le kelene vakdugozni,ha nem sok a rossz .
Awi hegesztéssel.
Bele egy vasdugó körbehegeszt.
Válasz apuci #10558. hozzászólásáraPróbáltam már nagyon sok helyen, nem vállalta senki itt erdelyben, Magyarországon pedig nem vagyok jártas, ezért is kérdeztem itt, ha lenne aki vállalja elvinném vagy elküldeném
Válasz sanyeee #10557. hozzászólásáraKépről nehéz kivenni a hőcserélő nagyságát, de ha lehet "barkácsolni a motornál" akkor a 6 hengeres Crystálokon volt hasonló. /komplett csere, ha paszolna a méret/.
Üdv mindenkinek!
Adott az alábbi hőcserélő, egy New Holland fx silózóból, az lenne a kérdés, hogy volna valaki, aki ilyennek a javításával, legyartásával foglalkozik? A csöveket kellene cserélni benne.
Adott egy 1970es osztrák traktor, régi kinti forgalmija meg van, amit 2004ben lezártak.
Azóta egy telepen van, itthon nem lett forgalomba helyezve.
Van rá esély hogy forgalomba helyeztessem?
Válasz hegesztocsabi #10545. hozzászólásáraA major, mint művelési ág, az művelés alól kivont terület, az az aranykorona értéke 0.
Annak most van mint írtad művelési ága, minőségi osztály, meg akkor ugye aranykorona értéke is!
Az alapján ki lehet számolni, hogy mennyi a művelés alól kivonás díja! (Persze gondolom, ha nincs valami akadálya, mondjuk nem áll valamilyen védelem alatt!)
Ha jól gondolom így működik a dolog!
Keress egy maszek földmérőt, szerintem úgy is kell a dologhoz és Ő fogja tudni az ügymenetet is!
Van valakinek valami jó tippe,hogy ne keljen engedélyeztetni egy tanyát.
Mert most voltam a földhívatalba,és azt mondták,hogy mivel legelő,erdősitett rész,3 osztályú igy oda nem engedélyeznek tanyát csinálni.
Igaz eddig a gaz meg a kökény volt az úr.
Eddig magasról tettek a területre.
Telephely az se jó.
Pedig csak a földhasználatott jelentettem be,oszt olyan hülye voltam,mert kérdezte,hogy mi a terv a területtel,én meg elmondtam.
Valami kiskapu volna?
Ezért írom, mivel köralak, átlósan hefteld meg, gondolatom szerint "küllők" vannak, tehát nem a teljes kör kerületét kell végigvarrd.
Ha mondjuk 10 centi a varrathosszod, oszthatod 5 centire is.
Több ponton hefteld szakaszon belül is.
Meg esetleg ha megvan 1 átló, utána ihatsz 1 sört is a következőig, de ha rendesen meg van fogatva, nem szabad elhúznia a varratnak.
13386 hozzászólás
Válasz hegesztocsabi #10585. hozzászólásáraHelló
Fékcső lesz az, abból van 4,75-ös. Autóalkatrészes boltban kapni.
Válasz sanyeee #10581. hozzászólásáraNa ugy néz ki megtudom csinálni,nem nagy pénzért!
Mennyi db cső van benne?
Valószínű,hogy 5mm cső lesz ,ha nem találok 4,6mm est.
Ha tudod akkor küld el valahogyan.
Ha minden jól megyen akkor hamar megvan.
Magyarország
3591
Oszlár
Petőfi út 62
Györki Csaba
+36309725927 telszám
Válasz Nyomasek Bobo #10582. hozzászólásáraFékolaj,kalapács,2!
Válasz Nyomasek Bobo #10582. hozzászólásáraMelegítsd....
Sziasztok.

Műtrágyaszóróra rátohadt kardánt hogy illik leszedni???
Válasz hegesztocsabi #10576. hozzászólásáraA korrodálás miatt teljesen pontosat nem tudtam mérni, de így a cső átmérőnek 4,6 mm és a belsőnek 2,5 mm mértem, hosszuk 16,5 cm
Válasz hegesztocsabi #10579. hozzászólásáraEz egy olajhűtő semmi más! Vanni kell egy rakodógépét ami elől szokott lenni a hűtő előtt belevinni az olajat meg bekötni a vizet és gyáááááááááááá neki!
Válasz Ares 826 #10577. hozzászólásáraFélre ne érsd de azért hőcserélő.
Komolyan ne érsd félre.
Válasz Ares 826 #10577. hozzászólásáraIgen
Válasz sanyeee #10561. hozzászólásáraBele van kötve a hűtővíz rendszerbe???
Válasz sanyeee #10575. hozzászólásáraRendben.a belseje is fontos.
Válasz hegesztocsabi #10574. hozzászólásáraMemérem pontosan holnap a csövek atmerojet is
Válasz sanyeee #10573. hozzászólásáraMegnézem a dolgokat és jelentkezem.
Válasz hegesztocsabi #10572. hozzászólásáraHa tudom, hogy meglesz, ráér tavaszig is akár.
Nem láttam a belsejét, de szerintem csak egyenesen futnak bele a csövek a két végébe és a végein, ház középen el lehet választva, gondolom együk oldalon bemegy a fagyálló, másikon kijön
Válasz sanyeee #10571. hozzászólásáraGondolom tegnapra kellene?
Utánna járok az anyagköltségnek.
Igaz igy nem látszik de csak egyenesen fordit vissza a végén vagy hajlitva vannak a csővek?
Már azt akarom kérdezni ,hogy forditó kamrás vagy direktbe fordul vissza?
Válasz hegesztocsabi #10570. hozzászólásáraNem, dehogy, most nézem, hogy elírtam 20 centi hosszú és kb 7,6 centi az össz atmero a csövek vékonyka, kb 4 mm vastagok, bontható a 2 vége, réz csövek vannak benne fagyállót és az olajat kell bírja
Válasz hegesztocsabi #10569. hozzászólására2 méter hosszú?
Válasz sanyeee #10568. hozzászólásáraMilyen átmérője van a csőnek?
Saválló?
Bontható a 2vége?
Válasz hegesztocsabi #10567. hozzászólásáraAz újra se lehet azt mondani, hogy olcsó lenne, 2000 euro környéke
Válasz sanyeee #10557. hozzászólásáraHa volna nagyon sok időm beválalnám.
De nincs.
De ez úgy szerintem marha drága lenne.
Tuti van hozzá valahol,csak hogy hol.
Válasz sanyeee #10565. hozzászólásáraLehet jobban jársz egy újjal, nem tudom, lehet e kapni, ha ennyire rossz, nem biztos, hogy megéri javítani.
Válasz hegesztocsabi #10564. hozzászólásáraIgen, sok lyukas, nagyon meg vannak vékonyodva a csövek falai
Válasz sanyeee #10557. hozzászólásáraSok lyukas már benne?
Azokat le kelene vakdugozni,ha nem sok a rossz .
Awi hegesztéssel.
Bele egy vasdugó körbehegeszt.
Válasz apuci #10558. hozzászólásáraPróbáltam már nagyon sok helyen, nem vállalta senki itt erdelyben, Magyarországon pedig nem vagyok jártas, ezért is kérdeztem itt, ha lenne aki vállalja elvinném vagy elküldeném
Válasz Sk Laci #10560. hozzászólására200 km hosszú és 76 az átmérője, sajnos nem nagyon lehet barkacsolni
Válasz Ares 826 #10559. hozzászólásáraAz apritódob hajtásházában az olajat

Válasz sanyeee #10557. hozzászólásáraKépről nehéz kivenni a hőcserélő nagyságát, de ha lehet "barkácsolni a motornál" akkor a 6 hengeres Crystálokon volt hasonló. /komplett csere, ha paszolna a méret/.
Válasz sanyeee #10557. hozzászólásáraMit hűt ez a szar???
Válasz sanyeee #10557. hozzászólásáraSzerintem aki hűtők javításával foglalkozik.
Üdv mindenkinek!

Adott az alábbi hőcserélő, egy New Holland fx silózóból, az lenne a kérdés, hogy volna valaki, aki ilyennek a javításával, legyartásával foglalkozik? A csöveket kellene cserélni benne.
Válasz tudatlan20 #10550. hozzászólásáraSzlovákia. Pneusej is ugyanaz. Találni hozzá bontottat kint.
Sziasztok,
hátha itt olvassa valaki
Adott egy 1970es osztrák traktor, régi kinti forgalmija meg van, amit 2004ben lezártak.
Azóta egy telepen van, itthon nem lett forgalomba helyezve.
Van rá esély hogy forgalomba helyeztessem?
Előre is köszönöm
Válasz pangi #10553. hozzászólásáraMegnézzük! Köszönöm
Válasz tudatlan20 #10550. hozzászólásáraSzia.
Kverneland DL .Ugyanaz az adagoló része.
Válasz hegesztocsabi #10545. hozzászólásáraMeg kell próbálni lejjebb csavarni a minőségi osztályt......
Van valakinek Rolmako U445 magágykészítője? Információ, tapasztalatok kellenének róla.
Ha lenne, kérem küldje el a telefonszámát, felhívnám.
Köszönöm
Sziasztok! Segítsetek, hogy hol lehet Vogel Noot Masterdrill vetőgéphez alkatrészt szerezni. ( vetőegységhez ) Köszönöm!
Válasz csontii #10548. hozzászólásáraKöszi.
Ennek is utánna járok.
Válasz hegesztocsabi #10545. hozzászólásáraEl kell indítani az eljárást üzem központá nyílvánításává. Azt hiszem 1 hektárnál kisebb nem lehet.
Válasz A.I. #10546. hozzászólásáraKöszi
Válasz hegesztocsabi #10545. hozzászólásáraA major, mint művelési ág, az művelés alól kivont terület, az az aranykorona értéke 0.
Annak most van mint írtad művelési ága, minőségi osztály, meg akkor ugye aranykorona értéke is!
Az alapján ki lehet számolni, hogy mennyi a művelés alól kivonás díja! (Persze gondolom, ha nincs valami akadálya, mondjuk nem áll valamilyen védelem alatt!)
Ha jól gondolom így működik a dolog!
Keress egy maszek földmérőt, szerintem úgy is kell a dologhoz és Ő fogja tudni az ügymenetet is!
Van valakinek valami jó tippe,hogy ne keljen engedélyeztetni egy tanyát.
Mert most voltam a földhívatalba,és azt mondták,hogy mivel legelő,erdősitett rész,3 osztályú igy oda nem engedélyeznek tanyát csinálni.
Igaz eddig a gaz meg a kökény volt az úr.
Eddig magasról tettek a területre.
Telephely az se jó.
Pedig csak a földhasználatott jelentettem be,oszt olyan hülye voltam,mert kérdezte,hogy mi a terv a területtel,én meg elmondtam.
Valami kiskapu volna?
Válasz Gumóka #10542. hozzászólására
Már megint csak az eszed jár rajta!!!

Válasz Gumóka #10542. hozzászólásáraAnnak kötelező az nélkül, másképp nem szereti meg elsőre.
Válasz Maszek Zs #10540. hozzászólásáraA szűz lánynak is gumi nélkül

Válasz VESZTES. :) #10534. hozzászólásáraIgen csak tedd fel az új helyére és forgasd nézd meg hogy hol üt , amig kevés fogja lehet rajta alakítani.
Válasz Gumóka #10539. hozzászólásáraÉn nem azt mondtam,hogy nem lehet csak vigyázni!

Válasz VESZTES. :) #10538. hozzászólásáraHegesztésnél az a lényeg, hogy mindig hideg helyről hideg helyre hegessz.
Ezért írom, mivel köralak, átlósan hefteld meg, gondolatom szerint "küllők" vannak, tehát nem a teljes kör kerületét kell végigvarrd.
Ha mondjuk 10 centi a varrathosszod, oszthatod 5 centire is.
Több ponton hefteld szakaszon belül is.
Meg esetleg ha megvan 1 átló, utána ihatsz 1 sört is a következőig, de ha rendesen meg van fogatva, nem szabad elhúznia a varratnak.
Próbálom nem el b.szni
Köszi!
Válasz Maszek Zs #10536. hozzászólásáraVisszahegesztésnél beállítás után átlósan heftelni, meg készrehegeszteni is, aztán talán nem húzza el.