Csácsumicsá!!!Ezen a hídon szoktál átkelni a vlagyival he???Ejj a 460ast hogy beleengedném abba a nagy rönkbe!!!Elhiszem hogx nem pössentettél bele,hisz nm sárga..
Szevasztok!!!!
Valaki használ csörlot a vlagyihoz? Mert most gondolkodok hogy kéne csinálni egyet hogy, könyebb legyen az erdőben Csak foggalmam nincs h mien csörlöt vegyek hozzá és hgyan áljak neki.
Válasz #6874. hozzászólásra
A híd elejében van egy kis rögzítőcsap, amit akkor kell kivenni, ha szélesíted a trakit. Nézd meg, hogy esetleg nincs-e kikopva, mert ha kivan, akkor nem tudod rögzíteni rendesen, és magában a hídban foroghat a kihúzható része előre-hátra. Az a kis löttyenés épp elég ahhoz, hogy húzzon valamelyik oldalra. Az enyémnek ez a gondja, ha álló helyzetben tekerem a kormányt észre lehet venni egyszerre. Van amikor húz, van amikor nem, attól függ, hogy éppen hogy áll.
Válasz #6868. hozzászólásra
sziasztok. én úgy állítottam be az összetartást hogy a baloldalt párhuzamosra állítottam bal hátuljával, és mérőszalaggal megmértem az FELNI elejét és hátulját. egyformára állítottam és utána szét tekertem a rudazatot 2 menettel. ha nem válik be más baj lehet. kormánymű,kerékcsapágy,gumi nyomás irányítókar ék.
Sziasztok SEGÍTSÉGET KÉREK! A kerék összetartást nem tudom be állítani.A szerkezeti részeket megcsináltam,nem log semmi próbálkoztam a könyv szerint de így sem jó.Mindig jobbra húz.
Válasz #6863. hozzászólásra
Szeva Én szerintem újjal jobban jársz mert a használtban már,másképp van az anyagfeszültség.Igaz az új drága de megéri. Meg a használtnál nem tudni hányszor volt le fől szerelve
Már jó lett a gép, kihúztam vissza és újra betoltam a féltengelyt, most már jó, biztos valamit nem jól toltam össze, lehet a difivel.
A másik oldalt csinálom most ott meg a fékdob két darabban volt benne.
Igen összerakás előtt próbáltam és minden hangnékul simán forgott. A diffi kapcsoló is a helyén van ,mert ha működésbe hozom működik az is, a szalag is jó. Csak van egy morajló hangja ha kézzel forgatom az agyat. Lehet holnap leveszem vissza és újra felteszem.
Problémám a következő: a vlagyin ugye ahogy már írtam fékszalagot és fékdobot cserélek. Ma raktam vissza az oldalát a trakira, de elég nehezen csúszott össze, kézzel forgatom az agyat és elég furcsa hangos zajt csap. Lehet nem jól toltam volna össze a féltengelyt? Gondolom azért nem szabadna olyan morajló fémes hangot adnia. Még nem akarom összepakolni addig teljesen még nem adtok valami jó ötletet.
T-25-ösön a kormánymű állító csavarnál van valamilyen tömítés? Betekertem a csavart mert nagy volt a holtjátéka, 2 nappal később már elég nagy tócsa lett alatta.
Válasz #6850. hozzászólásra
Nem . Előtte nem volt megcsinálva,gyári volt az egész.De felénk elég sok ismerősömnek letört a fül.Elégé elvan könnyítve a fűl,meg pont mellette van egy átmenő csavar.
Na ez klíma kérdés volt a másik ami felmerült. De elég bajos kivitelezni szerintem. MTZ-ken is problémás ügy. Kompresszornak is nem tudom hol lenne helye.
25342 hozzászólás
Válasz #6893. hozzászólásra

Alku nélkül 70 ropi a csörlő,, 40ropi a hidró szivattyú,,,,,,,1/24 áttétel.KB:70kg a csörlő,valamilyen katonai autó-é volt.
Válasz #6890. hozzászólásra
Korulbelul milyen attetelezese van?
Válasz #6892. hozzászólásra
Nagysagrendileg? 100-200e kozott?
Válasz #6891. hozzászólásra
Van hozzá egy hidró szivattyú is csak még nem volt időm össze illeszteni.
Eladó,,,,,de nem ocó
Válasz #6890. hozzászólásra

Köszi a képeket!
Jó kis csörlönek tűnik. Nem akarod esetleg eladni?
Válasz #6886. hozzászólásra

Ehin vannak-e.
Sziasztok!
Le szeretném venni az adagolót a vlagyiról, van valami trükje, mire kell figyelni?
Válasz #6887. hozzászólásra

Szeva.
Igen itt hasítok.
Válasz #6883. hozzászólásra

Csácsumicsá!!!Ezen a hídon szoktál átkelni a vlagyival he???Ejj a 460ast hogy beleengedném abba a nagy rönkbe!!!Elhiszem hogx nem pössentettél bele,hisz nm sárga..
Válasz #6885. hozzászólásra

Azt megköszönném
Válasz #6877. hozzászólásra

Nekem van egy jó csörlőm KB:20m drótkötéllel.Kardánnal is hajthatod vagy hidró motorral.Ha érdekel lefotózom és felteszem ide,,,,holnap.
Válasz #6880. hozzászólásra

Tudom! De ezt már elkezték át alakítani hogy a traktor 3 pontjára lehesen rakni. Csak nem kell nekik és el akarják paszolni, csak be kéne fejezni
Prego Jancsi.

Kb most ér hozzátok ez a vizecske.
Ne aggódj nem pössentettem bele.
A WWW.szerszámpiac.hu oldalon láttam egy húzókampót ha valakit érdekel
Üdv Nektek!
Jelentem fék összerakva és hibátlanul működik!
Válasz #6879. hozzászólásra
jó de utána néztél a felszerelésének,Csepel teherautón a plató alatt van felszerelve.
Válasz #6878. hozzászólásra
Ugynézki hogy csepel csörlöt tudok szerezni! Mi a véleményed rolla?
Válasz #6877. hozzászólásra
Szeva Keressél katonai csörlőt
Szevasztok!!!!
Csak foggalmam nincs h mien csörlöt vegyek hozzá és hgyan áljak neki.

Valaki használ csörlot a vlagyihoz? Mert most gondolkodok hogy kéne csinálni egyet hogy, könyebb legyen az erdőben
Válasz #6875. hozzászólásra
Szeva Na erre nem gondoltam ezt is megnézem köszi
Válasz #6874. hozzászólásra
A híd elejében van egy kis rögzítőcsap, amit akkor kell kivenni, ha szélesíted a trakit. Nézd meg, hogy esetleg nincs-e kikopva, mert ha kivan, akkor nem tudod rögzíteni rendesen, és magában a hídban foroghat a kihúzható része előre-hátra. Az a kis löttyenés épp elég ahhoz, hogy húzzon valamelyik oldalra. Az enyémnek ez a gondja, ha álló helyzetben tekerem a kormányt észre lehet venni egyszerre. Van amikor húz, van amikor nem, attól függ, hogy éppen hogy áll.
Válasz #6872. hozzászólásra
Na erre nem tudok mit mondani
Válasz #6871. hozzászólásra
Azt nem hinném mert a guminyomásra mindig figyelek de köszi
Eredj az út bal oldalán,ott balra dől az út,ott majd balra húz (én is így megyek)

Gumi nyomás?
Válasz #6869. hozzászólásra
KÖSZI Na eszt még nem próbáltam.Szerkezet az jó nem log
sziasztok. én úgy állítottam be az összetartást hogy a baloldalt párhuzamosra állítottam bal hátuljával, és mérőszalaggal megmértem az FELNI elejét és hátulját. egyformára állítottam és utána szét tekertem a rudazatot 2 menettel. ha nem válik be más baj lehet. kormánymű,kerékcsapágy,gumi nyomás irányítókar ék.
Sziasztok SEGÍTSÉGET KÉREK! A kerék összetartást nem tudom be állítani.A szerkezeti részeket megcsináltam,nem log semmi próbálkoztam a könyv szerint de így sem jó.Mindig jobbra húz.

Válasz #6865. hozzászólásra
Hali szerencsére ujjat tudtam szerezni.
Válasz #6864. hozzászólásra
Szeva További jó szerelést
Válasz #6863. hozzászólásra
Szeva Én szerintem újjal jobban jársz mert a használtban már,másképp van az anyagfeszültség.Igaz az új drága de megéri. Meg a használtnál nem tudni hányszor volt le fől szerelve
Válasz #6860. hozzászólásra

Üdv!
Már jó lett a gép, kihúztam vissza és újra betoltam a féltengelyt, most már jó, biztos valamit nem jól toltam össze, lehet a difivel.
A másik oldalt csinálom most ott meg a fékdob két darabban volt benne.
Az egyik sarka a furattal eggyüt letört valószínű én nem jól húztam le.
Válasz #6861. hozzászólásra
Mi a problémád a henger fejel.
HALI. KERESEK A VLAGYIRA HENGERFEJET HE VALAKI TUD SEGÍTENI KÉREM SZÓLJON,VISSZAHÍVM. +3630 5712298. tamas810404@freemail.hu. előre is köszi.
Válasz #6859. hozzászólásra
Szevasz Mi a helyzet a gépel
Válasz #6858. hozzászólásra
Üdv!
Igen összerakás előtt próbáltam és minden hangnékul simán forgott. A diffi kapcsoló is a helyén van ,mert ha működésbe hozom működik az is, a szalag is jó. Csak van egy morajló hangja ha kézzel forgatom az agyat. Lehet holnap leveszem vissza és újra felteszem.
Válasz #6857. hozzászólásra
Szeva Szerintem a szalagfék lazaságát nézd meg a difizár kapcsolót.És összerakás előtt ki próbáltad?
Üdv!
Urak segítsetek, ha tudtok!
Problémám a következő: a vlagyin ugye ahogy már írtam fékszalagot és fékdobot cserélek. Ma raktam vissza az oldalát a trakira, de elég nehezen csúszott össze, kézzel forgatom az agyat és elég furcsa hangos zajt csap. Lehet nem jól toltam volna össze a féltengelyt? Gondolom azért nem szabadna olyan morajló fémes hangot adnia. Még nem akarom összepakolni addig teljesen még nem adtok valami jó ötletet.
A válaszokat előre is köszönöm!
Válasz #6854. hozzászólásra
Szia A gép össztömege 2010kg szerintem a motor 300-500kg közt van
T-25-ösön a kormánymű állító csavarnál van valamilyen tömítés? Betekertem a csavart mert nagy volt a holtjátéka, 2 nappal később már elég nagy tócsa lett alatta.

Helosztok.Az lenne a kérdésem hogy nem tudjátok hogy körülbelül milyen tömegű lehet a komplett motor a t-25-ősön?Választ előre is köszönöm.
egy alátámasztást kellet csinálnom.
Válasz #6838. hozzászólásra
.
Kösz a választ!Faja kis pot
Nem . Előtte nem volt megcsinálva,gyári volt az egész.De felénk elég sok ismerősömnek letört a fül.Elégé elvan könnyítve a fűl,meg pont mellette van egy átmenő csavar.
Válasz #6849. hozzászólásra

Az erősítés ellenére letörött?
munkahenger tartófül erősítése szükséges , mert nekem letört 6792.képek 3.5hl függ.permetező,tárcsa,elfáradt az anyag
Válasz #6847. hozzászólásra
Milán1984 MTZ fórum 06302202670 klíma
Válasz #6827. hozzászólásra
Na ez klíma kérdés volt a másik ami felmerült. De elég bajos kivitelezni szerintem. MTZ-ken is problémás ügy. Kompresszornak is nem tudom hol lenne helye.
Válasz #6845. hozzászólásra

Köszi a segítséget, amint ráérek utána is járok ezeknek a dolgoknak