Fórum
- Kukorica várhatóan........! új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Szántóföld árak Magyarországon új
- MTZ 1221 traktor új
- Robotkormány új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Öntözés új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Napraforgó-termesztés új
Cikkajánló
Sajtóközlemény

Soha rosszabb évet! Kiemelkedő a magyar búzatermés 2025-ben +VIDEÓ
Az aratás országszerte zajlik, az első hozamok ígéretesek, a terménytárolás és..._fill_540x300_0.jpg)
573 hozzászólás
Évek óta ez folyik még csapból is hogy külföldről ígértek autót vagy más cuccot, csak képen láthatta az illető, és átverték több száz ezerrel vagy milliókkal.
Ezek után komolyan elgondolkodik azon valaki hogy pénzt utaljon át tök idegen embernek csak azért mert előadja magát és olyan képeket mutat amit a vevő látni akar?
Van olyan aki nem néz tv-t, nem olvas újságot? Az ilyeneket messziről kerülni kell.
Válasz #71. hozzászólásra
hagyjad,1 hónap mulva itt sír, hogy segítsen valaki,mert elment a pénze
Válasz #70. hozzászólásra
Nem mondod komolyan, hogy te tényleg elhiszed, hogy ők árulnak bármit is!
Ránézésre átverés az a cég! Alkudoztam már igazi kereskedővel, ő maga ajánlotta, hogy megy elém a reptérre, ha meg akarom nézni!
Az árak pedig irreálisan alacsonyak, fel sem merülhet senkiben, hogy az valódi lenne....
Válasz #61. hozzászólásra

Én most vagyok velük kapcsolatban!De elég bizonytalan vagyok.Nem akarják,hogy kimenjek megnézni a gépet ragaszkodnak az online vásárláshoz!Érdekes??
Válasz #68. hozzászólásra
Itt hirdet GG.
Lehet tudni az ember nevét vagy tel. számot?Köszi
Itt foglalkozik egy emberke vele csak azon keresztül érdemes behozni.
Válasz #64. hozzászólásra

Az Isten mentsen meg tőlük
Válasz #64. hozzászólásra
Az Express nevű apróhirdetési portál írja főcímében ,hogy ne utaljon előre pénzt.
Ne légy buta!!
Ennyi!!!
#1. hozzászólás, Stubits László küldte be 2012-05-25 20:35:09-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Segítségeteket szeretném kérni, van-e valakinek tapasztalata angliai online vásárlásról. Traktorról lenne szó. Azt írták, hogy utaljuk a pénzt, ők pedig küldik a traktort. A gépeket csak fényképen láttuk, nem akarják, hogy kimenjünk. Valaki vett már így gépet? Szerintetek?! smile confused
Válasz #61. hozzászólásra

Nekem az árakbólitélve elég kamu. Szerintem túl ocsó ahhoz hogy igaz legyen, Egy 2006-os MF 6480 homlokrakodóval 9000 Euró?
Elfelejtettem írni. Mezőgazdasági gépek, munkagépek eladásával foglalkozik, exportra is.
Van Angliában egy cég, Machinery-Solutions LTD. Tud valaki valamit róluk?
Válasz #57. hozzászólásra
A csalagútban csak vonat szerelvény jár, de a legtöbb kamionos kompozik a La-Manche csatornán.
Más netes oldalalacskákonn megint vannak olcsó érdekes hirdetések gépekről, nem szabad bedőlni az ócsóóóóóóó árnak , vigyázzatok!!!

ÉSSZEL AZZAL A VÁSÁRLÁSSAL!!!!!
NEHOGY SÍRÁS LEGYEN A VÉGE!!!
Válasz #51. hozzászólásra
Jólvan bammeg nemtudtam hogy ezeknél is nullázódik...
sosem volt még jd a portán, illetve a szomszédok kombájnja egy prszor mert szerelni kellett...
LÁNGÉSZ!
Válasz #54. hozzászólásra

Azt megépítették de csak van, nagyon költséges és nem is rendes út van hanem egy vasút arra kell felállni stb. Szerintem ha olyan a traki ami egy normál kamionra felfér ilyen 80-100 lovas azt most piti pénzért el lehet hozatni, nagyon kevés a meló és szaré-húgyé akarják dolgoztani a kamionokat és van aki el is hozza max 0,4-0,5Euro/km a traki méretitől függ
van sok ismerősöm aki jár ki már vagy tizen pár éve külföldre,de azt mondják egyre nehezebb,meg szinte nincs is már régi gép.mindent kifosztottak a keletiek.na már nagyon drága kint minden.
Válasz #52. hozzászólásra
A lengyeleknél az új gépekre nagyon nyomják a támogatást igy nem csoda,hogy szabadulni akarnak a régitől..
Válasz #53. hozzászólásra
Hogy, van ott a tengeren való átkelés, jól tudom hogy van egy alagút?
Lényeg, hogy mennyibe kerül a komp vagy akármi??
az angoloknal leg olcsobb gepet venni de draga szerintem a fuvar dijak
Válasz #51. hozzászólásra

Az tuti ,hogy a kinti gépeknél megy a varia, nézegetem a kinti oldalakat már 1 ideje, de olcsó jó gépet nagyon ritkán találni!! Itt ha csak esetleg kihal 1 öreg esetleg akkor lehet venni valamit a családtól jó áronn de az meg szerintem ritka mint a fehér holló!!! Még az Angoloktól és a lengyelektől lehetne valamit behozni miben van 1 kis fantázia!!! Vélemények?????
Válasz #49. hozzászólásra

hűűűű,ba..dmeg,nem vagy egy lángész!
9999 óra után nullázódik az üzemóra,16900 óra meglátszhat rajta,így 6900 órásnak nem adhatja el,8500órásnak meg elmehet.
Válasz #49. hozzászólásra
De az évjárat közt is 3 év van ,lehet h nem ugyanaz a gép, csak mivel tipusazonos , ezért lementette volna ?
Válasz #46. hozzászólásra
de most itthon több üzemórával árulja vagy mivan?
Válasz #46. hozzászólásra

hazahozta volna a buzija,és más szögből,lefényképezte volna senki se jött volna rá....,de ezek 1 fillért se raknak az üzletbe előre,sok ehhez hasonló hirdető van. remélem előbb-utóbb mind éhendöglik
Válasz #45. hozzászólásra
14-15 ezer órával senki nem adna érte annyit
Válasz #44. hozzászólásra

ja de lehet korrektül is csinálni meg lehet pitiáner módon,mint pl ez, mert ugye hogy nőtt meg az üzemóra 6900 rol 8500 ra , úgy hogy a gép még gondolom kint áll a német udvaron,gondolom
Válasz #43. hozzászólásra
.
gondolom tudott alkudni 1 kicsit
nincs is azzal semmi gond,DE AZ ÓRA TEKERGETÉSÉRT el törndelném mind a két kezét,a kis buzinak!
Válasz #43. hozzászólásra
Mostanában elég sokan próbálkoznak ezzel biztos nem lehet rossz üzlet
Válasz #42. hozzászólásra
Hmmmmmmmmmmm lehet mégis inkább ezzel kéne foglalkozni földtúrás helyett
jó üzlet használt gépet behozni külföldröl?
pl EZEN mennyit nyerhetnek?
Válasz #40. hozzászólásra
Érdeklődni szeretnék tapasztaltabb gazdálkodóktól. hogy én most vettem egy telket .kordonos szőlővel. és az érdekelne hogy milyen traktor lenne jó a művelésére . ez egy hegyoldalba van , mit javasolnak hozzá pl talaj marozást vagy szántást , mekkora LE és négykerék vagy elég a hátsó kerék meghajtás . és még az is érdekelne hogy ha külföldről hoznánk be traktort az mennyi lenne kb , mennyivel olcsobban lehet kint venni mint magyarországon traktort. Köszönöm a segítséget előre is ,
Válasz #15. hozzászólásra
Feri, meg tudod adni számát és nevét, akikkel vetted külföldről a traktort? Szeretnék én is venni egyet Angliából, csak nem nagyon tudom a menetét, gondolom ők vágják. Megbízhatóak teljesen?
Akik már bíztak meg másokat azok is írhatnak fejleményeket, szívesen veszem, köszi!
Nekem olyan kérdés lenne, hogy a kinti használttraktor vásárlása nem lett problémásabb, CO kibocsáltásra azaz EU normra kell figyelni, vagy mindegy milyen öreg gépet hozok? Vagy akkor fizethetek regisztrációs díjhoz hasonlót...?
Válasz #32. hozzászólásra

Ez a helyes válasz.
Válasz #36. hozzászólásra
Igen, magánszemélytől hoztam.
Válasz #34. hozzászólásra
Az a tiszta ha sima adásvételi van. De ez kint is csak magánszeméllyel működik. Kereskedőknél általában csak áfásan lehet vásárolni. :(
Válasz #33. hozzászólásra
Ha nem vagy áfa körös akkor szerintem nem kapsz eus adószámot amire megvehetnéd kint nettóban. Szóval akkor kint kell áfát fizetned. Kinti kereskedők megszokták kérdezni hogy a teljes összegről írjon e számlát? Szóval kiebb értékű gépnél ez is járható út hogy csak a vételár töredékéről kapsz számlát és akkor áfát is csak azután fizeted ki.
Válasz #29. hozzászólásra
Őstermelő vagyok, adásvételivel hoztam a kombájnt, az eladó sem, igényelte az áfát, így nekem sem kellett megfizetni.Áfakörös őstermelő esetén kell az EU-s adószám. Az adásvételi egyik magyar, a másik német nyelvű legyen, egyforma, s így még a fordítást is megúszod.
Válasz #32 hozzászólásr
Ha megtartom magamnak akkor nem kell áfát fizetni?Nem vagyok áfakörös.

A Lényeg a következö Kiváltod az EU-s adó számot ezáltal te kinn 0 áfával megveszed a gépet hivatalos számlára és csak akkor kell majd áfát fizetned ha eladod a gépet ismét egy másik embernek hiv számlára!! De ha mégsem jol tudnám javitson ki aki jobban jártas benne
Ha áfás vagy akkor csak negyedévkor bevallod meg vissza is igényled
A kérdés ,hogy ÁFÁs östermelő vagy?
Tudna valaki segíteni abban,hogy külföldről szeretnék traktort venni, eu-s adószámot most intézem őstermelő vagyok,az áfát most nekem hol kell megfizetnem külföldön vagy itthon vagy egyáltalán kell e áfát fizetnem?
Válasz #25. hozzászólásra

Hogy tudnánk összehozni a kimenetelt?
Válasz #26. hozzászólásra

Azt mondják nem is igazán olcsóbb!Hanem a müszaki tartalom az amiben töbet kapsz a pénzedért!! De ez inkább azoknak jó akik idáig sem és ezután sem voltak pályázat képesek.. Tehát kimaratak a jóbol de mégis csak szeretnének valamit maguknak.. És nem az ithoni agyonkinozot és töbszörösen beszámitot gépröl álmodoznak..
Válasz #25. hozzászólásra
Mennyivel lehet olcsóbban megvenni kint a gépeket?
Válasz #24. hozzászólásra

Én parter vagyok
CIH 7210+5150 érdekel
Sztem egyszerűbb volna összefogni kimenni németbe, v. inkább hollandba körülnézni és hogyha egy helyről több gépet elhoznak még az árból is lehetne kicsit faragni.