Sikeres magyar fejlesztés: mérleg minden anyagra! (x)
Az új, kombinált zsáktöltő mérleg alkalmas a legkülönbözőbb termények, termékek...
Tudtok valakit aki viszonylag jo àral dolgozik? Romániába vennek NPK az Azomures itt 115 áfàval(mivel hogy kisebb áfa van...)
Válasz Toxi #5558. hozzászólására
Igen
És az akció tényleg egy nap volt, üzletkötőknél is. A péntekit figyelje akit érdekel.
Válasz pamko #5556. hozzászólására
A honlapon öt napot írt, a számlán dec. 11-e a fizetési határidő. A kiszállítás 50 napon belül.
Tizenvalahanyadikáig ki kell pengetni, akkor megy a dolog
Válasz Bigyófelügyelő #5554. hozzászólására
Párna cihákat kifejteni !!!!
Holnap a karbamid és az NPK lesz akciós a Genezisnél!!
Válasz szantofold22 #5540. hozzászólására
Mindennek az árát úgy lövik be, hogy a lélektani határon legyen... Ha így 300% a haszon, az se baj...
Nem értem miért kell az okokat keresni.Azt mi úgysem tudjuk meg.
Meg kit érdekel?
Egy a lényeg,jó az ár.
Inkább ki kell használni a lehetőséget.
És egy jópont a Bigének újra,mert csinált már ilyet,csak sűrűbben kéne akcióznia.
Válasz bandigh #5550. hozzászólására
Ezen mosolygok én is,nem veszek nemis szoktam venni,de azért roh@djon meg mert akciózott.
Válasz szantofold22 #5534. hozzászólására
Most az is baj ha leakciózza a termékét vagy mi?
Válasz Szabi. #5545. hozzászólására
Ikr-nél csak 200 t az akciós készlet állítólag.
Válasz Bárány #5542. hozzászólására
vagy éppen kötvény kamat fizetés van, azt kell a lóvé. kisebb veszteség irányítottan, szervezetten eltolni pontosan annyi tonnát, amennyi lóvé kell, és nem 159 üzletkötő közé dobni a gyeplőt, hogy hajtsatok fel ennyi és ennyi vevőt, azt vagy annyi lesz, vagy a tízszerese... így meg a készlet erejéig érvényes, az meg épp annyi, amennyi kell...
sztem valami ilyesmi lehet a dolog mögött.
Válasz Bárány #5546. hozzászólására
A nagy viszonteladók viszon biztos benyalták a készlet 80% át .Amit majd 80 ért elad. Szabad rablás. Érdekes,hogy ennek nem áll be az ára soha mint a kukoricának!
Válasz Szabi. #5544. hozzászólására
Ezzel a neppereket akarják kizárni, azaz épp ezzel nem engedik megszaladni a megrendeléseket.
Válasz Garfield #5543. hozzászólására
Na ezt mondanám inkább szemétségnek a forgalmazó részére.
“Ja !!!! Akkor én is tudom adni ennyiért !!!!”
Akkor miért nem az XY áll elő ilyen ad Hock akciókkal, miért mindig csak a Bige és azt majd követik !!????
Válasz Bárány #5542. hozzászólására
Maximum nagyjából 10 kamion/fő, név, cég
Azért ez nem kevés
Válasz bodisbalint #5538. hozzászólására
Az ilyen egynapos akció általában marketingfogás. Ha nagyobb mennyiséget is tudnának ennyiért adni, akkor adnák.
Most erről beszél mindenki, és inkább ez lehetett az elsődleges cél.
Persze azt én sem zárom ki, hogy volt egy-két bennfentes jólértesült...
Válasz szantofold22 #5540. hozzászólására
Üdv!
Szerintem azért mert nincs vagy kevés alternatíva van.
Lehet, hogy hülyeség amit írok, de úgy gondolom, hogy a nagy gyártók akik a piacot meghatározzák együtt lövik be az árakat.
80 at is fognak érte sajnos adni, mert ha megnézed, hogy mennyivel több termést kapsz ( ideális esetben), akkor még úgy is kifizető lehet.
Válasz bodisbalint #5538. hozzászólására
Pont ez az !Nem a bosszankodas miatt mert én még pl előtte álok.De igy is nehéz megmaradni s felszinre kerülnek az arcpirító lehuzások.Mi a fenéért megy fel akkor 8000 re is akár ???
Válasz lala #5535. hozzászólására
Volt olyan is.Viszont kialakult egy olyan ugyfél kezelés hogy nem igazán van már szükség erre.
Gondolom akinek kell a számla azért is van ez.Viszont nekem pl jövőévre kell már csak.
Azért érdekes, hogy meg így is megvan rajta a haszna. Mert pusziért biztos nem dolgozik!! Meg hogy pár száz vevőnek jó legyen.
Válasz Toxi #5536. hozzászólására
Nem használok Pétisót, A régi márkával meg vagyok elégedve.Nem vettem volna. Borealist használok nekem az bevált.De a yara N is szép gyöngyszemü homogén vetőgépbe is frankó .
Elő elő fordul hogy megnézem a mailt vagy tudok netezni de nagy általánosságban nem lógok a neten .Állatok vannak van annyi trágya hogy azt se tudjuk mit kezjunk vele sokszor.Csökkentünk azon is hogy ne keljen emberezni meg annyit ganézni mert az egy őrület.
Igy pl a komplexnek azt se tudom hogy jár az ára s nem is érdekel az említtt okok miatt .A "N"re van szükségem csak.Buzát is a szalmáért vetek
Szerintem ha te is kapcsolatban lettél volna velük vagy ha megnézed az e- maileket amiket az Agroinform is küldött akkor vehettél volna.
Fogjatok össze többen
En még nem vettem ,de pont az ilyen sunyi lapitos bejelentéses akciok miatt nem lesz hazai!Szerintem ez egy rossz marketing politika!Ugyse egész nap a mütrágya gyárak honlapjat lesem!!Ha igy áll a cég a felhasználóihoz ,hogy előadja az eurot vilagpiacot behulyiti 65-70 el az ilyen kis senki termelőket mint én is ,aztan meg beröhögi hogy hahaha most 55 lett volna!!Amikor a termenyárak meg az összes többi vacak termésssel párosúl méregdrága gépár munkaerő hiány meg egyebek s igy előadni magát .Nallam ez nagyon visszásan jött le!!Mi ez a wallstr a tözsdecápák licitje-átshortolása???
Nálam Yara vagy Linzi lesz most is.Nagyon jó minőségü pormentes összeállástól 2q "beton"nyi portömböktől mentes anyagok minőségi cucc! 10 éve ezt használom.
Ezzel a kettővel nagyon jó a tapasztalatom.
Válasz lala #5531. hozzászólására
Ráèrünk...50e. alatt is megvenni karácsonyig
Válasz lala #5531. hozzászólására
Hát persze. Már régen megvan...
Mai ár jó volt.Remélem vettetek?
Vajon mire kell az 50 millió ejróban és kp-ben?
Válasz csupi3 #5526. hozzászólására
Ha időben elolvasom akkor spórolok 3000 -t tonnánként....az egyik cég hívott délután hogy csak ma 58 + áfa a pétisó...gondolom ők tudtak a genezis akciójáról aztán meglépték gyorsan
Válasz Mihály #5520. hozzászólására
Jön,jön,de még kanbéla óta el se nagyon ment...
Válasz 5465 #5518. hozzászólására
Igen, akkor volt egy esés. Az előtte lévő három évben 70 körül-alatt volt az ár.
Válasz Gabi 07 #5517. hozzászólására
December 4. Pétisó és Nitrosol AKCIÓ!genezisepartner.hu
Kihagyhatatlan Genezis árak! Nemtitkolózunk tovább, megmondjuk a frankót!
Kösse meg MA a Genezissel Ön is az évműtrágya üzletét!
Vásároljon a most induló Genezis webshopon
Pétisót 700kg-os big-bag csomagolásban 55 000
Ft/tonna+áfa és Nitrosolt 55 000 Ft/tonna+áfaáron!
Ajánlatunk a mai napon reggel 8.00 órától 16.00 óráig történő szerződéskötéssel, előre fizetéssel, minimum 25 tonna megvásárlása esetén és a készlet erejéig érvényes.
A tájékoztatás nem teljes körű, a pontos feltételekért keresse a Genezis Partnerhálózat üzletkötőit vagy regisztráljon és rendeljen a genezisepartner.hu-n online.
Legjobb ajánlatainkat keresse most!
Válasz Szabi. #5524. hozzászólására
Az euró 2017. December 4-én 313 forint volt.
Mennyi volt a gáz? És mennyi most?
Válasz 5465 #5518. hozzászólására
Akkor mennyi volt a kőolaj, földgáz, euro ???!!!!!!
Különben 45-50-ért az elmúlt 3 évben lehetet venni minőségit.
Válasz atisgyulai #5519. hozzászólására
Azt nem tudom, de a MAS-t Péten gyártják, azt hiszem, a gyárbezárás meg Szolnokon volt...
Válasz Bárány #5521. hozzászólására
Inkább másik topicban folytassuk, itt kivételesen témába vágóan beszélgetnek.
Válasz Mihály #5520. hozzászólására
Mi az a NEWS kommunista? Még nem hallottam ezt.
Válasz Pilátus #5508. hozzászólására van még tovább is ... sajnos de csak azért kelletünk hogy névre írják a sok milliós technikát de rabszolgaként kell rajta dolgozni jön a NEWS kommunisták kora
Válasz 5465 #5515. hozzászólására
Működik az üzem egyálltalán?
Újraindulhatott a b@szogdtás után?
Válasz lala #5516. hozzászólására
Ki tudja?
Azt hiszem 2017-Ben volt, hogy egymásnak mentek a gyárak (BIGE, Duslo, Borealis), akkor 53-ért vettem.
Válasz F-A-R-M-E-R #5514. hozzászólására
Nem lesz blekkfrájdè!
Válasz 5465 #5515. hozzászólására
Bízol te ebbe?
Válasz Gabi 07 #5512. hozzászólására
Remélem Bíge úr bosszút áll és kiba....ból 50 alatt adja a 27-est.
Válasz Gabi 07 #5512. hozzászólására
Megvárjuk a 48999/t blekkfrájdèt..
Válasz Bárány #5511. hozzászólására
Na jól van ám
Genezis webáruházban akció, 55000 Ft/T a pétisó kamion tétel, tegnap még 65000 Ft/T volt!
Az új, kombinált zsáktöltő mérleg alkalmas a legkülönbözőbb termények, termékek...
Az Európában több tekintetben egyedülálló hibridszelekciós programjának és...
Az idei év a tengeriből mind mennyiségben, mind minőségben kiválónak mondható,...
Fásítani csak szakszerűen!
Engem hívott a Genezis üzletkötője tegnap fél 10-kor, azt mondta mehet jövő évi számlával is a tegnapi ár! Őket hívd mindent elmondanak.