Válasz Tarrento #14412. hozzászólásáraNekem a január közepére ígért szállítást kihozták kb december 22 felé. Viszont vagy 5 éve a marciusit május elején el is késtem a kukorica vetéssel, ősszel betakaításkor meg is látszott a vizen
Válasz 5465 #14405. hozzászólásáraAz itt felhozott cég(lejjebb), cca 150 Milla forgalma volt………műtrágyából……..hát erre mit is mondjak, hogy meg ne sértődjön senki………
Válasz Hús Futár #14400. hozzászólásáraEzt az előrefizetést úgy is lehet venni, hogy ő se ismer tégedet.
Én mütrágyát csak olyanoktól vásárolok, akiket ismerek, ők is engemet.
Válasz ..,-:) #14392. hozzászólásáraHogy mi a valós piaci ár azt nem tudom de kibaszottul sokallom a karbamidért a 215000-t . Adtam egy lehetőséget ennek is de mivel nem fizetek előre senkinek ( ezért nem veszek egyenesben Genezist sem ) így csak azért kérdeztem mert hátha volt itt olyan akit ismerek és volt már üzlete ezzel a céggel mert akkor lehet elgondolkodtam volna komolyabban .
Válasz Hús Futár #14391. hozzászólásáraFel is veszik a telefont? Szabadidőmben szeretek ilyen előre utalós majmokat hívogatni. Meg akik adok veszek csoportban előre utalással akarnak traktort eladni azokkal is nagyon szeretek cseverészni. Fordítva ez már szerintem nem feltétlenül igaz
Válasz ..,-:) #14392. hozzászólásáraMi a csoda, az hogy kifizetik vagy hogy nem?Hogy tudjál róla , kifizetik, folyamatban van . Majd szólok ha utaltak.Addig ne terjessz rémhirt
Válasz Hús Futár #14391. hozzászólásáraDrágábban vagy valós piaci áron !? Nem mindegy......Bászna ügy még le sem záródott de még mindig vannak, akik hisznek a csodákban.......(igaz, én egy fillérrel sem kárpótolnám a kapzsiságot......).......cca 150 millás forgalmú cégtől mit vettél volna ?
Válasz rtamas1976 #14388. hozzászólásáraTudom meg a telefonon beszélt 70% előre rész után úgy voltam vele ez nekem nem jön be így lett máshol cucc igaz sokkal drágábban de az tuti hely.
Válasz Hús Futár #14384. hozzászólásáraAzért aki válaszolt neked olvass utána!
Csak neked válaszolt eddig, és nagyon üzleties a duma.
Lehet sajátmagát ajánlja!
Válasz Hús Futár #14384. hozzászólásáraAz együttműködésünk során nem merültek fel problémák, és biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben is szívesen dolgozunk velük.
Szívesen ajánljuk őket más gazdálkodóknak, akik megbízható műtrágya beszállítót keresnek.
Válasz R Sándor #14378. hozzászólásáraCsak azért írtam mert mindig meg mosolyogtat mikor valaki meg kérdezi hogy mennyi az ára. Akár termény akár műtrágya vagy bár mi, szerintem ritka az amikor egy dél Borsod ugyan annyiért kap vagy ad el valamit mint egy dunántúli. És fordítva is igaz.
14417 hozzászólás
Tegnapi akció.
Áremelés előtti NPK árak:
NPK 8-15-15+B. 188.000Ft
NPK 8-16-24. 206.000Ft
NPK 4-24-24. 217.000Ft
NPK 10-20-5. 186.000Ft
NPK 10-20-10. 198.000Ft
NP Gold Starter 10-48. 695/kg
ÖKO NPK 8-15-15(AÖP 2 pont) 205.000Ft
ÖKO NPK 8-16-24(AÖP 2 pont) 223.000Ft
AQUA STOP Talajjavító(ömlesztve). 20.000Ft
NPK 11-11-18 ME+Sulf. 290.000Ft
Péti 130/t
Ma is akció van a Genezisnél
Válasz Tarrento #14412. hozzászólásáraNekem a január közepére ígért szállítást kihozták kb december 22 felé. Viszont vagy 5 éve a marciusit május elején
el is késtem a kukorica vetéssel, ősszel betakaításkor meg is látszott a vizen
Válasz Tarrento #14412. hozzászólásáraAkkor ott valami gond van. Engem naponta hívtak, hogy mikor hozhatják.
Üdv. Gazdatársak
Másnak is késik a műtrágya kiszállítása.
Én moment Nov. közepe óta várom a Bige-től.
Sokáig szállításra fogták.....
Üdv! Vasárolt valaki tőlük műtrágyát? Előre is köszönöm! Üdv!
Válasz taradoridy #14409. hozzászólásáraAnyádba verj......
Moderálási elveink miatt törölve: 2026-02-16 09:05:25
Válasz ..,-:) #14407. hozzászólásáraJa, az kb. 40 kamion.
Az előrefizetés kockázatai miatt tettem be a linket…
Válasz 5465 #14405. hozzászólásáraAz itt felhozott cég(lejjebb), cca 150 Milla forgalma volt………műtrágyából……..hát erre mit is mondjak, hogy meg ne sértődjön senki………
Válasz Major M #14404. hozzászólásáraNa akkor alaposan olvassad a cikket amit a kolléga felrakott a 14405 hozzászólásban!
Volt már itt ilyen sztori…
Válasz Ares 826 #14402. hozzászólásáraHaha, nem, de ha így folytatjuk, lehet, hogy magamnak is elkezdem!
Válasz Gazdász93 #14397. hozzászólásáraKöszönöm a kérdést! Elégedett vagyok, de mindig van hová fejlődni.
Válasz Major M #14385. hozzászólásáraMagadnak csinálod a reklámot?????????????

Válasz Hús Futár #14400. hozzászólásáraEzt az előrefizetést úgy is lehet venni, hogy ő se ismer tégedet.
Én mütrágyát csak olyanoktól vásárolok, akiket ismerek, ők is engemet.
Válasz ..,-:) #14392. hozzászólásáraHogy mi a valós piaci ár azt nem tudom de kibaszottul sokallom a karbamidért a 215000-t . Adtam egy lehetőséget ennek is de mivel nem fizetek előre senkinek ( ezért nem veszek egyenesben Genezist sem ) így csak azért kérdeztem mert hátha volt itt olyan akit ismerek és volt már üzlete ezzel a céggel mert akkor lehet elgondolkodtam volna komolyabban .
Válasz Gazdász93 #14398. hozzászólásáraŐk hívtak vissza .
Válasz Hús Futár #14391. hozzászólásáraFel is veszik a telefont? Szabadidőmben szeretek ilyen előre utalós majmokat hívogatni. Meg akik adok veszek csoportban előre utalással akarnak traktort eladni azokkal is nagyon szeretek cseverészni. Fordítva ez már szerintem nem feltétlenül igaz
Válasz Major M #14385. hozzászólásáraMeg vagy elégedve saját magaddal?

Válasz ..,-:) #14392. hozzászólásáraMi a csoda, az hogy kifizetik vagy hogy nem?Hogy tudjál róla , kifizetik, folyamatban van . Majd szólok ha utaltak.Addig ne terjessz rémhirt
Kitenél ma: MAS 135, NS 123, NPS (20-20-35) 207
Válasz ..,-:) #14392. hozzászólásáraEzt a Bászana kárusúltaknak mondod?
Válasz ..,-:) #14392. hozzászólásáraEnnyi
Válasz Hús Futár #14391. hozzászólásáraDrágábban vagy valós piaci áron !? Nem mindegy......Bászna ügy még le sem záródott de még mindig vannak, akik hisznek a csodákban.......(igaz, én egy fillérrel sem kárpótolnám a kapzsiságot......).......cca 150 millás forgalmú cégtől mit vettél volna ?
Válasz rtamas1976 #14388. hozzászólásáraTudom meg a telefonon beszélt 70% előre rész után úgy voltam vele ez nekem nem jön be így lett máshol cucc igaz sokkal drágábban de az tuti hely.
Válasz Ganajos #14389. hozzászólására135 nettó egesz kamion, 143 biges, 150 kis zsák (akár 1 zsák), de kezdődik a szezonja inkább meg felfelé
Üdv!
Péti ár változott valamit vagy még ez a 135 körüli ár van?
Köszi
Válasz Hús Futár #14384. hozzászólásáraAzért aki válaszolt neked olvass utána!
Csak neked válaszolt eddig, és nagyon üzleties a duma.
Lehet sajátmagát ajánlja!
Válasz traktorajtóhajtogató #14386. hozzászólásáraAltoterra nàl érdeklődjèl
ENTECH-es műtrágyákkal mi lett? Eltüntek forgalmazóval együtt?
Válasz Hús Futár #14384. hozzászólásáraAz együttműködésünk során nem merültek fel problémák, és biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben is szívesen dolgozunk velük.
Szívesen ajánljuk őket más gazdálkodóknak, akik megbízható műtrágya beszállítót keresnek.
Érdeklődöm, hogy valaki volt-e kapcsolatban a Rainbow International Kft-vel ?
Válasz R Sándor #14381. hozzászólásáraGondolom aki belép ebbe a csoportba
Válasz bubu13 #14380. hozzászólásáraIgen.
Már 1000.
Válasz bubu13 #14380. hozzászólásáraEzt most kitől kérdezed?
1000 kg os petiso.... ????
Válasz R Sándor #14378. hozzászólásáraCsak azért írtam mert mindig meg mosolyogtat mikor valaki meg kérdezi hogy mennyi az ára. Akár termény akár műtrágya vagy bár mi, szerintem ritka az amikor egy dél Borsod ugyan annyiért kap vagy ad el valamit mint egy dunántúli. És fordítva is igaz.
Válasz Koczka József #14377. hozzászólásáraElhiszem, de már b.szhatom.
Válasz R Sándor #14376. hozzászólásáraÉn sem vettem csak ennyit.
Válasz Koczka József #14375. hozzászólásáraAkkor te győztèl. Az itteni kereskedőnél ez volt a legjobb ár 1 kamionra akcióban. Lehet 10kamionra jobb árat mondott volna.
Válasz R Sándor #14374. hozzászólásáraSzia én is decemberben 115 ért.
Válasz UE-28 #14372. hozzászólásáradecemberben 121 volt én annyiért vettem 1 tonnás big.
Válasz UE-28 #14372. hozzászólásáraAz már elég jó
Válasz Igazi Földönfutó #14366. hozzászólásáraÜdv! Akkor én még jól vettem a Genezis pétit decemberben 125-ért
Válasz bubu13 #14370. hozzászólásáraAkkot ennek csak a neve akció
Ma 130 petiso
Válasz Ganajos #14368. hozzászólásáraSzivesen
Válasz Igazi Földönfutó #14366. hozzászólásáraKöszi