Őshonos in situ határozat elektronikusan 10. 05. dátummal megérkezett. Jóváhagyott, összeggel.Utalás még nem történt.
Az mvh fellületén összeg még nincs.
Kitartást mindenkinek!
Nálunk is 09.30-al területalapúnál státuszváltás, tejhasznúnál 10.05-el. Valami legalább történik, bár én a tavalyi kifizetések után elég szkeptikus vagyok, de hátha idén flottabbul zajlik majd minden.
A szar gyenge forint miatt minden drágább jóval a gépekről kezdve minden ami külföldről jön.Ez egy valakiknek jó a spekulánsoknak meg a parlamentbe ülőknek.
Fizessenek euróban akkor járna jól a magyar paraszt.
Válasz kulakman #25132. hozzászólásáraMost épp jó de mire megkapjuk jó lesz-e ????!!!!!
Királyunk most megy kifelé a jogállamiság kérdést “tisztázni” és eléggé elszánt, mert zsebbe vágó.......
Válasz Ares 826 #25131. hozzászólásáraNem, a 30-i záró számít,amit alant leírtak az 365,53 ft , ez amit ideírtam ez már a okt 1- záró , csak azt akartam megmutatni ,hogy néha lehet szerencsénk, mert éppen az az árfolyam fog számítani ami pont a zeniten volt.
Válasz kulakman #25128. hozzászólásáraAnyatehén Covid-pénz kiutalva. Szerintem ha rend van a parasztnál nincs csatározás halad az szépen ahogy következik.Elég jól jött. Vacak ára van a szaporulatnak. Csak látszik ,hogy nincs fogyasztás. Reméljük a többi is megérkezik. Sok állattartó állandó szopóágon van.A krotália az éves vérvétel a napi szintű munka illetve a takarmány vagy kisűl vagy elrohad az esőtől. Hátha nem mennénk tönkre. Jövőre szeretném abbahagyni ezt a sofőrös másodállásdit elég sok a hülye az utakon.
Válasz Stabi #25119. hozzászólásáraEbben semmi jó nincs! Ha valamit meg veszel sokkal többe kerül mint ha 310FT a juró, ja meg az áfa is annyival több mint amennyivel nőt az ára a terméknek! a magas juró a befektetőknek jó meg az államnak csak! annak aki nyugatról euróban fizet semmivel sem jobb! ennyire ne nézd az embereket hülyének te is!
Válasz ingatlanoshirdetes #25099. hozzászólásáraEKB 2020 09.30. EU-forint: 365,53 ft
2019 09. 30.EU-forint:334,83 ft Ez 30,7 ft Euronként!!
Kb: 6500 ft-al több lesz kb: 78.000ft/ha (minden rosszban van valami jó)
Válasz Németh György #25101. hozzászólásáraHa mindenki meg kapja időben szerinted akkor velem miért történt meg 3 év alatt hogy 2szer nem sikerült kifizetniük időben úgy hogy semmit nem hibáztam minden rendben volt.akkor te nagyon szerencsés vagy ha időben meg kapsz mindent. Csak ha valamit írsz csak magad nevében írj ne többes számba beszélj.
Válasz Szabi. #25116. hozzászólásáraA király hamarosan egyenesbe jön mivel negyedéves áfa bevallású és október 20.-án adja be az áfa visszaigénylését a Paks 2 projektre Putyintol vásárolt dúsított urán áfáját. Meg a harckocsik áfáját is visszaigényli
Válasz Németh György #25101. hozzászólásáraIgazad van haver. Megkaptam minden pénzt időben. Sőt. Orbán Viktor felhívott telefonon és megkérdezte küldhet e még pluszba vagy 20 milliót. Á mondom hogy gondolod, szeretnék lemondani róla, felét egy új stadion építéséhez ajánlottam fel, másik felét pedig Mészáros Lőrcinek ajánlottam fel.
Zöldítésben semmi ellenőrzés, minden igényelt forint megjött. Csak picit csúszott
AKG semmiféle ellenőrzés nem volt. Támogatói okiratot nem módosították le. (Nem értek rá )
Annak idején x hektárra pályáztunk, ebből x/10 részére nem igényeltünk kifizetést mivel a tervezett ültetvény nem valósult meg.
Itt is megkaptunk minden igényelt forintot.
2019 nek persze még híre sincs....
Úgy hogy annyira nagy feszültséget nem okoz nekem ez az előlegfizetés...
Van aki azért izgul mikor kap előleget , van aki azért hogy mikor kapja meg a 2 évvel ezelőttit.
Egyenlőség , egyenlő versenyfeltételek hajrá.
Válasz Németh György #25101. hozzászólásáraHogy mer a tények ismerete nélkül "lehazugozni" bárkit is?
Honnan tudja, hogy "mindenki megkapta" a támogatást??
Mi is 2 éve várjuk a kifizetést..
34902 hozzászólás
Nekem se,pénz ,se határozat ?!
Most ilyenkor mi van?
Válasz endypapa_20120 #25147. hozzászólásáraNekem sem jött még.
Jó napot kívánok!
Őshonos in situ határozat elektronikusan 10. 05. dátummal megérkezett. Jóváhagyott, összeggel.Utalás még nem történt.
Az mvh fellületén összeg még nincs.
Kitartást mindenkinek!
Válasz rilex #25148. hozzászólásáraKöszönöm szépen!
Válasz balaskazsuzsanna #25146. hozzászólásárae-kerelem
Válasz balaskazsuzsanna #25146. hozzászólásárahttps://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/viewExpired.xhtml

Bejelentkezés után "Általános ügyintézés", azután "Ügyféltájékoztatási rendszer", aztán "Ügyek" illetve "Folyószámla adatok".
Szeptemberben meg szokott jönni a pénzügyi fegyelem miatt visszatartott pénz. Idén még semmi.
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!Hol tudom megnèzni,hogy àll a támogatás?Esküszöm tavaly óra elfelejtettem!
Nálunk is 09.30-al területalapúnál státuszváltás, tejhasznúnál 10.05-el. Valami legalább történik, bár én a tavalyi kifizetések után elég szkeptikus vagyok, de hátha idén flottabbul zajlik majd minden.
Tejhasznú ismét váltott
Hívtam őket,azt mondták talán október közepén lessz előleg.
Válasz Stabi #25140. hozzászólásáraOkt 16 az péntek
Válasz Stabi #25140. hozzászólásáraEzen ne izgulj!
Egyszer majd jön.
Láttátok már valahol, hogy okt.16.-án indul az előleg???!!!
Jó estét!
Az őshonos in situ/juh/ státuszváltás okt.1.
Jóváhagyott, összeg még nincs.
Válasz n.toth #25137. hozzászólásáraAzt szokták a legelöször fizetni
Tejhasznú ma váltott
Válasz nemerdőmérnök #25126. hozzászólásáraNekem is az öko meg 28-án váltott.
Én azt figyeltem meg, hogy az MNB szeptember vége fele mindig elengedi az árfolyamot utána meg korrigál.
A szar gyenge forint miatt minden drágább jóval a gépekről kezdve minden ami külföldről jön.Ez egy valakiknek jó a spekulánsoknak meg a parlamentbe ülőknek.
Fizessenek euróban akkor járna jól a magyar paraszt.
Válasz kulakman #25132. hozzászólásáraMost épp jó de mire megkapjuk jó lesz-e ????!!!!!

Királyunk most megy kifelé a jogállamiság kérdést “tisztázni” és eléggé elszánt, mert zsebbe vágó.......
Válasz Ares 826 #25131. hozzászólásáraNem, a 30-i záró számít,amit alant leírtak az 365,53 ft , ez amit ideírtam ez már a okt 1- záró , csak azt akartam megmutatni ,hogy néha lehet szerencsénk, mert éppen az az árfolyam fog számítani ami pont a zeniten volt.
Válasz kulakman #25128. hozzászólásáraAkkor most mennyi 358????

Válasz nemerdőmérnök #25126. hozzászólásáraNálam is!
Válasz kulakman #25128. hozzászólásáraAnyatehén Covid-pénz kiutalva. Szerintem ha rend van a parasztnál nincs csatározás halad az szépen ahogy következik.Elég jól jött. Vacak ára van a szaporulatnak. Csak látszik ,hogy nincs fogyasztás. Reméljük a többi is megérkezik. Sok állattartó állandó szopóágon van.A krotália az éves vérvétel a napi szintű munka illetve a takarmány vagy kisűl vagy elrohad az esőtől. Hátha nem mennénk tönkre. Jövőre szeretném abbahagyni ezt a sofőrös másodállásdit elég sok a hülye az utakon.
Nézetem szerint szerencsénk volt ezzel az árfolyammal ma estére 5,9 ft-t "javult"!
Válasz nemerdőmérnök #25126. hozzászólására hű ha vajon mi is történik vajon melyik magán könyv vizsgáló nyúlt bele????

Valami történik. A területalapú soron (az ami soha nem nyitható meg) státuszváltás volt 2020.09.30.-i dátummal.
Válasz Manfanatics #25123. hozzászólásáraÚgy legyen!!!
Válasz Manfanatics #25123. hozzászólásáraén is annyit számoltam
Válasz Stabi #25119. hozzászólásáraSzerintem 82.000Ft/ha lesz a területalapú, nem 78.
Válasz Mesy0730 #25095. hozzászólásáraMár elég régóta elég, ha tulaj vagy. Nem kell ilyen esetben a földhasználat.
Válasz Ares 826 #25120. hozzászólásáraNa legalább ezeket kompenzálja!! Senkit nem nézek hülyének!
Látom jól megfogtad a lényeget!!
Válasz Stabi #25119. hozzászólásáraEbben semmi jó nincs! Ha valamit meg veszel sokkal többe kerül mint ha 310FT a juró, ja meg az áfa is annyival több mint amennyivel nőt az ára a terméknek! a magas juró a befektetőknek jó meg az államnak csak! annak aki nyugatról euróban fizet semmivel sem jobb! ennyire ne nézd az embereket hülyének te is!

Válasz ingatlanoshirdetes #25099. hozzászólásáraEKB 2020 09.30. EU-forint: 365,53 ft
2019 09. 30.EU-forint:334,83 ft Ez 30,7 ft Euronként!!
Kb: 6500 ft-al több lesz kb: 78.000ft/ha (minden rosszban van valami jó)
Válasz Németh György #25101. hozzászólásáraHa mindenki meg kapja időben szerinted akkor velem miért történt meg 3 év alatt hogy 2szer nem sikerült kifizetniük időben úgy hogy semmit nem hibáztam minden rendben volt.akkor te nagyon szerencsés vagy ha időben meg kapsz mindent. Csak ha valamit írsz csak magad nevében írj ne többes számba beszélj.
Válasz Szabi. #25116. hozzászólásáraA király hamarosan egyenesbe jön mivel negyedéves áfa bevallású és október 20.-án adja be az áfa visszaigénylését a Paks 2 projektre Putyintol vásárolt dúsított urán áfáját. Meg a harckocsik áfáját is visszaigényli
Válasz Dzsondír #25115. hozzászólásáraBasszus a királynak meg nem maradt !!!!
Válasz Németh György #25101. hozzászólásáraIgazad van haver. Megkaptam minden pénzt időben. Sőt. Orbán Viktor felhívott telefonon és megkérdezte küldhet e még pluszba vagy 20 milliót. Á mondom hogy gondolod, szeretnék lemondani róla, felét egy új stadion építéséhez ajánlottam fel, másik felét pedig Mészáros Lőrcinek ajánlottam fel.
Válasz Németh György #25101. hozzászólásáraEzt a poénok topikba kellett volna.
Válasz barkaspisti #25105. hozzászólására:

)
Leírhatom , de úgysem hiszed el.
:D
Zöldítésben semmi ellenőrzés, minden igényelt forint megjött. Csak picit csúszott
AKG semmiféle ellenőrzés nem volt. Támogatói okiratot nem módosították le. (Nem értek rá
Annak idején x hektárra pályáztunk, ebből x/10 részére nem igényeltünk kifizetést mivel a tervezett ültetvény nem valósult meg.
Itt is megkaptunk minden igényelt forintot.
2019 nek persze még híre sincs....
Úgy hogy annyira nagy feszültséget nem okoz nekem ez az előlegfizetés...
Van aki azért izgul mikor kap előleget , van aki azért hogy mikor kapja meg a 2 évvel ezelőttit.
Egyenlőség , egyenlő versenyfeltételek hajrá.
Válasz Földönfuto #25111. hozzászólására azt írta mindenki valahogy én úgy értelmezem abba én is bele tartozom ha tetszik ha nem neked ...

Válasz Németh György #25101. hozzászólásáraNe bosszantsd őket ,mert már 10 éve nem kaptak támogatást.Úgy látom ,valamiért csak te meg én kapjuk meg időben.
Válasz Ká01 #25106. hozzászólására biztos nem én voltam a kérdező én kimaradtam ebből sajnos

Válasz Ká01 #25106. hozzászólására biztos nem én voltam a kérdező én kimaradtam ebből sajnos

Válasz Szőlős #25104. hozzászólására

én ezt még nem tudom megcsinálni de jó hogy te beraktad néhány agyatlan legalább gondolkodik 

Válasz Németh György #25101. hozzászólásáraHogy mer a tények ismerete nélkül "lehazugozni" bárkit is?
Honnan tudja, hogy "mindenki megkapta" a támogatást??
Mi is 2 éve várjuk a kifizetést..
Válasz Mihály #25103. hozzászólásáraA fiatal mezőgazdasági termelőre gondol(+ kb 20000 Ft/ha max 5 évig,max 90 ha-ig).
Válasz Szőlős #25104. hozzászólásáraEllenőrzéskor milyen hibákat találtak?
Válasz Németh György #25101. hozzászólásáraMost trollkodsz?