Fórum
- Zártkert, kiskert, konyhakert, háztáji új
- Zene, ami boldoggá tesz... új
- Kukorica terményárak új
- Napraforgó ára új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Poénok új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Erdőtelepítési támogatás új
- PAW plazma aktivált víz új
Cikkajánló

Csődbe mehet egy agrokémiai óriás: veszélyben a leunai nitrogéntrágya-gyártás
Nemrég még beruházások zajlottak a telephelyen.
482 hozzászólás
Válasz rtamas1976 #430. hozzászólásáraEz is tégla a oldala. A teteje lemez és az felett van cserép. De be akarom vakolni az ajtót is fel kell javítanom. Akkor már érdemes lenne jól megcsinálni.
Válasz Maszek Zs #427. hozzászólásáraÖregapám még élt, meg én mióta emlékszek rá, egy hullámpalából épített füstölőt használt.
Unokatesómnál téglából épített van.
Válasz Maszek Zs #427. hozzászólásáraNekünk vagy 40évig deszkafüstölő volt.
A fater vagy 3éve sikeresen felgyújtotta, benne a cuccal.
2porolto ráment, közelvolt a házhoz, nemsok volt hogy a ház is felgyúljon.
4méteres lángal égett.
Most lemez kapcsolószekrény van.
Ilyenkor tényleg nedvesedik, de legalább nemgyúllad fel.
Jobblenne deszkatetővel.
Viszont ha 2réteg lemezt tennél ami közt légrés lenne lehet jólenne.
Az alsó felmelegedne a felsőről a pára azon lecsorogna. Kikell próbálni.
Válasz Maszek Zs #428. hozzászólásáraNem szokott probléma lenni, de ekkora jószág még nem volt ebbe az ólba
Válasz Gumóka #425. hozzászólásáraVagy targonca torony,traktor.
Sziasztok BUÉK!!
A füstölöt kellene felujjítanom. A teteje lemezből van és felette van a tető. A lemezről mindig vissza csapódik a pára. És a füst se kering jól benne.
Kellene pár ötlet milyenre csináljam meg. Ne legyen tűzveszélyes füst is jól keringjen;pára se legyen. Szóval valami tökéletes kellene!
Válasz Gumóka #415. hozzászólásáraNa....

Igy mindjárt más....
Válasz hashtag #424. hozzászólásáraAdtál egy jó ötletet!

Köszi!
Válasz Gumóka #422. hozzászólásáraHa a lábát kihajthatóra csinálod, akkor ráhúzod a cocát, feemeled az egyik végét kihajtod a lábát, utàna meg a másik végénél ugyanez. Persze nem 350 kilósnál
Válasz hashtag #421. hozzászólásáraMeg nem csípnek a szúnyogok sem
Válasz mtz1221 #420. hozzászólásáraVan ilyen kezes tragacs, trógli, ki minek hívja, csak aztán belekapaszkodtunk négyen és nem vittük sehova

Végül raklapra ráfordítottuk,egyik felét rátámasztottuk az asztalra, aztán felhúztuk.
Ez az asztal meg direkt ilyen, lehet rajta mosni, pörkölni, meg szétszedni is, nem kell hajolni.
A közepén meg van kihagyva egy nagyobb hely, így bele lehet fektetni az áldozatot, nem dől el.
Válasz Gumóka #419. hozzászólásáraIlyenkor a legszebb!
Nem jön a légy
Válasz Gumóka #419. hozzászólásáraHogy emeltétek fel a padra, és hogy forgassátok azon a keskenyen ?
Válasz hashtag #418 hozzászólásárigazi disznóvágós idő lett, kaptunk olyan havazást, nem fogta a láng a cocát

Az éjjel meg esett még egy kicsi
Válasz Gumóka #417. hozzászólásáraCsak fürdetni tettétek fel, vér sincs!
Válasz Gepi #416. hozzászólásáraNehogy azt mondjátok, hogy csak sündisznót vágtunk
Válasz Gumóka #415. hozzászólásáraSzééép
Válasz misimokus #412. hozzászólására
Válasz mtz1221 #413. hozzászólásáraLehet a paciens bele sem egyezett!

Válasz misimokus #412. hozzászólásáraNe piszkáld, mert a végén rak fel magáról vérengzős képet.

Válasz Gumóka #404. hozzászólásáraEz csak dekorációs céllal készült fotó???

Vagy van olyan fotó is ami bizonyítja a vérengzést, vagy legalább a végeredményt?
Válasz Gumóka #408. hozzászólására

Válasz Gumóka #404. hozzászólásáraTudod ez a garázstéma olyan mint a pince.

"Amelyik pincében nincs bor, az csak gödör!")
Amelyik garázsban nem autó áll az csak lomos!
De nyugi, màs is ígyvan vele.
Válasz Gumóka #404. hozzászólásáraÉn is így vagyok ezzel
Nem vagy ezzel egyedül

Mekkora lesz az áldozat?????????????
Válasz mtz1221 #405. hozzászólásáraAnyám is aszonta'
Válasz hashtag #406. hozzászólásáraJobb is
Válasz mtz1221 #405. hozzászólásáraNem láttuk mi volt előtte
Válasz Gumóka #404. hozzászólásáraNem látszik meg rajta.
3 napig pakoltam a garázst

Válasz mtz1221 #402. hozzászólásáraAmiket csinálunk,abban egy 6-os zsírzószem van!
Válasz medikus #400. hozzászólásáraMeg is is lesz egyúttal sütve egészben a disznó.
Válasz Erdőjaro #399. hozzászólásáraVegyyél kínai boltban. Én előtte 20 éven keresztül a régi tszben csináltal lágyítottam a rézplatnikat, kínai első próbálkozásnál össze olvasztatta őket.
Válasz Erdőjaro #399. hozzászólásáraVedd le a nyomáscsökkentőt,majd lesz lángja!
Szelepes új gázperzselőt szeretnék kicsit megtuningolni,mert eléggé sovány a lángja,hanyas fúvókát érdemes bele rakni ? Köszönöm
Válasz termelo #397. hozzászólásáraInkább vizet prédikál.
Válasz mtz1221 #396. hozzászólásáraMé, ő bort iszik?
Válasz mtz1221 #395. hozzászólásáraIgaz itt állandóan nyitogatva van, mert az asszonyon kívül, még a csapvizet is onnan isszuk.
Válasz ND #393. hozzászólásáraPár éve mikor megvettük a vákumozót fele hűtőbe másik fele fagyasztóba ment, nekünk a fagyasztós jobban megőrizte az állagát. Azóta odarakjuk.
Válasz termelo #391. hozzászólásáraKicsit szárazabb lesz, egyébként semmi.
Válasz mtz1221 #392. hozzászólásáraVákuumozva elég neki a sima hűtő, nem kell fagyasztani
Válasz termelo #391. hozzászólásáraHa mélyhűtőben ott nem.
Válasz mtz1221 #390. hozzászólásáraLevákumoztuk, eddig nagyon finom nincs baja. Ezután már nem lehet gond hogy előtte csöpögött, ugye?
Hűtőbe van...
Válasz termelo #389. hozzászólásáraOlyan sárgára elváltozik a benne levő szalonna darabok, a kicsepegett zsír miatt. Van aki készakarva megavasítja a szalonnát is, mert úgy szereti. Én meg lesetudnám nyelni.
Válasz mtz1221 #388. hozzászólásáraOlyant még nem láttam az mit jelent?
Válasz termelo #387. hozzászólásáravagy avas.
Válasz mtz1221 #386. hozzászólásáraGondoltam ha hagyom kicsit diétás lesz
Válasz termelo #385. hozzászólásáraDe mire vártál vele ? Mi mikor a legfinomabbnak érezzük száradásra, akkor rögtön vákumoljuk. Ne szeretwmmikor megcseppen q zsírja, akkor nekem más az ize.Viszont van ismerősnek régi föld alatti bolthajtasos pincéje ott egész évben 15 fok körül van. Kívülről vastagon be pészedik neki, de októberben is olyan a kolbasza, mint a mese.
Válasz mtz1221 #383. hozzászólásáraPiros zsír cseppek vannak alatta
Válasz laszlonagy926 #379. hozzászólásáraPincét kell, ahol mindig 15 fok körül van. Én is akarok már 10 éve, csak valahogy elmarad.
Válasz termelo #380. hozzászólásáraHogy csepeg, backi.