Válasz sermangabor84 #5913. hozzászólásáraválaszd a leggyorsabb és legkedvezőbb árfekvésü utat, sajnos az idős gépek ki vannak téve annak, h már nagyon nehéz hozzájuk alkatrészt szerezni ebben a fogyasztói társadalomban
Válasz csoppika #5910. hozzászólásáraezek az alkatrészek általában 30 évesnél régebbi eszközökhöz valók, mivel nagyon kevés van már belőlük valószinű, h csak a vogel gyárt hozzá eredetit, a pótalkatrész utángyártóknak nem éri meg egy kis szériát legyártani olcsón
Válasz JOSEY #5906. hozzászólásáravagy összekevertek valamit a katalógusban, vagy nen normálisak akik ilyen áron akarnakegy jó tenyérnyi alkatrészt eladni
Válasz sermangabor84 #5893. hozzászólásáraszia , van jó hír, rendelhető, kb 5-10 nap, 38.900ft+áfa darabja! de ez a balos P5101601 eredeti bélyegszámmal , először azt hittem, h kormánylemezt hoz, de a súlya csak 95 deka ugy hogy valaki hipp-hopp lehajtogatja majd neked
Válasz sermangabor84 #5901. hozzászólásáraA Japán kistraktor topikban van Gáborgábor nevű emberke szerintem még ő is legyártja neked. Keresd meg azt beszélj vele mit mond.
Válasz Filler #5898. hozzászólásáraKértem én is ajánlatot csak 10 000ft/db ért akarták megcsinálni és szerintem az egy kicsit sok egy ilyen kicsi alkatrészért!,,!,
Válasz sermangabor84 #5889. hozzászólásáraazért nemválaszol senki,mert szerintem értelmetlen amit akarsz!!mennyé be valahova(axiál,agrotec,habi,stb)VIDD Be ami kell,oszt ha van akkor adnak,ha nincs,akkor meg majd valamit kiokoskocc....
Sziasztok!
Valaki nem tudna segíteni hogy vas megyében esetleg a ķörnyező megyékben nem e csinál valaki eke alkatrészeket?Valójában kormánylemez előtétet kellene csinálni nekem!
Válasz Filler #5878. hozzászólásáraSzia.Nálunk az egyik kollégának volt Gassner ekéje. Dolgozni jól dolgozott ,de a fordítóműben lévő patkó alakú összekötő elemet ( JOSEY második képe ) állandóan eltörte!(pedig igen vastag kazánlemez )
Válasz lacikaborcsok #5875. hozzászólásáraerre a problémára is felhivtam a vn képviselőinek figyelmét, de nem zaklatta ez sem, meg a beforgatólemez formája sem, ami miatt betolul az eke nagy szármaradvány esetén
Váltvaforgatós ekét szeretnék majd venni és megakadt a szemem a Gassner ekén. Árban jóval alatta van a többinek. Esetleg véleményt tudnátok mondani nekem róla? Jól fordít, alkatrész van hozzá főleg a fordító aggaszt vasakat tudok csináltatni ha kell. Előhántolósat szeretnék 4 fejest. Tudom persze nem egy Lemken de nem sok keret van még rá sajnos.
Válasz Szeni #5872. hozzászólásáraNekem a Sanderum ekén maszekul VN vasak vannak, ami szár jó, azon a vas élezi magát... Egy járt orron(szár miatt), na annak buci "éle" volt...
Kedves forumozó, értékelem a tudásodat,de én egy új ekéröl beszélek amivel én kezdtem el elöször szántani, eke és eke közt nagy külömbség van,a talajok közt is nagy kúlömbségek vannak.vannak olyan réti földek amelyeket tegnap ideális volt szántani ma meg halál, nem vitatom hogy fontos hogy az ekevasnak mehfelelő éle kell hogy legyen, de a voogel lm 950 nem az az eke amelyel barmikor barhol tudsz szántani,
Ma voltam egy barátomnál. Ránéztem az ekéjére, mert nem nagyon akart belemenni a földbe. Mondom, neki, életlen a vasad. Mire ő: az nem igaz, mert éles. Ha éles lenne bele menne! Megnéztem, 2,5 centi vastag volt az éle . Mondom neki, ez neked éles???? Nálunk, a kötöttben ha az éle 3 mm-re elkopik, kijön a földből, ez meg 25 mili . -Ja, én azt nem is gondoltam, h. azt úgy kell nézni.......Már nagyon sokszor láttam, h. valaki életlen vassal akar szántani, és meg van sértődve, ha nem megy.
Bele lehet minden ekét erőszakolni a földbe csak legyen ami húzza, mi már probáltunk vele mindent, és gerenda töres lett a vége. Ezt az ekét könnyű művelésü talajra tervezték, 700 kg ekétöl nem is kell többet elvárni.
Nem a legjobb széria az lm 950. Könnyü a konstukció, keményebb talajra nem való, nekem volt, 2 évig szenvedtem vele és lecseréltem. Igazábol nincs rá megoldás.
Válasz dezso.voros #5865. hozzászólásáraA vésőorrnak lejjebb kell állnia mindennél... Az ekevasnak takarnia kell az eketestet. A kormánylemeznek is. A vasnál feljebb kell lennie az ekenádnak... Szerintem tekerj össze a felső orsón... Aztán ha már földben van, akkor látod, hogy a kereszt-hossz vízszinttel mi a helyzet...
8416 hozzászólás
Sziasztok!
Régebbi Lemken Opal 110 hez (2+1) ku 1 és ku 2 kormány lemezt keresnék de csak krampnál talalok. Máshol hol talalhatok? Esetleg valakinél használtan?!
Koszonettel,
Kristof
Válasz sermangabor84 #5900. hozzászólásáraEzek mindent gyártanak. Kalapácsokat zúzóba, eke alkatrész, egyedi dolgokat is gyártanak minta alapján.
Nem sokára lesz honlapjuk ha jól tudom, Putnok Hidromechanika kft.
Válasz sermangabor84 #5913. hozzászólásáraválaszd a leggyorsabb és legkedvezőbb árfekvésü utat, sajnos az idős gépek ki vannak téve annak, h már nagyon nehéz hozzájuk alkatrészt szerezni ebben a fogyasztói társadalomban
Amúgy köszönöm a segítségeteket!
Megpróbálok tőlük rendelni!
Válasz JOSEY #5911. hozzászólásáraNa találtam egy helyet és nem drága aránylag!http://ersatzteilshop.at/landwirtschaft/bodenbearbeitung/pfluege/vogel-noot/mollblechkante-links-0012251251
Válasz csoppika #5910. hozzászólásáraezek az alkatrészek általában 30 évesnél régebbi eszközökhöz valók, mivel nagyon kevés van már belőlük valószinű, h csak a vogel gyárt hozzá eredetit, a pótalkatrész utángyártóknak nem éri meg egy kis szériát legyártani olcsón
Válasz JOSEY #5909. hozzászólásáraPedig a 27 juró sem olyan veszettül olcsó...
Válasz csoppika #5908. hozzászólásáraolvastam, ezért szörnyülködök
Válasz JOSEY #5907. hozzászólásáraAmit linkeltem, az 27 euro...
Válasz JOSEY #5906. hozzászólásáravagy összekevertek valamit a katalógusban, vagy nen normálisak akik ilyen áron akarnakegy jó tenyérnyi alkatrészt eladni
Válasz sermangabor84 #5893. hozzászólásáraszia , van jó hír, rendelhető, kb 5-10 nap, 38.900ft+áfa darabja! de ez a balos P5101601 eredeti bélyegszámmal , először azt hittem, h kormánylemezt hoz, de a súlya csak 95 deka
ugy hogy valaki hipp-hopp lehajtogatja majd neked
Válasz csoppika #5904. hozzászólásárahttp://www.legerer.at/user_upload/Preiskatalog2016.pdf
Válasz sermangabor84 #5900. hozzászólásárahttp://www.legerer.at/user_upload/Preiskatalog2013.pdf
Válasz sermangabor84 #5900. hozzászólásáraAz előtétnek mi a száma?
Válasz sermangabor84 #5901. hozzászólásáraA Japán kistraktor topikban van Gáborgábor nevű emberke szerintem még ő is legyártja neked. Keresd meg azt beszélj vele mit mond.
Válasz Filler #5898. hozzászólásáraKértem én is ajánlatot csak 10 000ft/db ért akarták megcsinálni és szerintem az egy kicsit sok egy ilyen kicsi alkatrészért!,,!,
Válasz csoppika #5897. hozzászólásáraAz a baj hogy nem ekevas kell hanem kormánylemez előtét!,
Ekevasat sikerült venni
Válasz Filler #5898. hozzászólásáraNekem is kellene eke alkatrész merre van az az ország másik fele????

Válasz sermangabor84 #5895. hozzászólásáraNálunk van cég aki minta alapján gyárt csak én az ország másik végén vagyok, bár szerintem nem nagy posta költés most már.
Válasz csoppika #5896. hozzászólásáraSuche:WS275
Válasz sermangabor84 #5894. hozzászólásárahttps://fz-agritechnik.de/de/search?page=search&page_action=query&desc=on&sdesc=on&keywords=s275&x=0&y=0
Válasz gabika82 #5891. hozzászólásárasermangabor84@gmail.com
Amúgy nincs facebookom de va emailem!
Ezen látszik a típusa!
Van vogel¬e 275 ös sajnos nem gyártják!

Sem axiál sem máshol nincs,!
Na így néz ki
Válasz sermangabor84 #5888. hozzászólásáraszia! mondjuk jó 5let lenne, ha irnál egy tipust, bélyegszámot
Válasz sermangabor84 #5889. hozzászólásáraszia van facebook-od vagy más elérhetőséged ahol tudunk beszélni?
Válasz sermangabor84 #5889. hozzászólásáraazért nemválaszol senki,mert szerintem értelmetlen amit akarsz!!mennyé be valahova(axiál,agrotec,habi,stb)VIDD Be ami kell,oszt ha van akkor adnak,ha nincs,akkor meg majd valamit kiokoskocc....
Sehol senki?
Sziasztok!
Valaki nem tudna segíteni hogy vas megyében esetleg a ķörnyező megyékben nem e csinál valaki eke alkatrészeket?Valójában kormánylemez előtétet kellene csinálni nekem!
Nagykőrös közelében valaki használ helti titán ekét?Munka közben meg lehetne esetleg nézni valakinél?
Üdv:Feri
Válasz Filler #5885. hozzászólásáraa kormánylemez és kormánylemezbetét az igazán drága
Válasz JOSEY #5884. hozzászólásáraMás különbség? Melyik forgat jobban? Utángyártatni tudok hozzá vasakat, ha nagyon drágák lennének.
Válasz Filler #5883. hozzászólásáraa gassner pótalkatrészei nagyon drágák, a vn változathoz utángyártottban türhető áron kapsz pótalkatrészt
Válasz JOSEY #5879. hozzászólásáraSzóval ha emellett döntök akkor eredeti gassner kormánylemezest vegyek? Ezek húzhatóak 40 fogásszélességgel?
Válasz T.f. #5881. hozzászólásárapedig jó minőségű acélból javitható és örök darab lesz
Válasz Filler #5878. hozzászólásáraSzia.Nálunk az egyik kollégának volt Gassner ekéje. Dolgozni jól dolgozott ,de a fordítóműben lévő patkó alakú összekötő elemet ( JOSEY második képe ) állandóan eltörte!(pedig igen vastag kazánlemez )
Válasz lacikaborcsok #5875. hozzászólásáraerre a problémára is felhivtam a vn képviselőinek figyelmét, de nem zaklatta ez sem, meg a beforgatólemez formája sem, ami miatt betolul az eke nagy szármaradvány esetén
Válasz Filler #5878. hozzászólásáraattól függ, h melyik tipusú kormánylemezes változatot választod. mert van a vogel-noot
, és az eredeti gassner.
Szép estét!
Váltvaforgatós ekét szeretnék majd venni és megakadt a szemem a Gassner ekén. Árban jóval alatta van a többinek. Esetleg véleményt tudnátok mondani nekem róla? Jól fordít, alkatrész van hozzá főleg a fordító aggaszt vasakat tudok csináltatni ha kell. Előhántolósat szeretnék 4 fejest. Tudom persze nem egy Lemken de nem sok keret van még rá sajnos.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Válasz Szeni #5872. hozzászólásáraNekem a Sanderum ekén maszekul VN vasak vannak, ami szár jó, azon a vas élezi magát... Egy járt orron(szár miatt), na annak buci "éle" volt...
Válasz lacikaborcsok #5875. hozzászólásáraNem lehet buktatni a fejeken mint az ih ekén?
Kedves forumozó, értékelem a tudásodat,de én egy új ekéröl beszélek amivel én kezdtem el elöször szántani, eke és eke közt nagy külömbség van,a talajok közt is nagy kúlömbségek vannak.vannak olyan réti földek amelyeket tegnap ideális volt szántani ma meg halál, nem vitatom hogy fontos hogy az ekevasnak mehfelelő éle kell hogy legyen, de a voogel lm 950 nem az az eke amelyel barmikor barhol tudsz szántani,
Ma voltam egy barátomnál. Ránéztem az ekéjére, mert nem nagyon akart belemenni a földbe. Mondom, neki, életlen a vasad. Mire ő: az nem igaz, mert éles. Ha éles lenne bele menne! Megnéztem, 2,5 centi vastag volt az éle

. Mondom neki, ez neked éles???? Nálunk, a kötöttben ha az éle 3 mm-re elkopik, kijön a földből, ez meg 25 mili 

. -Ja, én azt nem is gondoltam, h. azt úgy kell nézni.......Már nagyon sokszor láttam, h. valaki életlen vassal akar szántani, és meg van sértődve, ha nem megy.
Bele lehet minden ekét erőszakolni a földbe csak legyen ami húzza, mi már probáltunk vele mindent, és gerenda töres lett a vége. Ezt az ekét könnyű művelésü talajra tervezték, 700 kg ekétöl nem is kell többet elvárni.
Válasz csoppika #5871. hozzászólásáraA nyersvasnak nem .
Válasz Szeni #5870. hozzászólásáraElvileg nem kéne magát élezni?
Annak az ekének nagyon laposan áll a vasa. Ezért könnyen kijön a földből, ha kopott az éle. Ennyi az egész. Tenni kell rá véknyan felrakott vasat.
Nem a legjobb széria az lm 950. Könnyü a konstukció, keményebb talajra nem való, nekem volt, 2 évig szenvedtem vele és lecseréltem. Igazábol nincs rá megoldás.
Válasz dezso.voros #5865. hozzászólásáraAmúgy orron járó ekét már láttam elhúzatás miatt, de talpon járót???
Válasz dezso.voros #5865. hozzászólásáraA vésőorrnak lejjebb kell állnia mindennél... Az ekevasnak takarnia kell az eketestet. A kormánylemeznek is. A vasnál feljebb kell lennie az ekenádnak... Szerintem tekerj össze a felső orsón... Aztán ha már földben van, akkor látod, hogy a kereszt-hossz vízszinttel mi a helyzet...