Válasz GREVEN #25697. hozzászólásáraMióta van sorvezető én nem bajlódok vele, de van egy görbe szélű tábla ami ráadásul csücskös is na ott nem boldogul a vezető abban én is csináltam művelőnyomat de nem mertem csak 1-1 sort zárni mert féltem hogy így járok mint te, célnak végül is megfelel
Válasz csferri #25690. hozzászólásáraPersze, hát én vetettem, csak akkor nem derült ki hogy ez ilyen jól adta ki. Vicc hogy a tábla másik oldalán lévő hidráncs is pont igy adta ki.
Válasz GREVEN #25681. hozzászólásáraAkár idegenelő út is lehetne.
ha jól gondolom a vetőgép szélén van egyik nyomnak elzárva, és ahogy maga mellé visszafordul úgy alakul ki a művelőút.
A traktoros majd kikerüli (remélhetőleg), belemegy a búzába.
Jól elvagytok a művelőúttal Pedig tök egyszerű ha páratlanul osztható a vetőgép szélesség a művelőúttal akkor troktorközépen van kikapcs., ha meg párosan akkor így a vetőgép egyik széle oda vissza, csak itt vissza pont ott volt az oszlop
Válasz GREVEN #25681. hozzászólására
Ha kukorica volna és frankon körbe volna vetve, még vissza is tolatva, "nehogy kimaradjon két tő kukorica", és jönne bér arató aki telibe kapná, mert elfelejtettek szólni neki, akkor volna sapka földhöz csapkodás
más
A nagygazda mikor máskor permetezné a földet közvetlen a falu mellett, mint most szélben, ami a falu felé fúj
Egy helyszínen 1-2 napig tud maradni a gép. A demózásnak van egy jelképes összege ami a valós szándékot jelzi, és ez az összeg vásárlás esetén levonásra kerül
Ilyen demó nem lesz aprító hengerrel? Láttam anno Fb-n hogy volt olyan megoldásod is, hogy hullámos lappal együtt volt az aprító henger. Kíváncsi lennék, hogy kukorica tarlón mit művelne ez az összeállítás.
Bocsi ha indiszkrét a kérdés
Válasz szanberg #25664. hozzászólásáraValamelyik Bársonylégy vagy Bársonyszúnyog, ki hogy ismeri. Alapvetően ártalmatlan, a lárva válhat kártevővé, de az is inkább elhalt növényi maradványokkal táplálkozik, és inkább a Kerti bársonylégy lárvájára jellemző az élő növényi részek károsítása.
Válasz VMisi #25661. hozzászólásáraGyári toldó vagy saját gyártmány?Én cseréltem a csigát tavaly.Az a baj hogy az anyagvastagságba kopik el és hogy most van magasítód még több súly megy rá és előbb utóbb leszakad a csigalevél.
Válasz Bobo77 #25659. hozzászólásáraA héten lett beszerelve egy magtartály toldó. A felső magcsiga, ami a tartályba viszi a magot, annak a végére kellene valamit hegeszteni még esetleg, mert kezd kicsit megkopni és még most menthető. Hogy szokták azt megcsinálni?
Válasz VMisi #25658. hozzászólásáraMag és Kalász hordó elevátor láncok és alsó magcsiga csere kompletten... Aztán jöhet a szezon. Nálatok lesz valami munka vele?
Válasz hajdugazdasag #25651. hozzászólásáraLehet nem úgy van vele, mint egyesek, hogy pénz nélkül elviszi, használja, majd vissza adja és lelép fizetés nélkül...............igaz Kardos ÚÚRRRR !!!!????
Válasz szanberg #25653. hozzászólásáraVolt egy régi 716 os. Egyébként dolgozni, szállítani jó volt vele, kényelmes is. Kuplungot napjában egyszer nyomod meg, azért ez nem rossz. Váltó is 10 ezer órás volt mikor elment. Csak már nem bírt menni. De valszeg nem a váltó végett, szerintem az adagoló már tropa volt, meg komplett motorgenerál kellett volna neki, utána megint ment volna. Inkább az elektronikája volt ami idegesítö, letiltott, aztán nem csinált ezt vagy azt, nem ment csak lassan, kábelköteggel is lehetett valami mert ha belementél egy nagy lyukba, akkor egyet visszábbváltott. Amúgy fogyasztás jó volt, maga a deutz motor is jó, ha úgy nézed 10 et elment, pedig a 4m rapid előtt sokat küszködött ha sáros ősz volt. Amúgy az ilyen fokozatmentesben ez a fura, hogy nem tudod mi az amitől nyúlóssá válik, hogy a váltó is fáradhat vagy a motor? Egy sima váltós az vagy megy vagy nem, hamarabb leszűröd. Persze ezt is ki lehet diagnosztikázni, ha van rá akarat
30901 hozzászólás
Válasz envagyok2 #25703. hozzászólásáraHa lesz esső.
Válasz csontii #25702. hozzászólásáralesz még nagyobb is?
Válasz zotya71 #25701. hozzászólásáraMég elötte állok. Mivel még csak 15 cm.
Üdv. Ki holtart lucerna kaszálásal?

Válasz GREVEN #25697. hozzászólásáraMióta van sorvezető én nem bajlódok vele, de van egy görbe szélű tábla ami ráadásul csücskös is na ott nem boldogul a vezető abban én is csináltam művelőnyomat de nem mertem csak 1-1 sort zárni mert féltem hogy így járok mint te, célnak végül is megfelel
Válasz GREVEN #25696. hozzászólásáraAz Unimo is fura egy ekével hátul meg homlokrakodoval elöl de a Samuráj még furcsább lehet egy priccelővel.
Válasz GREVEN #25697. hozzászólásáraEgy ködös, februári hajnalon félálomban fejtrágyázol, és egyszercsak jön ez.

Válasz csferri #25690. hozzászólásáraPersze, hát én vetettem, csak akkor nem derült ki hogy ez ilyen jól adta ki. Vicc hogy a tábla másik oldalán lévő hidráncs is pont igy adta ki.
Válasz .Richard. #25689. hozzászólásáraEz már csak utólag derült ki hogy keskeny lesz, pláne hogy időközben becsuszott a nyomjelző is egy 15 cm-et
Válasz später77 #25688. hozzászólásáraigen
Válasz Bárány #25692. hozzászólásárarövidet
Válasz GREVEN #25681. hozzászólásáraAkár idegenelő út is lehetne.
ha jól gondolom a vetőgép szélén van egyik nyomnak elzárva, és ahogy maga mellé visszafordul úgy alakul ki a művelőút.
A traktoros majd kikerüli (remélhetőleg), belemegy a búzába.
Válasz csferri #25690. hozzászólásáraNa, egyszerre írtunk. Mit iszol?
Válasz GREVEN #25687. hozzászólásáraVan, amikor így, két gépaljban, oda-vissza csinálják a művelőutat.
Jól elvagytok a művelőúttal
Pedig tök egyszerű ha páratlanul osztható a vetőgép szélesség a művelőúttal akkor troktorközépen van kikapcs., ha meg párosan akkor így a vetőgép egyik széle oda vissza, csak itt vissza pont ott volt az oszlop
Válasz GREVEN #25681. hozzászólásáraA szükhidas suzuki samurajjal fogsz permetezni? Az talán belefér.
Válasz GREVEN #25687. hozzászólására18 méteres a permetező?
Válasz Ares 826 #25686. hozzászólásáraHá dikk, eskü művelőút.

Csak ez ilyen trükkös. Tapasztalt gépészt igénylő.
Válasz GREVEN #25683. hozzászólásáraNagy lófaszt művelő út, eldugult a vetőgép!

Válasz GREVEN #25681. hozzászólására

Ha kukorica volna és frankon körbe volna vetve, még vissza is tolatva, "nehogy kimaradjon két tő kukorica", és jönne bér arató aki telibe kapná, mert elfelejtettek szólni neki, akkor volna sapka földhöz csapkodás
más
A nagygazda mikor máskor permetezné a földet közvetlen a falu mellett, mint most szélben, ami a falu felé fúj
Válasz GREVEN #25683. hozzászólásáraMilyen művelőút? Csak be volt tömődve valamelyik sor,és pont a gázkarónál jött ki a csatlakozás.
Válasz mtz1221 #25682. hozzászólásáraÉn a művelőút trükkösségére gondolok itt most első sorban
Válasz GREVEN #25681. hozzászólásáraÉletkedv el vevő búza kép ?
Adj címet a képnek.

Válasz .Norbert #25679. hozzászólásáraKöszönöm a válaszod! Végülis megértem
Válasz VDénes #25676. hozzászólásáraAz aprító henger az már egy ismert technológia ezért arra nem fektetünk akkora hangsúlyt demózás terén.

Az injektálás még széles körben nem ismert így szeretnénk ha minél több gazda megismerné
Válasz Szabi. #25677. hozzászólásáraKeress meg ma és megbeszéljük a részleteket.

Egy helyszínen 1-2 napig tud maradni a gép. A demózásnak van egy jelképes összege ami a valós szándékot jelzi, és ez az összeg vásárlás esetén levonásra kerül
Válasz .Norbert #25675. hozzászólásáraEngem érdekelne.
Mik a feltételek ?
Válasz .Norbert #25674. hozzászólásáraSzia Norbi!

Ez aztán a komoly cég! Demózás is van. Gratula.
Ilyen demó nem lesz aprító hengerrel? Láttam anno Fb-n hogy volt olyan megoldásod is, hogy hullámos lappal együtt volt az aprító henger. Kíváncsi lennék, hogy kukorica tarlón mit művelne ez az összeállítás.
Bocsi ha indiszkrét a kérdés
Válasz .Norbert #25674. hozzászólásáraNorAn N-MAX 6+ folyékony műtrágya injektáló demózási lehetőség ‼️

Próbáld ki a leghatékonyabb technológiát a kapás kultúráid tápanyag utánpótlására.
nincs elpárolgás
nincs felesleges talaj bolygatás
Helyette van:
szinte 100%-os tápanyag hasznosulás
a növény gyorsan felvehető állapotban közvetlen a gyökeréhez kapja a tápanyagot
Időpontfoglalás: 06306013161
Először is remélem maradhat
NorAn N-MAX 6+ folyékony műtrágya injektáló demózási lehetőség!
Próbáld ki a leghatékonyabb technológiát a kapás kultúráid tápanyag utánpótlására.
Válasz szanberg #25664. hozzászólásáraValamelyik Bársonylégy vagy Bársonyszúnyog, ki hogy ismeri. Alapvetően ártalmatlan, a lárva válhat kártevővé, de az is inkább elhalt növényi maradványokkal táplálkozik, és inkább a Kerti bársonylégy lárvájára jellemző az élő növényi részek károsítása.
Nem tudom, azért tettem be
Válasz szanberg #25664. hozzászólásárafritlégy???
Válasz szanberg #25664. hozzászólásáraFekete rablólégy?
Válasz VMisi #25661. hozzászólásáraHa csiga levelet toldassz meg kopás végett, szigorúan ki kell centíroztatni mert szétràzza magát.
Válasz mtz1221 #25666. hozzászólásáraJó meló lehetett!!
Válasz szanberg #25664. hozzászólásáraMindenfelé sokat látni én inkább valamilyen levéldarázsnak nézem. Kártételével még nem találkoztam.
Válasz VMisi #25661. hozzászólásáraÉn az összes csigát ami van itthon lassanként mind körbe vettem 5-ös betonvassal.
Válasz Bobo77 #25662. hozzászólásáraGyári, egy kiégett 300-as megából.
Nem pakoljuk majd mindig tele, de a tábla végén ürítésnél sokszor jól jön majd.
Ez milyen légy féleség?

Kukoricát van de nem bántja, viszont rengeteget látni
Válasz F-A-R-M-E-R \ #25660. hozzászólására310es. 180 Le ha minden igaz.Csillagos motor
Válasz VMisi #25661. hozzászólásáraGyári toldó vagy saját gyártmány?Én cseréltem a csigát tavaly.Az a baj hogy az anyagvastagságba kopik el és hogy most van magasítód még több súly megy rá és előbb utóbb leszakad a csigalevél.
Válasz Bobo77 #25659. hozzászólásáraA héten lett beszerelve egy magtartály toldó. A felső magcsiga, ami a tartályba viszi a magot, annak a végére kellene valamit hegeszteni még esetleg, mert kezd kicsit megkopni és még most menthető. Hogy szokták azt megcsinálni?
Válasz Bobo77 #25657. hozzászólásáraEz hányas Medi?? Lóerő mennyi??
Válasz VMisi #25658. hozzászólásáraMag és Kalász hordó elevátor láncok és alsó magcsiga csere kompletten... Aztán jöhet a szezon. Nálatok lesz valami munka vele?
Válasz Bobo77 #25657. hozzászólásáraMit csináltok rajta?
A munka ünnepe, hogy ne unatkozzunk
Válasz hajdugazdasag #25651. hozzászólásáraLehet nem úgy van vele, mint egyesek, hogy pénz nélkül elviszi, használja, majd vissza adja és lelép fizetés nélkül...............igaz Kardos ÚÚRRRR !!!!????

hajdugazdasag vagy "hajdúgazdagság" ????
Más pénzén vett gépekkel ékeskedni
Válasz szanberg #25653. hozzászólásáraVolt egy régi 716 os. Egyébként dolgozni, szállítani jó volt vele, kényelmes is. Kuplungot napjában egyszer nyomod meg, azért ez nem rossz. Váltó is 10 ezer órás volt mikor elment. Csak már nem bírt menni. De valszeg nem a váltó végett, szerintem az adagoló már tropa volt, meg komplett motorgenerál kellett volna neki, utána megint ment volna. Inkább az elektronikája volt ami idegesítö, letiltott, aztán nem csinált ezt vagy azt, nem ment csak lassan, kábelköteggel is lehetett valami mert ha belementél egy nagy lyukba, akkor egyet visszábbváltott. Amúgy fogyasztás jó volt, maga a deutz motor is jó, ha úgy nézed 10 et elment, pedig a 4m rapid előtt sokat küszködött ha sáros ősz volt. Amúgy az ilyen fokozatmentesben ez a fura, hogy nem tudod mi az amitől nyúlóssá válik, hogy a váltó is fáradhat vagy a motor? Egy sima váltós az vagy megy vagy nem, hamarabb leszűröd. Persze ezt is ki lehet diagnosztikázni, ha van rá akarat