"Öreg rókák", fel vannak ezek készülve mindenre, ha menekülni kell is. Még ha a 140-es Claas is ment volna a bálázó után a süllyesztőbe, akkor lett volna fejfogdosás.
Állítólag csapágy, de egyelőre nem tudok pontosat. Az biztos, hogy mindig karban vannak tartva a gépeik, kötelező gondozás nem szokott elmaradni, szerencsétlenségek sorozata valószínűleg.
"Rakodás közben az egyik bála alá állt, az leszakadt, és ráesett." - Nem ő esett alá, hanem a bála alá állt és úgy esett rá.
Kiszállt a gépből, talán valamit igazítani akart, vagy ajtót felcsukni, eközben esett rá a bála valószínűleg.
Nekem pár éve 60db bálát gyújtottak fel fogadásból hogy ég-e a széna(állíttólag) Aztán amikor a kár fizetéséről esett szó akkor már rögtön az egész falu a nyakamra járt hogy szegény .....oknak azt a kevés pénzét is elveszem! Pedig nem 8 millióról volt szó! És rá egy hónapra vettek egy új kocsit!
Itt volt egy faszi, aki megvett 300 birkát és akkor éjjel a haragosa rágyújtotta a pajtát. Mind elpusztult. Na meg az 1-2 éves almaültetvényeket visszatördelte egy bérelhető banda.
Csak óvatosan még elolvassák és megvádolnak raszizmussal.Inkább összefogni őket és elvinni az északi vagy délisarkra.Csináljanak maguknak egy országot és éljenek meg.De csak ott!!!
Arohadékokkal szedetném össze az összes elhullot birkát . A napos bárányok teljesen elégtek meg hoályok körül félig összeégett birkák . Szerencsére 50 pár darab meg marat bár még ezekből is hány fog utólag elpusztulni
Válasz #859. hozzászólásra
A gyujtogatókon az életbe be nem hajtanak 8 milliós kárt.Biztosító arra fizet amire szól a szerződés.Ilyenkor jóljön.Én is fizetek már régről nem keveset már sokszór volt hogy felmondom de ilyen esettek hallatán mindig meggondolom magam.Egyszer mikor villám csapott a házamban jól jött a segítség.
2649 hozzászólás
Templom előtt borult fel egy traktor Berkeszen
Jamo voltál itt?:
Porsche és tartálykocsi halálos karambolja a 8-as főúton
Válasz #897. hozzászólásra
A gép pályázattal vették 3-4 éve.
Válasz #890. hozzászólásra
Hány éves gép volt?
Válasz #894. hozzászólásra
Még ha a 140-es Claas is ment volna a bálázó után a süllyesztőbe, akkor lett volna fejfogdosás.
"Öreg rókák", fel vannak ezek készülve mindenre, ha menekülni kell is.

Válasz #892. hozzászólásra

de ügyes volt a traktoros,hamar kíhúzta a vonószöget
Válasz #892. hozzászólásra
Aha értem!
Válasz #891. hozzászólásra
Állítólag csapágy, de egyelőre nem tudok pontosat. Az biztos, hogy mindig karban vannak tartva a gépeik, kötelező gondozás nem szokott elmaradni, szerencsétlenségek sorozata valószínűleg.

hogy-hogy égett ki?
Fater munkahelyéről való... volt.
Kiégett bálázó.
bálák mellé beállni az mennyire ......???
Válasz #887. hozzászólásra

Ez durva.
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/traktorok_egtek_szarvaskenden
Válasz #884. hozzászólásra
Jól jönne egy 50mm
Válasz #883. hozzászólásra
Eső segítene.
Válasz #868. hozzászólásra
Mi után beszéltünk telefonáltak megint ég...nem akar kialudni,kezd elegem lenni.Jöttek onnan is...
http://index.hu/belfold/2012/07/08/arokba_borult_egy_kombajn_szolnokon/
Válasz #879. hozzászólásra
Melózunk 1000-el de lassan learatunk és akkor lesz ksi pihi .
Válasz #877. hozzászólásra
"Rakodás közben az egyik bála alá állt, az leszakadt, és ráesett." - Nem ő esett alá, hanem a bála alá állt és úgy esett rá.
Kiszállt a gépből, talán valamit igazítani akart, vagy ajtót felcsukni, eközben esett rá a bála valószínűleg.
Válasz #865. hozzászólásra
Mikor Mélykútot olvastam, megijedtem, hogy Te vagy az áldozat. Mi van veled? el vagy veszve a munkában?
Válasz #876. hozzászólásra

Hja, még azt sem mondták hogy bocs vagy valami!
Válasz #873. hozzászólásra

Ha maga pakolta akkor, hogy tudott bála alá esni, Hát én ezt nem értem!!! Pakoltam már én is több 10000 bálát de ezt nem értem akkor sem!!
Válasz #875. hozzászólásra

Képtelenség rajtuk behajtani bármit is. S képesek bármire, mindenféle jóérzés vagy gátlás nélkül.
Válasz #867. hozzászólásra

Pedig nem 8 millióról volt szó! És rá egy hónapra vettek egy új kocsit!
Nekem pár éve 60db bálát gyújtottak fel fogadásból hogy ég-e a széna(állíttólag) Aztán amikor a kár fizetéséről esett szó akkor már rögtön az egész falu a nyakamra járt hogy szegény .....oknak azt a kevés pénzét is elveszem!
Moderálta: (3932) 2013-11-04 13:29:01
Válasz #873. hozzászólásra

Szerencsétlen.....
Zuhanó szalmabála ölt meg egy traktorost Mezőfalván
Itt volt egy faszi, aki megvett 300 birkát és akkor éjjel a haragosa rágyújtotta a pajtát. Mind elpusztult. Na meg az 1-2 éves almaültetvényeket visszatördelte egy bérelhető banda.
Milyen fájdalom lehetett azoknak az állatoknak!

Ilyen büntetés miért nincs nálunk:
http://www.hajdupress.hu/?cikk=3086
Csak óvatosan még elolvassák és megvádolnak raszizmussal.Inkább összefogni őket és elvinni az északi vagy délisarkra.Csináljanak maguknak egy országot és éljenek meg.De csak ott!!!
Válasz #868. hozzászólásra

a retvás .....ok,mert ki más is okozna ilyen kárt,bezárni az összeset a putriba és rájuk gyujtani
Moderálta: (3932) 2013-11-04 13:29:12
Válasz #867. hozzászólásra
http://www.borsonline.hu/20120703_10_millios_kert_okoztak_a_birkagyujtogato_tinik
Válasz #864. hozzászólásra
2012. július 3., kedd - Kornél, Soma
Címlap
10 milliós kárt okoztak a birkagyújtogató tinik
Azt még ne felejtsem el hozzá tenni hogy ez a kis csapat amely oly ártatlan vagy 2 éve szórakoztatja helyi rendőröket
Arohadékokkal szedetném össze az összes elhullot birkát . A napos bárányok teljesen elégtek meg hoályok körül félig összeégett birkák . Szerencsére 50 pár darab meg marat bár még ezekből is hány fog utólag elpusztulni
Bűdös .....ok voltak csak erről nem beszél egyik híradó sem .
Moderálta: (3932) 2013-11-04 13:29:22
Válasz #861. hozzászólásra
Biztos hogy nem, de a nevelőszülők se fogják fizetni az is biztos.
http://tv2.hu/tenyek/video/gyujtogatott-a-kislany-100-birka-egett-halalra
A gyujtogatókon az életbe be nem hajtanak 8 milliós kárt.Biztosító arra fizet amire szól a szerződés.Ilyenkor jóljön.Én is fizetek már régről nem keveset már sokszór volt hogy felmondom de ilyen esettek hallatán mindig meggondolom magam.Egyszer mikor villám csapott a házamban jól jött a segítség.
Válasz #858. hozzászólásra
14 éves.
Válasz #858. hozzászólásra
szegény
gondolom gyújtogatásra nem fizet a biztosító
Válasz #856. hozzászólásra
Részvétemet szeretném kifejezni fórumos barátunknak.Arrol persze nincs említés milyen fiatalok.
Meggyrázó halál
LINK
Válasz #854. hozzászólásra
Basszus...
LINK

Válasz #851. hozzászólásra

Válasz #847. hozzászólásra

De mekkora ökör volt aki a hír címét kitalálta...
Baxxa meg remélem a szálló megmaradt , ha már az lesz a végleges törzshelyünk .
TŰZ
Válasz #847. hozzászólásra
Baszki én is így karamboloztam 2007 ősz végén sulky 3m-eres vetögépel.