Én az ilyet szeretem, csak sajnos munka mellett nincsen meg hozzá a kondim. Nem is a kondim, inkább a szuflám. Futni sem bírok vagy hirtelen lépcsőzni sem pedig valaha sportember voltam.
a munka szabaddá tesz...
Válasz #570. hozzászólásra
Hidegben nem a bemelegedéssel van a gond, hanem azzal, hogy a gumi 15celsiustól melegebb időre van tervezve. Nekem az Anakee3-al már majdnem gond volt a Kaukázusban az 5 fokos aszfalton. Sajna nap ide, vagy meleg öltözet oda, a motorbicaj nyári szerszám.
A motort azért szeretjük, mert mindennel, és mindenkivel kapcsolatba hoz. és persze a legjobb hobby a világon. persze van még 1-2 jó dolog (pl. csajok), de ez olcsóbb. :-D
Tanulságos volt, mert Én is szoktam utánfutóra felmenni robi kapával.
Amikor a "deszka" előre csúszott el. Az ellen az enyém sincs (nem volt) idáig biztosítva.
Kicsit erősnek tartom de nem szeretnék félévente motort venni, Malaguti grizzlivel motorozik de teljesítményre már kevés neki. Cross pályán teljes gázzal végigmegy, a kanyaroknál veszi el egy kicsit és ha beleér szintén teljes gázt ad. Nem motorozik régóta de van érzéke hozzá úgy látom. 1-1 alkalommal esik egyet- kettőt de feláll és megy tovább, szóval nincs megijedve. Ezért gondoltam vmi komolyabb motorra, de csak hobbi szinten.
Szia!
Haladó motorosnak való ezt tartsd szemed előtt!
Gyerek motor de verseny motor!
ha tud már motorozni jól, akkor sporteszköznek ez kell neki!
Ha tanulni akar rajta akkor érdemesebb valami hobbi kismotort nézni először mert ezekben más soksok lóerő van.
Erről a motorról tudsz valami hasznosat írni nekem? Te jártas vagy ebbe a témába, 10 éves fiamnak lenne.
http://aprod.hu/hirdetes/ktm-65-sx-ID1vAAp.html#534815e64e
986 hozzászólás
Én az ilyet szeretem, csak sajnos munka mellett nincsen meg hozzá a kondim. Nem is a kondim, inkább a szuflám. Futni sem bírok vagy hirtelen lépcsőzni sem pedig valaha sportember voltam.

a munka szabaddá tesz...
Válasz #584. hozzászólásra

Akinek ettöl a videótol nem jön meg a kedve a motorozáshoz annak nem való motor
Válasz #583. hozzászólásra
rc="//www.youtube.co
Szép BMW!

Én ilyennel csinálom:
Válasz #580. hozzászólásra

Célszerű is óvatosabban közlekedni vele, mert ahogy elnézem, a gumik sem annyira terepre valók!
van rendszáma
elöte egy keeway 150 speedet nyujtogatam,egyszer volt is vele bukfencem
bmw-vel ovatosabban megyek
Válasz #577. hozzászólásra

Szép bizony! Nekem is majdnem ilyenem lett (csak fehér), de túl hosszú volt hozzá a kezem
Válasz #577. hozzászólásra

Szép F650-es!
Van rendszáma is vagy csak hobbi?
Válasz #575. hozzászólásra
gondolom amcsi, ott lehet ilyet nálunk még az utánfutóért is rázzák a lábukat .
Válasz #574. hozzászólásra
mi meg nézzük....

Van aki dolgozik vele, van aki viszi a házát..
Válasz #572. hozzászólásra
Fincsi szerszám! :-D
Traktor...
Válasz #570. hozzászólásra
Hidegben nem a bemelegedéssel van a gond, hanem azzal, hogy a gumi 15celsiustól melegebb időre van tervezve. Nekem az Anakee3-al már majdnem gond volt a Kaukázusban az 5 fokos aszfalton. Sajna nap ide, vagy meleg öltözet oda, a motorbicaj nyári szerszám.
Válasz #569. hozzászólásra
Én is meg szoktam sétáltatni a Multit hidegben is, ha süt a Nap és száraz az út. (csak szegény ilyenkor alig tud bemelegedni)
Válasz #556. hozzászólásra

nincs hideg idö,csak gyenge öltözet
Válasz #567. hozzászólásra

HONDA Gold Wing.
BMW K1600 GTL? Bár a B(ele) M(inden) W(acak) motorral messzire nem indulnék el.
Válasz #566. hozzászólásra

békés megye kb egy éve váltottam chopper-röl túrára, hogy milyen legnagyobb köbcentis legnagyobb testű tura.????
Válasz #565. hozzászólásra
Szuper! Merrefelé és mivel?
Válasz #564. hozzászólásra
kimondottan tura.
Válasz #562. hozzászólásra
A kalandtúra vagy a bokorugró stílust nyomatod?
Válasz #562. hozzászólásra
A motort azért szeretjük, mert mindennel, és mindenkivel kapcsolatba hoz. és persze a legjobb hobby a világon. persze van még 1-2 jó dolog (pl. csajok), de ez olcsóbb. :-D
azért szoktam szakitani rá időt,fontos részét képezi életemnek a motor.
Válasz #555. hozzászólásra

Mindig arra van idő, amire szán az ember. Én szoktam néha traktorozni, meg szoktam néha motorozni is. Csak akarat kérdése.
"Traktor..."
Válasz #558. hozzászólásra

szintén igy vagyok.
Válasz #557. hozzászólásra

Süldő koromban a kis "Szimóval" egész télen csapattunk....már nem ülnék rá ilyen időben.
Válasz #556. hozzászólásra
elvagyunk kényelmesedve most már hideg van gyáron meg az a baj,hogy meleg van meg sok a bogár,de azért csak a nyár az igazi.
Válasz #555. hozzászólásra

Most lenne rá idő,csak csípnek a szúnyogok!
Válasz #554. hozzászólásra
üdv csak az a baj,hogy a mezőgazdaság mellet kevés az idő motorozásra.
Válasz #552. hozzászólásra

Szerencsére vagyunk egy páran. A motorozás majdnem olyan fontos, mint egy jól sikerült vetés.
Válasz #551. hozzászólásra

A poén topikba is bele fér.
Tanulságos volt, mert Én is szoktam utánfutóra felmenni robi kapával.
Amikor a "deszka" előre csúszott el. Az ellen az enyém sincs (nem volt) idáig biztosítva.
"Az okos más kárán tanul."
De jó látni,hogy vannak más motorosok is ezen az oldalon

valójában én terepezni szeretek,határban szétnézni,de a pálya sem áll messze tölem 
de miért kell eltakarni a motoron a táblát?
képeken ugyanaz a motor van,csak kicsit meglett szépítve
Akkor jólesz az neki, nemtudtam, hogy motorozott e már vagy sem azért írtam amit.
Ha keni a grizzlinek akkor pont jó lépés lesz a 65-ös hajrá!!
Köszi!
Kicsit erősnek tartom de nem szeretnék félévente motort venni, Malaguti grizzlivel motorozik de teljesítményre már kevés neki. Cross pályán teljes gázzal végigmegy, a kanyaroknál veszi el egy kicsit és ha beleér szintén teljes gázt ad. Nem motorozik régóta de van érzéke hozzá úgy látom. 1-1 alkalommal esik egyet- kettőt de feláll és megy tovább, szóval nincs megijedve. Ezért gondoltam vmi komolyabb motorra, de csak hobbi szinten.
Szia!
Haladó motorosnak való ezt tartsd szemed előtt!
Gyerek motor de verseny motor!
ha tud már motorozni jól, akkor sporteszköznek ez kell neki!
Ha tanulni akar rajta akkor érdemesebb valami hobbi kismotort nézni először mert ezekben más soksok lóerő van.
Üdv szanberg!
Erről a motorról tudsz valami hasznosat írni nekem? Te jártas vagy ebbe a témába, 10 éves fiamnak lenne.
http://aprod.hu/hirdetes/ktm-65-sx-ID1vAAp.html#534815e64e
http://www.youtube.com/watch?v=_VHaQeY88po
http://www.youtube.com/watch?v=EiDJloj5vJk
http://www.youtube.com/watch?v=EiDJloj5vJk
Kawám :)
Válasz #539. hozzászólásra

Egész kényelmes hátsóülés van rajta, csak én szűkítem a teret
Válasz #538. hozzászólásra

Ezt a rendszámtakarásos dolgot sohasem értettem. Az utcán is látszik...
Amúgy ez is "csak" egy majd' 10 éves gép. De azért köszi
Válasz #537. hozzászólásra
Igazi csajozós moci de hova ülhetne?
Válasz #537. hozzászólásra

Azért a rendszámot kitakartam volna
De arra a Ducatira irigy vagyok
Én.