Válasz olasz_kapo #3475. hozzászólásáraÉn a 1O25 mellé vettem, tartottam a hidraulikától, de gond nélkül emelgette ősszel a benga nagy grúbert. Tettem rá fronthidraulikát, mert állandóan 2 kerékre állt kiemeléskor. Cserélték a hidr. vezérlő szelept. Most jön az éves szerviz, termosztát csere és mágnes szelep csere az elsőhajtáshoz. A 27O-es grúbert oldalkapákkal gond nélkül húzta 12-15 centin kikapcsolt fronthajtással is.
Én csak azért adom el majd, ha eladom, mert átülök a 1523-ba.
Válasz olasz_kapo #3475. hozzászólásáraMire kell? Az mtz-ben 7,2 literes 6 hengeres motor van, azt gond nélkül használhatod talajmunkára, váltója lehajtásai is bírják. Másik kettőbe szerintem max 4,5 liter 4 henger.
Válasz t.romsics #3472. hozzászólásáraNa igen :D Sokszor akkor derül ki, hogy egy szerszám milyen jó, ha használja az ember. De meg lehet oldani nélküle is persze. Én is sokat gondoltam, hogy a homemade grúber mivel tudhat többet, mint egy gyári. Aztán mikor lett egy gyári kultivátor akkor rájöttem, hogy mégis csak jobb az sokkal. Illetve, hogy miért nem vettem sokkal hamarabb, mennyi szívástól mentett volna meg...
Válasz Gandhy #3462. hozzászólásáraSzerintem siman mukodhet azzal a vetogeppel igy ele hengerelve. Kultizott teruleten nem sullyed ugy, mint a szantason. Persze ha szarnnyal dolgozol elotte 15-17cm melyen akkor jobban fog sullyedni, mint 20-25on huzva szarny nelkul. De a henger sokat tomorit. Siman jo lesz az az Irtem, a forumon tobbeknek van ez a tipus.
Válasz MTZ1221.3 #3458. hozzászólásáraKb. 4 éve vágyok egy ilyenre, de mindig elodáztam a vásárt. Azóta mindig elvetettem enélkül is, így nem tudom, hogy valóban szükségem van-e rá.
Válasz Gandhy #3468. hozzászólásáraEz egy brutális vasdarab, de lehet nem komálja ha elé gruberozol. Max egy rövidtárcsa sekélyen, mert a keményföldet szereti.
Válasz Gumóka #3467. hozzászólásáravetőgépem sincs még, de örülök is, mert találtam egy felérhetőt(remélem), ami duplatartályos, mehet vetéssel a műtrágya, hogy én barom miért nem ilyenekre adtam be a precízióst
Válasz Gandhy #3462. hozzászólásáramég a keréknyomra kiötletelek valamit, ha nagyon levágna, de tapasztalat híján csak remélem, hogy a grúberelt talaj jobban tartja traktort, mint a szántott
Válasz MTZ1221.3 #3461. hozzászólásáraúgy sejtem, ha a grúberelt talajon ez megy elől a hengerrel, hátul már elég lesz egy vetőgép ennél nagyobb menetszám csökkentésre már csak a drónos vetés képes
Válasz IGábor #3449. hozzászólásáraJa , mivelhogy 2 körös fordított működésűvel szerelik, cseréld ki a fékszelepet 1 körösre. Nem tűnt föl hogy a levegő csatlakozók is másak?
Sziasztok, Van egy Probléma lékfékel , 1 körös levegő féket probáltam ki ls rályöttem hogy 82.0 mtz az jól müködik. de ez fordítva ha nem nyomombe a féket akkor fékezi a potkocsit ha benyomom a pedált akkor elengedi a levegöt. ezt a hibát kéne megoldani mer ez így . gyári hagyományos a pedál által müködtetet szelep, 82.0 tipus, és ez a új gépen fordítottan müködik, 1221.3 Köszönöm előre a Válaszokat
Válasz kisgazda15 #3441. hozzászólásáraHello
Facebook marketplacen arul egy srac. Nem osztanam meg a nevet, de nekik azzal is muszakizott a 1025. Hivatalos. Jonak nez ki.
Válasz MTZ1221.3 #3432. hozzászólására1100 ü.órával az még messze van, hogy eladom. A 1523.3-on meg még gondolkodom, mert már csak mondvacsinált munkákat találunk neki…
4329 hozzászólás
Válasz olasz_kapo #3475. hozzászólásáraÉn a 1O25 mellé vettem, tartottam a hidraulikától, de gond nélkül emelgette ősszel a benga nagy grúbert. Tettem rá fronthidraulikát, mert állandóan 2 kerékre állt kiemeléskor. Cserélték a hidr. vezérlő szelept. Most jön az éves szerviz, termosztát csere és mágnes szelep csere az elsőhajtáshoz. A 27O-es grúbert oldalkapákkal gond nélkül húzta 12-15 centin kikapcsolt fronthajtással is.

Én csak azért adom el majd, ha eladom, mert átülök a 1523-ba.
Válasz csferri #3477. hozzászólásáraKösz.
Válasz olasz_kapo #3475. hozzászólásáraMire kell? Az mtz-ben 7,2 literes 6 hengeres motor van, azt gond nélkül használhatod talajmunkára, váltója lehajtásai is bírják. Másik kettőbe szerintem max 4,5 liter 4 henger.
Válasz olasz_kapo #3475. hozzászólásáraén adok egyet olcsóbban 13O órával
Sziasztok 1221.3as 16milla+fa !vennétek ?vagy inkább Armatrac vagy Basak ,ezekben alap a klima én szemezgetek ezekel is.
Válasz t.romsics #3472. hozzászólásáraNa igen :D Sokszor akkor derül ki, hogy egy szerszám milyen jó, ha használja az ember. De meg lehet oldani nélküle is persze. Én is sokat gondoltam, hogy a homemade grúber mivel tudhat többet, mint egy gyári. Aztán mikor lett egy gyári kultivátor akkor rájöttem, hogy mégis csak jobb az sokkal. Illetve, hogy miért nem vettem sokkal hamarabb, mennyi szívástól mentett volna meg...
Válasz Gandhy #3462. hozzászólásáraSzerintem siman mukodhet azzal a vetogeppel igy ele hengerelve. Kultizott teruleten nem sullyed ugy, mint a szantason. Persze ha szarnnyal dolgozol elotte 15-17cm melyen akkor jobban fog sullyedni, mint 20-25on huzva szarny nelkul. De a henger sokat tomorit. Siman jo lesz az az Irtem, a forumon tobbeknek van ez a tipus.
Válasz MTZ1221.3 #3458. hozzászólásáraKb. 4 éve vágyok egy ilyenre, de mindig elodáztam a vásárt. Azóta mindig elvetettem enélkül is, így nem tudom, hogy valóban szükségem van-e rá.
Válasz Gandhy #3470. hozzászólásáraa grúberelten
Válasz mtz1221. #3469. hozzászólásárategnap átmentünk a 6 méteres JD vetőgéppel + 6,5 tonnás traktor, nem vágott le, kicsit sem
Válasz Gandhy #3468. hozzászólásáraEz egy brutális vasdarab
, de lehet nem komálja ha elé gruberozol. Max egy rövidtárcsa sekélyen, mert a keményföldet szereti.
Válasz Gumóka #3467. hozzászólásáravetőgépem sincs még, de örülök is, mert találtam egy felérhetőt(remélem), ami duplatartályos, mehet vetéssel a műtrágya, hogy én barom miért nem ilyenekre adtam be a precízióst

Válasz Gandhy #3466. hozzászólásáraAhhh...

Nem látok
Válasz Gumóka #3465. hozzászólásárana bammeg, dehát a traktor előtt van a henger, utána jönnek a kerekek

Válasz Gandhy #3463. hozzászólásáraTeszel a henger után nyomlazítót a vázra.
Válasz Gandhy #3459. hozzászólásáraIdáig eljössz a 1025-el, a többit innen megoldom neked grátisz, még haza is viszlek
Válasz Gandhy #3462. hozzászólásáramég a keréknyomra kiötletelek valamit, ha nagyon levágna, de tapasztalat híján csak remélem, hogy a grúberelt talaj jobban tartja traktort, mint a szántott
Válasz MTZ1221.3 #3461. hozzászólásáraúgy sejtem, ha a grúberelt talajon ez megy elől a hengerrel, hátul már elég lesz egy vetőgép
ennél nagyobb menetszám csökkentésre már csak a drónos vetés képes 
Válasz Gandhy #3459. hozzászólásáraNa ez profi cucc!
Válasz Gandhy #3457. hozzászólására
Válasz MTZ1221.3 #3458. hozzászólásáraez megy rá, csak el kell jutnom az ország másik felére

Válasz Gandhy #3457. hozzászólásáraValami ilyesmire lesz felfejlesztve?
Válasz mtz1221. #3454. hozzászólásáranálatok készült a henger, FeroCoop

Válasz mtz1221. #3454. hozzászólásárateszi a dolgát, le van eresztve, teszek rá egy késsort, mint a Güttleren láttam és lazít is
Válasz Gandhy #3452. hozzászólására

Hajtsad, tedd bele az órát, 10 év múlva megveszem!
Válasz Gandhy #3452. hozzászólásáraFrontsúly helyett, vagy csinál érdemi munkát is elöl ??? Ilyen kéne oda, és 20 al is bírnál ülni a traktorba.
https://youtu.be/LbtD5E2cs8k?t=26
Csoda szép.
Gépkapcsolat, fronthidraulika bevetésen túl

Válasz csferri #3450. hozzászólásáraIgen, az feltünt , 2 db eggyik bevólt kötve sérga" másik nem csak felvólt rakva, semmi cső nem vólt, csak ablon,
Válasz IGábor #3449. hozzászólásáraJa , mivelhogy 2 körös fordított működésűvel szerelik, cseréld ki a fékszelepet 1 körösre. Nem tűnt föl hogy a levegő csatlakozók is másak?
Sziasztok, Van egy Probléma lékfékel , 1 körös levegő féket probáltam ki ls rályöttem hogy 82.0 mtz az jól müködik. de ez fordítva ha nem nyomombe a féket akkor fékezi a potkocsit ha benyomom a pedált akkor elengedi a levegöt. ezt a hibát kéne megoldani mer ez így . gyári hagyományos a pedál által müködtetet szelep, 82.0 tipus, és ez a új gépen fordítottan müködik, 1221.3 Köszönöm előre a Válaszokat
Sziasztok .1221 mtz 3400 üzemórás 1 tulajos érzet 10 millát?
Szarvasbogárrá változott a gép, már csak a frontsúlytartót kell meghekkelni, hogy fel tudjam akasztani, na de már vár a lakatos. Rohanok.
Válasz endypapa_20120 #3442. hozzászólására3/4 - 14
Válasz kisgazda15 #3441. hozzászólásáraHello
Facebook marketplacen arul egy srac. Nem osztanam meg a nevet, de nekik azzal is muszakizott a 1025. Hivatalos. Jonak nez ki.
Válasz Gandhy #3437. hozzászólásáraMelyik, sebesség fokozatban?
Mtz 1025.3-ba pótülést valaki tud ajánlani, ami gond nélkül belefér.
Válasz mtz1221 #3439. hozzászólásáranagy volt a borona-simító a 1O25-nek, 52O széles, 7,5-lel vitte, a 1221 viszont repült vele 14-gyel
Válasz Gandhy #3437. hozzászólásáraFele tempón a hangsúly, egész pontos egyenlett jönne ki a végén.
Válasz Gandhy #3437. hozzászólására
Idei első bevetés, 2Oha borona-simító - 5 liter/ha, ugyanez a 1O25-tel fele tempóval 6,5 liter volt.
Válasz MTZ1221.3 #3432. hozzászólására1100 ü.órával az még messze van, hogy eladom. A 1523.3-on meg még gondolkodom, mert már csak mondvacsinált munkákat találunk neki…
Válasz mtz1221 #3434. hozzászólásáraHabár műtét nissanjában zöld valami van, úgy jött Svájcból.
Válasz kisgazda15 #3433. hozzászólásáraG12-tőt vagy G12 pluszt.
Sziasztok! Az alumínium hütőhöz milyen színű fagyállót használtok, mert gyárilag kék színű van benne és rózsaszínt ajánlottak.
Válasz t.romsics #3431. hozzászólásáraNeked mar MTZ-t elfele kell adni, azt hittem azert kerded, hogy belődd az arat.
Akkor meg en gondolkodnék 
Válasz Gandhy #3429. hozzászólásáraKöszi az infót, mondjuk, még egyet már eszem ágában sincs hazahúzni.
Válasz Gandhy #3429. hozzászólására
Ezert karnak ment ki szijjarto…