Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak595 FtBenzin árak587 FtEUR399.36 FtUSD363.9 FtCHF424.27 FtGBP476.42 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Bobo77 #5438. hozzászólásáraSjnos azt nem tudok, Ropi kolléga viszont írt árakat arról is 5425 hzsz. ban. Persze függ. mennyiségtől is, meg azóta lehet változott az is
Válasz erni #5421. hozzászólásáraEgy olyan pletyót hallottam, hogy 3 kamion pétisó + 1 kamion komplex összeállításban 55000 ft/t lesz bár a forrás enyhén "benedekelekes" eset.
Hitel és befektetési ajánlat
Hello asszonyom és uram Az emberek a világ minden tájáról 3000 eurótól 100 000 000 euróig terjedő kölcsönt kínálnak Önnek minden olyan személynek, aki kamatot fizet, a kért összeg 2% -a. Ha igazán szüksége van egy hitel próbára nekünk Kapcsolat. Önök rendelkezésére állnak minden problémáért pénzt. Lépjen kapcsolatba velem e-mailben: thomaskaul@outlook.fr
viber: +33 7 56 87 48 84
viber / whatsapp: +33 7 56 91 66 65
Válasz Hanika #5399. hozzászólásáraInkáb helyesen úgy lenne, hogy termésel fizetsz. Sokan használják az ilyen lehetőséget. Amit ajánlanák, lehetőleg hozád legközelebi felvásárló integrátoral-rokal vedd fel a kapcsolatot, hogy a termény értékesítésénél ne legyen feleslegesen magas szállitási költséged, mint ha távolabi felvásárlót választanál.
Válasz Hanika #5399. hozzászólásáraHa így akarsz belefogni akkor az első rossz év után semmid nem lesz. Inkább add bérbe a területet több hasznod lesz rajta.
Nem hitel hanem a terményre amit vetsz arra kötsz értékesítési szerződést előre, biztosítás kell rá általában. Így jó drágán listaáron kapsz inputanyagot és nyomott áron adhatod el a terményed.
Érdeklődni szeretnék, hogy mely cégnél lehetséges műtrágyára előfinanszírozást kérni?
Kb 20 hektár szántóföldünk van. Szeretnénk műtrágyát vásárolni és hallottam egy olyan lehetőséget, hogy a vételárat csak az aratást követően kell kifizetni (hitel).
Van esetleg valakinek ebben tapasztalata?
Mi várunk.A világon semmi sem indokolja a7-8xxx .Tavaly nyáron volt nagy akció .Aki vett kamion pétit mellé komplexet 48-52 áron köthetett mennyiséget.El lehet gondolni mekkora haszonnal adja most tovább ha bevásárolt egy nagyobb tételt. Tavaly tavasszal 55be rakták le nálunk a Dusloi Mast,ami az előtti ősszel 65volt...Szerintem 60 körül ki lehet majd lassan nyitni a buxat.Február van sokára lesz még vetés...Azt gondoják szorul a paraszt mert vetni kell,de szerintem ha megforditjuk a tényállást akkor a kereskedő is szorul mert vetés után meg nyakánmarad.Valahol kettő közt kéne megegyezni,hogy mindenki jol járjon
Válasz rudi56 #5393. hozzászólásáraKöszi, nagyjából sejtettem hogy ez lesz a válaszod.
Csodák nincsenek...
Csak tudnám, hogy mi a f.szért írkálnak f.szságokat f.szok.
Amúgy mehetnek is lefelé az árak, van miből
13744 hozzászólás
Válasz MtzMakai #5443. hozzászólásáraKitől vetted?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #5437. hozzászólásáraJó, én 138eFt.ért vettem a múlthéten.
Válasz atisgyulai #5441. hozzászólására62
Péti árat tud valaki?
Mondjuk 1 kamion tételben!
Válasz Bobo77 #5438. hozzászólására132 mondtak két perce. a 3x16 ra 110 et, kálium nélkülire N+P is 110 ezek telepi árak pár zsákra
Válasz Bobo77 #5438. hozzászólásáraSjnos azt nem tudok, Ropi kolléga viszont írt árakat arról is 5425 hzsz. ban. Persze függ. mennyiségtől is, meg azóta lehet változott az is
Válasz F-A-R-M-E-R \ #5437. hozzászólásáraNPK árat nem tudsz véletlenül? Mondjuk 8-24-24 vagy valami hasonlót?
134-136 ezer/T MAP -DAP ra kaptam ajánlatot, kamion tètel. Ez jó ár vagy van olcsóbb is??
Válasz ICE #5434. hozzászólásáraNitrosol sem olcsóbb
Válasz ICE #5434. hozzászólásárahttps://index.hu/gazdasag/2019/08/06/ujranyithat_bige_laszlo_szolnoki_gyara/
Válasz tamás820 #5433. hozzászólásáraKi kell várni, amíg le nem viszik, ennyit nem ér... Inkább egyel több nitrosol, az a biztos.
Ki mit hallott? Várható csökkenés, vagy ez a 6400-6500 körüli ár a szezon alja?
NPK is brutális áron van
Válasz Ares 826 #5431. hozzászólásáraÉs meg is jönne? Nem csak az előrefizetés biztos?
Válasz rezeda054 #5429. hozzászólásáraEngem 6000 ft +áfa árral kerestek meg, annyiért tudnának hozni.
Válasz rezeda054 #5429. hozzászólására64000
Tud-e valaki friss árakat pétisóra, 28 tonna és 1,7 tonna komplexre?
Válasz .Ropi #5425. hozzászólásáraKöszönöm a tájékoztatás.
Válasz mocsencsi1 #5426. hozzászólására
Válasz erni #5421. hozzászólásáraEgy olyan pletyót hallottam, hogy 3 kamion pétisó + 1 kamion komplex összeállításban 55000 ft/t lesz bár a forrás enyhén "benedekelekes" eset.
Válasz Sárközi Róbert #5424. hozzászólására8-24-24 132
8-20-30 132
8-21-21 121
4-17-30 118
10-20-10 107
5-10-30 105
Üdv.! NPK genezis most milyen árban lehet bigbag zsákban ?
Lucerna alá milyen mütrágyát érdemes szórni?
Trágyázva is lesz!
Jövőre szeretném megszórni a legelőket. Milyen összetételü műtrágyát javasoltok?
Válasz Gatti #5415. hozzászólásáraAkkor így nem lesz 5000 ft-os pétisó akció?
Válasz ME109G14 #5418. hozzászólásáraDuszlós Dasa 26/13 N/S árat véletlenül?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #5412. hozzászólására450 euró/T árat kaptam 12/52 amofoszra
IKR DUSLOI 27% PÉTISÓ kamionos tétel 61000+ áfa
Válasz Gatti #5415. hozzászólásáraEz nekünk sokba fog még kerülni, gondolom mrd_os a kár
Válasz Gatti #5415. hozzászólására“Szóval, szűrhető le a napilap cikkéből, az is lehet, hogy csak szeptemberre lesz jogerős a végzés.”
Ezaz jók vagyunk!
Magyarország, 2019...
Válasz Matyi50 #5411. hozzászólásárahttps://24.hu/fn/gazdasag/2019/07/11/ujabb-fordulat-megsem-indul-ujra-a-heten-bige-gyara/
Válasz Matyi50 #5411. hozzászólásáraÉs mégis kinek volt érdeke ez a “színjáték”? Neki biztos nem esett jól, hogy egy bő hónapra bezárták a gyárat..
Válasz F-A-R-M-E-R \ #5412. hozzászólásáraTalán 142-145
Map,Dap árat tud valaki?
Előre is köszönöm ha valaki megîrja....
https://www.agrarszektor.hu/agrarpenzek/breaking-megvan-a-hatarozat-ujraindulhat-bige-gyara.15247.html A nagy színjáték.
Válasz Devyd #5409. hozzászólására64500
Borda
RWA-nál még van a héten ennyiért.
Pétisó mennyi lehet most?
Hitel és befektetési ajánlat
Hello asszonyom és uram Az emberek a világ minden tájáról 3000 eurótól 100 000 000 euróig terjedő kölcsönt kínálnak Önnek minden olyan személynek, aki kamatot fizet, a kért összeg 2% -a. Ha igazán szüksége van egy hitel próbára nekünk Kapcsolat. Önök rendelkezésére állnak minden problémáért pénzt. Lépjen kapcsolatba velem e-mailben: thomaskaul@outlook.fr
viber: +33 7 56 87 48 84
viber / whatsapp: +33 7 56 91 66 65
Válasz .Ropi #5406. hozzászólásáraaz nagyon jó ár most... Én 1 hónapja amikor vettem yarát még 150 volt és 14:14:21-lett a végén 111-ért
YaraMila 8-24-24 140-ért jó ár most?
A
A
Válasz Hanika #5399. hozzászólásáraInkáb helyesen úgy lenne, hogy termésel fizetsz. Sokan használják az ilyen lehetőséget. Amit ajánlanák, lehetőleg hozád legközelebi felvásárló integrátoral-rokal vedd fel a kapcsolatot, hogy a termény értékesítésénél ne legyen feleslegesen magas szállitási költséged, mint ha távolabi felvásárlót választanál.
Válasz Hanika #5399. hozzászólásáraHa így akarsz belefogni akkor az első rossz év után semmid nem lesz. Inkább add bérbe a területet több hasznod lesz rajta.
Nem hitel hanem a terményre amit vetsz arra kötsz értékesítési szerződést előre, biztosítás kell rá általában. Így jó drágán listaáron kapsz inputanyagot és nyomott áron adhatod el a terményed.
Az IKR által forgalmazott Ensin és Stabile NS műtrágyáknak tudja valaki az árát?
Válasz Hanika #5399. hozzászólásáralegtöbb cég foglalkozik integrációval pl kite, ikr, anthera.
Kedves Tagok!
Érdeklődni szeretnék, hogy mely cégnél lehetséges műtrágyára előfinanszírozást kérni?
Kb 20 hektár szántóföldünk van. Szeretnénk műtrágyát vásárolni és hallottam egy olyan lehetőséget, hogy a vételárat csak az aratást követően kell kifizetni (hitel).
Van esetleg valakinek ebben tapasztalata?
Köszönöm a válaszokat.
Andi
A mai nap 69+ áfáért kínálták a Duslói Mast ! Ez két hete 71.5 eft volt . Szerintem is fog ez még lejjebb menni !!!
Mi várunk.A világon semmi sem indokolja a7-8xxx .Tavaly nyáron volt nagy akció .Aki vett kamion pétit mellé komplexet 48-52 áron köthetett mennyiséget.El lehet gondolni mekkora haszonnal adja most tovább ha bevásárolt egy nagyobb tételt. Tavaly tavasszal 55be rakták le nálunk a Dusloi Mast,ami az előtti ősszel 65volt...Szerintem 60 körül ki lehet majd lassan nyitni a buxat.Február van sokára lesz még vetés...Azt gondoják szorul a paraszt mert vetni kell,de szerintem ha megforditjuk a tényállást akkor a kereskedő is szorul mert vetés után meg nyakánmarad.Valahol kettő közt kéne megegyezni,hogy mindenki jol járjon
Válasz rudi56 #5393. hozzászólásáraAkkor ha eddig nem vettem N: 27-et akkor várjak még?
Csökken az ára?
Válasz rudi56 #5393. hozzászólásáraKöszi, nagyjából sejtettem hogy ez lesz a válaszod.
Csodák nincsenek...
Csak tudnám, hogy mi a f.szért írkálnak f.szságokat f.szok.
Amúgy mehetnek is lefelé az árak, van miből