Gázolaj árak 601 Ft Benzin árak 581 Ft EUR 397.46 Ft USD 342.82 Ft CHF 425.89 Ft GBP 454.96 Ft

Fórum

Poénok

Létrehozta: Josey , 2008-09-13 22:48:54

Kedvencekhez Segítség

6908 hozzászólás
#3308 Czanik Sanyi
2012-11-17 05:48:32

Válasz #3322. hozzászólásra

Ez a 007-es ide is írogat,smile biggrin nem tudtam smile nononohogy ilyen szabálytalanul közlekedik.smile lolsmile biggrinsmile lol

#3307 Koppány Vezér
2012-11-16 21:11:20

Válasz #3322. hozzászólásra
Ha már 1x telep,telek,terepjáró.
smile whistling

#3306 Koppány Vezér
2012-11-16 19:40:20

Válasz #3320. hozzászólásra
Látom kétszer fordultak.
smile biggrinsmile lolsmile biggrin

#3305 Zoli 63
2012-11-16 15:01:50

Gyorshajtás

-
Egy ötven körüli férfi vesz egy vadiúj Porsche -t és próbaútra megy. Őrült tempóban száguld az autópályán, mikor a visszapillantóban észreveszi az őt követő rendőrautó villogó fényeit.

"Nem létezik, hogy utolér azzal a szar járgánnyal" - gondolja és padlóig nyomja a gázt.

De mivel rájön hogy így csak nagyobb zűrzavarba keveredik, úgy dönt jobb ha megáll az út szélén. A rendőr mögéparkol, kiszáll és kéri tőle a jogosítványt, a forgalmit meg egyéb papírokat. Mindent lassan, alaposan átnéz, körbejárja az autót, visszamegy a sofőrhöz és így szól:

"Nézze Uram! Nagyon kemény napom volt ma, ráadásul péntek van és perceken belül lejár a műszakom.
Semmi kedvem most újabb papírmunkába kezdeni. Úgyhogy ha van egy jó mentsége a gyorshajtásra - olyan, amit még nem hallottam - most azonnal elengedem..."

A férfi néhány másodperc gondolkodás után rávágja:

- "Tudja, a múlt héten a feleségem lelépett egy rendőrrel és mikor megláttam a visszapillantóban a villogó fényeket, megijedtem, hogy talán a 'Biztosúr' vissza akarja adni."

"Kellemes hétvégét !!!... és hajtson óvatosabban."

#3304 apuci
2012-11-15 21:42:16

tv 2-n ÜVEGTIGRIS 2 ez a poén smile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lol

#3303 Sanyee
2012-11-15 18:43:38

Mikor a fagyi visszanyal.

#3302 Sanyee
2012-11-15 18:42:19

Mikor a fagyi visszanyal.

#3301 Drisa
2012-11-15 17:56:52

Kiszáll a NAV a tanyára, hogy ellenőrizzék az illegális szeszfőzést. Az
öreg gazda mondja nekik, hogy bárhova bemehetnek, csak a gépszín háta
mögötti mezőn lévő fészerhez, oda ne menjenek. Na, erre nagy arrogánsan
előhúzza a pénzügyőr a szolgálati igazolványát.

- Látja ezt az igazolványt bátyám! Én ezzel minden mezőgazdasági
létesítmény, akármelyik részlegébe bemehetek, úgy hogy nem maga fogja
megmondani nekem, hogy mit csináljak.

- Rendben van, maga tudja.

A pénzügyőr átlép a kerítésen, és eltűnik, majd kisvártatva üvöltözve
sprintel visszafelé, mögötte a svájci díjnyertes tenyészbika.

Láthatóan az életéért fut, és a bika minden egyes méteren teret nyer. Az
öreg azonnal eldobja a kezéből a vödröt, rohan a kerítéshez és teli
torokból kiáltja neki:

- AZ IGAZOLVÁNYT! MUTASSA NEKI AZ IGAZOLVÁNYT!!!

#3300 Zoli 63
2012-11-15 17:33:22

Na ezt próbáljátok felülmúlni , 1 nagyon szőke ! ! smile lolsmile lolsmile lolsmile lol - ----Bejött az élelmiszerboltba egy szöszi.
- Kérek egy kék Szofit!
Levettem egy egy nekem szimpatikus darabot a sok közül, és a hölgy elé tettem. A dobozon nagy fekete keretben az állt, hogy a dohányzás tüdőrákot okoz. A hölgy felháborodva utasította vissza:
- Nekem ez nem kell, mert ez tüdőrákot okoz!
Padlót fogtam. Hogy
valaki ilyen jó helyzetfelismerő legyen! És így lehessen rá hatni! Elhatároztam, hogy olyat mondok ami alapjaiban rengeti meg a világnézetét, majd elboruló aggyal, de faarccal közöltem vele:
- Sajnos mind rákot okoz.
Erre ő szintén faarccal:
- Adjon egy másik dobozzal ugyanebből a márkából!
Először azt hittem viccel, de rájöttem hogy nem. Hát, én adtam neki.
- Erre meg az van írva, hogy a terhesség megszakadásához vezethet.
- Ó, az jó, nem vagyok terhes, és így nincs gond. Tüdőrákot mégse szeretnék kapni!
Azt hittem, felkötöm magam, de erőt vettem magamon, végül is a napom szép volt, mert újfent örömöt okoztam egy vásárlónak. De a történetnek itt nincs vége. A hölgy pár nap múlva visszatért, megint kért egy kék Szofit. Rutinos droidkezelőként mindjárt meg is néztem, mi van a dobozon. Az írás imígyen szólt: "A dohányzás csökkenti a spermiumok számát." Gondoltam, ez biztos jó lesz, és oda is adtam. Nézegette, nézegette, közben egy pár embert kiszolgáltam, majd közölte:
- Ez férfi cigi, ez nekem nem jó! Adjon nőit!

#3299 Pintér Zoltán
2012-11-15 15:52:17

FIGYELEM!!!!!:-10 ezer forint jutalmat szeretnék adni annak a jótevőmnek,aki tegnap valamelyik boltban,az anyósomnak fogkrém helyett pillanatragasztót adott.smile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lol

#3298 Pintér Zoltán
2012-11-15 15:49:49

A gazdához odamegy a munkaügyi felügyelő,és kéri a gazdát,hogy számoljon be neki arról,hogy hányan dolgoznak a gazdaságában,mekkora fizetést,és milyen juttatásokat kapnak.Mondja a gazda,van egy állandó napszámosom,aki havi 100000 Ft fizetést,teljes ellátást,és szállást kap. Van egy kisegítő alkalmazottam is ő végzi a takarítást,és dolgozik az állatokkal is. Ő 80000 Ft fizetést,teljes ellátást és szállást kap...-Ja és dolgozik itt egy félnótás is. Legfeljebb havi 20000 Ft-ot keres,az összes költségét ő fizeti,napi 14-16 órát dolgozik,még hétvégén is. A munkaügyi felügyelő szeme felcsillan,ez aztán ám a kizsákmányolás! Mondja is a gazdának,hogy gyorsan kerítse elő ezt az embert,mert beszélni akarok vele. A gazda megszólal:-háát én lennék az...smile sweatdropsmile sweatdropsmile lolsmile hammer

#3297 Pintér Zoltán
2012-11-15 15:49:00

A tizenéves kamaszlány bejelenti otthon hogy terhes.Az apjának lila a feje az anyja sopánkodik,jaj mi lesz jaj mi lesz.
A kiscsaj fogja magát,elkezd telefonálni,a szülők értetlenkedve lesik.
Eltelik kb 1óra, a ház előtt megáll egy tűzpiros Ferrari és kiszáll belőle egy kb 70éves őszülő ember,és botra támaszkodva elindul befelé.
-Jónapot kivánok,hát én lennék az apa-mutatkozik be az öreg.Előrebocsátom,házas vagyok,a lányukat nem kivánom elvenni.
De! Ha a lányuk fiút szül,akkor az övé lesz 1millió dollár értékű olajrészvény,egy nyaraló Malibun és egy lakás Manhattenben,a lányuk pedig élete végéig havi 100ezer dollár járadékot fog kapni.
Ha a lányuk lányt szül,akkor 1millió dollár értékű parfümgyári részvény,egy nyaraló Floridában és egy lakás Los Angelesben a lányuknak pedig havi 100ezer dollár járadék élete végéig.
De ha a lányuk elvetélne....
Mire az apa sziszegve:
-Akkor megb....d újra világos!!!!!!!smile lolsmile lol

#3296 Pintér Zoltán
2012-11-15 15:48:08

Utolsó mondatok

Kerékpáros utolsó mondata: Gyere csak köcsög BMW-s úgy is nekem van elsőbbségem...

Nem is rossz a barátnőd az ágyban!

Hajrá Újpest! Basszus, nem ide szól a jegyem...

Jó napot kívánok, Orsósék! Az APEH-tól jöttem.

Ki az a hülye, aki ilyen melegben bundában szedi a vadmálnát?

Nem úgy van az, Sztálin elvtárs...smile lolsmile lol

#3295 Pintér Zoltán
2012-11-15 15:46:12

Történt egyszer, egy srác felnevelt egy árva vaddisznót. Az állat úgy ragaszkodott a sráchoz, mint egy kutya. Egyszer elmentek vadászni, és a srác lőtt egy vaddisznót. Vitte a vállán. Mögötte ballagott a saját házi-vaddisznója.
Hazafelé tartva találkoztak egy turistacsoporttal, akik meglepve kérdezték: mi történik itt? Mire a srác:
- Az egyik vadmalacot lelőttem, a másik megadta magát.smile lolsmile lolsmile lolsmile lol

#3294 Pintér Zoltán
2012-11-15 12:20:11

Most találtam.smile lolsmile lolsmile lolsmile lolhu

#3293 .Man
2012-11-14 20:15:00

Egy férfi áll a Kossuth téren és kiabál:
- Menstruáció! Menstruáció!
Mire egy másik: - Jóember, nem menstruáció, hanem demonstráció.
- Nekem mindegy, csak vér folyjon!

#3292 Kamionos
2012-11-14 09:43:43

Válasz #3305. hozzászólásra

smile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lolsmile lol Nincs ész, nincs gond!

#3289 MFM
2012-11-13 17:29:45

Itt a nő járulék, vagy külön ki kell fizetni?smile lol

#3286 gazda001
2012-11-13 13:34:51

Két aggastyán mamika találkozik a temetőben, a "fiatalabbik" kérdezi az "öregebbet":
- Mondja kedves maga hány éves???
- 92 rebegi az "öregebbik"
- Hjajj, kedveském aztán még hazamegy?

#3285 korzo
2012-11-13 12:04:20

"Attól, hogy tudom, hogy üldözési mániám van, még egyáltalán nem biztos, hogy nem üldöznek."

Nincs profilkép
#3284 kamus
2012-11-13 12:00:45

"Az élet olyan, mint az ásás" Merthogy: Nyomod ahogy tudod, de néha jön egy-két gyökér, annak jól oda b*szol azt nyomod tovább!

#3283 korzo
2012-11-12 19:36:16

#3282 Pintér Zoltán
2012-11-08 13:06:07

A férj szeretkezni akarna a feleségével, de a szerszám valahogy nem használható. Semmi baj, mondja az asszonyka. Az asztalon van két ceruza, hozzátesszük jobbról és balról, ragtapasszal hozzáerősítem és menni fog. A szeretkezés után az egyik here megjegyzi:- hát már volt dolgunk kicsivel, naggyal, sovánnyal, kövérrel, feketével, szőkével, de hordágyon még eddig nem vittek.

#3281 Pintér Zoltán
2012-11-08 13:05:32

A tizenéves kamaszlány bejelenti otthon hogy terhes.Az apjának lila a feje az anyja sopánkodik,jaj mi lesz jaj mi lesz.
A kiscsaj fogja magát,elkezd telefonálni,a szülők értetlenkedve lesik.
Eltelik kb 1óra, a ház előtt megáll egy tűzpiros Ferrari és kiszáll belőle egy kb 70éves őszülő ember,és botra támaszkodva elindul befelé.
-Jónapot kivánok,hát én lennék az apa-mutatkozik be az öreg.Előrebocsátom,házas vagyok,a lányukat nem kivánom elvenni.
De! Ha a lányuk fiút szül,akkor az övé lesz 1millió dollár értékű olajrészvény,egy nyaraló Malibun és egy lakás Manhattenben,a lányuk pedig élete végéig havi 100ezer dollár járadékot fog kapni.
Ha a lányuk lányt szül,akkor 1millió dollár értékű parfümgyári részvény,egy nyaraló Floridában és egy lakás Los Angelesben a lányuknak pedig havi 100ezer dollár járadék élete végéig.
De ha a lányuk elvetélne....
Mire az apa sziszegve:
-Akkor megb....d újra világos!!!!!!!

#3280 gazda001
2012-11-08 09:57:15

Válasz #3293. hozzászólásra

Székely bácsi baktat a szakérrel, felvesz egy stoppos hölgyet, hogy Kolozsvárra vigye. Ahogy baktatnak ez öreg megkérdezi a hölgyikét:
-Osztán mi legyen a fizetség lyányom hogy elfuvarozlak?
-Ídes bátyámuram pízem mékem nincsen, de mit adna bátyámuram 1 jó pi..ért?
Megállítja az öreg a lovakat, megvakarja a 3 napos szakállát majd így szól.
- Há' azé semmit, de 1 jó fa.szé e két kovat kocsistól.

#3279 ..MZ/X..
2012-11-07 23:05:29

A fiatal hölgy izgatottan ront be a nőgyógyász rendelőjébe:
- Doktor úr, baj van, beszorult a vibrátorom.
Az orvos megvizsgálja, majd ezt mondja :
- Van egy rossz hírem, meg egy jó.
- Kezdje a rosszal!
- Én sem tudom kipiszkálni ezt a masinát.
- És mi a jó?
- Elemet tudok benne cserélni.

A kamionsofőr már nagyon régóta vezet és nem jutott nőhöz, így ki van éhezve. Megáll az útszélén, az első kurvát elkapja és jól megtekeri. Fizetéskor megjegyzi:
- Tudod szívi, ha tudom hogy szűz vagy, akkor több időt fordítok rád.
- Ha tudom hogy több időd van, akkor lehúzom a harisnyámat!

#3278 Czanik Sanyi
2012-11-07 22:48:44

Egyik poén jobb mint a másik.smile biggrinsmile thumbup

#3277 rilex
2012-11-07 22:35:06

Honnan ered az az angol mondást, hogy " Isten óvja a királyt" ????
Íme a magyarázat:
Vetélkedőt rendeztek a világ királynőinek. Ki a legerősebb köztük? Hárman jutottak a döntőbe. Mindegyiknek adtak egy diót, hogy törje össze. Az első a foga közé vette és összeroppantotta. Rávésték a koronájára: A legerősebb fogú királyné. A második a markába fogta és reccs, máris összetörte. Ezt vésték a koronájára: A legerősebb kezű királyné. A harmadik a combja közé rakta és egy pillanat alatt összeroppantotta.
Tanakodtak a bírák. Mit írjanak a koronájára? Végül ezt a feliratot kapta: Isten óvja a királyt!

Nincs profilkép
#3274 .Szabi.
2012-11-06 12:41:40

Vazelin
A székely gyerek a szomszéd faluba jár udvarolni. A falu nincs túl közel, ezért egyik nap mondja az apjának:

- Édösapám, oszt mi vóna, ha kőccsönadná nekem a biciglijét? Ígérem, hogy nem esik bántódása.

- Jóvan fiam, viheted, de itt ez a doboz vazelin és ha meghallod, hogy megdördül az ég, akkor abban a pillanatban rohansz és bekened vele, mer ha egy rozsdafoltot meglátok rajta, a fejedet széjjelvágom!
- Úgy lesz édesapám!

El is megy a gyerek a bringával a lányhoz. Aztán telik-múlik az idő, benyomják a vacsorát is a lány családjával. A kaja végeztével megszólal a lány apja:

- No, akkor aki előbb megszólal, biz az fog mosogatni.
Kemény játék, de senkinek nincs kedve azt a sok koszos tányért, meg zsíros fazekat simogatni így, hát ülnek csendben egy darabig.

Egyszer csak a fiú gondol egyet, felkapja a csajszit, felcsapja az asztalra és irgalmatlanul elkezdi döngetni.
A papa húzza a száját, vörösödik a feje, de nem szól semmit. Na megvolt a dolog visszaülnek szép csendben.
Ülnek még vagy fél órát, mire a gyerek megint gondol egyet, felcsapja a mamát is az asztalra, megdöngeti rendesen azt is.
A fater feje már majd szétmegy az idegtől, remeg mint a kocsonya, de meg nem szólal.
Visszaülnek megint, egyszer csak megdördül az ég! A gyerek előkapja a vazelint, mire a papa:

- Na jól van fiam, majd én mosogatok!

Forrás: http://www.topviccek.hu/

#3273 rilex
2012-11-04 21:56:28

#3271 Ezermester
2012-10-31 12:24:07

Az egyetemisták elmennek egy húsgyárba
üzemlátogatásra, és egy öreg szaki magyaráz a
sornál:
- Úgy képzeljék el ezt ifjú kollégák, hogy itt az
elején bemegy a marha és a végén kijön a
kolbász.
Az egyik srác jópofáskodni próbál:
- Bátyám, olyan nincsen, hogy az elején bemegy
a kolbász és a végén kijön a marha?
A szaki végigméri a srácot:
- Már hogyne volna, kérdezd csak meg apád..

#3270 vénkabi
2012-10-31 11:39:13

Öreg bácsika a tanyán már nehezen mozog. Az állatok között az iskolás unokája segít neki. Egyik nap az öreg szólítja az unokát az esti munkához:
- Gyerek dolog van gyerek!
- Midjárt megyek, csak ezt a feladatot nem tudom.
Az öreg jó eszű, számolni segíteni szokott.
- Mia feladat?
- Foglald egy mondatba a következő szavakat! Mennyi, ennyi, annyi.
Az öreg úgye magyarból nem professzor, és csak ennyit mond:
- Hát eztet én se tudom, de azt igen, hogy mennyi kéne a disznyónak ennyi annyi!

#3269 E Tibor
2012-10-30 20:35:00

Ha megigerem, hogy hianyozni fogsz, elmesz?
smile thumbup

#3268 Zoli 63
2012-10-30 19:41:13

Most olvastam kommentben ! ,Bajnai és a Millások együtt a LUD-MILLA smile biggrin

#3267 rilex
2012-10-29 16:48:41

#3265 medikus
2012-10-29 16:26:54

Slicc a zenében?? Belépő a varázsfuvolához!

#3262 cimbike.
2012-10-29 10:58:03

Hogy hívják azt a csajt, aki nem szopik?

Nem hívják.smile lol

#3260 Czanik Sanyi
2012-10-29 06:16:00

Most olvastam a mai lapban..

A díjbirkózó bemegy a kávéházba, és rendel. Máris hozzák neki a teát, és hozzá egy fél citromot. a birkózó utolsó cseppig kicsavarj a citromot, majd az asztal közepére helyezi a taplószáraz gyümölcsöt,s hangosan megjegyzi:
-Aki ebből még egy cseppet kicsavar annak fizetek egy ezrest!
Feláll egy cingár kis emberke,odamegy megcsavarja citromot, és még egy gyűszűnyi lé kifolyik belőle.
-Kicsoda maga?-kérdezi hüledezve a birkózó.
- A pénzügyminiszter.
smile lolsmile sweatdropsmile lol

#3259 Czanik Sanyi
2012-10-29 06:08:47

Válasz #3269. hozzászólásra

tallóz,
megnyit.
feltölt,
beilleszt,
mehet,

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló

A jó foszforellátottság titka: nem elég kijuttatni, jól is kell időzíteni
A jó foszforellátottság titka: nem elég kijuttatni, jól is kell időzíteni
A foszfor lassan mozog a talajban, ezért a kijuttatás ideje és módja is...
Mitől lesz igazán finom a csemegekukorica? Mutatjuk a válaszokat!
Mitől lesz igazán finom a csemegekukorica? Mutatjuk a válaszokat!
Elindult a hazai csemegekukorica szezonja, de nem mindegy, hogyan választunk,...
Páduai bóbitás csirkék
Páduai bóbitás csirkék

2.500 Ft

PÖTTINGER 11 késes grubber (grúber)
PÖTTINGER 11 késes grubber (grúber)

720.000 Ft

Csemegeszőlő pálinkának
Csemegeszőlő pálinkának

600 Ft

Claas Rollant 66 tömörítő henger
Claas Rollant 66 tömörítő henger

85.000 Ft