Válasz Ebcsont #5658. hozzászólásáraMihály még viselhető,igaz olvasni nincs értelme.
Viszont ez a Maximus azért kicsit már túllőt a célon. Lehet jó szakember a szakmájában de én innen simán tiltanám,és a következő nickén is azonnal ha elszabadul a szája. Aztán vagy tanul belőle vagy nem.
Miért van az, hogy a "Tegnapi" hirdetéseket olvasva, rákattintok egyre és utána vissza akarok menni ahol voltam, de nem talál vissza,sőt sokszor teljesen más hirdetéseket hoz, vagy előző oldalakat ismétel?
Nekem folyamatosan gáz a helyzet kidob, újból bejelentkezést kér, nem frissül a fórum, csak ha rákeresek az adott topicra (és újból bejelentkezést) akkor frissül.
Válasz Bárány #5629. hozzászólásáraJa, és nekem ilyen a stílusom. És ezen a te kedvedért sem fogok változtatni. Mint ahogy az előtted már háborgó jó pár ember kedvéért sem változtattam.
Válasz Bárány #5627. hozzászólásáraMár egy párszor mondtam neked barika, hogy nem érdekel a véleményed, meg az sem, mi tetszik neked, vagy mi nem. De látom, nehéz a felfogásod.
Ha nem változtatsz a stílusodon, akkor nem szükséges itt írnod!
Válasz Szabi. #5623. hozzászólásáraNem, hanem minden alkalommal hanyatt kell dobnom magam a sütijeiktől, meg el kell fogadnom a fórumszabályzatot. Nem érdekelnek a sütik, a kalácsok, de még a fagylaltkelyhek sem. Mi a kell ezt minden alkalommal az arcomba tolni itt is, meg máshol is.
A tele van már azzal, hogy ezen a neten kézitusát kell vívni minden alkalommal, ha el akarok olvasni valamit, vagy csak meg akarom nézni az emailjeimet.
Válasz ND #5620. hozzászólására" Az új fórumtémák csak moderátori jóváhagyás után jelennek meg az oldalon! " -- Ezt nyugodtan törölhetik, mert már minden frissen regisztrált nézelődőt engedélyeznek, keres gépet + más finomságok, aztán itt lebeg mint az űrszemét, mert nincs értelme ide rakni, facebooknak használják a fórumot ! Nóóóóóóóómális ????
Válasz Szabi. #5611. hozzászólásáraSzia Szabi!
Miért van az, ha ráklikkelek mondjuk a te nevedre, üres oldal jön ki. Ha neked vagy valamelyik fórumtársnak szeretnék privátban írni, akkor az ilyen üres adatlapos oldalnál hogyan lehet emailt küldeni?
7910 hozzászólás
Válasz Szabi. #5648. hozzászólásáraSafarival nem működik.
Válasz máris szomszéd #5659. hozzászólásáraÍzlések és ficamok!
Válasz Ebcsont #5658. hozzászólásáraMihály még viselhető,igaz olvasni nincs értelme.
Viszont ez a Maximus azért kicsit már túllőt a célon. Lehet jó szakember a szakmájában de én innen simán tiltanám,és a következő nickén is azonnal ha elszabadul a szája. Aztán vagy tanul belőle vagy nem.
Válasz csontii #5654. hozzászólásáraSzerintem ez a két jómadár tökéletesen beleillik az agroinform oldal profiljába. Kár lenne értük!
Válasz csontii #5654. hozzászólásáraNem követem különösebben a dolgait. Ha rendszeresen sérti a fórumszabályzatot, akkor őt is.
Válasz csontii #5654. hozzászólására ismered a papagáj viccet ????... akkor tudod

Válasz Bárány #5653. hozzászólásáraDe a Mihálykát nem az összes szarságával együtt,igaz?
Válasz Mihály #5652. hozzászólásáraMár rég ki kellett volna vágni az öaszes regisztrációjával együtt!
a dühöngőben a Maximus elszabadult csináljatok valamit????

Válasz Szabi. #5650. hozzászólásáraSzanberg szerint a murci mindenre is jó.
Válasz Bárány #5649. hozzászólásáraNálam úgy sem jó.
Ezen már csak a piócás ember segít.......
Válasz Szabi. #5648. hozzászólásáraLépj vissza, és kattints rá újra!
Persze, ettől ez a hiba még létezik.
Válasz Szabi. #5644. hozzászólásáraHirdetés a “listában”:

Hirdetés megnyitva:
Miért van az, hogy a "Tegnapi" hirdetéseket olvasva, rákattintok egyre és utána vissza akarok menni ahol voltam, de nem talál vissza,sőt sokszor teljesen más hirdetéseket hoz, vagy előző oldalakat ismétel?
sziasztok!
húsmarhás topicban a 12036-os hozzászólásomban ha lehet a bikát üszőre írjátok már át!
vagy töröljétek
köszönöm
A “mai” hirdetéseknél mindig ez a jelenség van ha megnyitom magát a hirdetést(ios14.1):

Válasz Zoli 63 #5642. hozzászólásáravannak politikai ambicióim
Válasz Mézga #5641. hozzászólásáraÓriás plakátokon is futtatod magadat, vagy csak itt vettél magadnak reklámfelületet ?
Válasz hasutas1 #5636. hozzászólásáraén mindig ezt látom
Nekem folyamatosan gáz a helyzet kidob, újból bejelentkezést kér, nem frissül a fórum, csak ha rákeresek az adott topicra (és újból bejelentkezést) akkor frissül.
Válasz fexco #5637. hozzászólásárajóvan akkor nemcsak nálam...
Válasz fexco #5637. hozzászólásáraasszem ujból rányomtam a forumra,és minden rendben lett.
üdv.az előbb amikor rámentem az oldalra(forumra)mézga volt bejelentkezve.ez hogy lehet???
Ezt én miért látom amikor megnyitom az oldalt? Persze utána már a sajátomét nézegetem

Válasz mtz1221 #5632. hozzászólásáraVagy legalább lenne ilyen emoji.
Az agroinform.com eddig erre az oldalra mutatott, most meg az apache default html-t küldi. Ez szándékos?
Válasz mtz1221 #5632. hozzászólásáraHát ja... Egy kocsmában nem kell várni órákat a moderálásra

Válasz Quercus Maximus #5631. hozzászólásáraEzért nem jó a fórum.Itt se ki közösíteni sem sötétben nem lehet beverni a neked nem tetsző ember fejét.
Válasz Bárány #5629. hozzászólásáraJa, és nekem ilyen a stílusom. És ezen a te kedvedért sem fogok változtatni. Mint ahogy az előtted már háborgó jó pár ember kedvéért sem változtattam.
Esz nem eszi, nem kap mást.
Válasz Bárány #5629. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz Quercus Maximus #5628. hozzászólásáraKoncentrálj az első két pontra!
Szívesen!
Válasz Bárány #5627. hozzászólásáraMár egy párszor mondtam neked barika, hogy nem érdekel a véleményed, meg az sem, mi tetszik neked, vagy mi nem. De látom, nehéz a felfogásod.
Ha nem változtatsz a stílusodon, akkor nem szükséges itt írnod!
Moderátor által módosítva: 2020-10-21 17:33:06
Válasz Quercus Maximus #5625. hozzászólására1. A sütis figyelmeztetés EU-s szabályozás.
2. Ha nálad minden alkalommal megjelenik, akkor nálad a hiba. Vagy nem fogadtad még el, vagy minden alkalommal törlődnek a gépedről.
3. Az alpári stílusodat meg tartsd meg otthonra!
Válasz Quercus Maximus #5625. hozzászólásáraEz már a te sarad,nem jól van beállítva a böngésződ.
Válasz Szabi. #5623. hozzászólásáraNem, hanem minden alkalommal hanyatt kell dobnom magam a sütijeiktől, meg el kell fogadnom a fórumszabályzatot. Nem érdekelnek a sütik, a kalácsok, de még a fagylaltkelyhek sem. Mi a kell ezt minden alkalommal az arcomba tolni itt is, meg máshol is.
A tele van már azzal, hogy ezen a neten kézitusát kell vívni minden alkalommal, ha el akarok olvasni valamit, vagy csak meg akarom nézni az emailjeimet.
Nem tetszik a stílus a hozzászólásaidban!
Moderátor által módosítva: 2020-10-21 17:30:34
Válasz Zoli 63 #5621. hozzászólásáraAz tény, hogy ez így nevetséges és a lustaság legjobb példája.
Válasz Quercus Maximus #5622. hozzászólásáraABP ????? Applikacio
Ha már fölülről is belóg minden alkalommal valami szar, meg alulról is, nem tudnátok megoldni, hogy középen is legyen ilyen. A kedvemért.
Válasz ND #5620. hozzászólására" Az új fórumtémák csak moderátori jóváhagyás után jelennek meg az oldalon! " -- Ezt nyugodtan törölhetik, mert már minden frissen regisztrált nézelődőt engedélyeznek, keres gépet + más finomságok, aztán itt lebeg mint az űrszemét, mert nincs értelme ide rakni, facebooknak használják a fórumot ! Nóóóóóóóómális ????
Kedves Adminok,
ennek biztosan kellett egy külön Topic?
https://www.agroinform.hu/forum/Hidrollika-hiba/t5045
Válasz T.f. #5618. hozzászólásáraKöszi a jelzést, ez akkor megtörtént most ahogy néztem
Sziasztok !
Kérhetnék egy takarítást a kéretlen ajánlatokra ?
https://www.agroinform.hu/forum?function=felhasznalo&act=reszletek&uid=187315
Válasz Sk Laci #5612. hozzászólásáraÍgy van akartam én is írni de csak üres oldal jön ki!
Üdv!
Ha valaki nevére rákatintok miért nem látom a hirdetéseit?
Válasz Sk Laci #5612. hozzászólásáraViszont cserébe legalább mindenki “hófehér”.....
Válasz Sk Laci #5612. hozzászólásáraFogalmam sincs.
Válasz József 0609 #5610. hozzászólásáraAlakor búza topikot miért nem vonjátok össze a másikkal?
Válasz Szabi. #5611. hozzászólásáraSzia Szabi!
Miért van az, ha ráklikkelek mondjuk a te nevedre, üres oldal jön ki. Ha neked vagy valamelyik fórumtársnak szeretnék privátban írni, akkor az ilyen üres adatlapos oldalnál hogyan lehet emailt küldeni?