Futtattunk pár tesztet más oldalakon és a miénken és nem csak mi, hanem a partnerek is. Egyelőre még mindig tőlünk érkezik a legtöbb releváns látogatás és érdeklődés. Szerencsére (kopkopkop).
Válasz Tobszi #4642. hozzászólásáraSzia
Nem feltétlenül az a jó hirdető oldal amit sokan néznek.
A J....s az gondolom a Jófogás akar lenni. Na az az néző érdeklődők nagy része komolytalan. Ha fel is hív a nagyrészüket csak a gép súlya érdekli mert vinné a vasba (a méh telepre) . A második kérdésük az hogy tesó mennyit engedsz a feléből. Akkor már legyen inkább a 10 helyett csak 2 érdeklődő, de az komoly. El lett már ezen az oldalon adva kisteher autó is pedig a hasznaltauto ponthun is lett hirdetve meg még vagy 10 oldalon. De kb annyi volt az érdeklődő innen mint a hadznaltautóról. Fele fele arányban. A másik A.....ő hirdető oldal az nem tudom melyik lehet. Csak azt akartam mondani hogy aki itt megnézi esetleg az általában komolyabb vevő mint az előbb említett oldal látogatói
Modik! Itt az ideje, hogy véget vessen valamelyikőtök Farkas Gyula ámokfutásának. (Pl. Homlokrakodók topic)
Kutyát nem érdekli, mennyit hirdet, alapvető normákat neki is be kell tartani!
Válasz csoppika #4637. hozzászólásáraEz bosszantó. Viszont sokkal gázabb volt pár hete egyik éjjel, hogy az apróhirdetések nagy részénél nem jöttek be a részletes adatok, mert megtelt egy diszk.
Ez önmagában csak bosszantó lett volna, de a teljes sql query-t dumpolta ki a hibaüzenet mellett. Adatbázis, tábla, mező nevek...
Jó lenne,ha valamelyik moderátor, vazvazul "kollégát" oldalvonalon kívülre helyezné,mert iszonyat pofátlan az agrártámogatások kifizetése topicban.Köszönöm!
Válasz csoppika #4637. hozzászólásáraKár is vele kínlódni, úgysem nézi az aprót itt már senki!!
Adtam fel 3 aprót 5 napja. A megtekintések száma:
Agroinform 23-0-2
J.....s 370-100-99
A.....ő 269-58-34
Ennyit a látogatottságról. Sürgős átalakítás kellene!
Válasz ..MZ/X.. #4639. hozzászólásáraValamiért ha kicsit lassabb a net, nem várja meg, míg befejezi a feltöltést...szerintem...
Teló netről simán megy...
Válasz Czanik Sanyi #4635. hozzászólásáraÉn is így jártam,minden balfaxnak adnak jogot(csak nekem nem)tisztelet a kivételnek,aztán teli kamuhirdetéssel az apró ,meg a fórum
Az a kisebbik baj ha "valaki"hirtelen felindulásból tilt ki Valakit, az nagyobb, hogy nem vállalja fel, s nem közli, Kit, mit, miért, ha már kérdezik. Végig olvasva rájöttem ki az, valamikor már engem is moderált.....vicc miatt.
A lejjebb olvasottakból az szűrődött le, hogy itten boldog-boldogtalannak adnak moderátori-jogot.
Ez tényleg így van, és csak szépeket szabad "mondani" az MTZ-ről?
Hát legyen, vállalom a bannolás kockázatát! (Főleg amennyit tervezek még írni ide a jövőben....)
7910 hozzászólás
Válasz Tobszi #4642. hozzászólására300-ból mennyi érdeklődőd volt?
Nem kötekedés képpen, tényleg érdekel.
Futtattunk pár tesztet más oldalakon és a miénken és nem csak mi, hanem a partnerek is. Egyelőre még mindig tőlünk érkezik a legtöbb releváns látogatás és érdeklődés. Szerencsére (kopkopkop).
Válasz Bárány #4653. hozzászólásáraFarkas Gyula kitiltva egy ideje. Bocsi, nyakamban a munka, nem írtam, de kimoderáltuk egy kicsit.
Válasz VMisi #4631. hozzászólásáraIgen, én vissza :)
Van rá módszerem.
Válasz Tobszi #4642. hozzászólásáraSzia
Nem feltétlenül az a jó hirdető oldal amit sokan néznek.
A J....s az gondolom a Jófogás akar lenni. Na az az néző érdeklődők nagy része komolytalan. Ha fel is hív a nagyrészüket csak a gép súlya érdekli mert vinné a vasba (a méh telepre) . A második kérdésük az hogy tesó mennyit engedsz a feléből. Akkor már legyen inkább a 10 helyett csak 2 érdeklődő, de az komoly. El lett már ezen az oldalon adva kisteher autó is pedig a hasznaltauto ponthun is lett hirdetve meg még vagy 10 oldalon. De kb annyi volt az érdeklődő innen mint a hadznaltautóról. Fele fele arányban. A másik A.....ő hirdető oldal az nem tudom melyik lehet. Csak azt akartam mondani hogy aki itt megnézi esetleg az általában komolyabb vevő mint az előbb említett oldal látogatói
Egy modi tevékenykedhetne ITT
Az megoldható, hogy ha választ kapok hsz-re, akkor kapjak egy emailt róla?
"Apa kezdődik!!!"
Megint idetalált egy vad.arom!!
Takarítást kérünk!!
Hahó!
A személyes üzenetküldés nem működik!!
Modik! Itt az ideje, hogy véget vessen valamelyikőtök Farkas Gyula ámokfutásának. (Pl. Homlokrakodók topic)
Kutyát nem érdekli, mennyit hirdet, alapvető normákat neki is be kell tartani!
Válasz Tomi81 #4648. hozzászólásáraNocsak, rád senki nem figyelt?

Válasz csoppika #4637. hozzászólásáraEz bosszantó. Viszont sokkal gázabb volt pár hete egyik éjjel, hogy az apróhirdetések nagy részénél nem jöttek be a részletes adatok, mert megtelt egy diszk.
Ez önmagában csak bosszantó lett volna, de a teljes sql query-t dumpolta ki a hibaüzenet mellett. Adatbázis, tábla, mező nevek...
Jó lenne,ha valamelyik moderátor, vazvazul "kollégát" oldalvonalon kívülre helyezné,mert iszonyat pofátlan az agrártámogatások kifizetése topicban.Köszönöm!
Válasz Tomi81 #4648. hozzászólásáraszerintem meg ki lehetne tiltani 1-2 napra
Az Mtz-s topicba valamelyik modi tegyen már rendet!

Válasz .Man #4618. hozzászólásáraÜdv Man
Bár nem hiszem, de ha én voltam akkor "Mea culpa, mea maxima culpa"
Nemrég 41 szemetet töröltem le, s talán siettem, de nem biztos.
Válasz Myrrdin #4645. hozzászólására1-2éve ez megy...
Válasz csoppika #4637. hozzászólásáraNálam is volt/van ilyen néha hogy ilyen 500-as hibákat ír ki de én azt gondolom azért van mert most volt váltás:
Örömteli változás az Agroinform életében
gondolom még beta verzió
Válasz csoppika #4643. hozzászólásáraLehet érdemes lenne megkérdezni a fórumozókat hogy mire lenne szükség, hogy lehetne jobb!
Válasz Tobszi #4642. hozzászólásáraAmíg nem késő... Jó ez a fórum...bánnám ha megszűnne...
Válasz csoppika #4637. hozzászólásáraKár is vele kínlódni, úgysem nézi az aprót itt már senki!!
Adtam fel 3 aprót 5 napja. A megtekintések száma:
Agroinform 23-0-2
J.....s 370-100-99
A.....ő 269-58-34
Ennyit a látogatottságról. Sürgős átalakítás kellene!
Most telepítettem Linuxot,meg adblockot a Firefoxra,repül a gépem.Windowszal volt ,hogy begépeltem egy sort,és még csak az eleje látszott...
Válasz ..MZ/X.. #4639. hozzászólásáraValamiért ha kicsit lassabb a net, nem várja meg, míg befejezi a feltöltést...szerintem...
Teló netről simán megy...
Válasz csoppika #4637. hozzászólásáraIlyen nekem is volt mostanában, többször is. De azt hittem nálam van a hiba...
Eltűnt a syngenta reklám most meg ez a kötsög basf idegel ki. Mi a tökért kell ennyire erőszakolni?

Na ezért nem adok fel ide hirdetést... Lassú az otthoni netem, és képfeltöltéskor rendszeresen ez fogad... (konkurenciánál nincs ilyen)

"Error 503 Backend fetch failed
Backend fetch failed
Guru Meditation:
XID: 304907000
Varnish cache server"
Válasz Czanik Sanyi #4635. hozzászólásáraÉn is így jártam,minden balfaxnak adnak jogot(csak nekem nem
)tisztelet a kivételnek,aztán teli kamuhirdetéssel az apró ,meg a fórum
Az a kisebbik baj ha "valaki"hirtelen felindulásból tilt ki Valakit, az nagyobb, hogy nem vállalja fel, s nem közli, Kit, mit, miért, ha már kérdezik. Végig olvasva rájöttem ki az, valamikor már engem is moderált.....vicc miatt.
A lejjebb olvasottakból az szűrődött le, hogy itten boldog-boldogtalannak adnak moderátori-jogot.

(Főleg amennyit tervezek még írni ide a jövőben....)
Ez tényleg így van, és csak szépeket szabad "mondani" az MTZ-ről?
Hát legyen, vállalom a bannolás kockázatát!
Basszus akkor mi lessz velem(qrvára csípem a mötözöt)
Válasz VMisi #4631. hozzászólásáraPRÓBÁLJUK KI!!!!!

Válasz .Man #4616. hozzászólására

Ha téged valaki kitiltana, akkor vissza tudnád magad engedni??
Válasz lala1 #4629. hozzászólásáraTudom,és te tudod én is szoktam "néha"mötözözni!!!

Válasz apuci #4628. hozzászólásáraDEHOGY bajom!!!!!
Csak ezt szoktam mondani.
És igenis jól esik olykor mötözözni.
Válasz lala1 #4623. hozzászólásáraAz a bajod hogy vissza engedte??

Válasz lala1 #4626. hozzászólásáraÉn is két lábon állok(majdnem mindig),sőt ordítani is szoktam ritkán meg füstölök is ha mérges vagyok!

Válasz apuci #4619. hozzászólásáraPedig az. Ordít,füstöl,kétlábra áll......

Válasz lala1 #4623. hozzászólásáraTiszta politika! Nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal!

Válasz Bárány #4622. hozzászólásáraBa...a meg
Válasz .Man #4616. hozzászólásáraNo ez érdekes.........................

Válasz apuci #4620. hozzászólásáraElsőre is megértettem. Ki vagy zárza.
Válasz .Man #4618. hozzászólásáraPassz, én nem vagyok modi.
Válasz Bárány #4617. hozzászólásáraSzerintem se,
akkor engem is kizártok?
Válasz Bárány #4617. hozzászólásáraSzerintem se,
akkor engem is kizártok?
Válasz Bárány #4617. hozzászólásáraMelyik volt az elkövető?
Válasz .Man #4616. hozzászólásáraMfpisti nem véletlenül lett kizárva! Szerinte nem az MTZ a legjobb traktor! Pffff.....!
Mfpistit ki tiltotta ki?
Visszaengedtem :)
Válasz Pintér Zoltán #4614. hozzászólására
Válasz rilex #4613. hozzászólásáraTakarítva.
Szinte mindenütt kellene takarítani....
Valaki már megint nagyon ráér teleírni minden topikot......