Válasz csoppika #7975. hozzászólására.MAN kollégát is kérdem (tőle van a kép)... Ez az fixes Ifa oldal kapocs akkor is kiakad, ha minden ajtózár nyitva, és utoljára ezt akasztanám ki? Vélemények?
Srácok. Milyen rögzítőt használtok pótkocsi oldal összekötéséhez? Felül lánc lesz, amennyire tudom, feszesre fixre csavarozva. Középre sodrony kéne, mert a láncnak vagy 20as furat kellene. Sodronyból elég a 8-as? És ide kéne az egyik oldalra valami kampó, amit ki lehet akasztani. A terv szerint a furatba egy 90 fokos hidraulika cső könyök lesz behegesztve és a sodrony vége az oldallal párhuzamosan lesz feszítve. Az egyben alul nyíló oldal felől. Kinél hogy van megoldva?
Válasz wernerj #7971. hozzászólásáraHa elindítja a kifüggesztést, bemegy egy egyirányú utcába... Kivédeni csak a rájelentkezőnek nem tetsző dolgok szerződésbe írásával lehet...
Válasz wernerj #7971. hozzászólásáraMár miért ne lenne köteles odaadni a földet? A szerződésből, hacsak nincs beleírva az egyoldalú felmondás lehetősége a tulajdonos részére akkor nincs mód a visszalépésre.
Válasz ragtime1 #7970. hozzászólásáraÉn nem is hiszek neki, anyósomat tudta megetetni vele. Megcsinálja az iskolát, nem érdekel. Jövőre meg bérlem tőle papíron a földeket, ha ez az állam óhaja. Az esetleges rájelentkezőket meg majd kezelem. A bérbeadó nem köteles a rájelentkezőnek odaadni a földet. Csak azt nem tudom, kinek jó ez a jelenlegi rendszer, hogy ennyire meg lett bonyolítva. Nekem a hócipőm tele van már ezzel. Miért az rugdossák, aki dolgozik?
Válasz wernerj #7913. hozzászólásáraNe a falugazdásznak higgy! Állam által foglalkoztatott személy.Nem a te érdekedet nézi. Egyenesági, vér szerinti öröklés esetén nem kell mezőgazdasági végzettség!
(kivéve örökbefogadott gyermek-unoka esetében, akit nem vett az örökbefogadó a nevére) Ügyvédet keres meg az ügyben!
Válasz majorferi33 #7965. hozzászólásáraHa jól veszem ki,
Az irányváltója lehet 2 és 3 állású, gondolom típusfüggő,
Legalul az előre, középen hátra, legfent a kúszónövény google bácsi nem valami profi műszaki téren ez inkább a felező lehet magyarul ha már az irányváltó kapcsolja.
A váltója meg
6 előre 1 hátra
és a váltó előtt az irányváltó mindezt megfordítja és lesz
1 előre és 6 hátra
Hogy az irányváltó a mászófokozatot is megfordítja azt nem tudom.
Válasz majorferi33 #7963. hozzászólásáraMi az hogy nagyjából? Szerintem így már pontosan meglesztek.
Annyit tennék hozzá a "3X" az a rükverc,
sajnos nem a rakéta fokozat
a "3AM" meg a mászó fokozat.
Sürgős hitelkínálat.
Szükség van sürgős hitelre? Üzleti kölcsönöket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, autókölcsönöket stb. Adunk. Ha érdekli, vegye fel velünk a kapcsolatot
e-mailben: thomaskaul@outlook.fr
viber: +33 7 56 87 48 84
viber / whatsapp: +33 7 56 91 66 65
Válasz mtz1221 #7953. hozzászólásáraHa csak motort meg egy pár fő darabot vennék meg. Ennyi erővel csinálhatnának maguknak tiszta ujjat!
Meg vannak bőven azt ennyien meg vannak egy kéz nélkül!!
Válasz mtz1221 #7953. hozzászólásáraAz oroszoknal is így ment még a 90es évek végén Kétkezes hidegvágó, nagykalapács. Úgy vágták le a javítandó Ikarus alvázról a zártszelvényt. Flex co hegesztő nem volt. Csak trafó meg hidegvágó
Válasz _NB_ #7939. hozzászólásáraEz igen de hogy nincs olyan ismerősöm akinek oda tartanám a hidegvágót a szegecsre az is biztos.Orvosi ügyelet lehet e nekik a környéken,vagy esténként azzal játszanak hogy kiszedi ki a szikrát a másik szeméből gyorsabban ???
Üdvözletem
Egy olyan problémában kérnék segítséget ,hogy adott egy new holand tx és a cséppés ürítés asztal meghajtás nem kapcsol . Aki találkozott hasonló problémával vagy tud valami megoldást a problémára azt nagyon meg köszönném !! biztosítékokat reléket átnéztük ott nem találtunk semmi rendellenességet márneskapcsolót cseréltünk és a probléma megmaradt sajnos .
ez 220cm széles és hátra 125cm a nyúlása 40cm magas,3 tonnás a teherbírása és 413kg a tömege, lehet még magasítani a videóban szemre +40cm lehet rajta így egy 80cm az oldalfala
Attól függ , hol laksz valahol egy szaros "hátcsólámpán" megy az ideg, máshol meg komplett buszokat reszelnek ívhegesztővel meg késtapasszal
- YT link
A kedvenceim a pakisztáni teherautó szerelők, tényleg ügyesek amúgy.
Jönnek hozzájuk ezek a japán és kínai teherjárgányok, de a gyári váz az gyenge a helyi minimum 2x túlterheléshez, így nem sz@roznak a szétkapják és megerősítik.
Válasz Magister #7930. hozzászólásáraBùra a lènyeg kicsit megnehezitve az izzocserèt vezetèkre forrasztott izzoval mindig kontaktol. Annyira nem lehet szar 'hogy a bura sem jo.
Válasz Magister #7930. hozzászólásáraÉn is ifa lámpát használtam eddig mindenre. De úgy el gagyizták, hogy kénytelen voltam lecserélni.
Most az MTZ hátsó lámpát kapja minden Ezt amelyiken a nagy cimke van mega pöcsét van még az ukrán után gyártott az is jó, meg ebből is van kínai fóliával a búrán na az annyit ér mint a mostani ifa lámpák.
13480 hozzászólás
Válasz Sz_Pisti #7979. hozzászólásáraAz alul nyílós???

Válasz csoppika #7977. hozzászólásáraNem, mert akkor azon lenne az összes súly, de ha igen, akkor a még rád vágódna az oldal, szóval ki se próbáld
Válasz csoppika #7977. hozzászólásáranekünk is van ilyen a pót közepét összekötni szerintem kizárt dolog, hogy azt utoljára kiakaszd mindig az az első
Válasz csoppika #7975. hozzászólására.MAN kollégát is kérdem (tőle van a kép)... Ez az fixes Ifa oldal kapocs akkor is kiakad, ha minden ajtózár nyitva, és utoljára ezt akasztanám ki? Vélemények?
ifa motor bontott hengertőmb áll az aratás
Srácok. Milyen rögzítőt használtok pótkocsi oldal összekötéséhez? Felül lánc lesz, amennyire tudom, feszesre fixre csavarozva. Középre sodrony kéne, mert a láncnak vagy 20as furat kellene. Sodronyból elég a 8-as? És ide kéne az egyik oldalra valami kampó, amit ki lehet akasztani. A terv szerint a furatba egy 90 fokos hidraulika cső könyök lesz behegesztve és a sodrony vége az oldallal párhuzamosan lesz feszítve. Az egyben alul nyíló oldal felől. Kinél hogy van megoldva?
Válasz csoppika #7973. hozzászólásáraKapisgálod a dolgot..... meg lehet írni úgy is egy bérbeadást, hogy másnak elmenjen a kedve tőle...
Válasz wernerj #7971. hozzászólásáraHa elindítja a kifüggesztést, bemegy egy egyirányú utcába... Kivédeni csak a rájelentkezőnek nem tetsző dolgok szerződésbe írásával lehet...
Válasz wernerj #7971. hozzászólásáraMár miért ne lenne köteles odaadni a földet? A szerződésből, hacsak nincs beleírva az egyoldalú felmondás lehetősége a tulajdonos részére akkor nincs mód a visszalépésre.
Válasz ragtime1 #7970. hozzászólásáraÉn nem is hiszek neki, anyósomat tudta megetetni vele. Megcsinálja az iskolát, nem érdekel. Jövőre meg bérlem tőle papíron a földeket, ha ez az állam óhaja. Az esetleges rájelentkezőket meg majd kezelem. A bérbeadó nem köteles a rájelentkezőnek odaadni a földet. Csak azt nem tudom, kinek jó ez a jelenlegi rendszer, hogy ennyire meg lett bonyolítva. Nekem a hócipőm tele van már ezzel. Miért az rugdossák, aki dolgozik?
Válasz wernerj #7913. hozzászólásáraNe a falugazdásznak higgy! Állam által foglalkoztatott személy.Nem a te érdekedet nézi. Egyenesági, vér szerinti öröklés esetén nem kell mezőgazdasági végzettség!
(kivéve örökbefogadott gyermek-unoka esetében, akit nem vett az örökbefogadó a nevére) Ügyvédet keres meg az ügyben!
Válasz _NB_ #7967. hozzászólásáraFura egy gép
Válasz _NB_ #7967. hozzászólásáraFura egy gép
Válasz majorferi33 #7965. hozzászólásáraHa jól veszem ki,
google bácsi nem valami profi műszaki téren ez inkább a felező lehet magyarul ha már az irányváltó kapcsolja.
T-40
Az irányváltója lehet 2 és 3 állású, gondolom típusfüggő,
Legalul az előre, középen hátra, legfent a kúszónövény
A váltója meg
6 előre 1 hátra
és a váltó előtt az irányváltó mindezt megfordítja és lesz
1 előre és 6 hátra
Hogy az irányváltó a mászófokozatot is megfordítja azt nem tudom.
http://publ.lib.ru/ARCHIVES/L/Lipeckiy_Traktornyy_Zavod/_LTZ.html
Válasz später77 #7924. hozzászólásárahttps://www.granit-parts.hu/product/14200871?q=jokon
jobbos, van balos is.
Válasz Gepi #7964. hozzászólásáraDe ez irány váltós??? Minek a rükverc?
Válasz majorferi33 #7963. hozzászólásáraMi az hogy nagyjából? Szerintem így már pontosan meglesztek.
Annyit tennék hozzá a "3X" az a rükverc,
sajnos nem a rakéta fokozat
a "3AM" meg a mászó fokozat.
Válasz Gepi #7962. hozzászólásáraKöszi szépen így már nagyjából elboldoulok
Válasz majorferi33 #7960. hozzászólásáraItt meg váltóról van némi információ
t-40 váltó
Válasz majorferi33 #7960. hozzászólásáraTessék:

Sziasztok segítséget szeretnék kérni ismerősöm vett egy régi T40 traktort hogy vannak benne a sebességi fokozottok?? Nem találok semmi ábrát
Sürgős hitelkínálat.
Szükség van sürgős hitelre? Üzleti kölcsönöket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, autókölcsönöket stb. Adunk. Ha érdekli, vegye fel velünk a kapcsolatot
e-mailben: thomaskaul@outlook.fr
viber: +33 7 56 87 48 84
viber / whatsapp: +33 7 56 91 66 65
Válasz csferri #7957. hozzászólásáraKöszi
Válasz zsoltrs #7956. hozzászólásáraIgen,bármikor.
Hali
Olyan kérdésem lenne, h szankció mentesen még lehet változtatni az ökológiai masodvetes helyén?
Köszi
Válasz mtz1221 #7953. hozzászólásáraHa csak motort meg egy pár fő darabot vennék meg. Ennyi erővel csinálhatnának maguknak tiszta ujjat!

Meg vannak bőven azt ennyien meg vannak egy kéz nélkül!!
Válasz mtz1221 #7953. hozzászólásáraAz oroszoknal is így ment még a 90es évek végén Kétkezes hidegvágó, nagykalapács. Úgy vágták le a javítandó Ikarus alvázról a zártszelvényt. Flex co hegesztő nem volt. Csak trafó meg hidegvágó
Válasz _NB_ #7939. hozzászólásáraEz igen
de hogy nincs olyan ismerősöm akinek oda tartanám a hidegvágót a szegecsre az is biztos.
Orvosi ügyelet lehet e nekik a környéken,vagy esténként azzal játszanak hogy kiszedi ki a szikrát a másik szeméből gyorsabban ???

Válasz *** HM *** #7945. hozzászólásáraDobj össze egyet!

Nem túl bonyolult, és százszor olcsóbb mint készet venni.
Válasz _NB_ #7950. hozzászólásáraKöszönöm.Írtam is oda.
Válasz Csaby68 #7949. hozzászólásáraLehet idetalálnak a szakik, de itt van a topikja
Alkatrész
Üdv mindenkinek.Tudna valaki a KRAMP-ról árat mondani a következő cikkszámra?442851102N Rugósfog double LFE Köszönöm!
Válasz settenke #7947. hozzászólásáraHívj mert hosszú leírni 06203339210
Üdvözletem
Egy olyan problémában kérnék segítséget ,hogy adott egy new holand tx és a cséppés ürítés asztal meghajtás nem kapcsol . Aki találkozott hasonló problémával vagy tud valami megoldást a problémára azt nagyon meg köszönném !! biztosítékokat reléket átnéztük ott nem találtunk semmi rendellenességet márneskapcsolót cseréltünk és a probléma megmaradt sajnos .
Válasz _NB_ #7939. hozzászólásáraNem értem miért félünk a migrácsoktól.. ilyenek jöhetnének...ezek legalább dolgoznak.
Válasz _NB_ #7944. hozzászólásáraNa ilyenből kéne 1 qjó.
Válasz *** HM *** #7943. hozzászólásáraHelyi piac
szállító láda
Válasz _NB_ #7941. hozzászólásáraEz az ilyesmi ja.
Válasz _NB_ #7941. hozzászólásáraA nevét elírtam Krpan.
a HeccMester keresi Heckcontainer-t 

Vannak ilyen ötletes, mindenre jó felfüggesztéssel szereltek is
Van ilyen is
Na neeee mindjárt sírok
(ha ezt a nevet nemjegyzed meg egy életre, akkor semmit :)
Van ilyen hagy köbös, könnyű áruknak
-link
Válasz *** HM *** #7938. hozzászólására
És milyenre gondoltál?
Csinálnád vagy vennéd ?
Pl ez a Karpan 220/125 Tractor Tipper Boxes
ez 220cm széles és hátra 125cm a nyúlása 40cm magas,3 tonnás a teherbírása és 413kg a tömege, lehet még magasítani a videóban szemre +40cm lehet rajta így egy 80cm az oldalfala
Válasz _NB_ #7939. hozzászólásáraNagyon profik
Kár hogy ilyen cirkuszosra festik.
fél OFF

Attól függ , hol laksz valahol egy szaros "hátcsólámpán" megy az ideg, máshol meg komplett buszokat reszelnek ívhegesztővel meg késtapasszal
- YT link
A kedvenceim a pakisztáni teherautó szerelők, tényleg ügyesek amúgy.
Jönnek hozzájuk ezek a japán és kínai teherjárgányok, de a gyári váz az gyenge a helyi minimum 2x túlterheléshez, így nem sz@roznak a szétkapják és megerősítik.
Kéne több köbös traktorra fölvehető konténer láda vagy nevezzük akárminek...
Ami kitudná borítani a belerakott szajrét...
2.5x 1.5x 1.5 mondjuk...
Válasz rigás #7936. hozzászólásáraÖntapadós LED szalagot tegyél bele 3 ledenként vágható nincs hő van piros és sárga is .
Válasz medikus #7935. hozzászólásáraLehet bizony!

Volt egy széria "IFA lámpa" ami full cseresznye izzós volt, egy napot bírt ki xarrá olvadt az egész!
Válasz .Richard. #7934. hozzászólásáraLehet az!
Válasz Magister #7930. hozzászólásáraBùra a
lènyeg kicsit megnehezitve az izzocserèt vezetèkre forrasztott izzoval mindig kontaktol. Annyira nem lehet szar 'hogy a bura sem jo.
Válasz Magister #7930. hozzászólásáraÉn is ifa lámpát használtam eddig mindenre. De úgy el gagyizták, hogy kénytelen voltam lecserélni.
Most az MTZ hátsó lámpát kapja minden
Ezt amelyiken a nagy cimke van mega pöcsét van még az ukrán után gyártott az is jó, meg ebből is van kínai fóliával a búrán na az annyit ér mint a mostani ifa lámpák.
Válasz medikus #7931. hozzászólásáraPermetezőre LED való! Nem eszi meg a vegyszer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Válasz Magister #7930. hozzászólásáraAz egy fos!Van olyan LED ben is!!!Még formásabb!