Hirdetés
Fórum
- Talajmegújító Mezőgazdaság új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Challenger traktorok új
- Mezőgazdasági használtgép külföldről! új
- Napraforgó ára új
- Chip tuning, chip tuningdoboz, traktor tuning új
- Kukorica terményárak új
- Case IH traktorok új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Őszi búzavetés október 1-től? új
923 hozzászólás
Case IH 525 kombájnhoz magyar nyelvű alkatrész katalógus és javítási útmutató érdekelne .
Válasz t.csaba.tamas #871. hozzászólásáraBocs,354
Üdvözlet!
Mccornick 345 gépkönyv érdekelne ,ha valaki tud ebben segíteni.Köszönöm
Válasz vasvarikriszta #869. hozzászólására76misimokus@gmail.com sztem van neki
sziasztok desta targoncához keresnék gépkönyvet köszönöm a segítséget.
Válasz Fiat traktor #866. hozzászólásáraEzt kinek írtad? Nekem a TC56 könyvre?
Sziasztok!
New Holland CX8080-hoz keresek alkatrész katalógust.
Ha érdekel még a kezelési könyv írj címet és postázom vagy gyere érte ha közel vagy Hajdú megyéhez.
Jcb teleszkóposhoz gépkönyv,ha valakinek kellene.:https://drive.google.com/file/d/1nHlUniI2-SyNNPaFNyAJfYZPdL0k4tKh/view?usp=sharing
Sziasztok!
Claas Jaguar 695 silózóhoz keresnék kezelési utasítást, vagy típus megfelelősségit. Van e esetleg valakinek? Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. New Holland TC56 kombájnhoz keresek kezelési utasítást, magyar vagy angol nyelven. Ha valakinek van pdf formátumban, vagy tud olyan linket ahonnan le lehet tölteni, tisztelettel megköszönöm!
Válasz Horváth Róbert_55088 #861. hozzászólásáraA vasárnap délutánt rááldoztam a keresgélésre és valóban német nyelven meg is találtam.Intézkedtem is hogy ki legyen nyomtatva lefűzve.
Köszi a segítő szándékod!
Válasz Tisler #860. hozzászólásáraelvileg a pöttinger felrakott mindent német nyelven! én a silózómhoz megtaláltam mindent! google beírod a tipust betriebsanleitung pdf és kiadja
Pöttinger Vario 6165-öshöz keresek bármilyen használható infót. Kezelési, karbantartás és főleg beállítási infóra lenne szükségem.Segítsetek ha tudtok! Köszi.
Válasz BolliKat #858. hozzászólásáraKöszönöm, nagy segítség!
Válasz Gumóka #857. hozzászólásáraTalán ez
M1-Trend
Bogballe M1 trendhez létezik valami elérhető alkatrész katalógus? Illetve a Szegánán kívül alkatrészbeszerzési forrás?
Válasz tarnay.gyorgy #786. hozzászólásárafrancia megy? van egy 17 oldalas www.vieilles.soupapes.free.fr oldalon. ha érdekli!?
Válasz Máté J #825. hozzászólásáraszintén!
Válasz Adri790710 #838. hozzászólásáraszintén!
Válasz Bigyusz #833. hozzászólásáragepkonyvek-oldalunk.hu
Válasz zolimadmax #827. hozzászólásárawww.dutchbalerparts.nl holland nyelvű oldal menüben katt a dokura! nemtom konkrétan rajta van- e! nézd meg!
Válasz williamsiroda #847. hozzászólásáraangol megfelel? google keresőn megtalálod.
Üdv!
Egy felhasználó kérést továbbítanám:
Helló mindenki!
Segítséget szeretnék kérni gépkönyv beszerzésével kapcsolatban.
Egy BENATI 2000 PSB kortó-rakodóról lenne szó.
Zöld rendszám igényléséhez.
Aki tud segíteni kérem jelezzen vissza!
Előre is köszönöm!
Sziasztok, Benati 2000 PSB-hez keresek műszaki leírást vagy gépkönyvet esetleg típusbizonyítványt.
sziasztok 1998 as berthoud boxer 3000 önjáró permetezőhöz keresek gépkönyvet ha esetleg lenne valakinek ne tartsa magában köszönöm
Üdv !
Ford 8340 kezelési könyv érdekel. Esetleg ha valakinek lenne jelezze.
Köszönöm
Moderálási elveink miatt törölve: 2021-11-13 20:03:10
Jcb 531-70 agri plusz 2009-es géphez keresek gépkönyvet kezelésit esetleg cikkszámos vagy szerelési útmutatót. Ha valaki bárhol tudna nagy segítség lenne.
Sziasztok! Keresek Claas columbus kombajnhoz gépkönyvet(főleg aratási beállítással,javítással kapcsolatos tartalmuak érdekelnének).mj68@freemail.hu
Válasz Ares 826 #840. hozzászólásáraEzt magyarázd el légyszi mert én új vagyok itt, köszönöm.
Jcb 531-70 agri plusz 2009-es géphez keresek gépkönyvet kezelésit esetleg cikkszámos vagy szerelési útmutatót. Ha valaki bárhol tudna nagy segítség lenne.
Válasz Adri790710 #838. hozzászólásáraAz apróban itt a fórumon hirdetnek hozzá könyvet, több típusú géphez is hirdet könyvet. Én is vettem hozzá tőle kezelésit.
Válasz Adri790710 #838. hozzászólásáraSzia, írtam valamiért nem tudom feltölteni.
Sziasztok. Keresek T 150 k-hoz kezelési útmutatót, alkatrész katalógust lehetőleg magyar nyelvűt és Volvo BM LM 841-hez elektromos kapcsolási rajzot vagy bármit ami magyar nyelvű. Előre is köszönöm.
Moderálási elveink miatt törölve: 2021-10-11 11:50:45
Moderálási elveink miatt törölve: 2021-10-11 11:50:59
Moderálási elveink miatt törölve: 2021-10-11 11:51:11
Válasz T.f. #471. hozzászólásáraSzia ! Mennyiért tudnám megkapni a zetor gépkönyvet ? Válaszod előre is köszönöm.
Üdv fórumtársak!S O S keresek T-06 trágyaszóró gépkönyvet bármilyen formában!
Sziasztok!
Rau Msr-III keresek bármilyen dokumentációt
Válasz rudi88 #830. hozzászólásáray
Nincs mit! Remélem segít.
Válasz Trakiszaki #829. hozzászólásáraKöszönöm Szépen a segítséget,megkaptam !
Válasz rudi88 #828. hozzászólásáraMegadott email címre mail ment!
Üdv ! Zetor Crystal 8011, 8045 vagy 12045 gépkönyv érdekelne magyar nyelven ! e-mail cimem : agrobika@gmail.com ! Köszönöm !
üdvözlöm a forumozókat,egy kis segitségre lenne szükségem.hátha van aki ilyen kisbálázót használ bamford bl 59 gépkönv,müszaki leirás,csapágy katalogusra lenne szükségem.köszönöm előre a segitséget.
* küldeni :)
Unirak 600 B gépkönyve lenne-e esetleg valakinek aki át tudná köldeni nekem köldeni emailen??? kamutt@freemail.hu
FONTOS LENNE!!! Köszönöm szépen!!! :)
Sziasztok! Keresnék Mobitox Super csávázó gépkönyvet ,használati utasítást ,alkatrész katalógust . Köszönöm.