Nem tudjátok,hogy a tengerire és a forgóra piros színű indító műtrágyának mi a neve,és milyen árba van?
amit a vetéssel kell elszórni a 27% sóval?
Remélem jól tudom
Válasz Gabesz 01 #4799. hozzászólásáraSzia
Ajánlom figyelmetekbe az árlistánkat amit korábban már közöltem. A Tarnogran PK 50/1-et nálunk 7500 nettó meg tudtad volna venni. Esetleg ha kérdés felmerül műtrágyával kapcsolatban bátran keressetek!
üdv
Válasz Attikaa #4820. hozzászólásáraSzia. Sajnos kisebb tételben nem tudunk szállítani, egyébként mi az ami érdekel és honnan írsz? Esetleg telefonon egyeztessünk. 30/597-3088
üdv
Nem erőltetik meg magukat, csak a reklám erejéig csinálják, a nagytételben használt nitrogént, meghagynák vérünk szívogatásához a hazai haveroknak is ! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Ezeket szem előtt tartva az ABEAN jelenleg a foszfát nyersanyagok és műtrágyák esetében fennálló 6,5 százalékos importvám eltörlését kezeli kiemelt célként, hiszen ezen védővámok – mivel a szükséges foszfát hatóanyagokból már teljes mértékében importból látja el magát az Európai Unió – már nem látják el feladatukat, csak felesleges terhet rónak a gazdálkodókra.
Az ABEAN létrehozása azért vált szükségessé, mert a tapasztalatok szerint a jelenlegi európai helyzet a műtrágya-ellátási, -termelési és -elosztási lánc folyamataiban nem tartható kiegyensúlyozottnak. A szervezet álláspontja alapján jelenleg egy kisszámú multinacionális cég uralja a terepet, akiknek nem érdekük a változás, illetve az árak csökkentése sem. Mindezen folyamatnak legnagyobb kárvallottjai az európai gazdák, akik kénytelenek a világpiaci árnál drágábban fedezni műtrágya szükségleteiket.
Az adatokból készített felmérés alapján elmondható, hogy Európa jóval a világpiaci ár fölött jut ezekhez a nyersanyagokhoz, melynek legfőbb oka az, hogy komoly vámtétellel lehet csak behozni azokat. A szervezet úgy véli, hogy a nitrogén és kálium esetében az importvámok még ellátják a kívánt szerepüket az EU-s műtrágyagyárak védelmében, így azoknál nem várható az importvámok eltörlésének kezdeményezése – olvasható a NAK közleményében.
Válasz Sk Laci #4812. hozzászólásáraA távolság miatt az ár a fuvar miatt változni fog, email után egyeztettek a kollégákkal. Az email cím: gnojimpex.kft@gmail.com. Üdv
Válasz lacika973 #4811. hozzászólásáraKezdetnek vennék egy kamion tételt. Délnyugat Szlovákia, Esztergomtól kb 50 km-re északra Léva /Levice/ mellet lakom.
Ha kérhetnék egy email címet ahol megbeszélhetnénk a részleteket/ EU-adószám, cégadatok,.../
Korlátozott mennyiségben Mas 27 % 600/1-es (Linz Austria) Borealis műtrágya eladó, Szabolcs és Hajdú Megyében 53.000ft+áfa/tonna leszállítva kamion tételben. Kisebb tétel esetén egyeztetés telefonon. 30/597-3088.
Válasz Gabesz 01 #4800. hozzászólásáraEz érdekes. Nitrogén miért nincs benne és minek kell az a sok kálium? Első ránézésre nekem kidobott pénznek tünik)kivéve a foszfort)
Válasz ermike #4793. hozzászólásáraNekem is jó lenne ha tudnál olcsó pétisót 27% és kevert műtrágyát Tarnogram 12-23-6-4-4-
pk remélem jól mondom amit ki szórunk ősszel,már vettem de jövőre is kell Szabolcs Megyébe lakom,én is 10eft vettem a Tarnogramot és 8000ft a 27% ez mind fásan álfásan
Válasz UE-28 #4787. hozzászólásáraHát ha gyenge a kalászos ,én meg szórom ilyenkor 27% és fekbruárba 34%,,,tudod ,hogy egy kicsit erősödjön,,,,!
Ha homok,vagy nem volt csapadék,fagyott,vagy nem olyan a föld ,ami benne van!
A péti gyár még mindig csak akkor szolgál ki N tartalmú műtrágyával, ha a PK műtrágyát is, vagy más inputot is tőle vesz a termelő?
Vagy feladták a stratégiát?
Most kértem árat a Borsod Agrokertől, 25 kg os 27% pétisó hatezerpárszáz ft/q illetve 34%-os ammónium-nitrát 50 kg kiszerelésben 8060 ft/q nettó, ha jól emlékszek.
Kérdés: Kaszálókra melyik éri meg jobban?
150 és 200 kg között szórnám /ha, még agyalok.
Azt mondta az ügyintéző, hogy kb 2 hete már elindult felfelé, és a tendencia megmarad tavaszig....
14182 hozzászólás
Nem tudjátok,hogy a tengerire és a forgóra piros színű indító műtrágyának mi a neve,és milyen árba van?

amit a vetéssel kell elszórni a 27% sóval?
Remélem jól tudom
Válasz GREVEN #4826. hozzászólására
Moderátor által módosítva: 2017-01-26 20:54:10
Válasz Gergő, #4829. hozzászólásáraAzt írja hogy big-bag egység, 51000ft
Válasz F-A-R-M-E-R \ #4828. hozzászólásáraPétisó 27% Nettó: 51.000 Ft
Pétisó 39% Nettó: 51.000 Ft
Válasz GREVEN #4826. hozzászólásáraEz nettó 73000ft/t jön ki
Válasz GREVEN #4826. hozzászólásáraMost akartam belinkelni neked épp tegnap láttam én is!
Válasz GREVEN #4825. hozzászólásárainnen
Válasz GREVEN #4823. hozzászólásáraValaki vett már innen?
Válasz GREVEN #4823. hozzászólására6300
Valaki érdeklődött mostanában pétisó árakról?
Kamion tétel kellene.
Válasz Gabesz 01 #4799. hozzászólásáraSzia
Ajánlom figyelmetekbe az árlistánkat amit korábban már közöltem. A Tarnogran PK 50/1-et nálunk 7500 nettó meg tudtad volna venni. Esetleg ha kérdés felmerül műtrágyával kapcsolatban bátran keressetek!
üdv
Válasz Attikaa #4820. hozzászólásáraSzia. Sajnos kisebb tételben nem tudunk szállítani, egyébként mi az ami érdekel és honnan írsz? Esetleg telefonon egyeztessünk. 30/597-3088
üdv
Válasz lacika973 #4818. hozzászólásáraSzállítást vállaltok nem kamion tételben?
Nem erőltetik meg magukat, csak a reklám erejéig csinálják, a nagytételben használt nitrogént, meghagynák vérünk szívogatásához a hazai haveroknak is ! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Ezeket szem előtt tartva az ABEAN jelenleg a foszfát nyersanyagok és műtrágyák esetében fennálló 6,5 százalékos importvám eltörlését kezeli kiemelt célként, hiszen ezen védővámok – mivel a szükséges foszfát hatóanyagokból már teljes mértékében importból látja el magát az Európai Unió – már nem látják el feladatukat, csak felesleges terhet rónak a gazdálkodókra.
Az ABEAN létrehozása azért vált szükségessé, mert a tapasztalatok szerint a jelenlegi európai helyzet a műtrágya-ellátási, -termelési és -elosztási lánc folyamataiban nem tartható kiegyensúlyozottnak. A szervezet álláspontja alapján jelenleg egy kisszámú multinacionális cég uralja a terepet, akiknek nem érdekük a változás, illetve az árak csökkentése sem. Mindezen folyamatnak legnagyobb kárvallottjai az európai gazdák, akik kénytelenek a világpiaci árnál drágábban fedezni műtrágya szükségleteiket.
Az adatokból készített felmérés alapján elmondható, hogy Európa jóval a világpiaci ár fölött jut ezekhez a nyersanyagokhoz, melynek legfőbb oka az, hogy komoly vámtétellel lehet csak behozni azokat. A szervezet úgy véli, hogy a nitrogén és kálium esetében az importvámok még ellátják a kívánt szerepüket az EU-s műtrágyagyárak védelmében, így azoknál nem várható az importvámok eltörlésének kezdeményezése – olvasható a NAK közleményében.
Tisztelt Olvasók!
árlista
Mellékelve ajánlom műtrágya árlistánkat, kamion tétel esetén egyedi árat adunk.
Üdv
Válasz Sk Laci #4812. hozzászólásáraA távolság miatt az ár a fuvar miatt változni fog, email után egyeztettek a kollégákkal. Az email cím: gnojimpex.kft@gmail.com. Üdv
Válasz Farkas István. #4813. hozzászólásárahttps://www.borealis-lat.com/hu/hu.html
Válasz Mokári Ádám #4814. hozzászólásáraOK
Válasz Farkas István. #4813. hozzászólásáraAzt hogy nem Bige
Az mit jelent, h. borealis?
Válasz lacika973 #4811. hozzászólásáraKezdetnek vennék egy kamion tételt. Délnyugat Szlovákia, Esztergomtól kb 50 km-re északra Léva /Levice/ mellet lakom.
Ha kérhetnék egy email címet ahol megbeszélhetnénk a részleteket/ EU-adószám, cégadatok,.../
Válasz Sk Laci #4810. hozzászólásáraÜdv

Nyári a gyártás ha jól tudom, az ár a távolság miatt változhat, ehhez tudni kellene a mennyiséget és a helyet ahová szállítani kellene.
Válasz lacika973 #4809. hozzászólásáraSzállitanál Szlovákiába is ezért az áron kamion tételben?
Friss áruról van szó? Mikori gyártás?
Tisztelt Fórumozók
Korlátozott mennyiségben Mas 27 % 600/1-es (Linz Austria) Borealis műtrágya eladó, Szabolcs és Hajdú Megyében 53.000ft+áfa/tonna leszállítva kamion tételben. Kisebb tétel esetén egyeztetés telefonon. 30/597-3088.
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-12-06 11:37:13
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-12-06 11:37:07
MAP 12-52,és Kálisó 60% árakat szeretném kérdezni, köszönöm.
Válasz traktorajtóhajtogató #4803. hozzászólásárahomokon gazdálkodik
ez a kulcs..
Válasz traktorajtóhajtogató #4803. hozzászólásáranyomja a forgó alá
Válasz Gabesz 01 #4800. hozzászólásáraEz érdekes. Nitrogén miért nincs benne és minek kell az a sok kálium? Első ránézésre nekem kidobott pénznek tünik)kivéve a foszfort)
Válasz szanberg #4801. hozzászólásáraNekem 30% nitrosol 1 kamionos tétel 54e+á ma, de holnap már 56e/t lenne , ha köbösben hozatnám +3e/t .
Válasz ermike #4793. hozzászólásáraMár 56ezer a bigbag-es pétisó is sajnos, megy felfelé....
Ehhez képest a 6xxxFt kiszsákosnál árában van, de a korábbi 48-hoz képest tényleg drága volt.
UE 28!
Ha gondolod akkor lesz itt, elviszel egy bigbag-et ami 7q meg kimérünk még amennyit kell ha gondolod.
ócón.
Válasz ermike #4793. hozzászólásáraIlyen volt ősszel szórva 200kg /ha

Válasz ermike #4793. hozzászólásáraNekem is jó lenne ha tudnál olcsó pétisót 27% és kevert műtrágyát Tarnogram 12-23-6-4-4-
pk remélem jól mondom amit ki szórunk ősszel,már vettem de jövőre is kell Szabolcs Megyébe lakom,én is 10eft vettem a Tarnogramot és 8000ft a 27% ez mind fásan álfásan
Válasz UE-28 #4787. hozzászólásáraHát ha gyenge a kalászos ,én meg szórom ilyenkor 27% és fekbruárba 34%,,,tudod ,hogy egy kicsit erősödjön,,,,!
Ha homok,vagy nem volt csapadék,fagyott,vagy nem olyan a föld ,ami benne van!
big bag zsákos 27-es 5200-5400 nettó
Válasz ermike #4793. hozzászólásáraÜdv!
Írtam privátban!
Válasz kovacsmihaly0905 #4792. hozzászólásáraAzt már rég feladták
Válasz Gabesz 01 #4784. hozzászólásáraÉn elhiszem :) nem azért írtam :) Csak tájékoztató jelleggel :)
Válasz UE-28 #4791. hozzászólásáraszerintem nagyon drágán veszed! kamion tételben 50 eFt/ ha igaz big bag ! De van diszperzites vödör is a világon!
Ha kell segítünk!
A péti gyár még mindig csak akkor szolgál ki N tartalmú műtrágyával, ha a PK műtrágyát is, vagy más inputot is tőle vesz a termelő?
Vagy feladták a stratégiát?
Ez milyen árnak számít? Persze nettó mindkettő, de csak az egyikhez írtam...
Sajnos nem is nagyon tudok több helyet Miskolc körül ahol meg lehetne kérdezni, talán még a Kite...
Válasz UE-28 #4789. hozzászólására
Válasz Attikaa #4788. hozzászólásáraZsákos!
8q tétel...
Válasz UE-28 #4787. hozzászólásáraez zsákos vagy kamion tétel esetén?
Üdv!
Most kértem árat a Borsod Agrokertől, 25 kg os 27% pétisó hatezerpárszáz ft/q illetve 34%-os ammónium-nitrát 50 kg kiszerelésben 8060 ft/q nettó, ha jól emlékszek.
Kérdés: Kaszálókra melyik éri meg jobban?
150 és 200 kg között szórnám /ha, még agyalok.
Azt mondta az ügyintéző, hogy kb 2 hete már elindult felfelé, és a tendencia megmarad tavaszig....
Válasz gyorfy10 #4783. hozzászólásáraÉn is pontosan annyiért vettem!
Válasz gyorfy10 #4783. hozzászólásáraMostanában naponta emelkedett.
Válasz gyorfy10 #4783. hozzászólásáraHidd el itt 8000ft volt áfásan de ha kell lefotózom azt tudom 25kg és Magyar pétisó 27%
Válasz Gabesz 01 #4782. hozzászólásáraZala megye, Nagykanizsa 27%-os 25 kilós zsákba 7500+áfa, kb 3 hete vettem