Válasz F. Bálint #5795. hozzászólásáraEz a nem mindegy !
Jönnek "jó" ajánlatok.........jövő augusztusig tárolni.......
Azért nincs annyira jó termés, hogy ne lehessen elszállítani valamelyik óriási központba.
Válasz trikolor5 #5788. hozzászólásáraBorsod agrokert nem tudom, ezek poroszlói árak voltak(másodkézből, de megbízható forrás), illetve hét eleje 343 Heves volt 181, ha jól emlékszem.
Hát nem rekord árak sajnos, de főleg a hozamok nem azok! Bár nem 1 tonnásak, de nem is 3! Már amik szárazak és vághatóak voltak eddig. Sok a léha üres kaszat.
Válasz trikolor5 #5786. hozzászólásáraSzia.
Nem de elérhetőséget tudok.
Holnap 11 után lesz szerintem friss ár.
Nem kite de ez a régió 182-3 volt a hétvége előtt.
Az ukránoknál több mit 21000 a napra. Szerencsére a mi maffiánk jobb mint az ukrán azok se verik le úgy az árakat mint a mieink.
https://graintrade.com.ua/en/indeksCen
Válasz Ohaza63 #5781. hozzászólásáraÜdv
Hát ha az idei évjáratot nézzük akkor igen.
Ápr 16 vetés.. És az azt követő 3 hónapban 80 mm csapadék volt rá.. Utána volt még annyi de az már későn jött. Vágtunk ettől jobbat is másnak de azt kötötteb, lapos, ilyen hideg földben.
Ne legyen csalódás, az egy király termés ebben az évben itt Dél Békésben!
Itt felénk nagyon soknak volt 10 q/Ha alatt (5-8 q/Ha)
Az átlag 12-16 között és egy emberkétől hallottam 22 q/Ha.
Csak az a bosszantó, hogy kupecek, meg mennek le az árral mindennel, máris érvényesítik az a 10 Ft-ot, amit az € gyengült a Ft hoz képest.
Még jó, hogy nem a $ hoz állítják be, mert akkor 20-30 % -ot levittek volna felvásárlási árakból.
Ma elkezdtük vágni, He188.
10 volt a vize amit leszedtük, muszáj lesz megfújni szárítón.
25q jött ki kombájn tisztán. Nettó 23 körül lesz. Kb ezt mondtam volna ránézésre is.
Válasz pate #5765. hozzászólásáraErre csak min. 4 tonna/ha, mélyebb földekben. Tök mindegy milyen fajta. Július 2. hetében volt rá csapadék (addig nem, utána sem). Személy szerint az egyetlen kultúra, ami jól termett az idén…
5968 hozzászólás
Tavaly novemberi kötési áron (HO 230e/t) és mostani ukrán telephelyi LO áron (215e/t) idei termésem raktárról eladó, boni ajándék.

Ja, hogy nem adnak érte annyit? Még...
Tegnap lekötve 191000 Kite
Válasz Koczka József #5815. hozzászólásáraSzia. Nem Ádámmal, mi ugye már másik telephelyet vagyunk csapva.
Válasz A.I. #5812. hozzászólásáraSzia kivel beszéltél ? Imrével?
Válasz Agrárman #5810. hozzászólásáraMúlt héten adtam le 18200 plusz komp szszb megye.Bármennyit megvesznek.
Békés megye, telephelyen 193 000/t +- boni Lo napra
Válasz Agrárman #5810. hozzászólásáraValamikor hét elején kérdeztem a KITÉt.
187+- Boni nettó.
Nem mondott olyat, hogy nem kell.
Válasz Agrárman #5810. hozzászólásáraLO akart lenni
Hogy áll most a LÓ ára? Azt mondta a kereskedő teljesen BEÁLLT a piac nem kell semmi. Ez igaz vagy csak beakar húzni? SZSZB megye
Válasz V.L. #5806. hozzászólásáraköszönöm!
Válasz Ohaza63 #5807. hozzászólásáraBizonyos emberek többet érdemelnek. Az a kereskedő aki meg becsüli a kuncsaftot.
Válasz Koczka József #5805. hozzászólásáraÜdv Józsi!

Te azért kapsz jobb árat, mert Te csókos vagy????
Milyen kereskedő az, aki mindenkinek más árat kínál???
Válasz Unka #5801. hozzászólásáraTelephelyen. Az olajtartalmat nem tudom.
Válasz Pisti29 #5804. hozzászólásáraMeg mindenkinek is mást. Ezért kell neked kérdezni. Mert amit én kapok nem biztos hogy te is azt kapod.
Válasz Koczka József #5803. hozzászólásáraMert minden megyében mást mondanak..a km meséket meg sztem engedjük el
Válasz Pisti29 #5802. hozzászólásáraMiért nem hivod fel őket?
Sziasztok!

KITE, BUNGE árakat írnátok, LO,HO?
Válasz V.L. #5799. hozzászólásáraÜdv! Megkérdezhetem, hogy beszállítva vagy telephelyen? Mekkora olajtartalomra? Köszönöm!
Válasz V.L. #5799. hozzászólásáraÜdv!
Az azért van , mert a Bunge nagyon sok előkötést csinált és nagyon kevesen tudták teljesíteni a bevállalt mennyiséget és most bajban van és kapkod.
Egyébként a mai napi Dél Békési ár LO estében 185.000 Ft/t
Válasz Erdei és kiserdei #5798. hozzászólásáraBékés megyében nagy tétel, mintázás után 200 000Ft/t-ot ajánlott a Bunge (fix ár az olajtartalom tudatában) LO naprára
Friss árat valaki mondana? HBM. Köszi
Dél Borsod Szentistván 18000ft , előtte szerződést kell kötni szokásokhoz híven.
Válasz F. Bálint #5795. hozzászólásáraEz a nem mindegy !

Jönnek "jó" ajánlatok.........jövő augusztusig tárolni.......
Azért nincs annyira jó termés, hogy ne lehessen elszállítani valamelyik óriási központba.
Válasz ..,-:) #5794. hozzászólásáraNem kérdeztem ,
Válasz F. Bálint #5793. hozzászólásáraMikor viszi, mikor fizet !?
Válasz Nskype #5792. hozzászólásáraTegnap Kite 215+komp
Friss ho napraforgó árat tud valaki? Köszönöm!
Ha a fórumon volna valaki SzSzB-megye Màndról... tudna mesélni hova megy a Magyar terményünk...-->UA
Válasz gonczygergely #5784. hozzászólásáraA kukorica 6600 ft körül van, mennyi lehet a szállítási költség ide?
Válasz trikolor5 #5788. hozzászólásáraBorsod agrokert nem tudom, ezek poroszlói árak voltak(másodkézből, de megbízható forrás
), illetve hét eleje 343 Heves volt 181, ha jól emlékszem.
Hát nem rekord árak sajnos, de főleg a hozamok nem azok! Bár nem 1 tonnásak, de nem is 3! Már amik szárazak és vághatóak voltak eddig. Sok a léha üres kaszat.
Válasz A.I. #5787. hozzászólásáraAkkor lefelé megy. Egy hete a borsod agroker még 190 volt. Szentistván meg kezdetektől 180..
Válasz trikolor5 #5786. hozzászólásáraSzia.
Nem de elérhetőséget tudok.
Holnap 11 után lesz szerintem friss ár.
Nem kite de ez a régió 182-3 volt a hétvége előtt.
Füzesabonyi kite mennyiért veszi, tudja esetleg valaki?
Válasz gonczygergely #5784. hozzászólásáraÉn csak azt a sok üresen ácsorgó lámpavasat sajnálom!
Hidd el a mi kereskedeőink sem adják olcsóbban tovább mint az ukrán ár.
Az ukránoknál több mit 21000 a napra. Szerencsére a mi maffiánk jobb mint az ukrán azok se verik le úgy az árakat mint a mieink.
https://graintrade.com.ua/en/indeksCen
Válasz Ohaza63 #5780. hozzászólásáraLehet rosszul tudom de nekem a naprát és repcét a dollárhoz mondták.
Két ismerősnek csináltam naprát, az egyik már le lett vágva, nettó 20q/ha. Sy Bacardi, low budget, 1q péti, 1q 15npk, 1 gyomirtás, 1 gombászás.
Válasz Ohaza63 #5781. hozzászólásáraÜdv
Hát ha az idei évjáratot nézzük akkor igen.
Ápr 16 vetés.. És az azt követő 3 hónapban 80 mm csapadék volt rá.. Utána volt még annyi de az már későn jött. Vágtunk ettől jobbat is másnak de azt kötötteb, lapos, ilyen hideg földben.
Válasz Csabesz555 #5779. hozzászólásáraÜdv!
Akkor az a Kánaán földje!!!
Válasz Sam88 #5778. hozzászólásáraÜdv!

Ne legyen csalódás, az egy király termés ebben az évben itt Dél Békésben!
Itt felénk nagyon soknak volt 10 q/Ha alatt (5-8 q/Ha)
Az átlag 12-16 között és egy emberkétől hallottam 22 q/Ha.
Csak az a bosszantó, hogy kupecek, meg mennek le az árral mindennel, máris érvényesítik az a 10 Ft-ot, amit az € gyengült a Ft hoz képest.
Még jó, hogy nem a $ hoz állítják be, mert akkor 20-30 % -ot levittek volna felvásárlási árakból.
Nálunk is le lett vágva dél Hajdú Bihar
Sy Bacardi 25q/ha
Sy Surelli, P64LE185 29q/ha a fizető súlyok.
Válasz Ohaza63 #5757. hozzászólásáraSajatom nagy csalodas. 15,5-22,7 ig. Gáz. De ilyen a többi gazdáé is legnagyobb részt dél békésben.
Ma elkezdtük vágni, He188.
10 volt a vize amit leszedtük, muszáj lesz megfújni szárítón.
25q jött ki kombájn tisztán. Nettó 23 körül lesz. Kb ezt mondtam volna ránézésre is.
Ma merünk egy vizet . Ugy hogy nem volt deszikalva
188 6.5%
630 4.5%
244 8.6%
233 10.2%
Esö elött sajna nem fog ideérni a kombájn .
Ez van várunk
Válasz glajos1990 #5774. hozzászólásáraKép nem lesz szóval így izgalmasabb.

Holnap lesz vágva. Lehet tippelni. Én 24q/hektárt mondok.
Válasz pate #5772. hozzászólásáraSzolnok megye
Válasz t.romsics #5769. hozzászólásáraItt nálunk 15-19 mázsa/ ha
Válasz Koczka József #5767. hozzászólásáraTegnap lett levágva.
Hajdú Bihar. Pioneer 185 a vége. 100 méterre van a kukoricánk azon öntözve sem lesz 50 q/ha. 9 hektár átlaga volt.
Válasz pate #5765. hozzászólásáraErre csak min. 4 tonna/ha, mélyebb földekben. Tök mindegy milyen fajta. Július 2. hetében volt rá csapadék (addig nem, utána sem). Személy szerint az egyetlen kultúra, ami jól termett az idén…