Válasz termelo #13532. hozzászólásáraFeltöltöm akkor a mérő 60%-nak írja, meg a belső ellenálása is jó. Tavasszal volt egy ilyen, azt megöntöttem savval, azóta is bírja, ha több napig is nincs indítva.
Válasz mtz1221 #13527. hozzászólásáraNem így gondoltam,hanem úgy,hogy nem hibázhatsz. Amúgy egèszen jó ötlet volt a gondozásmentes akku,hiszen az olajcsere is jó 10ezer helyett 30nál is. A varázsszemet is közèpre rakja,nem a negativhoz,mert közèpen úgy sem fogy úgy a folyadèk. mèrnöki zsenialitás,had szopjon a paraszt.
Válasz mtz1221 #13525. hozzászólásáraFurd ki. De a furoszárra tegyèl távtartot,legalább 5dbb 8as anyát,ami kitámaszt,hogy ne furd szèt a belèt,csak ankupakot. a műanyag forgács ha belemegy nem okozhat kárt,műanyag. Van itthon 10db savas akku,ezek már mind kiszáradtak volna.
Válasz mtz1221 #13523. hozzászólásáraÈn az összes ledugozottat kèt lapos csavarhúzóval felfeszitettem. Feszegesd be a kalap alá. A traktorban ami van,azon nincs is kupak,csak a helye kiöntve. Kifurtam 12es fúróval,felöntöttem, aztán leragasztottam. Ládájában elfèr úgy is. amúgy is 7 èves,de bírja. Ha meg nem,ennyi.
Válasz mtz1221 #13516. hozzászólásáraErre valakinek ötlet mivel bírnám a kupakokat kiszedni ? Zéger fogó nem jó rá, meg a többi sem. Nincs ennek semmi baja, csak elpárolgott a lé.
Válasz mtz1221 #13506. hozzászólásáraNekem a "kipufogó" problémáknál a Naturland körömvirág kenőcs is szokott segíteni.
Meg aranyér esetén is ezt használom, takarítás után egy borsonyi a "durcsiba" és akkor segít a kenésben.
Válasz mtz1221 #13516. hozzászólásáraNe. Ha megfigyleled,13.5ig tölti fogyasztókkal mindig. Azal meg nincs tele. Egy töltő orákig küzd vele mire fel nyomja 14.4ig. főleg városi rövidtávon. fogyasztók nèlkül fel tudná tölteni,ha legalább negyed orát menne,de ugye ventillátor,klíma,világitás megy mindig. Szerintem havi egyszer fel kène minden akku nyomni, akkor birná. Nekem is halt meg tavaly egy fèl èves. ezzel szerintem Medikus is egyetèrt,főleg,hogy mind alulmèretezett lett.
Válasz mtz1221 #13515. hozzászólásáraAttól félek a kollégium előtt, majd csak nem rágta meg valami egér, es azért szívta le. 1 hét múlva műszakira is kell vinni.
Válasz Gumóka #13513. hozzászólásáraSzerintem az öninditot azon vízzel sem lehet leburitani,úgy el van ásva a kacatban. Ez a gázos verda lesz szerintem,úgy rèmlik,erről már irt. De majd kiderül,mi a hiba. Vane villany,vagy nincse.
Válasz mtz1221 #13508. hozzászólásáraGyujtást rá,meg kapcsoljon fogyasztókat,ha lehet. Amit állo motornál engedett működni,azt kapcsolja be. Ha nem világit,vagy ventillátor nem fúj, akkor nincs elèg villany. Az meg lehet a töltèshibátol. Ha minden faxa akkor vagy indító,vagy relè,vagy inditásgátlo.
Válasz ND #13498. hozzászólásáraEz úgy lett pína spré, hogy mikor megjárttam, akkor felhívtam egy nővér ismerősöm, aki a szülészeten dolgozik. Elég nagy pofája van, és ő mondta ezekkel a szavakkal ha szülés után jó minden pínára, akkor az én hülye facomra is jó lesz.
Válasz Ohaza63 #13501. hozzászólásáraAzèrt nem adnak hangot,mert a Besenyő Pistabácsi is megmondta! Semmit nem írnak,pedig ha semmi van az már valami! Nem? Ha meg valami van, az nem lehet semmi! Há!
Válasz mtz1221 #13495. hozzászólásáraAhol lefújod nehogy mindenhová pina nőjön!
Mondjuk lenne előnye is mindég kéznéllenne!
Mert mint tudjuk a csajoknál van az összes pina!
"Azért azt te is érzed hogy van itt 10-20as kör, aki segíti egymást, többi meg magosról le toj bennünket?" - írtad.
Pont mint a valóságban, itt a virtuális világban is hasonló a felállás.
Otthon morog, duzzog, de nem állna ki az igazáért. Inkább lapít.
Én még azt is tisztelem, aki ugyan nem azon a véleményen van, mint Én/Mi, de legalább kiáll valami mellett, az ilyen megérdemel egy süvegelést.
Sokan olvassák a fórumot, de kevesen mernek hangot adni a véleményüknek, hogy miért az számomra is talány.
Pedig összefogás nélkül csak széthúzás van, ami arra jó, hogy megosszon bennünket.
13545 hozzászólás
Válasz Zoli 63 #13544. hozzászólásáraMegnézném azért az érméket hogy nyomogatná be a közepére. De ötletnek jó volt, csak én tökélyre fejlesztettem.
Válasz termelo #13542. hozzászólásáraAkku felnyitó műhelyt nyit, abból jut majd neked is, mint ötletadó csendes társ .
Válasz termelo #13542. hozzászólásáraLehet strici volt, az előző életében.
Vagy szultán backi.
Válasz Zoli 63 #13540. hozzászólásáraMegoldja csak fogni kell a kezét.

MTZ-Z inkább keresőkannak való alapanyag mint akkumulátor karbantartónak
Válasz Zoli 63 #13540. hozzászólásáraCsak nehogy beolvasson ide a gyártója.

Válasz mtz1221 #13539. hozzászólásáraNa ugye hogy ott van a közepében a rés, csak forró csavarhúzóval kell keresni .
Válasz termelo #13532. hozzászólására

Válasz JDFERI #13537. hozzászólásáraKéne egy kínai torx fej, aminek megbírnám a közepét fúrni. Csak sajnálok sok időd rábacni.
Válasz mtz1221 #13523. hozzászólásáraÜdv. Valamilyen cső , ( 1/2" )
bevágva flexel 6 helyen ...nem fogná meg ?
Válasz termelo #13535. hozzászólásáraMár fagy sincs.
Válasz .Richard. #13534. hozzászólásáraTapasztalatot írtam nem elméletet.
Válasz termelo #13532. hozzászólására
nem fagy szèt, acellák meg valószínűleg megègtek egy kicsit. De egy probát megèr, csak óvatosan.
Válasz termelo #13532. hozzászólásáraFeltöltöm akkor a mérő 60%-nak írja, meg a belső ellenálása is jó. Tavasszal volt egy ilyen, azt megöntöttem savval, azóta is bírja, ha több napig is nincs indítva.
Válasz mtz1221 #13531. hozzászólásáraMit töketlenkedsz?
Az akksid rossz, az hogy 1-2 cm-t lejjebb van a szint nem befolyásol csak annyi százalékot amennyi a hiány a teljes cella magassághoz képest.
Amúgy meg ha menetes a dugó, fogsz egy fogót meg egy aprópénzt azt felmelegíted és belenyomod.
Egyébként az én tapasztalatom az a tanultakkal ellentétben, hogy a hiányzó savat nem vízzel pótoljuk mert télen szétfagy az akksi...
Válasz Ares 826 #13529. hozzászólásáraEz lesz a megoldás. Majd egy kaszapenget beflexelek a közepén, es azzal.
Válasz .Richard. #13528. hozzászólásáraÉs ezért még fizetnek is érte valakinek. Mármint hogy hogy lehet minél jobban átbacni a halandót.

Válasz mtz1221 #13522. hozzászólásáraKicsi csavarhúzót oldalához tenni s kalapáccsal megütni.
Válasz mtz1221 #13527. hozzászólásáraNem így gondoltam,hanem úgy,hogy nem hibázhatsz. Amúgy egèszen jó ötlet volt a gondozásmentes akku,hiszen az olajcsere is jó 10ezer helyett 30nál is. A varázsszemet is közèpre rakja,nem a negativhoz,mert közèpen úgy sem fogy úgy a folyadèk.
mèrnöki zsenialitás,had szopjon a paraszt.
Válasz .Richard. #13526. hozzászólásáraJó sokat kinézel belőlem, ha azt hiszed távtartó nélkül nem megy.
Válasz mtz1221 #13525. hozzászólásáraFurd ki. De a furoszárra tegyèl távtartot,legalább 5dbb 8as anyát,ami kitámaszt,hogy ne furd szèt a belèt,csak ankupakot.
a műanyag forgács ha belemegy nem okozhat kárt,műanyag. Van itthon 10db savas akku,ezek már mind kiszáradtak volna.
Válasz .Richard. #13524. hozzászólásáraEz menetes, csak qrva gyengék a fülei. Most sötétben meglámpáztam, hát 2 centivel a cella alatt van a folyadék.
Válasz mtz1221 #13523. hozzászólásáraÈn az összes ledugozottat kèt lapos csavarhúzóval felfeszitettem. Feszegesd be a kalap alá. A traktorban ami van,azon nincs is kupak,csak a helye kiöntve. Kifurtam 12es fúróval,felöntöttem, aztán leragasztottam. Ládájában elfèr úgy is.
amúgy is 7 èves,de bírja. Ha meg nem,ennyi.
Válasz mtz1221 #13522. hozzászólására

Válasz mtz1221 #13516. hozzászólásáraErre valakinek ötlet mivel bírnám a kupakokat kiszedni ? Zéger fogó nem jó rá, meg a többi sem. Nincs ennek semmi baja, csak elpárolgott a lé.
Válasz _NB_ #13519. hozzászólásáraAzt ismerem, ha repedezik a bőr a micsodán, arra is jó. Ha sokat van használva, minden este be kell kenni
Válasz _NB_ #13519. hozzászólásáraLehet arra lerottyant akkura is az kène.
Válasz mtz1221 #13506. hozzászólásáraNekem a "kipufogó" problémáknál a Naturland körömvirág kenőcs is szokott segíteni.
Meg aranyér esetén is ezt használom, takarítás után egy borsonyi a "durcsiba" és akkor segít a kenésben.
Válasz mtz1221 #13516. hozzászólásáraNe. Ha megfigyleled,13.5ig tölti fogyasztókkal mindig. Azal meg nincs tele. Egy töltő orákig küzd vele mire fel nyomja 14.4ig. főleg városi rövidtávon. fogyasztók nèlkül fel tudná tölteni,ha legalább negyed orát menne,de ugye ventillátor,klíma,világitás megy mindig. Szerintem havi egyszer fel kène minden akku nyomni, akkor birná. Nekem is halt meg tavaly egy fèl èves.
ezzel szerintem Medikus is egyetèrt,főleg,hogy mind alulmèretezett lett.
Válasz mtz1221 #13515. hozzászólására9 hónapos akku a teherautóban is most lett zárlatos. Még garanciális, cserélték.
Válasz mtz1221 #13515. hozzászólásáraAttól félek a kollégium előtt, majd csak nem rágta meg valami egér, es azért szívta le. 1 hét múlva műszakira is kell vinni.

Akksi volt. Pár hónapja rámértem akkor 70%os volt, most meg megadta magát, minden előjel nélkül.
Vittem neki másikat, nehogy hiába vegyen 1et.
Válasz Gumóka #13513. hozzászólásáraSzerintem az öninditot azon vízzel sem lehet leburitani,úgy el van ásva a kacatban. Ez a gázos verda lesz szerintem,úgy rèmlik,erről már irt. De majd kiderül,mi a hiba. Vane villany,vagy nincse.
Válasz mtz1221 #13508. hozzászólásáraPróbálja meg megkocogtatni esetleg az önindítót, vagy sebességbe megmozdítani picit.
Válasz .Richard. #13511. hozzászólására
Válasz mtz1221 #13508. hozzászólásáraGyujtást rá,meg kapcsoljon fogyasztókat,ha lehet. Amit állo motornál engedett működni,azt kapcsolja be. Ha nem világit,vagy ventillátor nem fúj, akkor nincs elèg villany. Az meg lehet a töltèshibátol. Ha minden faxa akkor vagy indító,vagy relè,vagy inditásgátlo.
Válasz apuci #13509. hozzászólásáraGyerek fent van iskolában, nem tudom vegyen e bele újat, vagy vigyek utánna másikat.
Válasz mtz1221 #13508. hozzászólásáraMind a kettő lehet!
Autónál önindító kattoghat valahol, lemerült/tönkrement akkumlátorral ? Nem vagyok a közelében, nem hallom nem látom.
ez a kibaszott e közmű másnak se megy?
Válasz ND #13498. hozzászólásáraEz úgy lett pína spré, hogy mikor megjárttam, akkor felhívtam egy nővér ismerősöm, aki a szülészeten dolgozik. Elég nagy pofája van, és ő mondta ezekkel a szavakkal ha szülés után jó minden pínára, akkor az én hülye facomra is jó lesz.
Válasz Ohaza63 #13501. hozzászólásáraMost dobok egy lájkot erre!

Ennyi tellett tőlem kombájnszerelés közben.
Válasz .Richard. #13503. hozzászólásáraJut eszembe! "Van az a szint,mikor már nem megyünk egy bizonyos szint alá."
Válasz Ohaza63 #13501. hozzászólásáraAzèrt nem adnak hangot,mert a Besenyő Pistabácsi is megmondta! Semmit nem írnak,pedig ha semmi van az már valami! Nem? Ha meg valami van, az nem lehet semmi! Há!
Válasz mtz1221 #13495. hozzászólásáraAhol lefújod nehogy mindenhová pina nőjön!

Mondjuk lenne előnye is mindég kéznéllenne!
Mert mint tudjuk a csajoknál van az összes pina!
Válasz mtz1221 #13495. hozzászólásáraÜdv!
"Azért azt te is érzed hogy van itt 10-20as kör, aki segíti egymást, többi meg magosról le toj bennünket?" - írtad.
Pont mint a valóságban, itt a virtuális világban is hasonló a felállás.
Otthon morog, duzzog, de nem állna ki az igazáért. Inkább lapít.
Én még azt is tisztelem, aki ugyan nem azon a véleményen van, mint Én/Mi, de legalább kiáll valami mellett, az ilyen megérdemel egy süvegelést.
Sokan olvassák a fórumot, de kevesen mernek hangot adni a véleményüknek, hogy miért az számomra is talány.
Pedig összefogás nélkül csak széthúzás van, ami arra jó, hogy megosszon bennünket.
Válasz ND #13498. hozzászólásáraMost akartam írni. Csak ez nem olyan ronda,mert színtelen.
Válasz mtz1221 #13497. hozzászólásáraEz találtam róla még ..jó volt a megnevezés tetszett mindenkinek szerintem

Válasz mtz1221 #13497. hozzászólásáraEz általános sebfertőtlenítő mifelénk.
Mint a Betadine.
Válasz .Richard. #13496. hozzászólásárahttps://prodaja.zelena-apoteka.com/kupi/octenisept-sprej-50ml-402721
Válasz mtz1221 #13495. hozzászólására
szülès utáni pinára való sprè!
beszrok