Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kiskocka bálázók betegségei új
- Agrárjog új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Lucerna telepítése, termesztése új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Repcevetés IH 6200 aprómagvetővel új
- Massey Ferguson traktorok új
- Autók, kocsik, verdák ... paraszti harci szekerek! új
- AKG támogatás új
Cikkajánló

Az AGCO titkos fegyvere a szezonban: a platform, amivel a kereskedők is gyorsabbak lettek
A kieső idő a legdrágább a mezőgazdaságban.
315 hozzászólás
Válasz berta.ferenc1975 #213. hozzászólásáraKöszönöm
Válasz berta.ferenc1975 #213. hozzászólásáraSzerintem most nem indulnak szezonba.
Ősszel vagy télen szoktak lenni a 8 órások.
Itt érdeklődj:
"Pest Megyében tartandó 8 órás Növényvédelmi továbbképzések helyszinei:
Érdeklődni: Erdész Ferenc erdeszf@gmail.com
"
Sziasztok.
Bp szeretnék vagy pest megyében zöldkönyvet hosszabítattni.
Neten nem talàlok ellérhetőséget.
Valaki tudna segíteni.
Köszönöm
Válasz apuci #211. hozzászólásáraValahol mintha azt olvastam volna hogy technikus bizonyítvány kell hozzá. Csak nem tudom a parképítőt mennyire felel meg
Válasz brumi-kisdühös #210. hozzászólásáraAkinek megfelelő a szakmája azt a szakmunkás bizonyítvány alapján adták ki amikor én megkaptam.
Válasz apuci #208. hozzászólásáraMunkahely kéri. Meg volt már nekem, csak elhagytam, és az első munkáltató kérte nekem le. Csak nem tudom mi kellett hozzá.
Munkahelyem kéri.
Válasz brumi-kisdühös #207. hozzászólásáraMihez kell neked?
Sziasztok
Mi kell ahhoz, hogy lehessen igényelni a 37 kW feletti gép kezelését a zöld könyvben?
Válasz KalmárGazda #195. hozzászólásáraKöszi,tavaly Szolnokon 18+4 volt.Akkor ahány megye,annyi ár...
Válasz Bárány #198. hozzászólásáraSajóvámos 2.21 11e+4e a pecsét az értesítő alapján
Válasz melcsi0 #200. hozzászólásáraItt azért elég hasznos fejtágítások szoktak lenni.
Válasz melcsi0 #200. hozzászólásáraAkkor Balassagyarmaton biztos azért került többe mert végig kellett ülni a napot becsülettel!
Válasz melcsi0 #201. hozzászólására na még egyszer: adminisztrátor
Válasz melcsi0 #200. hozzászólásárabocs, kitöltötte
Csongrádban is 20.000. A "képzés" addig tartott, amíg 3 admiszitrátor kb. 150 főnek kitöltöltöte a zöld könyvet és megírta a számlát. A szervezés és lebonyolítás kritikán aluli.
Válasz Bárány #198. hozzászólásáraNem is ér ez egy szemmel
sem többet!
Dombóváron jövő pénteken lesz. Képzés+könyv=20ezer.
16 kp a mai napon somogyban!
Válasz KalmárGazda #195. hozzászólásáraUgyanez Balassagyarmaton 25 K volt a 8órás + 4 K a zöldkönyvbe való bejegyzés
Válasz jozef19 #193. hozzászólására18000 Ft
Válasz jozef19 #193. hozzászólásáraH-B Megye 19050 ft.A Kamaráknál nem pontos a nyilvántartás,érdemes ránézni a könyvre,nehogy várod,hogy majd szólnak,a vegyszerkereskedő meg szól,hogy bocsi
de nem adom.
Válasz KalmárGazda #192. hozzászólásáraKp dohány ott mennyi?
Válasz csuti0 #190. hozzászólásáraMonoron 19-én szerdán lesz a továbbképzés.
Válasz csuti0 #190. hozzászólásáraAmennyiben permetező zöld könyv, akkor a növényorvosi kamara keresni fog, ha lesz.
Legalábbis Borsodban így van.
Decemberben járt le, múlt héten jött a levél h 2hét múlva itt meg ekkor ennyiért.
De ha felhívod a területileg illetékes növorv kamarát elmondják.
Sőt, a növényorvosom is szólt, h lejárt és majd keresnek
Sziasztok!
Zöld könyves továbbképzést tud valaki Pest megyében? Pár hónap és lejár a könyvem.
Üdv.:Csuti
Válasz oprita #188. hozzászólásáraUgyan úgy a növényvédő kamara mint a tiédet. Sárospatakon a régi TSz ebédlőben lesz. Ha három napos akkor az a 400 órás megújítása, a másik két nap Tokajbna lesz.
Válasz RkTomi #187. hozzászólásáraEzt ki és hol csinálta,mert én holnap kezdem a 3 naposat Spatakon,27+4-ért...
Válasz plantek.kriszta #184. hozzászólásáraBorsod múlt hét pénteken: 11e a tanfolyam + 4e az új igazolvány. A 80 órás zöld könyv megújításához.
Válasz plantek.kriszta #184. hozzászólására20000-ezer nálunk ennyi volt.
Válasz plantek.kriszta #184. hozzászólásáraVigyél egy 100-ast,majd kapsz vissza!
Holnap reggel 8 kor lessz Kaposvár on hosszabító tanfolyam árat tud valaki hogy mennyibe kerül a pecsét???
Válasz Sanyee #176. hozzászólásáraVégig kell ülni, de. és du. is volt jelenléti ív aláírás. Számonkérés nincs, ha ott voltál 90%-ban megkapod a pecsétet a helyszínen. Ellógni hül.eség, ha már ott van legalább hall az ember egy két okosságot.
Válasz csoppika #181. hozzászólásáraOtt volt aki megtette.

De egyébként is egy nagy lóf@uszt volt az egész.
Annak aki gazdálkodik,(van egy kis fogalma a növényekről) és akart tanulni, annak volt 1-2 hasznos infó. De az iskolás suttyóknak lila köd volt az egész, mégis átrugdosták őket is. Vagy egy kisboltos, aki 2-es, meg szabad szereket akar árulni, gondolod sokat értett az egészből!
Szóval van ahol így működik.
Nem tudom ismerős-e a történet, mikor vizsgázó megkapja tételként a repce kártevőit?
Majd a mentő kérdést felteszi a vizsgaelnök:
-Na mondjon egy ormányost.
Mire a válasz:
-Elefánt
Válasz atisgyulai #180. hozzászólásáraItt külön duma volt. De muszáj végig ülni... Nincs olyan, hogy hú nekem mennem kell...
Válasz csoppika #178. hozzászólásáraÉn akkor "újonc" voltam.
Akik megújítani jöttek, a mi óráinkon ültek, és mikor-mi volt az aktuális óra anyaga, azt hallgatták. Nem kaptak külön infót, az esetleges újításokról.
Válasz Sanyee #176. hozzászólásáraMost voltunk, ahogy a többiek is mondják csengetsz és tiéd a pecsét. Érdemes végighallgatni a dumát is mert konkrét dolgokat mondanak mi merre, hogyan változik.
Válasz atisgyulai #177. hozzászólásáraVégig kell ülni. Decemnerben voltam... Ami említésre méltó. Bizonyos gombaölő hatóanyagot bizonyos méhkímélő szerekkel nem lehet nappal fújni.
Végül is a változásokról tájékoutatnak....
Válasz Sanyee #176. hozzászólásáraFriss infót nem tudok, de két éve elég volt beülni az órákra, meg tejelni, és kaptad a pecsétet a könyvbe.
Meg volt aki csak perkált, és továbállt.
Sziasztok!
Ilyen továbbképző 8 órás tanfolyam folyam végén szokott lenni számonkérés is vagy hogy szokott menni?
Válasz T.f. #170. hozzászólásáraKöszi.
Válasz endypapa #173. hozzászólásáraSomogyban erős még Tsz lobby.

Válasz T.f. #170. hozzászólásáraSomogyban nem küldtek semmi féle levelet! Akkora mázlim volt, hogy nem igaz. kezembe akadt a könyv, nézem, lejár pár nap múlva. Bakker! Felhívom őket keddi napon, és azt mondja a kedves hölgy, hogy pénteki fejtágítás, könyv hosszabításra beférek! Volt öröm! :)
Válasz Luffy #163. hozzászólásáraErről van szó!!!!!!!
Válasz zsoltiJD 50es #166. hozzászólásáraHát nekem az van a hátulján meddig érvényes, 2018 és 2023.
Válasz csontii #169. hozzászólásáraSzia. A területileg illetékes Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara megyei szervezetét keresd meg , hozzájuk került a továbbképzés . Ha még érvényes az igazolványod akkor lejárat előtt kapsz egy levelet a továbbképzés helyszínéről és időpontjáról ( legalábbis nálunk ez működött tavaly), ha már lejárt akkor neked kell megkeresned őket a továbbképzési jelentkezéssel.
https://magyarnovenyorvos.hu/a-kamararol/megyei-szervezetek
Válasz zsoltiJD 50es #168. hozzászólásáraSajnos az az iskola már megszűnt.
Válasz csontii #167. hozzászólásáraNem tudom hova valósi vagy de aloszínű hogy ott megcsinálják ahol rénen vizsgáztál aszem 12500 forinta kerül
Válasz zsoltiJD 50es #166. hozzászólásáraÉs hol kell újból érvényesíteni?
Most kaptam meg de csak az van a hátulján hogy mikor kaptam nem az hogy meddig érvényes de egyként 5 év