Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak619 FtEUR409.67 FtUSD391.08 FtCHF438.79 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Október elején volt ellenőrzésem, belterületek bérleti szerződéseit kellett postáznom....
Ma reggel jött valami apró pénz, kb 15e Ft / hektár. Jó lenne tudni milyen jogcímen..
Csak azért írtam hátha van valaki hasonló cipőben.
Válasz fma #19122. hozzászólására2016-os nemzetit a tejjelentés hiánypótlása miatt tartjak vissza, van aki nem küldte vissza nyáron, ők kaptak új lehetőseget ha most sem küldik be akkor ellaszáljak őket, mi meg vegre.megkapjuk... szerintem majd csak jövőre.
A 2017-esre feltételesen fizethetnek előleget, viszont nem kötelező nekik...
megjelent az egész családnak a saps zöldítés akg és még a natura gyep és kat is mozgolódik.
tudja valaki mennyi lesz idén a KAT és a NATURA gyep összege??? köszi
Nekünk is volt már ilyen, ellenőrzést kaptunk szemes fehérjenövényre(szója) volt a területen, viszont 0,1 ha-ral kevesebbet mértek az ellenőrzéskor, mint amire a zöldítéshez szükség lett volna, ezért míg nem lett lezárva a jegyzőkönyv nekünk is visszatartott összegként jelent meg az egész zöldítés jogcím, majd a szankció levonása után megkaptuk a fennmaradó összeget, én erre tippelnék, hogy Nálad is ez lehet.
Válasz goda77 #19118. hozzászólásáraTuti nem. Mert most kértem egy nullás nav igazolást és meg is kaptam... Meg akkor a nav által visszatarott oszlopban lenne.
Sziasztok
Én ma kaptam zöldítés előlegről határozatot, majd nézem az ügyfélnyilvántartási rendszerben a folyószámla adatokat és az van a beírva a kiutalandó sorban hogy "MÁK által visszatartva"! Ez mit jelent?
Nekem semmi állitólag amit a falugazdász megcsinált tavasszal az akkori felvétel és a mostani fák koronája nött ezért szoltak ,de kinek passz mert a jegyzőkönyvbe minden okés az volt erre még szankciót emlegetnek !
Még a falugazdász se érti ezt tuti időhúzásra megy itt minden !
Válasz öcsi 1986 #19108. hozzászólásáraérdekes a zöldítés az hétfőn megjelent azt hittem szerda felé utalnak de nem történt meg aztán ma megjelent a saps, innentől passz...
Ha holnap nem akkor jövő hét elején szerintem biztos.
Válasz norberger01 #19110. hozzászólásáraÉn tavaly és tavaly előtt megfogadtam - bár tudtam idén fizetnek normálisan - ne felejtek és nem csak ezért a többi gonoszságért sem felejtek...
Válasz raba.steiger.320 #19099. hozzászólásáraaz csak duma, hogy a vidék fontos...fontos néhány rongyrázó városi poogárnak, aki ott pályáz..témaudvart, bemutatóportát, állatsimogatót, betyárpanziót...meg látványdisznóvágást....
A szomorú az, hogy el is hitetik, hogy ez a vidék...senki nem szól arról, hogy mi itt kőkemény fagyokban is ülünk fel a gépre hajnalban...a fejünkben kattognak a tőzsdei adatok...és próbálunk megfelelni mind operatív, mind pedig adminisztratív szinten kb. fél tucat ellenőrzőszervnek...
Válasz antoni.antonek #19098. hozzászólásáraÉn csak annyit modok ebbe az országba minden fontosabb(görge lábuak,minden felvásárlása,saját maguk és barátaik előre jutása) mint a vidéki ember akit" mindig támogatnak" mint az állat.Én az mpc fogok szavazni lesz új bmw nem kell adózni élek mint a marci hevesen.
Válasz raba.steiger.320 #19095. hozzászólására"Semmi a világon.Ha már itt vagyok leírok egy meghívót a számotokra 2022 agusztus 20 felcsuti space center orange 1 fellövésére az expedíció lényege a hold narancssárgra festése."
Ha ezt viccnek szántad raba.steiger.320, - hát akkor annak rém gyenge volt...
Válasz Lajos76 #19080. hozzászólásáraMondom Laji fordítsd meg a(az) "Agrártámogatások kifizetése" című téma időrendiségét (remélem nem haladja meg informatikai képességeidet) és olvasgass, ne hagyatkozz arra, hogy mire emlékszel...
Semmi a világon.Ha már itt vagyok leírok egy meghívót a számotokra 2022 agusztus 20 felcsuti space center orange 1 fellövésére az expedíció lényege a hold narancssárgra festése.
33492 hozzászólás
Fiatal gazda szám megjelent... Akkor saps + fiatal gazda jövő héten utalják...
nekem még semmi , talán majd jövőhéten.
Válasz Ken #19139. hozzászólásáraFiatal gazda nekem sem...
Válasz goda77 #19140. hozzászólásáraAnyajuh jött kb. 4500 ft/db vagy 2 hete...
Juhtámogatásról semmi???senkinek???
Ez már tiszta agyrém!!!!
Válasz farmtasi #19138. hozzászólásáraNekem is megjelent a területalapúra. Agk, őshonos, fiatal gazdálkodói semmi...
Mi is ma megkaptok a zöldítést, és megjelent az összeg a területalapúnál is. Csak lesz valami. Anyatehén támogatás is megjött.
ZÖLDÍTÉST KAPTAM MA, PONT ANNYIT AMI A SZÁMÍTOTT ÖSSZEG
zöldítésre ma csippant a telefon a saps még nem jött meg pedig az összeg már ott olvasható...
Nálunk jó hír! Utalták a 2016-os(!!!) SAPS-ot.
Válasz öcsi 1986 #19133. hozzászólására Igen !!!
sziasztok kapot ma valaki pénzt akinek hétfön jelent meg a zölditése vagy még semmi?
Október elején volt ellenőrzésem, belterületek bérleti szerződéseit kellett postáznom....
Ma reggel jött valami apró pénz, kb 15e Ft / hektár. Jó lenne tudni milyen jogcímen..
Csak azért írtam hátha van valaki hasonló cipőben.
Válasz fma #19122. hozzászólására2016-os nemzetit a tejjelentés hiánypótlása miatt tartjak vissza, van aki nem küldte vissza nyáron, ők kaptak új lehetőseget ha most sem küldik be akkor ellaszáljak őket, mi meg vegre.megkapjuk... szerintem majd csak jövőre.
A 2017-esre feltételesen fizethetnek előleget, viszont nem kötelező nekik...
Válasz balazs1155 #19129. hozzászólásáraSemmi ba....meg....
Válasz goda77 #19118. hozzászólásáraSemmi???
Válasz paprikamágus #19117. hozzászólásáraKiutalandó sor? Hol van ez pontosan?
megjelent az egész családnak a saps zöldítés akg és még a natura gyep és kat is mozgolódik.
tudja valaki mennyi lesz idén a KAT és a NATURA gyep összege??? köszi
Válasz paprikamágus #19117. hozzászólásáraSzia,
Nekünk is volt már ilyen, ellenőrzést kaptunk szemes fehérjenövényre(szója) volt a területen, viszont 0,1 ha-ral kevesebbet mértek az ellenőrzéskor, mint amire a zöldítéshez szükség lett volna, ezért míg nem lett lezárva a jegyzőkönyv nekünk is visszatartott összegként jelent meg az egész zöldítés jogcím, majd a szankció levonása után megkaptuk a fennmaradó összeget, én erre tippelnék, hogy Nálad is ez lehet.
Válasz fma #19122. hozzászólásáraNálam is ugyanez
,,Egységes területalapú támogatás,, kérelem tipus kiszámított összege is megjelent ma nekem. Tehát a zöldítés és ez.
Még mindig semmi.
Anyatehén? (2016-os nemzetit sem kaptam meg) állítólag lesz előleg a 2017-ben beadottból. Valami infó?
Anyatehén? (2016-os nemzetit sem kaptam meg) állítólag lesz előleg a 2017-ben beadottból. Valami infó?
Válasz paprikamágus #19117. hozzászólásáraKárenyhítési hozzájárulás?
Válasz goda77 #19118. hozzászólásáraTuti nem. Mert most kértem egy nullás nav igazolást és meg is kaptam... Meg akkor a nav által visszatarott oszlopban lenne.
Válasz paprikamágus #19117. hozzászólásáraAz valami köztartozás lesz sz.tem
Sziasztok
Én ma kaptam zöldítés előlegről határozatot, majd nézem az ügyfélnyilvántartási rendszerben a folyószámla adatokat és az van a beírva a kiutalandó sorban hogy "MÁK által visszatartva"! Ez mit jelent?
Nekem semmi állitólag amit a falugazdász megcsinált tavasszal az akkori felvétel és a mostani fák koronája nött ezért szoltak ,de kinek passz mert a jegyzőkönyvbe minden okés az volt erre még szankciót emlegetnek !
Még a falugazdász se érti ezt tuti időhúzásra megy itt minden !
mindenki azzal jön, jövőre választások, minden ki lesz fizetve időben...
kaptam zöldítést és saps előleget, juhé:)
Válasz borda77 (Joe) #19112. hozzászólásárakösszi akkor a jövöheten elméletileg utalják
Válasz öcsi 1986 #19108. hozzászólásáraérdekes a zöldítés az hétfőn megjelent azt hittem szerda felé utalnak de nem történt meg aztán ma megjelent a saps, innentől passz...
Ha holnap nem akkor jövő hét elején szerintem biztos.
Válasz norberger01 #19110. hozzászólásáraÉn tavaly és tavaly előtt megfogadtam - bár tudtam idén fizetnek normálisan - ne felejtek és nem csak ezért a többi gonoszságért sem felejtek...
Válasz borda77 (Joe) #19103. hozzászólásáraDede el fogok menni szavazni de nem a fideszre az tuti !
Megjelent a területalapú....!
sziasztok nálam is megjelent a területalapunál az összeg végre valamit csinálnak ilyenkor mennyi ido utan szoktak utalni?
Választási év lesz gyerekek... tavaly ugyan így csináltam és 17.06.25-én kaptam meg....
nekem is asszonynak is most a területalapu
Ma megjelent az összeg a területalapúnál, viszont dátumváltozás nincs! Csak csinálnak most már valamit!
Nekünk ma megjelent a területalapú előlege is.Természetesen kevesebb mint amennyit tavaly ilyen jogcímen ebben az időintervallumban kaptunk.
Válasz norberger01 #19102. hozzászólásárade szavazni mégsem mentetek el ellenük most.. meg majd jövő tavasszal sem fogtok...
Kabaré van nem tudnak semmit nem akarnak fizetni ennyit az előlegről mióta ez a kormány van rossz az egész !
Válasz raba.steiger.320 #19099. hozzászólásáraaz csak duma, hogy a vidék fontos...fontos néhány rongyrázó városi poogárnak, aki ott pályáz..témaudvart, bemutatóportát, állatsimogatót, betyárpanziót...meg látványdisznóvágást....
A szomorú az, hogy el is hitetik, hogy ez a vidék...senki nem szól arról, hogy mi itt kőkemény fagyokban is ülünk fel a gépre hajnalban...a fejünkben kattognak a tőzsdei adatok...és próbálunk megfelelni mind operatív, mind pedig adminisztratív szinten kb. fél tucat ellenőrzőszervnek...
Válasz Ken #19096. hozzászólására2015-ben beadott
Válasz antoni.antonek #19098. hozzászólásáraÉn csak annyit modok ebbe az országba minden fontosabb(görge lábuak,minden felvásárlása,saját maguk és barátaik előre jutása) mint a vidéki ember akit" mindig támogatnak" mint az állat.Én az mpc fogok szavazni lesz új bmw nem kell adózni élek mint a marci hevesen.
Válasz raba.steiger.320 #19095. hozzászólására"Semmi a világon.Ha már itt vagyok leírok egy meghívót a számotokra 2022 agusztus 20 felcsuti space center orange 1 fellövésére az expedíció lényege a hold narancssárgra festése."
Ha ezt viccnek szántad raba.steiger.320, - hát akkor annak rém gyenge volt...
Válasz Lajos76 #19080. hozzászólásáraMondom Laji fordítsd meg a(az) "Agrártámogatások kifizetése" című téma időrendiségét (remélem nem haladja meg informatikai képességeidet) és olvasgass, ne hagyatkozz arra, hogy mire emlékszel...
Válasz SzFefe #19094. hozzászólásáraTavaly beadott, idén megnyert AKG ez? Nekem nincs rajta még pénz.....
Semmi a világon.Ha már itt vagyok leírok egy meghívót a számotokra 2022 agusztus 20 felcsuti space center orange 1 fellövésére az expedíció lényege a hold narancssárgra festése.