Válasz fexco #31926. hozzászólásáraNem tudok sokat é. Tszben 6-7000 óra alatt pont annyi bajuk volt mint a sárga kerekűeknek 15000 óra alatt. Ugyanúgy a nagy deutz fahrok és a fendtek is mentek 6-7000 óra után.
Válasz Ohaza63 #31924. hozzászólásáraAz van ,hogy nem érzek késztetést Afrika vadjaira,megelékszek az ithoniakkal ,szeretem a nagy vasakat egyre jobban.
Te is ilyenekre dobálod ki a pénzt, ahelyett hogy egy Afrikai vadász-szafarira mennél a nejeddel.
Végig járjátok Tanganyikát, vagy Kenyát, béreltek 30 teherhordót, meg plusz 10-et a gyaloghintó hordozására, plusz 2 fő maszáj nyomkövetőt és meglövitek az öt nagyvadat - oroszlánt, kafferbivalyt, elefántot, rinocéroszt és vízilovat, mint Széchenyi Zsigmond vagy Kittenberger Kálmán.
Megmásszátok a Kilimandzsárót és tele lesztek élménnyel.
Te lennél a nagy fehér vadász , akiről a niggerek mesélnének a tábortűz mellett a gyerekeiknek.
Erre Te meg gépet veszel, amivel dolgozni kell 60 +-os korodra.
Válasz Diesel Tibor #31919. hozzászólásáraFaca lesz Remélem azok a piros felnis xarok helyett vették sárga vagy szürke felnis gépet is elé, mert bekakilnak majd sorba előtte.
Válasz VESZTES. :) #31916. hozzászólásáraJó tökön szúrni magát vele az embernek. Most kuplongozták pár hete valami alkoholistával, elsőben nagy variátorral süvít valami, nem tudok rájönni mi. Váltóban 10 liter helyett 3 liter olaj, stb stb. Telenyomom zsírral hátha elmegy úgy pár hetet, majd őszre veszek rá másik bontott váltót.
Válasz mtz1221 #31912. hozzászólásáraIlyen csak velem történhet. 3 évig árulgattam az enyémet, most meg ennek meghalt a gazdája ide hsjtotta sz özvegye, hogy vegyem meg, nem bírja nézni. Kereken 10 napra rá, hogy elvitték az enyémeket. Ilyen nincs is, gyerekek azt mondjái ez a kombájn akart ide jönni, nem én tehetek róla.
Válasz A.I. #31908. hozzászólásáraEz most nekem jobb mint a kombájn eggyelőre. 500 euró támogatást kapok a tehenekre, 1200 euróért eladom 2 hónaposan a bociaikat. Gyerek elment eggyetemre, én meg részegesekkel nem javítok és aratok Most vitték el a másikat is.
Válasz Radocz #31910. hozzászólásáraNálam, 3 évet lehet vele tervezni. A többi év az “ajándék”. 3 év alatt annyira megkopik, hogy ha komolyan vennék a szálas fehérje növény támogatásban leírtakat, biztos nem adnám meg még magamnak sem…
Az Akg-ban vállalt szabályok betartása sem kedvez szegénykémnek, de az nem azért van, hogy nekem és a lucernámnak jó legyen.
Válasz szanberg #31906. hozzászólásáraEz van, sajnos. Mondjuk, nálam, a lucerna mindig is olyan mostoha gyerek volt, soha nem helyezem előtérbe. Elkésett, nem szakszerű előkészítés, megkésett, nem idejében történő vetés, mindez a lehető legszarabb földekben földekben…
No, ezért érdemes volt reggel felkelni. Egy zöldugarszegélyem, életképes földben, 12 guriga (150-es)/hektár.
Ez feltornázza az összeset 6 bála/hektárra.
Válasz rtamas1976 #31896. hozzászólásáraNálam is cleo van 2db, mindegyik bővíthető 2 szintre is, annyi, hogy gyárilag minimum 20 fokos szobahőmérsékletet ír, nálam ezek a garázsban mennek így polisztirolból csináltam nekik dobozt.
Válasz .Richard. #31890. hozzászólásáraKaptam 14 tojást, aztán csak ez az egy lett, liba, így még sosem jártam, aztán ezt is már én szedtem ki a tojásból, mert nem bírt kijönni.
Szóval most mérgembe melegszik 90 csirke, meg este rakok még 40-50 libát-kacsát vegyesen
Válasz Gumóka #31889. hozzászólásáraHirtelen azt hittem az MTZ kabinban a váltokaron van valami ujitás,csak sok a szalma. de ez egy vízi madár.nem? kèrtem 5libát a fiamnak,elvileg kíkeltek, de mèg nem szóltak.
Kiskert project. Takarónövény, és egyben jövendő mulcs. Lassan elfoglalja a helyét a koktélparadicsom, kaliforniai paprika, kígyóuborka és a cukkini. Ezzel legalább elégedett vagyok, mondjuk, locsolom is, mint állat.
Válasz Gatti #31878. hozzászólásáraNo probléma a hosszú élettel, nem kell sokáig gondolkodni az életről, főleg ha valami keményebb cuccot szór a faszi! Vajon ezt látja a fondorlatos büdös k... banya?????
31928 hozzászólás
Válasz fexco #31926. hozzászólásáraNem tudok sokat é. Tszben 6-7000 óra alatt pont annyi bajuk volt mint a sárga kerekűeknek 15000 óra alatt. Ugyanúgy a nagy deutz fahrok és a fendtek is mentek 6-7000 óra után.
Válasz Diesel Tibor #31925. hozzászólásáraÜdv!

Akkor az unokáim nem fogják olvasni a Diesel Tibor: Afrikai vadászélményeim - című könyvet.
Én gyerekkoromban bújtam ezeket a vadász elbeszéléseket.
A vasakkal, meg aminek nyele van, azzal sajnos dolgozni kell.
Válasz mtz1221 #31920. hozzászólásárana meséjj a pirosfelnis szarokról!!!
Válasz Ohaza63 #31924. hozzászólásáraAz van ,hogy nem érzek késztetést Afrika vadjaira,megelékszek az ithoniakkal ,szeretem a nagy vasakat egyre jobban.
Válasz Diesel Tibor #31923. hozzászólásáraÜdv Tibor!

- oroszlánt, kafferbivalyt, elefántot, rinocéroszt és vízilovat, mint Széchenyi Zsigmond vagy Kittenberger Kálmán.

Te is ilyenekre dobálod ki a pénzt, ahelyett hogy egy Afrikai vadász-szafarira mennél a nejeddel.
Végig járjátok Tanganyikát, vagy Kenyát, béreltek 30 teherhordót, meg plusz 10-et a gyaloghintó hordozására, plusz 2 fő maszáj nyomkövetőt és meglövitek az öt nagyvadat
Megmásszátok a Kilimandzsárót és tele lesztek élménnyel.
Te lennél a nagy fehér vadász , akiről a niggerek mesélnének a tábortűz mellett a gyerekeiknek.
Erre Te meg gépet veszel, amivel dolgozni kell 60 +-os korodra.
Válasz mtz1221 #31922. hozzászólásáraEz Boly-rol van.
Válasz Diesel Tibor #31921. hozzászólásáraTán csak nem te vetted meg a 3022est a royaltól ??? Eltünt a hirdetésük.
Válasz mtz1221 #31920. hozzászólásáraMajd a piros felnis elébe még kötök egy mtz-t és kijön a matek.
Válasz Diesel Tibor #31919. hozzászólásáraFaca lesz
Remélem azok a piros felnis xarok helyett vették sárga vagy szürke felnis gépet is elé, mert bekakilnak majd sorba előtte.

Keresd a hibát ?

Válasz VESZTES. :) #31916. hozzászólásáraJó tökön szúrni magát vele az embernek.

Most kuplongozták pár hete valami alkoholistával, elsőben nagy variátorral süvít valami, nem tudok rájönni mi. Váltóban 10 liter helyett 3 liter olaj, stb stb. Telenyomom zsírral hátha elmegy úgy pár hetet, majd őszre veszek rá másik bontott váltót.
Válasz mtz1221 #31914. hozzászólásáraEz a sors keze!
Meg kell venni
Ahol a füst, ott az erő!

Válasz mtz1221 #31912. hozzászólásáraIlyen csak velem történhet. 3 évig árulgattam az enyémet, most meg ennek meghalt a gazdája ide hsjtotta sz özvegye, hogy vegyem meg, nem bírja nézni. Kereken 10 napra rá, hogy elvitték az enyémeket. Ilyen nincs is, gyerekek azt mondjái ez a kombájn akart ide jönni, nem én tehetek róla.

Kácsákok

Válasz A.I. #31908. hozzászólásáraEz most nekem jobb mint a kombájn eggyelőre. 500 euró támogatást kapok a tehenekre, 1200 euróért eladom 2 hónaposan a bociaikat. Gyerek elment eggyetemre, én meg részegesekkel nem javítok és aratok Most vitték el a másikat is.

Válasz Radocz #31910. hozzászólásáraNálam, 3 évet lehet vele tervezni. A többi év az “ajándék”. 3 év alatt annyira megkopik, hogy ha komolyan vennék a szálas fehérje növény támogatásban leírtakat, biztos nem adnám meg még magamnak sem…
Az Akg-ban vállalt szabályok betartása sem kedvez szegénykémnek, de az nem azért van, hogy nekem és a lucernámnak jó legyen.
Válasz t.romsics #31909. hozzászólásáraTsz időben “jó” foldekben nem termeltünk lucernát.

Ott 4 évet bír, míg a “rossz” földben 6 évet.
Válasz szanberg #31906. hozzászólásáraEz van, sajnos. Mondjuk, nálam, a lucerna mindig is olyan mostoha gyerek volt, soha nem helyezem előtérbe. Elkésett, nem szakszerű előkészítés, megkésett, nem idejében történő vetés, mindez a lehető legszarabb földekben földekben…
Válasz mtz1221 #31904. hozzászólásáraAzt legalább még lehet enni
!
Válasz szanberg #31906. hozzászólásáraNézd a jó oldalát, van kereslet, így a tárolással nem kell foglalkozni.
Válasz t.romsics #31899. hozzászólására30 hektáron 77 bála és még kevesebbet néztem ki belőle.
Ja, 120-as bála!!!!
Sajnos
Válasz mtz1221 #31904. hozzászólásáraViszik ma a párját is.
Válasz A.I. #31903. hozzászólásáraAngus marha.
Válasz mtz1221 #31902. hozzászólásáraMi lesz helyette?
Válasz A.I. #31901. hozzászólásáraEnyém volt. Kereken 20 évig.
Válasz mtz1221 #31900. hozzászólásáraReméljük a bírságokat nem hárítják rád
!
Tiéd lesz?
Ls felrakták az 5 tonnát a 3.5 tonnás kamionra. Meg lehúztak vele 250km autópályán.

No, ezért érdemes volt reggel felkelni. Egy zöldugarszegélyem, életképes földben, 12 guriga (150-es)/hektár.

Ez feltornázza az összeset 6 bála/hektárra.
Ti a gyereket is mással csináltatjátok?

Nálam a kotló neveli, tanítgatja.
Idei harmadik keltetés.
Válasz rtamas1976 #31896. hozzászólásáraNálam is cleo van 2db, mindegyik bővíthető 2 szintre is, annyi, hogy gyárilag minimum 20 fokos szobahőmérsékletet ír, nálam ezek a garázsban mennek így polisztirolból csináltam nekik dobozt.
Válasz Gumóka #31889. hozzászólására
Válasz mtz1221 #31891. hozzászólására
Válasz Gumóka #31892. hozzászólására
mèg egy libát keríts mellè,mert utánozza a tyúkokat,csak az ülőre nem tud fölmenni este. 
Válasz Gumóka #31886. hozzászólására

Ilyen legyen, ha kész lesz
Válasz .Richard. #31890. hozzászólásáraKaptam 14 tojást, aztán csak ez az egy lett, liba, így még sosem jártam, aztán ezt is már én szedtem ki a tojásból, mert nem bírt kijönni.

Szóval most mérgembe melegszik 90 csirke, meg este rakok még 40-50 libát-kacsát vegyesen
Válasz .Richard. #31890. hozzászólásáraÉn meg a centrifugát néztem először, de furcsán áll valahogy.
Válasz Gumóka #31889. hozzászólásáraHirtelen azt hittem az MTZ kabinban a váltokaron van valami ujitás,csak sok a szalma. de ez egy vízi madár.nem?
kèrtem 5libát a fiamnak,elvileg kíkeltek, de mèg nem szóltak. 
Kiskert project. Takarónövény, és egyben jövendő mulcs. Lassan elfoglalja a helyét a koktélparadicsom, kaliforniai paprika, kígyóuborka és a cukkini. Ezzel legalább elégedett vagyok, mondjuk, locsolom is, mint állat.
Válasz Gatti #31878. hozzászólásáraNo probléma a hosszú élettel, nem kell sokáig gondolkodni az életről, főleg ha valami keményebb cuccot szór a faszi! Vajon ezt látja a fondorlatos büdös k... banya?????

A következő projekt!

Válasz termelo #31884. hozzászólásáraKeserűsó qrvára szar ilyen téren. Utoljára rakom, + még tiszta vízzel is kimosom utána 2x a bekeverőt.
Válasz termelo #31883. hozzászólására2x eldugult a vinasztól a szűrő meg 1x a keserűsótól a bekeverő…
Válasz mtz1221 #31882. hozzászólásáraHókuszpókusz, keserűsó vinasz meg maradt tavalyról BlueN.
Sajnos idő hiányában nem tudtam elmenni szavazni…
Válasz termelo #31881. hozzászólásáraSzép, csak déli vagy te is.
Mit fújsz ?
Válasz mtz1221 #31880. hozzászólására
Válasz csabahegeszt #31875. hozzászólásáraNekem bal szélső felében 280as lesz, a jobb szélén 450es, közte meg sorba. Többet másképp nem vetek.
Válasz Gatti #31878. hozzászólásáraPrecíziós!