Válasz Ares 826 #12522. hozzászólására2000 liter kellett akkor bigénél 25 volt az ára egy helyi nagy gazda azt mondta hogy ennyiért ad . A legnagyobb biznisz az volt amikor 28+ fa ért megvettem egy kamionnal bigétől Akkor annyi volt az akciós ár.
Válasz Sk Laci #12517. hozzászólására240 ért vettem kb 1 hónapja. de inkább ezt fujtam mint a szilárdat pergettem , mert a nitrosolt sokkal egyenletesebben el lehet osztani.
Válasz bubu13 #12511. hozzászólásáraAhogy a régi kupecek mondták: Ez a bót 420-ért ippen pont megérte, de 140-ért se fizettünk rá.Kolosszális átb@szás volt.
Válasz #bandi #12500. hozzászólásáraA gáz ára nyugaton 35-50 juró között van nem 350 amikor a legmagasabb volt! Lesz az még a műkaki is 10.000 forint körül nyár elejére!
Válasz #bandi #12502. hozzászólásáraSzia annyit sugok neked ha el hiszed amikor a leg drágábban adták akkor is 20 ezer körül vették a 27%os műtrágyákat.
Válasz #bandi #12502. hozzászólásáraÉn karbamidról beszélek amit két hónapja vettünk egy "integrátoron" keresztül 31-ért,ami akkor nem volt rossz ár,paksról hozták egy éve ott volt.
Egy éve is onnan hozták akkor 17.1 volt az ára!
Válasz #bandi #12502. hozzászólásáraA drágán megvett gabonák is olcsóbban mentek el a felvásárlóknak, amik előszerződés nélküliek voltak.
Akinek én adom el a terményt, azok eladtak minden terményt az ukrán termények megjelenésekor. Igaz buktak, de messze nem annyit, mint aki a mai napig fogja vissza a terményt, és ráadásul a kutyának se kell, amikorra már letörték rendesen az árakat.
Akinek én adom el a terményt, már képesek fogadni az új terményt, de akik visszafogták és tele raktárokal vannak pár hónapot az aratás előtt, hát nem tudom mit fognak csinálni aratáskor.
Lehet várják a felmentő csodát Brüsszelből......
Válasz Koczka József #12501. hozzászólásáraAz integrátorok rengeteget bespájzoltak, mert az volt hogy nem lesz. És vették mindezt 25-30-40 ezres áron. Most ezt nem tudjàk eladni, csak 15 ért. Vagy a nyakukon marad, ami a legrosszabb, mert nem lát a pénzből semmit. Ezért verik lefelè at árat, szabadulnának tőle. Majd ha ez kifogy, akkor lesznek reális àrak
Válasz #bandi #12500. hozzászólásáraSzia az áram nem lett olcsóbb a munkabér meg sosem volt igazán magas de a gáz ára 1000 euró helyett a múlt héten csak 38-40 euró között mozgott. Azért ez lényegesen olcsóbb. Meg ami fontos hogy mostmár Bige is vehet ki gázt a rendszerből. Mert a télen azt nem tehette meg.
Válasz Ares 826 #12499. hozzászólásáraNem figyeltem, olcsóbb lett az áram, a bérek, meg a szállítás? Meg úgy minden ami egy termék előállításához kell? A gáz olcsóbb lett sokkal, de még mindig a háború előtti szintnek közel a háromszorosa, mármint nyugaton, a hazai árakat meg tippeljük mellé.
Válasz ME109G14 #12494. hozzászólásáraPontosan így igaz! Majd a vetések után májusban szerintem nagyot fog zuhanni az ár! most úgy vannak vele a kupecok úgy is vesz a gazda s mehet a magas áron! Csak sokan nem vesznek ahogy én sem ennyi áron egy kilót sem, majd gondolkoznak hogy kit nézzenek hülyének!
Válasz ME109G14 #12494. hozzászólásáraIgen ez lenne a reális de a műtrágya mindig drágább volt mint a búza. Inkább másfél mázsa búza volt egy mázsa műtrágya. A mostani búza kötések 8500 - 105000 Ft között mozogtak. Így én ebből okoskodtam. De nem haragszom meg ha 10000 Ft alá megy a pétisó.
Válasz csabahegeszt #12488. hozzászólásáraGenezis. Nem tudom hogy 1 zsákot ki hoznak e de ha kell akkor a nevemre tudunk íratni plusz 1 zsákot holnap mert húsvét után hozzák ha igaz.
14182 hozzászólás
Válasz A.I. #12531. hozzászólásáraamit tudok .az a melegen granulált-azonnal oldódó hunfert 8-20-27 +mezoelemek...ez 30300 netto..ikr hajdunánás
Sziasztok!
3x15 komplex friss árat tud valaki?
Előre is köszönöm.
Válasz dvntu #12528. hozzászólásáraIlyeneket hallok én is, köszönöm!
Válasz dvntu #12528. hozzászólásáraNa végre rájött az öreg bankár hogy a 180 az sok de nagyon sokkkkkk is???
Válasz Hunter_ #12527. hozzászólásáraKITE 133
Friss Hajdú megyei 27-es árakat tud valaki?
Válasz bubu13 #12525. hozzászólásáraJobb mint ha 41 ért vettük volna.
Válasz R Sándor #12524. hozzászólásáraSzintén zenész
Válasz Ares 826 #12522. hozzászólására2000 liter kellett akkor bigénél 25 volt az ára egy helyi nagy gazda azt mondta hogy ennyiért ad . A legnagyobb biznisz az volt amikor 28+ fa ért megvettem egy kamionnal bigétől
Akkor annyi volt az akciós ár.
Pétisó
Pétfürdő 14000/q
Válasz R Sándor #12519. hozzászólásáraSok péééééézed vóóóóóót!

Válasz Sk Laci #12517. hozzászólására170 kamion tétel holnap jön.
Válasz Sk Laci #12517. hozzászólására185000ért vettem 2napja...
Válasz Sk Laci #12517. hozzászólására240 ért vettem kb 1 hónapja.
de inkább ezt fujtam mint a szilárdat pergettem , mert a nitrosolt sokkal egyenletesebben el lehet osztani.
Válasz MrPoke #12515. hozzászólásáraSzórja szét a földjeire ennyiért a főnök úr!
Mennyi mostan a nitroszol?
Lehet drágán vettem.... kb 187 000 Ft/T, de mivel nem kellett sok, és közel volt megvettem.
IKR, péti: 145
Válasz Ganajos #12513. hozzászólásáraKite 180
Válasz bubu13 #12511. hozzászólásáraAhogy a régi kupecek mondták: Ez a bót 420-ért ippen pont megérte, de 140-ért se fizettünk rá.Kolosszális átb@szás volt.
Karbamid 210+áfa
Válasz bubu13 #12511. hozzászólásáraMég mindig sok, majd ha lemegy 100 alá na akkor lehet vesznek a gazdák!
Péti 140+áfa
Válasz Ares 826 #12509. hozzászólásáraÚgy legyen
Válasz #bandi #12500. hozzászólásáraA gáz ára nyugaton 35-50 juró között van nem 350 amikor a legmagasabb volt! Lesz az még a műkaki is 10.000 forint körül nyár elejére!
Válasz Koczka József #12501. hozzászólásáraNem jók az infóid csak MAX 350 juró volt a gáz ára mikor a legmagasabb volt a Holland tőzsdén!
Szabolcsban kiszsákos karbamidod lehet valahol venni?
Válasz #bandi #12502. hozzászólásáraSzia annyit sugok neked ha el hiszed amikor a leg drágábban adták akkor is 20 ezer körül vették a 27%os műtrágyákat.
Válasz #bandi #12502. hozzászólásáraÉn karbamidról beszélek amit két hónapja vettünk egy "integrátoron" keresztül 31-ért,ami akkor nem volt rossz ár,paksról hozták egy éve ott volt.
Egy éve is onnan hozták akkor 17.1 volt az ára!
Válasz #bandi #12502. hozzászólásáraA drágán megvett gabonák is olcsóbban mentek el a felvásárlóknak, amik előszerződés nélküliek voltak.
Akinek én adom el a terményt, azok eladtak minden terményt az ukrán termények megjelenésekor. Igaz buktak, de messze nem annyit, mint aki a mai napig fogja vissza a terményt, és ráadásul a kutyának se kell, amikorra már letörték rendesen az árakat.
Akinek én adom el a terményt, már képesek fogadni az új terményt, de akik visszafogták és tele raktárokal vannak pár hónapot az aratás előtt, hát nem tudom mit fognak csinálni aratáskor.
Lehet várják a felmentő csodát Brüsszelből......
Válasz Koczka József #12501. hozzászólására
Igaz teljesen.
Válasz Koczka József #12501. hozzászólásáraAz integrátorok rengeteget bespájzoltak, mert az volt hogy nem lesz. És vették mindezt 25-30-40 ezres áron. Most ezt nem tudjàk eladni, csak 15 ért. Vagy a nyakukon marad, ami a legrosszabb, mert nem lát a pénzből semmit. Ezért verik lefelè at árat, szabadulnának tőle. Majd ha ez kifogy, akkor lesznek reális àrak
Válasz #bandi #12500. hozzászólásáraSzia az áram nem lett olcsóbb a munkabér meg sosem volt igazán magas de a gáz ára 1000 euró helyett a múlt héten csak 38-40 euró között mozgott. Azért ez lényegesen olcsóbb. Meg ami fontos hogy mostmár Bige is vehet ki gázt a rendszerből. Mert a télen azt nem tehette meg.
Válasz Ares 826 #12499. hozzászólásáraNem figyeltem, olcsóbb lett az áram, a bérek, meg a szállítás? Meg úgy minden ami egy termék előállításához kell? A gáz olcsóbb lett sokkal, de még mindig a háború előtti szintnek közel a háromszorosa, mármint nyugaton, a hazai árakat meg tippeljük mellé.
Válasz ME109G14 #12494. hozzászólásáraPontosan így igaz! Majd a vetések után májusban szerintem nagyot fog zuhanni az ár! most úgy vannak vele a kupecok úgy is vesz a gazda s mehet a magas áron! Csak sokan nem vesznek ahogy én sem ennyi áron egy kilót sem, majd gondolkoznak hogy kit nézzenek hülyének!
Válasz ME109G14 #12496. hozzászólásáraEgyelőre nem jók a kilátások.
Válasz ME109G14 #12494. hozzászólásáraIgen ez lenne a reális de a műtrágya mindig drágább volt mint a búza. Inkább másfél mázsa búza volt egy mázsa műtrágya. A mostani búza kötések 8500 - 105000 Ft között mozogtak. Így én ebből okoskodtam. De nem haragszom meg ha 10000 Ft alá megy a pétisó.
Válasz Gandhy #12495. hozzászólásáraEz akár jó is lehetne csak az idei búzaár biztos hogy nem 132 lesz lehet fele vagy 2/3a .
Válasz ME109G14 #12494. hozzászólására132-ért ment el a búza és 165-ért vettem meg párhete a pétit, ezt az arányt még el is fogadnánk szerintem.
Válasz Koczka József #12493. hozzászólására 6-8 évig visszamenöleg 1q búzáért 1q27% adtak a napraforgóért meg 2q most is ez a reális.
Válasz Ares 826 #12492. hozzászólásáraJó lenne ha úgy lenne, de szerintem nem megy 100 alá szerintem úgy 120-130 lesz a 27%os alja.
Válasz Koczka József #12487. hozzászólásáraLesz az hamarosan 90-100 is! Vége lesz a vetéseknek szerintem óriásit fog zuhanni az ár mint a terményeknél!
Válasz csabahegeszt #12490. hozzászólásáraReggel felhívom a geneziszes srâcot hogy kell egy plusz zsák utánna rád írok mesengeren.
Válasz Koczka József #12489. hozzászólásáraKell
Megyek valamelyik nap gabihoz akkor kifizetem.
Festik a kocsi ajtót csirkéssel Attilával
Válasz csabahegeszt #12488. hozzászólásáraGenezis. Nem tudom hogy 1 zsákot ki hoznak e de ha kell akkor a nevemre tudunk íratni plusz 1 zsákot holnap mert húsvét után hozzák ha igaz.
Válasz Koczka József #12487. hozzászólásáraJózsi ez hol van?
Nekem 1 zsák kellene
Válasz bubu13 #12486. hozzászólásáraSzia 27 %os 150 ezer kamion tétel 155 ezer kisebb tétel. Mai ár.
Péti engem is érdekelne
Sziasztok!
Friss árakat tud valaki?!
Köszönöm!
Válasz envagyok2 #12481. hozzászólásáraForint átutalás itthon max 10milláig azonnali.
Válasz Sk Laci #12482. hozzászólásárasepa
4 óra, de legkésőbb másnap