Válasz bandigh #4804. hozzászólásáraArra kifejezetten. Csak otthon kell csinálni mer ilyen időbe maxosan hazafelé lefagy az ember keze. Meg ösze is tapossák mert nem látszik a hóba
Válasz apuci #4796. hozzászólásáraSzerinted hány monitorarcú programozó mezőgazdálkodik?
Az ittenieket meg már csak a prega érdekli.
De az is lehet h fagyvédelmi permetezésre gondoltak ☺
Válasz broll79 #4772. hozzászólásáraHa szelektálok valamire. Pl RAU permetező. És utána növekvő ársorrendre akkor beteszi újból az összes permetezőt. Lexarja,hogy rau vagy nem.
Hirdetésemre jött valmikor november tájékán értésítő, hogy lejárt. Nem is akartam már hirdetni így nem frissítettem, azóta se hirdetem sehol. Már idén is hívtak ketten hogy látják az agroinformon a hirdetésem.
Válasz broll79 #4772. hozzászólásáraAkkor lehet fenn, ha a hirdető rendszeresen megújítja. Tehát aktuális.
Nekem is volt olyan, amit több évig hirdettem. Rendszeresen jött a figyelmeztető email, hogy meg kell hosszabbítanom, különben törlik, vagy inaktiválják, erre nem emlékszem.
Válasz .MAN. #4748. hozzászólásáraBe van állítva a hirdetésfigyelő. Az agropark minden nap újra feladja ugyanazt a gépet, így minden nap küldi a hirdetésfigyelőt a rendszer.
Van valami megoldás arra, hogy csak az új hirdetéseket küldje?
Válasz József 0609 #4771. hozzászólásáraCsak a km nem valós, 30-50%-ot is téved. Csak azt nem tudom mit keres még egy csomó több éves hírdetés az oldalon(akár 2010-es is???)
Ha a baloldali kategória választóban kiválasztasz egy kategóriát, pl. a Traktor 45 Le felett, akkor a lista tetején továbbra is tudsz rendezni ár, frissesség, népszerűség, sőt, most már földrajzi közelség szerint is.
A lista elején mindig van 5-6 kiemelt hirdetés, viszont ezek alatt már érvényesül a beállított rendezés.
Válasz jamo #4765. hozzászólásáraMár nem az a réteg tartsa el az agroinformot,akik fórumoznak,vagy hirdetnek.
A pénzes gazdák,akiknek futja a precíziós gazdálkodásra.Ott lehet fejni a parasztot.
Egy fostalcsika az egész oldal. Az apróhirdetés is nagyon gáz. Ha rákeresek valamire a baloldali menüből akkor után azt nem lehet semmiféle szempont szerint sorba rendezni. Pedig van hozzá funkció gomb rendelve hogy pl ár szerint növekvő sorrendebe tegye be baxik.
Kb a fórumozók tartják el az egész oldalt a rengeteg nézetségükkel cserébe kapnak egy fórumtalit évente és kész lehet megköszönni.
A mostani hirlevél feliratkozós egész oldalt beterírő reklám úgy ugrik fel, hogy nehogy kilehessen ixelni ha nem kiváncsi rá az ember. Csak ha becsukom az eégsz oldalt és újból megnyitom úgy tudom eltüntetni. Arcátlan harácsolás ez az egész!
7910 hozzászólás
Válasz apuci #4788. hozzászólásáraSzelet nézi csak a program. Gondolom most az időjárás oldalra gondolsz.
Válasz apuci #4808. hozzászólásáraMondjuk otthon meg az asszony miatt válhat extrém sporttá
Válasz bandigh #4804. hozzászólásáraArra kifejezetten. Csak otthon kell csinálni mer ilyen időbe maxosan hazafelé lefagy az ember keze. Meg ösze is tapossák mert nem látszik a hóba
Válasz bandigh #4804. hozzászólására...és ehhez is segítséget nyújt az Agroinform!
Válasz bandigh #4804. hozzászólására

Válasz ND #4801. hozzászólásáraVan aki az italozást is “permetezésnek” hívja, arra pl. alkalmas az idő
Válasz apuci #4800. hozzászólására

Válasz ND #4801. hozzászólásáraEgy-kettőt ismerek a fórum talikról,közöttük vannak akik gazdálkodnak!
Válasz apuci #4796. hozzászólásáraSzerinted hány monitorarcú programozó mezőgazdálkodik?
Az ittenieket meg már csak a prega érdekli.
De az is lehet h fagyvédelmi permetezésre gondoltak ☺
Válasz Vinkó75 #4798. hozzászólásáraNem,nem de nem is fogom!!!!

Válasz Tobszi #4797. hozzászólására
Nem izgat nagyon a dolog,leginkább azért bosszankodok hogy az illetékeseknek nem tűnik fel!
Válasz apuci #4788. hozzászólásáraMég nem csináltad ? Eszméletlen jó !

Válasz apuci #4796. hozzászólásáraNyugi, vegyél mély levegőt!
Lehet gondolnak azokra akit nitrosolt szórnának!
Válasz ND #4795. hozzászólásáraÉrtem én, de aki a programot írja nem tudja úgy írni?

Meg különben is akik a portált irányítják nem tűnt fel nekik?
Válasz apuci #4794. hozzászólásáraProgram írkál. Neki meg csak az van megadva h a szelet nézze.
Válasz ND #4793. hozzászólásáraLehet,de miért ne nézné a hőmérsékletet amikor oda írja.
Válasz apuci #4792. hozzászólásáraSzerintem csak a szelet nézi h alkalmas-e v nem.
Válasz Bárány #4791. hozzászólásáraAkkor én hülye vagyok!!!

Csak engem tud így fel bosszantani.
Válasz apuci #4790. hozzászólásáraMás nem nézi.
Válasz Bárány #4789. hozzászólásáraBasszus ekkora ökörséget

de most komolyan ez csak nekem tűnt fel vagy mást nem bosszant az ilyen dolog?
Válasz apuci #4788. hozzászólásáraFagyállóval sima liba!
Valaki mondja már meg hogy,ma február 28.-án hajnali 1 órakor -14c-ban mitől lehet a permetezés alkalmas?

Válasz bandigh #4786. hozzászólásáraArra is van már ilyen
Válasz ..MZ/X.. #4785. hozzászólásáraOkéoké, csak többnyire mobilról vagyok
Válasz bandigh #4784. hozzászólásáraTelepíts fel egy adblockert és eltűnik az összes szemét.
Válasz bandigh #4780. hozzászólásáraGemius
Másnak nem jön fel mindig?
Mindenesetre annyiszor beírom ide ahányszor feljön ez a szemét.
1. Gemius
Ne engedjetek hirdetést ár nélkül feladni!!!!
Válasz *** HM *** #4781. hozzászólásáraKöszi
Válasz bandigh #4780. hozzászólásáraNézz be csak 1x.
Napi 20x felugrik ez a gemius internetes kérdőív, kezdjetek már vele valamit
Válasz Mf-es? #4778. hozzászólásáraJa gondolom minden moderátor lepukkant mf trakit akar venni tőlem és folyamtosan ők hívogatnak...
Válasz jamo #4775. hozzászólásáraModerátor látja a töröltet,meg mindet.
Válasz jamo #4775. hozzászólására
nézz már be a műhelybe 

Válasz jamo #4775. hozzászólásáraA google megtalálja nagyon sokáig. Ha beleírtad a számod a hirdetésbe akkor szólj Man-nak és kitörli.
Válasz broll79 #4772. hozzászólásáraHa szelektálok valamire. Pl RAU permetező. És utána növekvő ársorrendre akkor beteszi újból az összes permetezőt. Lexarja,hogy rau vagy nem.

Hirdetésemre jött valmikor november tájékán értésítő, hogy lejárt. Nem is akartam már hirdetni így nem frissítettem, azóta se hirdetem sehol. Már idén is hívtak ketten hogy látják az agroinformon a hirdetésem.
Válasz broll79 #4772. hozzászólásáraAkkor lehet fenn, ha a hirdető rendszeresen megújítja. Tehát aktuális.
Nekem is volt olyan, amit több évig hirdettem. Rendszeresen jött a figyelmeztető email, hogy meg kell hosszabbítanom, különben törlik, vagy inaktiválják, erre nem emlékszem.
Válasz .MAN. #4748. hozzászólásáraBe van állítva a hirdetésfigyelő. Az agropark minden nap újra feladja ugyanazt a gépet, így minden nap küldi a hirdetésfigyelőt a rendszer.
Van valami megoldás arra, hogy csak az új hirdetéseket küldje?
Válasz József 0609 #4771. hozzászólásáraCsak a km nem valós, 30-50%-ot is téved. Csak azt nem tudom mit keres még egy csomó több éves hírdetés az oldalon(akár 2010-es is???)
Válasz jamo #4763. hozzászólásáraHello,
Ha a baloldali kategória választóban kiválasztasz egy kategóriát, pl. a Traktor 45 Le felett, akkor a lista tetején továbbra is tudsz rendezni ár, frissesség, népszerűség, sőt, most már földrajzi közelség szerint is.
A lista elején mindig van 5-6 kiemelt hirdetés, viszont ezek alatt már érvényesül a beállított rendezés.
Válasz Bárány #4762. hozzászólásáraElnézést, azt gondoltam hogy te tudsz csinálni valamit

Válasz jamo #4768. hozzászólásáraÉn is úgy látom mint te,de nem tudok mit tenni.
Válasz Mf-es? #4767. hozzászólásáraVan benne igazság. De azért még gondolkozzál rajta....
Válasz jamo #4765. hozzászólásáraMár nem az a réteg tartsa el az agroinformot,akik fórumoznak,vagy hirdetnek.
A pénzes gazdák,akiknek futja a precíziós gazdálkodásra.Ott lehet fejni a parasztot.
A hírdetések között miért csak adott kategóriára lehet km szűkítéssel keresni? Miért nem lehet az összesre?
Válasz rilex #4764. hozzászólásáraNem vagyok ingerült. Csak látom, hogy birkák vagyunk és nyírnak rendesen.
Válasz jamo #4763. hozzászólásáraDe ingerült valaki... Nem ismerek Rád...
Egy fostalcsika az egész oldal. Az apróhirdetés is nagyon gáz. Ha rákeresek valamire a baloldali menüből akkor után azt nem lehet semmiféle szempont szerint sorba rendezni. Pedig van hozzá funkció gomb rendelve hogy pl ár szerint növekvő sorrendebe tegye be baxik.

Arcátlan harácsolás ez az egész!

Kb a fórumozók tartják el az egész oldalt a rengeteg nézetségükkel cserébe kapnak egy fórumtalit évente és kész lehet megköszönni.
A mostani hirlevél feliratkozós egész oldalt beterírő reklám úgy ugrik fel, hogy nehogy kilehessen ixelni ha nem kiváncsi rá az ember. Csak ha becsukom az eégsz oldalt és újból megnyitom úgy tudom eltüntetni.
Válasz Gepi #4761. hozzászólásáraKérJÜNK?!!! Én ugyanolyan suttyó paraszt vagyok itt, mint te.