Vietnámi adatlapja

Becenév: Vietnámi
Csatlakozott: 2008-12-15 11:59:14
Utolsó belépés: 2020-09-26 18:09:00
Fórum hozzászólás: 41

Fórumhozzászólásai

Segítséget szeretnék kérni !

YTO 804 traktorhoz keresek első kerékhez oldallehajtást, vagy
alkatrészt. Köszönöm a segítséget.

Szeretném meg kérdezni hogy , a gázolaj vissza térítést negyed , vagy fél , vagy évente lehet igényelni . Köszönöm a segítséget .

Termeléshez kötött anyatehén számlán.

Biztos vártak a kárenyhítés befizetésekre.

Előzmény: csontii #22173 hozzászólásaNemzeti. jóvá hagyva.

Előzmény: mgszerelo #859 hozzászólásaKecskeméten lehet kapni. Karcagon viszont fellehet újítani. Nem tudom merre laksz ?

Előzmény: Tomi81 #4934 hozzászólásaHa családi gazdaság vagy meg előzöd a fiatal gazdát.

Segítséget szeretnék kérni!
A hidraulikus útváltó szelep működési,rajzát keresem.Esetleg tudna valaki segíteni benne ?
Előre is köszönöm !

Előzmény: Vietnámi #12005 hozzászólásaJa és 50% -át kaptam saps + zöldítés. Utóbbi ( 2 nappal később jött.)

Előzmény: neroli #11998 hozzászólásaMúlt héten Szolnok megye.

Előzmény: epi85 #43 hozzászólásaKösz !

Egyénként Szolnok megye.

Előzmény: Manfanatics #11991 hozzászólásaNincs semmi jelentősége a státusznak.
Még mindig feldolgozás alatt van, és még is meg kaptam az előleget.

Előzmény: epi85 #33 hozzászólásaAkkor egy 5m*8m*1,75m magas ( 90 köbméteres )

almos trágya tároló most kb mennyibe kerülhet ?

Köszönöm a választ.

Ment az email remélem meg kapta.

Köszönöm.
Azért van még esély az AKG-ra ?

Tisztelt szaktanácsadó !

A gazdaságunk szarvasmarha tartással foglalkozik.A tejet felvásárló viszi el.Az érdekelne hogy ha még nincs trágya tárolónk akkor nem is érdemes pályáznunk az AKG-ra? 30 db vegyes korcsoport,extenzíven tartott állományunk van.Az előző AKG-s támogatásokban részt vettem.Úgy hallottuk hogy lesz az idén pályázati lehetőség trágya tároló építésére de, még eddig nem írták ki.Reménykedtünk hogy össze tudjuk a kettőt hangolni. Előre is köszönöm meg tisztelő válaszát .

Igaz ha nincs trágyatároló( kötelező állatlétszám hoz 30 db szarvasmarha extenzív tartás. ) akkor biztos elutasítják a pályázatot? Tud erről valaki valami biztosat ?

A segítségeteket kérném!
Mással készítettem el a 13 második és a 14 elő félévi vissza igénylést és el vesztek a számlák a támogatást meg kaptam. Kb 400 ezer mit tegyek?? Előre is köszönöm a tanácsokat.

Előzmény: kolias #1910 hozzászólásaÜdv ! Meg történt már az ellenőrzés, melyik évet nézték?

A segítségeteket kérném tyúktojás keltetésénél.

milyen hőmérséklet legyen a kelési időszakban és mennyi csatornát töltsek fel vízzel? páramérőm sajnos még nincs, beszáraznak a tojások nem tudnak ki bújni pedig szépen pattognak.

Előzmény: #9151 hozzászólásaItt is a számlán.Jász nagykun Szolnok.

Előzmény: #4658 hozzászólásaNem tudom hogy,mit tudnánk lépni kártérítés ügyben? Szerinted?? Ahonnan én vettem még a telefont sem veszik fel.Lehet mér nem is létezik a cég.

Előzmény: #4639 hozzászólásaNS 300 -ast vetettem újra kellett vetni. Te hol vetted? én az "NS-Mag" Holding Zrt -től, fel sem veszik a telefot. vetettem még MARI NS-t az jól kelt.

Előzmény: #5074 hozzászólásaA tiedre hogy meg tudnánk beszélni milyen állapotú hüvelyed van hát ha összetudnám hozni, vagy megadjam az enyémet?

Előzmény: #5071 hozzászólásaEsetleg egy telefon számot danál ?

Egy próbát meg ért. Könöm hogy válaszoltál. régebben volt fent egy hírdetés és hogy több darab hüvely volt eladó de,nem találóm a telefon számot . Azért kösz a segítséget.

Előzmény: #5069 hozzászólásaÚj kellene 6 db, /Német vagy Cseh/ milyen van és mennyi az ár. esetleg telefon szám???üdv.

Üdvözlök mindenkit! A segítségeteket kérném! Keresek 110-es zetor hüvejt sürgős lenne. Kérem segítsetek! előre is köszönöm.

Előzmény: #365 hozzászólásaIgen,Mi csak ketten voltunk és nekem is alá kellet írni. de, való színű hogy miden tulajdonosnak külön külön bele kell egyezni-e .

Előzmény: #365 hozzászólásaIgen,Mi csak ketten voltunk és nekem is alá kellet írni. de, való színű hogy miden tulajdonosnak külön külön bele kell egyezni-e .

Előzmény: #366 hozzászólása


Szolnok környékéről. A testvérem végeztetett föld meg osztást de az örökölt terület volt nem a Tsz-használatában állt. Térkép vázlat mérés minden volt.Ha osztatlant A akarnak ki méretni nem tudom be adták-e a ki mérési kérelmet? Az MVH mindig azt hangoztatja ha most nem méretjük ki akkor már csak saját költségen lehet. Próbáljon érdeklődni a " Vidékfejlesztési Minisztérium Földügyi és Térinformatikai Főosztályán." Hát ha ott tudnak segíteni vagy esetleg tanácsot adni.

Előzmény: #363 hozzászólásaN állunk kiértesítették a tulajdonosokat,nem kell bele egyezniük.igaz nem mindenki élt a lehetőséggel,buták mert hogy ők bent akarják hagyni a Tsz-ben. most viszont van aki örül hogy mégis kimérette mert a Tsz új szerződéseket köt a helyrajzi szám változása miatt.Sokan nem írják alá.

Előzmény: #534 hozzászólásaKi maradt ha van pl. tanyád autóval jársz ki,vagy anyag beszerzésre stb.-út nyilvántartást vezetsz valamennyit abból is el lehet számolni.ajánlott szelvényeket ha hivatalos levelet adsz fel.

Előzmény: #534 hozzászólásaÁram, víz, kuka,tüzelő,/gáz/,ezek bizonyos százaléka, könyvelőnek tudnia kell./telefon ,vezetékes mobil,internet/ bútor, szőnyeg mindent ha van róla számla és az irodád /ügyintézés a lakásodon van./

Előzmény: #1405 hozzászólásaNekem van egy nyolc hónapos vemhes / májusban / ellő magyar tarkám, 360000 Ft-ért az ár irány ár.

Előzmény: #359 hozzászólása


A Föld hivatalnál meg mondják a helyrajzi számot a név alapján is./lak cím kártya,és személyi szám jó ha ott van.Kis szerencsével a kimérésnél értesítik a többi tulajdonost si ,hogy élnek-e a lehetőséggel./2006-ban nálunk így volt./ ha nem még saját költségen még mindig ki lehet méretni. Azt nem tudom,hogy menyi be kerül. Ha a bérleti szerződés lejárta előtt mérik ki a területet akkor a bérlőnek szerződés módosítást kell csinál ni a, mer meg változik a hely rajzi szám, akkor pedig nem kell alá írni az új szerződést. Remélem segítettem. Nálunk a Tsz ezért pereskedik a föld hivatal. és úgy néz ki hogy vesztenek.

Előzmény: #17 hozzászólásaNem.Közös megegyezés vagy bírósági ítélet.

Előzmény: #147 hozzászólásaKi lehet cserélni szét húzás nélkül is a hidralika szivattyút,kettő darab imbusz kucsos csavar fogja, azt kell kihajtani és kilehet venni a szivattyút.A kuplung harangban a hidralika szivattyú.Ha egy irányban állok a géppel a bal oldali a hidralika a jobb a kormány szivattyú.Vásárolni kikel menni a Szlovákokhoz fele árú és az eredeti nem Kínai.

Előzmény: #152 hozzászólása


A szivattyúnak a nyomó oldalán van egy fúrat le kell dugózni,szilikonos gumigyűrűt kell a szivattyúba tenni, és utána évekig bírja.

Natura2000 igazgatóságra, ha szükséges, Ők tovább küldik az illetékes Környezetvédelmi,Természetvédelmi Vízügyi Felügyelőségre. illetéket kell fizetni /bélyeg /.


Cikkajánló


Újabb meglepetés a benzinkutakon: emelkedik az üzemanyagok ára
Újabb meglepetés a benzinkutakon: emelkedik az üzemanyagok ára
Szerdától a benzin és a gázolaj piaci ára is változni fog.
Adj egy pofont a drágulásnak – így spórolj a bevásárlás során
Adj egy pofont a drágulásnak – így spórolj a bevásárlás során
A takarékoskodás erősen ajánlott mindenkinek.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE

Lemken Juwel 7M 4+1N100 - 0%Áfa-Leszállítva-2017 gyártás-NAGYON KEVESET HASZNÁLT
Lemken Juwel 7M 4+1N100 -...

7.900.000 Ft

Rába steiger traktor eladó
Rába steiger traktor eladó

6.000.000 Ft

Lemken Smaragd gruber 90/300 - 0%Áfa-Leszállítva
Lemken Smaragd gruber 90/300 -...

2.900.000 Ft

Trágyaszórás az egész ország területén,  trágyaszóró,  trágya szóró
Trágyaszórás az egész ország területén,...

900 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2022 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]