Válasz Toxi #5756. hozzászólásáraÉn a "tegnapi gazda" kiválasztást szoktam nézni, és még azok sem látszanak csak késő este, tenni kell 1 tegnapelőtti nézést is, hátha feltöltődik addigra . Így nem tudjuk naponta nézni a friss hírdetéseket .
Válasz VMisi #5748. hozzászólásáraMeg mikor rá van írva az adott gépre a neve, az eladó úgy tesz fel képet is, a hirdetésben meg már nem úgy van leírva...
Válasz Nyomasek Bobo #5746. hozzászólásáraNem, mert a szavas kereső a hirdetés címét figyeli.
Ez máshol is így van. Az app enyiből jó, ha telefonról keres az ember, így úgy tudod szűrni, mint a számítógép böngészőből.
Az android böngészőből én se tudtam.
Számítógépem 5 éve halott, a laptophoz meg kéne egy töltő, de lehet új állja a helyét, az is 12 éves laptop már. Asszem.
Otthon én is jobb szeretem a számítógépet.
Válasz Gumóka #5739. hozzászólásáraAz is gond lehet ha pl egy vetőgepnek vagy valami csak a márkáját írja be... Azt se fogja kidobni a kereső, ha vetőgépet írsz be
pl Lajta 32 eladó. Ezt szerinted kidobja vetőgépre???
Válasz Gumóka #5739. hozzászólásáraGrádics-osnak telefonáltam, hogy így csak az övét dobja ki az oldal, így nemigen fogják látni, de későbben is így adta fel . Én lépcső feljáróként ismertem eddig, de lehet máshol új értelmet kapott .
Válasz Nyomasek Bobo #5734. hozzászólásáraMobilon én sem tudom szűkíteni a keresést, nem tudom van-e valami mobilos felülete aplikációja t.köm tudja minek hívjákja az Agroinformnak?
Laptopon szuperál, itt én is kicsit bután néztem, hogy mintha ilyet is tudott volna, és tényleg, csak mobilon nem!
Srácok.
Másnál is úgy van mobil nézetben, hogy az apróknál pl a GÉP főrovatot nem lehet jobban leszükíteni???
Nem lehetne ezt valahogy megoldani?
Mert ugye a szavas keresés megy
..de ha valaki a hirdetésében cambridge henger helyett gebrics hengert ad meg címnek...úgy bajosan találja meg a kereső
Válasz F-A-R-M-E-R \ #5732. hozzászólásáraHa csak simán nézed a gazda aprókat akkor látni a ma feladottakat is, de ha már szűkíted a kört a mai napra, akkor most csak 1 db hirdetést mutat, pedig több oldalnyi van.
Válasz máris szomszéd #5730. hozzászólásáraMert csak ügyfélszolgálat van a feladónál megjelőlve, kaptam èn is îgy levelet, kellett 1 kis idő mire rájöttem ki írhatott nekemLènyeg hogy behalt a rendszer 1 ideje
Tisztelt fórumozók jól vigyázzatok mert van olyan moderátorunk amely pofára törli a hozzá szólókat a fórumról .... mivel több mint 100 hozzá szólásomból 1 került törlésre de 1 hétre kitiltott köszönöm ...... sajnos nincs lehetőségem átadni gratulációmat pedig garantáltan tartós lenne ...
Az lenne a kérdésem, megoldható, hogy ha pl. eladó autót keresek a hírdetésekben, ne egy halom egyesével felrakott alkatrészek között kelljen böngészni?
Hogyan lehet megoldani, hogy bizonyos felhasználók hozzászólásait ne is lássam? Ha nincs ilyen funkció , nem lehetne megoldani valahogy? Nagyon unom, hogy pár ember minden topikban ugyan azt a baromságot hajtja.
Válasz Mihály #5721. hozzászólására de a modira is mert szerintem ez sem szolgálja a fórum tisztaságát pl.az adózásban Válasz »#1145 Quercus erdész | 2020-12-06 18:07:24 ez a mocskosság
Egyébként meg jó nagy butaság, amit írsz, és amit "A" írt.
(Ez a bizonyos "A" véletlenül nem K. Attila?) A "savanyú a szőlő" tipikus példája.
Az meg, hogy ezt te ezt a privát levelet közzéteszed, egyrészt etikátlan, (kedves "A" barátod biztosan örül neki), másrészt meg hitelrontás. Gondolod, hogy a (hazug) vádaskodásodnak nem lehetnek akár jogi következményei?
Ja, és pont tőled, a két nickeddel továbbra is nagyon nevetséges ez a vádaskodásod.
Végül pedig még egyszer: ha ez az egész olyan rossz és kamu, akkor miért jársz ide?
Válasz József 0609 #5697. hozzászólásáraJól érted.
Fogadás is volt, hogy kamu gazdák és ismeretlen emberek kiknek köze nincs a gazdálkodáshoz, ki kezdték itt a fórumon.
Most derült ki számomra is, hogy a Tibi azonos Diesel Tibor fórumozóval.
Gabi pedig nem Gábor, (Claastra) hanem Gabriella.
Az IP címhez és annak lekérdezéséhez nem értek, de aki fenyegetett és hazugságokat terjesztett a járványról a rendőrség be azonosította. Valami igazság alapja biztos van.
Van még olyan, hogy ha bekapcsolt mobil telefon mellett beszélgetek valamiről, (recept) kis idő múlva ajánl nekem a kis okosom több süteményt is.
avagy amilyeb az adjon isten olyan a fogadj isten,,,senki nem több a másiknál s ha mindenki neki ugrik a másiknak abból békesség nem lesz ezért szeretném ha normális diskurzus folyna a fórumban s ha én megadom a másiknak a tiszteletet akkor el is várom másoktól..
csak egy régi vidéki szólást szeretnék ide betűzni.semmi trágárság,bántó szándék,senkire nem célzok konkrétan.talán,kapcsolódik a topic témájához ezzel segítendő a portálfejlesztést.ha nem, tévedtem.azt mondták :MINDIG A LEGMOCSKOSABB DISZNÓ VISÍT LEGJOBBAN.
Válasz Mihály #5711. hozzászólására1. Akár évekig is be lehet jelentkezve valaki, ha nem lép ki, és a sütiket sem törki a böngészőből. Így lehetséges az, amit te gyanúsnak tartasz.
2. A többiről leírtam a véleményem: részben(!!!) igazad van.
7910 hozzászólás
Duvalp655
Hozzászólásait gyorsan törölni kellene mielőtt valami szerencsétlen pénzt utalna az ingyen John Deere "egyéb" költségeire.
Köszi
Válasz Zoli 63 #5758. hozzászólásáraÉn úgy szoktam hogy a rendezést legfrissebre teszem és így jó!
Válasz Toxi #5756. hozzászólásáraÉn a "tegnapi gazda" kiválasztást szoktam nézni, és még azok sem látszanak csak késő este, tenni kell 1 tegnapelőtti nézést is, hátha feltöltődik addigra . Így nem tudjuk naponta nézni a friss hírdetéseket .
Válasz JD 6150r #5754. hozzászólásáraSenki se próbálta?
Hali!
Napok óta rosszul ( nagyon keveset)
tölti be az oldal a mai hirdetéseket,mi a gond ?
Válasz A.I. #5753. hozzászólásáraAppal nekem is megy...
A múltkor az appal más problémám volt...már nem emlekszem.
Telefonal is lehet keresni csak van három pont a jobb fölső sarokba ott ki kell választani az asztali webhelyt!
Válasz Nyomasek Bobo #5745. hozzászólásáraKipróbáltam én is, énnállam működik az appal a böngészés szűrés.
Nem tudom, esetleg próbáld újra, hátha!
Válasz VMisi #5748. hozzászólásáraJut eszembe. A laptika sem ktyfaxa. Kép alapján kiderült 'hogy egy kulló .

Válasz VMisi #5748. hozzászólásáraAz a rögölő?
Válasz VMisi #5748. hozzászólásáraMeg mikor rá van írva az adott gépre a neve, az eladó úgy tesz fel képet is, a hirdetésben meg már nem úgy van leírva...

Rába Stiger...
Bele lehet futni ilyen gyöngyszemekbe...
Válasz Nyomasek Bobo #5746. hozzászólásáraNem, mert a szavas kereső a hirdetés címét figyeli.
Ez máshol is így van. Az app enyiből jó, ha telefonról keres az ember, így úgy tudod szűrni, mint a számítógép böngészőből.
Az android böngészőből én se tudtam.
Számítógépem 5 éve halott, a laptophoz meg kéne egy töltő, de lehet új állja a helyét, az is 12 éves laptop már. Asszem.
Otthon én is jobb szeretem a számítógépet.
Válasz Gumóka #5739. hozzászólásáraOlvastam már rönktörő hengert is!

Válasz bandigh #5741. hozzászólásáraKardánnak is vannak népszavai, de a hidraulika szónak is!
Válasz Gumóka #5739. hozzászólásáraAz is gond lehet ha pl egy vetőgepnek vagy valami csak a márkáját írja be... Azt se fogja kidobni a kereső, ha vetőgépet írsz be
pl Lajta 32 eladó. Ezt szerinted kidobja vetőgépre???
Válasz A.I. #5738. hozzászólásáraValamiért az se jött be. 1x már volt letöltve.
Válasz Gumóka #5739. hozzászólásáraGrádics-osnak telefonáltam, hogy így csak az övét dobja ki az oldal, így nemigen fogják látni, de későbben is így adta fel .
Én lépcső feljáróként ismertem eddig, de lehet máshol új értelmet kapott .
Válasz mtz1221 #5742. hozzászólásáraMindenhol más a nyelvjárás
Válasz bandigh #5741. hozzászólásáraÖrömlánynak is több megnevezése van, bezzeg az nem zavar senkit sem.

Válasz Gumóka #5739. hozzászólásáraA témában még kedvenc:
Tritikálé, Kritikálé, Tikitálé
Válasz Gumóka #5739. hozzászólásárakémbridzs, még talán ez jó lehet
Válasz Nyomasek Bobo #5734. hozzászólásáraKámrics, grébics, grádics, stb. keresd így, lesz találat is
Appon rendesen tudod szűrni, én is azon szörfölök.
Válasz Gumóka #5737. hozzászólásáraAkkor azért nem működik a böngészés szűkítés, töltsd le Nyomasek, azon biztos fog működni a keresés szűkítése!
Válasz A.I. #5736. hozzászólásáraVan agroinform app.
Play áruházban megtalálod. Androidra.
Válasz Nyomasek Bobo #5734. hozzászólásáraMobilon én sem tudom szűkíteni a keresést, nem tudom van-e valami mobilos felülete aplikációja t.köm tudja minek hívjákja az Agroinformnak?
Laptopon szuperál, itt én is kicsit bután néztem, hogy mintha ilyet is tudott volna, és tényleg, csak mobilon nem!
Válasz Nyomasek Bobo #5734. hozzászólásáraMegint sok a pénzed.
Srácok.
Másnál is úgy van mobil nézetben, hogy az apróknál pl a GÉP főrovatot nem lehet jobban leszükíteni???
Nem lehetne ezt valahogy megoldani?
Mert ugye a szavas keresés megy
..de ha valaki a hirdetésében cambridge henger helyett gebrics hengert ad meg címnek...úgy bajosan találja meg a kereső
Válasz F-A-R-M-E-R \ #5732. hozzászólásáraHa csak simán nézed a gazda aprókat akkor látni a ma feladottakat is, de ha már szűkíted a kört a mai napra, akkor most csak 1 db hirdetést mutat, pedig több oldalnyi van.
Itt valami nem ok.
A másik probléma hogy már napok óta gond van apróhirdetések megjelenèsèvel, egèsz estig max. 20-25 db. jelenik csak meg
Válasz máris szomszéd #5730. hozzászólásáraMert csak ügyfélszolgálat van a feladónál megjelőlve, kaptam èn is îgy levelet, kellett 1 kis idő mire rájöttem ki írhatott nekem
Lènyeg hogy behalt a rendszer 1 ideje

Válasz Bobo77 #5729. hozzászólásáraUgyanez nálam is,nem lehet tudni átment-e az üzenet.
És nem értem miért nem válaszol akinek írtam.
Kedves kedvetlen illetékesek!A személyes üzenetek miért csak 4-6 nap múlva mennek át?(Vagy sohasem) Ennek a funkciónak igy semmi értelme!
Válasz endypapa_20120 #5724. hozzászólásáraszűrésnél beállítod,hogy GÉP az úgy nem segít?
Válasz Mihály #5725. hozzászólásáraÉn is voltam tiltva mert valamit a nevén neveztem.

Szerintem sokan jártunk már itt így.
Válasz endypapa_20120 #5724. hozzászólásáraVárható megoldás a problémára?
Tisztelt fórumozók jól vigyázzatok mert van olyan moderátorunk amely pofára törli a hozzá szólókat a fórumról .... mivel több mint 100 hozzá szólásomból 1 került törlésre de 1 hétre kitiltott köszönöm ...... sajnos nincs lehetőségem átadni gratulációmat pedig garantáltan tartós lenne ...

Az lenne a kérdésem, megoldható, hogy ha pl. eladó autót keresek a hírdetésekben, ne egy halom egyesével felrakott alkatrészek között kelljen böngészni?
Hogyan lehet megoldani, hogy bizonyos felhasználók hozzászólásait ne is lássam? Ha nincs ilyen funkció , nem lehetne megoldani valahogy? Nagyon unom, hogy pár ember minden topikban ugyan azt a baromságot hajtja.
Válasz Mihály #5721. hozzászólására de a modira is mert szerintem ez sem szolgálja a fórum tisztaságát pl.az adózásban Válasz »#1145 Quercus erdész | 2020-12-06 18:07:24 ez a mocskosság

Már majdnem megszoktam hogy várni kell mert lassú a rendszer de ennyire....

Válasz VMisi #5719. hozzászólásáraA szomszéd fűje mindig zöldebb.
Válasz Bárány #5718. hozzászólásáraPedig már több helyen is létrehoztak fórumot, de csak itt eszi a penész!

Válasz Kémlelő #5717. hozzászólásáraHa ez az egész olyan rossz és kamu, akkor miért jársz ide?
Egyébként meg jó nagy butaság, amit írsz, és amit "A" írt.
(Ez a bizonyos "A" véletlenül nem K. Attila?) A "savanyú a szőlő" tipikus példája.
Az meg, hogy ezt te ezt a privát levelet közzéteszed, egyrészt etikátlan, (kedves "A" barátod biztosan örül neki), másrészt meg hitelrontás. Gondolod, hogy a (hazug) vádaskodásodnak nem lehetnek akár jogi következményei?
Ja, és pont tőled, a két nickeddel továbbra is nagyon nevetséges ez a vádaskodásod.
Végül pedig még egyszer: ha ez az egész olyan rossz és kamu, akkor miért jársz ide?
Válasz József 0609 #5697. hozzászólásáraJól érted.
Fogadás is volt, hogy kamu gazdák és ismeretlen emberek kiknek köze nincs a gazdálkodáshoz, ki kezdték itt a fórumon.
Most derült ki számomra is, hogy a Tibi azonos Diesel Tibor fórumozóval.
Gabi pedig nem Gábor, (Claastra) hanem Gabriella.
Az IP címhez és annak lekérdezéséhez nem értek, de aki fenyegetett és hazugságokat terjesztett a járványról a rendőrség be azonosította. Valami igazság alapja biztos van.
Van még olyan, hogy ha bekapcsolt mobil telefon mellett beszélgetek valamiről, (recept) kis idő múlva ajánl nekem a kis okosom több süteményt is.
avagy amilyeb az adjon isten olyan a fogadj isten,,,senki nem több a másiknál s ha mindenki neki ugrik a másiknak abból békesség nem lesz ezért szeretném ha normális diskurzus folyna a fórumban s ha én megadom a másiknak a tiszteletet akkor el is várom másoktól..

csak egy régi vidéki szólást szeretnék ide betűzni.semmi trágárság,bántó szándék,senkire nem célzok konkrétan.talán,kapcsolódik a topic témájához ezzel segítendő a portálfejlesztést.ha nem, tévedtem.azt mondták :MINDIG A LEGMOCSKOSABB DISZNÓ VISÍT LEGJOBBAN.
Válasz Mihály #5711. hozzászólásárane aggódj a nagypolitikában olvasd demeter írását,az már az ujra a fasizmus
Válasz »#33379 Mihály | 2020-11-29 20:16:04 a dühöngőből törölnétek tévesen került be köszi
Válasz Mihály #5711. hozzászólására1. Akár évekig is be lehet jelentkezve valaki, ha nem lép ki, és a sütiket sem törki a böngészőből. Így lehetséges az, amit te gyanúsnak tartasz.
2. A többiről leírtam a véleményem: részben(!!!) igazad van.