Gázolaj árak 601 Ft Benzin árak 604 Ft EUR 388.05 Ft USD 356.13 Ft CHF 391.85 Ft GBP 452.28 Ft

Fórum

Becenév: Kuruistv
Csatlakozott: 2020-02-01 17:16:30
Utolsó belépés: 2024-04-26 15:37:40
Fórum hozzászólás: 53

A felhasználó hirdetései

300.000 Ft
4 éve hirdető
2024. április 17. 14:46 Kultivátor, sorközművelő Hajdú-Bihar, Ebes
Egyedi készítésű 6 soros sorközművelő, hidraulikusan összecsukható.
Használt Munkaszélesség: 75 cm Függesztett Hidraulikusan

Fórumhozzászólásai

Tud valaki friss árat mondani?

Előzmény: hegesztocsabi #9342 hozzászólásaAnnak is nagy része (90% megfagy) enyhe teleken 20 cintiről is kikel. Felszínhez közel megfagy.

Előzmény: Luciolteanu #8396 hozzászólása14000 nettó

Előzmény: oprita #54312 hozzászólásaInnen már elmentek 2-3 hete.

Előzmény: Blasi_ #53681 hozzászólásaMára is még írnak hozzám 12-t. Paraszt fejemmel is látom, hogy nem fog leesni 2 sem. Szerdáig 30-50mm-t írtak Debrecen környékére, lett belőle 3.

Előzmény: K__K #51970 hozzászólásaAz a baj, hogy nincs meg érve. Tavaly, és idén is így jártam. Októberben még mindig zöld éretlen volt a belseje. Gondolom cukor sincs benne.

Előzmény: tarkamacska #51028 hozzászólásaDe tudtam hogy ezt nem szabad kiírni. Lehet hogy van olyan forgatás nélküli technológia, ami bírja mifelénk először adták meg magukat. Éves csapadék 80 mm alatt van.
Tök mindegy, hogy no till, min till, szántott, ennyi vízzel baxhatjuk mindannyian.

Előzmény: Gabi 07 #51024 hozzászólásaA jövő hétre írt zivatarokat ide keletre. Most elvette. Ezzel vége van a 2022-es évnek itt kukorica napraforgó 1 hét és vége. A forgatás nélküliek, és a rosszul művelteknek már vége.

Előzmény: .Richard. #50645 hozzászólásaMajdnem 2 óráig volt felettünk egy nagy vörös paca. Eredmény 0,5mm.

Előzmény: GREVEN #50363 hozzászólásaVegas a sivatagban vansmile sweatdrop
Keleten van Vegas. Egy csepp eső sem. A sugárzó napsütés felperzsel lassan mindent, a homokot meg viszi a szél. Én 80-90% terméskieséssel számolok.

Előzmény: cross #50291 hozzászólásaAnnyi a különbség hogy tavaly legalábbis felénk volt tartalék még ilyenkor is.

Előzmény: hasutas1 #50200 hozzászólásaValószínűleg a múlt hetit próbálták a "jósok" megelőzni. Múlt héten nem gondolták hogy a déli országrészt végigveri a jég. Most inkább nagyokat mondanak, akkor kissebb a felháborodás.

Ha a tegnapi 0,5mm-t felfelé kerekítek, akkor idénre megvan a 70mm. Nem mintha bajom lenne a 69-el, de elég siralmas.

Úgy tűnik ma sem lépjük át az idei 70 mm-t smile thumbdown
Búzának árpának annyi lesz jövő héten. Kapás még nem szenved, de fog ha rájön hogy 10 és 70 centi között egy molekula víz sincs.

Előzmény: Gergő, #350 hozzászólásaAkkor nem az amire gondoltam. Nekem az első 20 méteren kígyózott régen. Ezt megoldotta, hogy a fülke legelejére került az antenna (hátsó tengelytől a lehető legmesszebb). De qmi fontosabb!
A kalibrációs menüben volt egy fordítási hiba amit azóta javítottak. Nem is igazán hiba, csak félre érthető ami angol nyelven egyértelmű. Az antenna pozíciójára kíváncsi a hátsó tengelyhez képest, és nem egyértelmű a szövegből hogy a tengely az antennához képest, vagy antenna a tengelyhez képest.

Előzmény: Gergő, #347 hozzászólásaMIt értesz "kígyózás" alatt?

Előzmény: határjáró #9288 hozzászólásaAmit a Sencor nem visz ki most, azt a titus sem. Kombinációban erősítik egymást? Én csak sencort használok, de csak a napraforgóval vannak problémáim

Előzmény: Egyszerű paraszt #9286 hozzászólásaEzek nagyrészt érzékenyek. Vagy megfújod holnap és lesz egy kis károd (minimális) vagy hagyd a sencort, marad a titus

Előzmény: Egyszerű paraszt #9284 hozzászólásaFajta?

Előzmény: Egyszerű paraszt #9282 hozzászólásaHát... A kikeltet már bántani fogja. Ez függ attól is hogy Metribuzin érzékeny fajta vagy sem. Ha nem érzékeny akkor már várnék vele 10 centis koráig. Azt hiszem 0,9 l/ hektár mehet posztemergensen. Milyen gyom van benne.

Hasutas mester mit gondolsz a hétre jósolt ítélet időről? gfs, ecmf eléggé különbözik. A magyar portálok minden napra írja a zivatart 1-2mm-el. Neked hiszek már csak.

A mai eső érdeklődés hiányában elmarad. 2mm leesett az éjjel. Tegnapra 7mm-t, mára 7mm-et, holnapra 5mm-et írtak tegnap reggel. Ebből lett kettő eddig. 1 éve nem esett le a jósolt mennyiségek fel sem, amitől nem csoda, ha felmegy az emberben a pumpa. Én el tudom fogadni, ha nem tudják, de azt nem amikor írják és írják, de soha nem sikerül a közelébe sem eltalálni.

Előzmény: Géza15 #49460 hozzászólásaÉs most elkezdték a "jósok" visszavenni szokásukhoz híven a mennyiséget. Már csak 5mm-t írnak a reggeli 9 helyett.

Két napra 35mm+t jósoltak. 4mm lett. Mára már derült időt mond. Hihetetlen hogy 1 éve ez megy. Sehol egy zivatar, sehol egy rendes medi. A jósolt mennyiségek 10%-a ha leesik.

A szememben a meteorológiai ismét leszerepelt, mint szakma.

Tisztelt Urak.
Holnapi nap honnan tudnék szerezni Debrecenben (lehetőleg a nyugati felén) 600 liter gázolajat? Nem baj ha több helyről.

Előzmény: KooL #1307 hozzászólása5 misi felett van az első ajánlat.
Nekem ha vetni nem is lehetne vele, akkor az sem gond mert az egyik géppel csak talajoznék és max átteném az újba a trimble-t.
Amit láttam Machinery árat az elég baráti 2M körüli.

Sziasztok.
Tapasztalat érdekelne "MachineryGuide AutoSteer" rendszerrel kapcsolatban. Tudja azt amit "ígér"?
Mostani gépben Trimble van (FM750+EZ-Pilot+RTK). Második gépbe keresnék amihez szeretnék hasonló rendszert, de az ára elég borsos ezért alternatívát keresnék.
Előre is köszönöm.

Sziasztok
4100 kompakt szériában gondolkozok. Vetés, sorközművelés stb.
Vélemények, tapasztalatok érdekelnének.
Köszönöm

Köszönöm. Én is 90-92-t hallottam.

Friss árakat tud valaki?

Előzmény: 5465 #48028 hozzászólásaOktóber 8mm.
Április óta kb 100mm. Ha ma leesne 100mm 1 hét múlva el tudnám kezdeni a szántást

Előzmény: GREVEN #48016 hozzászólásaMár csak 2mm. A szokásos. Október 8mm a legszárazabb hónap az évben.

Előzmény: horvath.agro #21659 hozzászólásaAkkor az az Alföld vizesebbik végéhez tartozik idén.
Debrecen keleti fele 102-125mm. Legnagyobb 18mm. Május végén kitett műtrágya ott van a kukorica tövében.

Sziasztok.

10 év alatt a második "Víz az üzemanyagban" szenzor ment tönkre. Szinte soha nem működött rendesen, de már mindig hozza a hibát (14101). Szeretném kiütni valahogy a hibakódot, és elfelejteni ezt a szenzort. Van valami egyszerű megoldás a kiiktatására?
Erről lenne szó:
Kép 1

Mi lehet az oka ,hogy 1 hónappal a betakarítás előtt hajt a krumpli? Kb Attól tartok hogy betakarításnál tele lesz friss hajtással, apró gumókkal és gyökérrel, miközben nem nőnek a gumók.
Kép 1

Előzmény: traktorajtóhajtogató #9194 hozzászólása30-40 mm 10-15 naponta, agyag talajon. Ha lazább lenne a talaj akkor gyakrabban.

Előzmény: Sk Laci #1746 hozzászólásaOtt kezdődik, hogy dollár ha már JD.
2018-ban 250-260ft volt egy USD. Ma 300Ft. Ez csak 20 százalékos gyengülés.

Előzmény: kukaccsosz #2288 hozzászólásaMivel egyik fél sem járt el teljesen szabályosan ezért ha vita és rendőrségi ügy van belőle akkor valószínűleg a rendőrség közlekedési szakértő bevonását kéri, ami megviszsgál még pár szempontot. Pl: oldalról kapta a traktor. Számítania kellett arra hogy valaki balra kanyarodik (vagy az utcából jobbra valaki, vagy gyalogátkelő következik stb) sebességtúllépés.

Saját véleményem, hogy a traktoros kap egy kissebb büntetést a kanyarodása miatt, az autós meg mindent visz (javítás, szakértő stb). Jól akkor jártak volna ha a traktoros elvinné a balhét a rendőrség kihagyásával, a kötelezője elbírja (kérdés neki mekkora az anyagi kár).

Először Facebookon találkoztam ezzel a videóval. Érdekes, hogy mindenki azonnal mond ítéletet a történtekről, miközben akinek volt már hasonló balesete, vagy jártas a dologban az tudja, hogy nem mindig van egyértelmű felelőse egy ilyennek.

Előzmény: nferry #522 hozzászólásaKöszönöm. Kipróbálom

Érdeklődni szeretnék, hogy aki palántát nevel az milyen közeggel csinálja? Tavaly 1/1-ben virágföldet használtam, de érdekelne költséghatékonyabb megoldás is. Hallotam már fűrészport, homokot stb.

Előzmény: Farmer. #8018 hozzászólásaNincs vele gond, nállam általában kukorica megy utánna. Egyedüli apróság a burgonya árvakelés, mivel az hamarabb kel, és erősebben növekszik mint a kukorica. A gyomírtást ezekben a táblákban szoktuk kezdeni, de bármilyen kétszíkű gyomírtó kiviszi véglegesen.
Valamint a burgonya eléggé kiéli a káliumot amit érdemes lehet pótolni (én ezt sem szoktam mindig, csak ha kiadja a lépés).

Előzmény: Tibor 81 #9089 hozzászólásaDebrecen, csak 234km :)

Előzmény: Tibor 81 #9087 hozzászólásaHelyileg hol lennél?

Előzmény: Kuruistv #9040 hozzászólásaMost átgondolva 1ha alatt lehet nem kell bejelenteni, de nem vagyok benne biztos egy telefont megér.

Előzmény: Janno #9038 hozzászólásaNem kell (lehet hogy a tavalyi magból tettél el).
Növény és Talajvédelmi osztályra van egy bejelentési kötelezetséged, és év közben mennek ellenőrízni ha menneksmile sweatdrop.

Előzmény: Janno #9036 hozzászólásaVethetsz nem fémzároltat. Terület alapú is jár.

Előzmény: vargall #442 hozzászólásaÉn akkor szoktam felszedni amikor van rá időm október közepe. Tavaly 2* is megcsípte a -5C° tetejét. A felső levelek lefeketedtek, utánna 2 hétre értem oda, hogy felszedjem, de a gumóknak semmi baja nem volt.

Előzmény: istvanppp #8954 hozzászólásaSajnos nem tudtam fènykèpezni, nem voltam vègül kint.
Itt egy Móricka ábra.
Kep

Előzmény: NagyGé #8951 hozzászólásaMost?

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló


Döbbenetes drágulás: lassan luxus lesz kenyeret és péksüteményeket venni
Döbbenetes drágulás: lassan luxus lesz kenyeret és péksüteményeket venni
2,5 évre is szükség lehet ahhoz, hogy a magyar fizetések visszanyerjék a...
Támogatott tartalom
Mutatjuk, milyen célokat kell elérnie az agráriumnak az új precíziós pályázattal
Mutatjuk, milyen célokat kell elérnie az agráriumnak az új precíziós pályázattal
Dr. Juhász Anikó, az Agrárminisztérium helyettes államtitkára beszélt a...
Caterpillar 326FL / 2017 / 6700 üzemóra / Klíma / Lízing 20%-tól
Caterpillar 326FL / 2017 / 6700 üzemóra...

84.900 EUR

Új Martz 4,5 x 2 méteres (2700 kg) autószállító utánfutó 1.999.000 Ft
Új Martz 4,5 x 2 méteres (2700 kg)...

1.999.000 Ft

Új MARTZ 6 méteres (3500 kg) autószállító utánfutó 2.669.000 Ft
Új MARTZ 6 méteres (3500 kg)...

2.669.000 Ft

Új Tractus 220 ponyvás utánfutó rendszámmal csak: 647.000 Ft
Új Tractus 220 ponyvás utánfutó...

647.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]